Hooşgeldin canım güzel vakit geçirmen dileğiyle oğluşuna oğluşumla bir selaam gönderiyoruz
umarım becerebilmişimdir :) evet yüklemeyi başardım :) bu da benim miniğimmm
az mı daha nerdeyse 4 ayım varevet yaa, neyseki az kaldı gittkçe zorlaşcak ama az kaldı diye kendimi avutuyorum
ben ne zaman kan alınırken izlesem kötü olurum o yüzden artık izlemiyorum.Evet cnm 2 ya da taş çatlasın 3 bardak çay içiyorum. normalde de fazla şeker atmadığımdan yarım tatlandırıcı yetiyo bana, çok minik ama ortadan kırılıyo çok rahat kırıyorum ben ve diğer yarısını kutunun deliğinden geri atıyorum.
Kızlar ben busabah kalktım kahvaltımı yaptım sağlıkocağının yolunu tuttum kanıma baktırmak için çünkü epeydir ölçtürmedim ve hiç kan ilacı kullanmadım belki düşmüştür diye ve doktora kontrole giderken yanımda hemogram sonucumu da getirmek istedim, neyse herşey çok iyiydi kan verdim sonra kanım bir süre durmadı ve ben kanıma bakarken fenalaştım önce terlemeye başladım sonra elim ayağım kesildi miğdem bulandı en son gözlerim bulanık görmeye başlayınca biri yardım etsin diye seslendim en son sedyede yatıyodum fenalaştım kan tuttu sanırım, baya uzun zamnadır da hiç böyle olmuyodumdoktor geldi nabzıma baktı tansiyonum ölçüldü 8 e 4 çıktı normalde 12-8 çıkar benim tansiyonum nasıl düşmüş tansiyonum sonra ayaklarımı yukarı diktiler bi süre sonra gözlerim açıldı bidaha ölçtüler 9-5 en son 10-6 oldu ben sıkıldım iyiyim dedim kalktım sedyedn biraz oturduktan sonra doktor gidebilirsin dedi ve işyerimi de aradım eve geldim şimdi yattığım yerden size yazıyorum hala dermanım yok
ah kızlar minikim mesanemin üstünde zıplıyor resmen şöyle kendimi sallasam pozisyon değiştirir miyaklaşık bi saattir aynı noktayı tepikliyo tuvalate kaç kere gittim sayamadım bileee
bilmem ama korkma benimkide genelde o noktalarda habire vajinama,mesaneme baskı yapıo tekme atıo
kızlar bu ara cümle içinde geçen şeyleri bile canım çekior ya.
mesela bi konuya yazmışlar onların ekmeğine yağ sürmeyin diye. canım yağlı ekmek çekti. bi yerde de hakaret olarak hıyar kelimesi geçti. canım salatalık çekti
ya facebook da da bol bol yemek paylaşıyorlar sinir oluyorum. canım çekiyor yiyemiyorum.
işyerinde de çalışanlar kendi aralarında doğum günü yapmışlar. ben mutfağa gittiğimde kendi tabaklarından vermek istediler. bende öle yiyemiyorum. başkasının çatalı değmiş şeyleri. yemedim, az da bozuldum ayrı tabakta ayırmadılar diye. sadece gördüm diye öle teklif ettiler. yemedim ama canım çekti. bir tanesi benim yapmayı beceremediğim bişi. onu haftasonu anneme yaptırcam.
keşke az daha yakın olsaydık annemle ya. ve çalışmasaydı.
alemsin valla:)olsun ne canın çekiyosa ye gitsin.bidaha hayatta böyle iştahlı olamayız herhalde.bende senin gibiyim ama son günlerde bir pis boğazlık çöktü üstüme ne bulsam yiyorum ki normalde çok nane mollayımdır.midem hassastır.ama en azından kızımda sayemde doğunca herşeyi sevecek yumurta hariç.
yemek istiyorum ama hani yokki
Kızlar yaz meyveleri çıkmışşşş şimdi haberlerde gösteriyorlar neler var yasaağlamak istiyorum
Kızlar bişey sorcam feflu sırt ağrısı yapar mı sırtımın ortasında Bi ağrı var iki gündür sanırım mide ağrısı ama sırtımda
duyan yaşayan var mı böyle bir şey kasılıp duruyo resmen sırtımda
yeşil erik...tek haayalim...
ah canım ya.benimde annem yok yanımda.canım bişey istese bilmediğim bişeyse internetten bakıp yapmaya çalışıyorum.ya da hazır alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?