Kızlarrr, bu oğlanın ismi ne olucak yahu...
Yavrukuşun ismi daha belli değil, nerdeyse doğacak artık, 3 aycık kaldı..
Ahmet Hakan, twitterda şöyle yazmıştı; 20 yıl sonra Rüzgar, Yaman, Ege, Poyraz, Kuzey'den geçilmeyecek..
Gerçekten hep aynı isimler dönüyor; insan sevse bile koymaktan vazgeçiyor..
İyi de,
ne olucak bu bebişin ismi..
Sizler kesin kararlarınızı verdiniz mi?
Var mı güzel isim önerileriniz..
benim kızım olacak eğer oğlum olsaydı tuna yada alp koymayı düşnüyodum...
slm kızlar sizdede yatakta sağa sola dönerken zorlanma oluyor mu ben çok zorlanıyorum
kızının adı ne olcak canım?Kızlarrr, bu oğlanın ismi ne olucak yahu...
Ahmet Hakan, twitterda şöyle yazmıştı; 20 yıl sonra Rüzgar, Yaman, Ege, Poyraz, Kuzey'den geçilmeyecek..
İyi de,
ya bende zorlanıyorum sağo sola dönerken.ama ondan daha çok göğsümün altındaki ağrı bitiriyor beni.sol göğsümün hemen altı sütyenin lastiğine gelen kısımda sanki bir kaburgam kırılmış orda böyle etimi eziyor sıkıştırıyor sanki.var mı böyle bir sıkıntısı olan?
öğretmen arkadaşlar, bi sorum olacak ya, 24 haftayı doldurunca nöbet tutmuyoruz ya artık siz rapor mu aldınız ben daha bu hafta doldurdum, yani doldurcam cumartesi, doktora gidip rapor mu almalıyım , nasıl halledicez onu?
ya bende zorlanıyorum sağo sola dönerken.ama ondan daha çok göğsümün altındaki ağrı bitiriyor beni.sol göğsümün hemen altı sütyenin lastiğine gelen kısımda sanki bir kaburgam kırılmış orda böyle etimi eziyor sıkıştırıyor sanki.var mı böyle bir sıkıntısı olan?
kızının adı ne olcak canım?[/QUO
allah izin verirse nil olsun istiyoruz.. kısa ve tek
kızının adı ne olcak canım?[/QUO
allah izin verirse nil olsun istiyoruz.. kısa ve tek
ben ne koycam adını ya yavrucuğumun , hala karar vereemedim
öğretmen arkadaşlar, bi sorum olacak ya, 24 haftayı doldurunca nöbet tutmuyoruz ya artık siz rapor mu aldınız ben daha bu hafta doldurdum, yani doldurcam cumartesi, doktora gidip rapor mu almalıyım , nasıl halledicez onu?
ooo ne kadar çok işi varmış , o zaman en iyisi idareyle konuşmak, raporsuz olmaz derlerse pazartesi doktora gideym artık napayım, birdahaki kontrolume kadar idare ederlerse ki birdahaki de bir ay sonra gel dedi doktor ya , çok zaman var , tıp merkezinde filan vermezler mi ki bu raporu gidip alıversem hemen?Canım ben salı itibariyle 24 haftayı doldurdum. Dün doktora gitti,m şeker yüklemem vardı doktordan rapor aldım. Yapılan ultrason muayenesi itibari ile falanca kişinin 24 haftalık gebe olduğu görülmüştür gibi birşey yazacak. Sonra bugün okul idaresine bir dilekçe yazıp 101. madde gereği nöbet görevimden muaf tutulmam gibi birşey işte raporu da ekleyip verdim idareye:)))
Ben 100.yıl hastanesinin acil servisin gitmiştim.Hamile olduğumu belirttiğim halde hiç ilgilenmediler.o yüzden pek hoşuma gitmemişti ama kadın doğum servisi nasıldır bilmiyorum.
ooo ne kadar çok işi varmış , o zaman en iyisi idareyle konuşmak, raporsuz olmaz derlerse pazartesi doktora gideym artık napayım, birdahaki kontrolume kadar idare ederlerse ki birdahaki de bir ay sonra gel dedi doktor ya , çok zaman var , tıp merkezinde filan vermezler mi ki bu raporu gidip alıversem hemen?
slm kızlar bende haziran anasıyım:) gelebilirmiyim
slm kızlar sizdede yatakta sağa sola dönerken zorlanma oluyor mu ben çok zorlanıyorum
Az önce İstanbul'dan kargo geldi canım ailemden ... bebeğime birsürü ciciler almışlar haber de vermemişlerdi..paketleri açtıkça ağladım son noktayı kardeşimin yazdığı not koydu hala da ağlıyorumuzaklık çok zor kızlar özellikle böyle hassas bi dönemde kimsesiz olmak,istediğin zaman çıkıp annene gidememek,canın çektiğinde istedğini yaptıracak birini bulamamak,doğup büyüdüğün yerden arkadaşından çevrenden herşeyden ayrılıp gelmek çok çok zor çekilesi dert değil... iki aydır ailemden kimseyi görmüyorum ve doğuma kadar da göremicem ailesine annesine yakın olanlar kıymetini bilin ve vaktinizi iyi değerlendirin derim.Allah bu durumu hiçbirinize yaşatmasın inş ..
Eveeeet Teyzeciklerimizzz
Buda bizim odamızın fotoları, sizlerinkini görünce bende koymak istedim
daha gelmedi ama mağazadan çektiğim bu fotolar var elimde
Eki Görüntüle 650395 Eki Görüntüle 650397 Eki Görüntüle 650396
Eki Görüntüle 650400 Eki Görüntüle 650401
Eki Görüntüle 650398 Eki Görüntüle 650399
- yatağımızın bu süet boncuklu sırt kısmı yerine düz ahşap dolaptaki oymadan olucak, toz olur bebiş büyüyünce minik parmaklarını sokar diye düşündük
- şifonyerimiz 3. fotodaki gibi aynalı olucak, benim böyle şifonyerim yok diye söylenip durdum artık minik kutulara tokalarımızı emziklerimizi koyarız
- son fotoğraflardaki farklı beşikten çünkü görülen uyku seti ve cibinlik olucağı için onlarıda koymak istedim
işte benim kızımın odasıda bu teyzeciklerimiz, biran önce gelmesini sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz
Bende daha batma yok, hemde benim kuz oturmuş yani ters duruyor daha kafası ulaşmadı oralara
Birde annenin vcut yapısı uzunluğuylada alakalıymış
Sanırım daha ileri zamanda bendede başlar
kızlar galiba vücut yapısıyla alakalı bişey bu.ne dar karın içim varmış çocuk daha 600 grken sığamadı kaburgalarımı ittirdi 3 kilo olduğunda nereme sığacak acaba diye düşünmeden edemiyorum:)uconn canım yalnız değilsin benimde sağ göğsümün altı aynı dediğin gibi ağrıyor ve arada kaşınıyor çok fena bir ağrı şimdiden başladı bakalım 9 aya kadar napıcaz allah kolaylık versin hamişlere
bazen benimde çok fazla hareket ediyor.özellikle dinlenme anında.uyumaya çalışırken falan.dur be kızım yeter diyorum.sonrada üzülüyorum aman hareket etsin etmese aslı o zaman endişe ederim diye.ama doktorum böyle bir durumdan bahsetmedi.tehlikeli olacağınıda sanmam.kızlar bebeğim çok hareketli bazen korkuyorum demin yine seri hareketlere başladı ve dışarıdan o kadar belli ki artık bu hareketler tedirgin oldum. tedirginliğimin sebebi de en son kontrolümde doktor demişti ki ki eğer bebek normalden fazla hareket ederse gel. neden öyle söyledi, bebeğin normalden fazla hareket etmesi neyin belirtisidir hiç bilmiyorum. size de böyle söyledi mi doktorunuz?
vıkır vıkır durmuyor karnımda bazen korkuyorum ben de doktor öyle dediği için :26:.
Kızlarrr, bu oğlanın ismi ne olucak yahu...
İyi de,
biz daha hamileliğimin ilk ayında karar vermiştik timur alp olacak, eşimin fikriydi iki isimde bende itiraz etmedim hoşuma gitti,kız olsaydı asya yada alya düşünüyordum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?