2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

slm kızlar sizdede yatakta sağa sola dönerken zorlanma oluyor mu ben çok zorlanıyorum

Oooo ben ben ben, dönerken zorlanmadan daha çok kızım içerde hurra diye dönüyor mu vcdan azabı oluyor uyanıyor hemen hay senin dönmene dermiş gibi

Bende daha batma yok, hemde benim kuz oturmuş yani ters duruyor daha kafası ulaşmadı oralara
Birde annenin vcut yapısı uzunluğuylada alakalıymış
Sanırım daha ileri zamanda bendede başlar

valla ben 15. haftamdan beri nöbet tutmuyorum okuluna söle bir sonraki kontrolümde geiwyim raporumu diye sırf onun için ne gerek var ki.. idare etsinler

uconn canım yalnız değilsin benimde sağ göğsümün altı aynı dediğin gibi ağrıyor ve arada kaşınıyor çok fena bir ağrı şimdiden başladı bakalım 9 aya kadar napıcaz allah kolaylık versin hamişlere

kızlar bebeğim çok hareketli bazen korkuyorum demin yine seri hareketlere başladı ve dışarıdan o kadar belli ki artık bu hareketler tedirgin oldum. tedirginliğimin sebebi de en son kontrolümde doktor demişti ki ki eğer bebek normalden fazla hareket ederse gel. neden öyle söyledi, bebeğin normalden fazla hareket etmesi neyin belirtisidir hiç bilmiyorum. size de böyle söyledi mi doktorunuz?
vıkır vıkır durmuyor karnımda bazen korkuyorum ben de doktor öyle dediği için :26:.

Canım ben salı itibariyle 24 haftayı doldurdum. Dün doktora gitti,m şeker yüklemem vardı doktordan rapor aldım. Yapılan ultrason muayenesi itibari ile falanca kişinin 24 haftalık gebe olduğu görülmüştür gibi birşey yazacak. Sonra bugün okul idaresine bir dilekçe yazıp 101. madde gereği nöbet görevimden muaf tutulmam gibi birşey işte raporu da ekleyip verdim idareye:)))

ooo ne kadar çok işi varmış , o zaman en iyisi idareyle konuşmak, raporsuz olmaz derlerse pazartesi doktora gideym artık napayım, birdahaki kontrolume kadar idare ederlerse ki birdahaki de bir ay sonra gel dedi doktor ya , çok zaman var , tıp merkezinde filan vermezler mi ki bu raporu gidip alıversem hemen?

Ben 100.yıl hastanesinin acil servisin gitmiştim.Hamile olduğumu belirttiğim halde hiç ilgilenmediler.o yüzden pek hoşuma gitmemişti ama kadın doğum servisi nasıldır bilmiyorum.

Tesekkür ederim cevabın için.Hiç dogum yapan biriyle irtibata gecemedin merak ediyorum

Vallahi benim de ayın 26 sında kontrolüm gazi tıpa gidiyorum normalde. Şeker yüklemesi için daha sakin bir yer aradım. Zekai tahir burak ın semt polikliniği var evin 100 metre ilerisinde oraya gittim raporu da orası verdi. Tıp merkezi de olur sağlık ocağı da verir bence:))

slm kızlar bende haziran anasıyım:) gelebilirmiyim

hoşgeldin canımmm

slm kızlar sizdede yatakta sağa sola dönerken zorlanma oluyor mu ben çok zorlanıyorum

ben fiziksel olarak zorlanmıyorum ama psikolojik olarak bebişimi düşünerek çok seri hareket etmemeye çalışıyorum:44:
sağa ve sola ani dönmelerde kordon dolanırmış diye bişiler okumuştum nette ama ne kadar doğru bilmiorum.bir de genelde sol tarafınıza yatın,bebeğe daha fazla oksijen gider falan yazıyordu okuduklarımda.
sol tarafıma yatıncada oğluşum çok tekmeliyor,ayakları çıkacak gibi oluyor karnımdan bende o yüzden biraz soluma yatıorum azcık sırtüstü gibi dönüp daha sonra sağıma yatıyorum.bütün gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum napalım annelik başladı bile

kızlar benim sorumda şu;ben yatakta soldan sağa dönerken kalça ve bel kemiklerim saki kırılıyormuş gibi çatırdıyor acaip sesler çıkıyor,böyle bir sorunu olan var mı acaba?:44:

direk göz yaşım aktı okuyunca ne güzel düşünmüşler, biz yanındayız demek istemişler... doğumda gelecekler anladığım kadarıyla, Allah yardımcın olsun canım.

Çok güzelmiş cnm bebişinle güzel günlerde kullan inşallah

Bende daha batma yok, hemde benim kuz oturmuş yani ters duruyor daha kafası ulaşmadı oralara
Birde annenin vcut yapısı uzunluğuylada alakalıymış
Sanırım daha ileri zamanda bendede başlar

kızlar galiba vücut yapısıyla alakalı bişey bu.ne dar karın içim varmış çocuk daha 600 grken sığamadı kaburgalarımı ittirdi 3 kilo olduğunda nereme sığacak acaba diye düşünmeden edemiyorum:)
bazen benimde çok fazla hareket ediyor.özellikle dinlenme anında.uyumaya çalışırken falan.dur be kızım yeter diyorum.sonrada üzülüyorum aman hareket etsin etmese aslı o zaman endişe ederim diye.ama doktorum böyle bir durumdan bahsetmedi.tehlikeli olacağınıda sanmam.

kızlar çok kötüyüm ya. baya baya sinir krizi geçirdim. buraya yazıp kafa dağıtmam lazım yoksa çocuğuma bişi olcak

teşekkür ederim canım cevabın için . ben de hep bebek az hareket ederse tehlikeli diye bilirdim ama benim doktor nedense normalden fazla hareket ederse gel dedi anlamadım ben de sorsaydım keşke nedenini. aman ya hareket etmemesinden iyidir heralde fıkırdasın dursun kızım napiyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…