2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ay demeee çok hüzünlendimmmm
Gözyaşlarımı tutamıyorum şuan ağlıyorum bana ne oluyosa
Bende ailemden uzaklardayım hiçkimsem yok
Bazen diyorum yalnızlık bir insana verilecek en büyük ceza diye...

sende yaşıyosun ya beni anladığın için ağlıyosundur böyle bişeyi sen yazsan bende sana ağlardım yaşamayanın anlaması,bu halimize ortak olması çok çok zorrr ooofff çok efkarlandım
işkence gibi ceza zerre kalır yanında arkadaşım

Aman Allah'ım Tam bir prenses odası olmuş Minnoşun çok şanslı
Yemin ederim o beşiğe girip uyuyasım geldi masal gibi...
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşaşalh güzel kızın

çok teşekkür ederiz teyzesi, beğenmene çok sevindim Allah razı olsun
tüm bebişlerimiz sağlık sıhaatle büyüsün, inşallah burda büyüdüklerini yaramazlıklarında paylaşıcaz
çok az kaldııı

kıyamam ama
benim ailem uzakta değil ama bazen düşünmüyor değilim uzakta olsalar ne olurdu diye
heleki hamilelikte, düşünmesi bile üzerken beni
Allah sabır versin tatlım ama güzel düşün bak 2 ay sonra hem ailen hem bebişin gelicek
sonrasında tüm dünyan bebişin olucak

Ne yapalım bizimde kısmetimizde bunları yaşamak varmış.Bilerek kabul ederek evlendik deyip kendimi teselli ediyorum hep
Ama özlem hasret bazen öyle bastırıyor ki.Burada içeride ölsem kimsenin ruhu duymaz bi kapımı tıklatan yok
Hamile olduğumuz için dahada hassaslaştık sanırım

onunla avutuyorum zaten kendimi.Allahım diyorum iyiki verdin onu bize bağışla da bu hasreti,çektiğim sıkıntıyı onunla gideriym.bi nevi teselli oluyo işte sayılı gün çabuk geçer diyorum sabırla bekliyorum gelecekteki güzel günleri...

Evet en başından belliydi böyle bi uzaklığın olacağı ama kötü zamana denk geldi alışamıyorum bi türlü..çok ağlıyorum buda bebeğime zarar veriyo kendimi tutuyosam da onun hürmetine yoksa depresif haller çoktan baş gösterirdi ki yapı olarak çok müsaitim..Allah sabrımızın karşılığında bizi sağlıklı sııhatli bebişlerimizle mükafatlandırsın inş iyiki varlar

Güle güle giyinsin kuzucuk cicilerini saplıklı günlerde hepside çok güzel..

Geçmiş olsun canım.Biz aynı hastaneye gidiyouz seninle şeker yüklememi 15 tlye yaptırmıştım ben haberin olsun

Aaaa ben tel açıp sordum niye öyle dediler. ben de gidince derim burda arkadaşım 15e yaptırmış derim saol cnm söylediğin için o telefondaki kıza da

kıyamam sende benimle aynı durumdaymışsın canım bende ailemden uzaktayım onlarda İstanbul'da oturuyor. sık sık gidebiliyorum ben,2 haftada 1 de olsa,ama şimdi hamilelik ilerledikçe daha zor olacak gitmem.
bu arada bebişin gelen cicişleri hayırlısıyla güle güle giysin inşallah

ben de sizdenim kızlar... benim de ara ara kanamalarım oluyo doktor tehlike yok dedi ama bütün arkadaşlarım sen artık çalışma diyorlar 1 ay kaldı zaten doğum iznine ama alıp da ne yapcam ki evde de dinlenemicem gibi geliyo en azından okulda oyalanıyorum diye düşünüyorum. anneme gidemedikten sonra neyleyim raporu

canım kanamaların oluyorsa izin alman daha iyi sanki. öğretmen misin? bende öğretmenim ama kadrolu değildim hamileliğin başında hep uyukluodum,merkezden köy okuluna gidip gelmek çok zor oluyodu bende okulu bıraktım.ama evde de sıkılıyorum

canım ben 2 gün önce girdim 4 boyutluya yani 24. haftada, herjangi bir zararı olsaydı brnim dr um kesinlikle bakmazdı, hem bazı şeyler 4 boyutluda daha ayrıntılı göründüğü için faydalı bişey bence, yarım saat değil 5 dk baktı bizim dr, bu güne kadarki en kısa kontrollerimden biriydi endişe etme dr un söylemesede sen sor 4 boyutlu görmek istiyorum diye,hem çok zevkli bişiii bebişini görüyosun ilk defa şeklini şemalini

o zaman setin içindeki makas gerekli. ama bu makasla nasıl kesilir ki tırnak

çok iyi anlıyorum senii aynı durumdayız Allah bize kolaylık versin...

bende ağladım okurken bu hamilelik bize ne yaptı yahuuuu

ikeadan aldıklarım geldi. yatagı rulo yapmışlar. minnacık olmuş. çok rahat taşınır. hafif bişi. boşa kargo için dert etmişim. daha sonradan kendim inceleyerek alırdım. paketli halde hiç 10 cm gibi durmuo ama açınca nolcak bakcam artık.

çok uykum vardı iyi inceleyemedim

ahhh ahhh kızlar bende sizin gibi ailemden çooook uzaktayım başlarda alışırım diyordum ama olmuyor alışılmıyor bazen yanlızlık çok acıtıyor insanın canını hamile kaldıktan sonra daha da zorlaştı sanki herşey bazen düşünüyorum da bebeğim annanesini dedesini teyzesini senede 2-3 kez görebilecek onlarda büyüdüğüne şahit olamayacaklar çok üzülüyorum çokkk....inşallah benim kızım büydüğünde böyle uzaklara gitmez....

aaa çörek otu, meryem ana otu ne işe yarıyor.doğumu falan mı kolaylaştırıyor.normal doğum yapmayı planlıyorum ama çok tırsıyorum.
sende mavi almışsın.bende pembe diyorum ama dünde sordum acaba araa renk alsam mı diye ama sanırım 3-4 yıl kullanılacağı için zaten deforme olur herhalde.
yün ve pamuk yatak bebekler için iyi değilmiş.özellikle ilk 1 yılda alerjik astım gibi durumlara neden olabiliyormuş.bu konuyu bir araştır istersen.
bence kızıma tam karar vereniyorum bir türlü.sanki öyle mükemmel bir şey doğurucam ki ona hiçbir issmi yakıştıramıyorum.ben mi bir garibim yoksa herkess benim gibi mi bilmem.şimdi oğlum olmuycak ya rahat rahat oğlum olsaydı adını mete koyardım diyorum:)tanıdığım bütün mete ler çok karizmatik.aklında olsun.
ay allahım ya benide ağlattın vallaha.bende çok özledim ailemi.gurbet çok zor ve alışılmıyor.7 yıl oldu hala alışamadım hala alışamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…