2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

doğum pozisyonu nasılki biz ne zaman ultrasonda bebişimize baksak yan duruyo nasıl durması gerekiyo yani ya kafayı sagda ayaklarını sola uzatmış ya kafası solda ayaklarını saga uzatmış şekilde:44:

sen şimdi kafana taktıkçada ritm iyice bozuluyordur.en temizi kardiyoloğa gitmen.bişey çıkmazsa direk rahatlarsın takmadıkça çarpıntılardanda eser kalmaz.kalpten bişey çıkmazsa ki inşallah öyledir birde kan değerlerine baktır.kanın düşük çıkarsa ondan kaynaklıda olabilir.
özellikle kalp hastalıklarında kendi kendine teşhis koymamak lazım tabi.benim doktorumun dediği ekstra sistol tıbbi olarak artık tez konusu bikle olmuyor çünkü sağlığını tehtit eden bir durum değil demişti.ona istinaden söyledim.yoksa kalp ciddi bir konu.
doğum pozisyonu bebeğin baş aşağı olmasıymış.32. haftadan sonra dönüyormuş bu pozisyona.dönmeyen bebeklerde oluyor tabi.bu durumda sezeryan yapıyorlar.

mothercarede sırt çantası olarak var mı. havuzluhan nasıldı.

Geçmişe bakmadan önce bu listeye göz attıp ve minik kızımla olmadığımızı farkettim. 27 yaşındayım ve il bebişim. Mümkünse kızımla bizde eklenmek istiyoruz [/QUOTE]

bir dahaki kontrolumuz 32. haftaya denk geliyor ve belkide doner.valla canim ben hareketlerini bebegimin hep kasiklarimda hissediyorum diyebilirim sana.dedigin gibide olabilir sonucta elleride aktif hareketli.ben sadece kafasini ayirt edebiliyorum onda bariz buyuk bisey sivrilip donuyor karnimda

Dun geceden beri hafif basim agriyordu ve suan agri zirve yapti kocayi yolladim nobetci eczaneden bir minoset alsin diye havadan mi boyle of mahfetti beni.
Bu arada kalp carpintisinin gercekten bircok sebebi olabilir bir donem bendede oluyordu holter takildi mesela troid ve kan degerlerim normaldi ama asiri hizli atiyordu zaman zaman doktorum nabiz duzenleyici dideral vermisti.
Beni mesela troid tetikliyordu ve bunu endokrinoloji doktorum soylemisti degerlerim sinira yakindi normal aralikda oldugu icin kalp doktorum bununla ilgili birsey dememisti.Ve troid beni depresyona bile itiyor.Vitamin ve mineral eksikliklerindede oluyor kan degeri dusuklugunden olabilecegi gibi tuz,sodyum,potasyum,magnezyum,omega dusukse bile olabilir.

Kizlar birde onerim olacak simdi semizotu cikmaya basladi bol bol tuketin cok faydali.

Geçmişe bakmadan önce bu listeye göz attıp ve minik kızımla olmadığımızı farkettim. 27 yaşındayım ve il bebişim. Mümkünse kızımla bizde eklenmek istiyoruz
[/QUOTE]

cnm bu ekleme işlerini arzu mu yapıyo ona mesaj at yada onun bi mesajından alıntı yaparak ona ulaş cnm

mothercarede sırt çantası olarak var mı. havuzluhan nasıldı.

mothercare de sırt çantası görmedim ama belki başka şubesinde vardır bilemiyorum yani.ben önce internetten baktım fiyatlar baya yüksek geldi.tek özelliği biberonu sıcak tutan bölme(çok dandik aliminyum folyo ile kaplanmış bir cep gibi,ama arkadaşım işe yaradığını söylüyor)alt açma bezi gibi gereksiz ayrıntılarla 100 den başlıyor 150-200 hatta 400 e bile çanta vardı.havuzluhandada 50 lirayada vardı 150 lirayada vardı.ne almam gerektşiğini tam olarak bilemediğim için şimdilik almadım.belki sıradan büyük bir çanta 30-40 liraya iş görebilir.

gözün aydın canım maşallah kilosu çok ii, aşağıdaki doğum bilgilerine göre 50gr. önde gidiyo paşacıın..
döner inşallah daha erken bakalım sezeryan diye gidersin bakarsın son dk golü atar pipican dönüverir
nasıl kilo almamışsın ya diyet kontrolündemisin?? ben haftada 1 kilo alıyoruum

bende perşembe havuzlu handan bayağı bişey aldım.Avivo nun büyük önden ve yandan cepli çantası çok hoşuma gitti 140 dedi ikiz indirimi varmış zar zor 115 yaptılar.en alt katta,ama bayağı kullanışlı valiz ve çanta karışımı bişey............... diye bir sitede bu avivonun çantaları var 135 e satıyorlar.

cnm bu ekleme işlerini arzu mu yapıyo ona mesaj at yada onun bi mesajından alıntı yaparak ona ulaş cnm[/QUOTE]

Canım ya en son özel mesaj atamıyorsunuz diye hata vermişti galiba 50 mesajı geçmek gerekiyormuş tekrardan bir deneyeyim genede sağol..

Kızlar herkes iyi inşallah, birsey sorucam hamilelik piskolojisinden mi bilmiyorum ama benim hep yüreğim ağzımda aklıma hep kötü şeyler geliyor aslında bugüne kadar kızımın herseyi çom iyi çıktı,size de oluyormu,

cnm bu ekleme işlerini arzu mu yapıyo ona mesaj at yada onun bi mesajından alıntı yaparak ona ulaş cnm

Canım ya en son özel mesaj atamıyorsunuz diye hata vermişti galiba 50 mesajı geçmek gerekiyormuş tekrardan bir deneyeyim genede sağol..[/QUOTE]

ozaman Arzu mu dan alıntı yaparak yorum yazar gibi yaz ona cnm

cok saol canim allah kuzucuklarimizi korusunyok canim aslinda tek yaptigim tatliyi kesmekonuda arada kacamak yapiyorum ama tadimlik.birde 20 dk yuruyus.meyve sinirsiz yemek istedigim herseyi ekmekte yiyorum.aburcubur ve tatli da bitiyor olay

slm kızlar

sabah 11.30 da alışveriş için evden çıktım az önce eve gelmiş bulunmaktayım oğluşumla bir gezdik ki sormayın, yanlız ben pert olmuş durumdayım :111:

slm kızlar

sabah 11.30 da alışveriş için evden çıktım az önce eve gelmiş bulunmaktayım oğluşumla bir gezdik ki sormayın, yanlız ben pert olmuş durumdayım :111:

nereleri gezdin, neler neler aldın bakıyim ben de evde oturdum akşama kadar atom karınca gibi mutfaktan çıkmadım kurabiyeler yemekler sıkıntıdan kendimi aşçılığa verdim

canim ben aldim bunun aynisini cok guzel tavsiye ederim bir yasina kadar yatar sanirim bunda, bende park yataklari sevmiyorum bunu aldim bir sene yatar sonrada kendi odasinda yatar diye dusundum

Merhaba canim nerden ve kaca aldigini ogrenenilir miyim
mahsuru yoksa bir arkafas uc ay yatirdim diyor tugok de
65*90 var diyor varsa buyuk boy alirim artik gule gule kullsn
cok sik guzel bir besik..

Tugok mrhaba canim mahsuru yoksa 65*90 var dedigin besigi
bulunca bana da bilgi verebilir misin samsunda bakicam ben de buyuk
olsun istrim bulursam...

bende normal bi sırt çantası düşünmüştüm aslında. ama kafam karışıo. lazım bişi miki bunlar. sırt çantası şeklinde olması lazım çünkü sırtım ağrıo. kendi sırt çantam az eskidi yenisini alırım belki

Bugün doktora gittik...Normalde 27. haftadayız bebegim 28 i geçmiş gelişimi bi bucuk hafta öndeymiş hatta 29 kafası da 30 hafta gösteriyor dedi...Kafası 3 4 gün önde dedi....Benim moralim bozuldu doktor normal dedi...bi de 1.567 kilo geldi oğluuummm...Ben toplamda 10 kilo aldım ama son bi aydır almıyorum ona yarıyor galiba..Ne dersiniz kızlar biraz tedirginim ben ya

dun alisveris merkezinde birkac ciftte gordum sirt cantasi kullanan annelerden.ama genelde canta eslerinin sirtlarindaydi.bende kararsiz kaldim.anne cantasi gorunumu tam olarak istedigim degil.guzel olanlarda hayli pahali.kararsizlari oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…