hamilelikten once benimkide o şekildeydi ekstrasistol oldugunu biliyodum ve önemsiz oldugunuda onun için ilgilenmedim ama şimdi 10 dakikanın 6 7 dakikası yanlış atıyo:18: tak ..tak tak.. tak.. tak tak tak.. kafasına görebu durumlarda genelde bayılma yada morarma olursa ciddiymiş ama bilemedim. evet görüncem bi kardiyologa belkide hamilelik tetiklemiştir bi şey çıkmaz inşallah:2:
şunuda söyliyim kimseyi yanlış yönlendirmemk için belki bu durumu yaşayanlar vardır her ekstrasistolde önemsiz diye bi şey yok ama tabi senin holter takıldıgı için ne kaynaklı oldugu anlaşılmış oldu benimkide uykusuzluk ve yorgunlukta ortaya çıkıyodu yani yaşayan olursa ne olursa olsun doktora görünmekte fayda var:26:
doğum pozisyonu nasılki biz ne zaman ultrasonda bebişimize baksak yan duruyo nasıl durması gerekiyo yani ya kafayı sagda ayaklarını sola uzatmış ya kafası solda ayaklarını saga uzatmış şekilde:44:
bende bakırköyde radyotom radyomar adında bir yerde 250 liraya yaptırdım.ama memnun kalmadım önermem.
anne çantaları internette çok pahalı geldi bana.ebebekte 100 lira civarı.mothercare de 50 lira.genelde sırt çantası öneriyorlar ama benim hiç hoşuma gitmiyor.
ben yarın havuzluhana gidicem merve orda 180 lira demişti ücretine.internette değişiyor fiyatlar bende anlamadım.kidboo linensin bebek ürünü birde linens mağazalarından sormak lazım
canım korkma.popo üstüne düşüşleri tehlikeli bulmuyor doktorlar.inşallah iyi haberlerle dönersin.
2013 Haziran Annelerinin fotoğraf topikleri:
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...eleri-bebislerinin-cicileri.html#post28480819
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.html
bir dahaki kontrolumuz 32. haftaya denk geliyor ve belkide doner.valla canim ben hareketlerini bebegimin hep kasiklarimda hissediyorum diyebilirim sana.dedigin gibide olabilir sonucta elleride aktif hareketli.ben sadece kafasini ayirt edebiliyorum onda bariz buyuk bisey sivrilip donuyor karnimdadoğum şekli için erken konuşmuş doktorun.dediğin doğru.32 haftada falan artık başaşağı pozisyona geçiyorlar.hiç belli olmaz değişir her an.benim bebeğimin tekmelerini bazen kasıklarımda bazen göbek deliğimde falan hissediyorum.yer mi değiştiriyor yani.bence bazen ayağı ile vuruyor bazen eliyle diye düşünmüştüm.
[/QUOTE]Geçmişe bakmadan önce bu listeye göz attıp ve minik kızımla olmadığımızı farkettim. 27 yaşındayım ve il bebişim. Mümkünse kızımla bizde eklenmek istiyoruz
mothercarede sırt çantası olarak var mı. havuzluhan nasıldı.
selam annecikler,dun bizim kontrolumuz vardi.haftasiyla uyumlu 1.102 kg olmus bebegimiz.yuzunu kapatmisti yavrum o nedenle cok net goremedik.gene herzaman ki gibi oturur vaziyetteydi.28 . haftamdayim ve hic seklini degistirmedi minik oglum.doktorum sayet dogum pozisyonuna donmezse bu gidisle sezeryan olur dedi.hayirlisi tabi ama gonlum normal dogumdan yanaydi.asla ama asla israrci degilim yanlis anlasilmasin,en onemlisi bebegimin sagligi.bazi kaynaklarda son ana kadar bebegin donebilecegini yazmislar.hatta 33 haftada dogum pozisyonunu alir diyor.ama ben hissediyordum cunku tekmeleri hep kasiklarima atiyordu bocegim
bu arada 3 haftada hic kilo almadigim icin sevgili doktorum kutladi beni.umarim bu istikrarim devam eder.
mothercare de sırt çantası görmedim ama belki başka şubesinde vardır bilemiyorum yani.ben önce internetten baktım fiyatlar baya yüksek geldi.tek özelliği biberonu sıcak tutan bölme(çok dandik aliminyum folyo ile kaplanmış bir cep gibi,ama arkadaşım işe yaradığını söylüyor)alt açma bezi gibi gereksiz ayrıntılarla 100 den başlıyor 150-200 hatta 400 e bile çanta vardı.havuzluhandada 50 lirayada vardı 150 lirayada vardı.ne almam gerektşiğini tam olarak bilemediğim için şimdilik almadım.belki sıradan büyük bir çanta 30-40 liraya iş görebilir.
cnm bu ekleme işlerini arzu mu yapıyo ona mesaj at yada onun bi mesajından alıntı yaparak ona ulaş cnm
gözün aydın canım maşallah kilosu çok ii, aşağıdaki doğum bilgilerine göre 50gr. önde gidiyo paşacıın..
döner inşallah daha erken bakalım sezeryan diye gidersin bakarsın son dk golü atar pipican dönüverir
nasıl kilo almamışsın ya diyet kontrolündemisin?? ben haftada 1 kilo alıyoruum
slm kızlar
sabah 11.30 da alışveriş için evden çıktım az önce eve gelmiş bulunmaktayımoğluşumla bir gezdik ki sormayın, yanlız ben pert olmuş durumdayım :111:
canim ben aldim bunun aynisini cok guzel tavsiye ederim bir yasina kadar yatar sanirim bunda, bende park yataklari sevmiyorum bunu aldim bir sene yatar sonrada kendi odasinda yatar diye dusundum
mothercare de sırt çantası görmedim ama belki başka şubesinde vardır bilemiyorum yani.ben önce internetten baktım fiyatlar baya yüksek geldi.tek özelliği biberonu sıcak tutan bölme(çok dandik aliminyum folyo ile kaplanmış bir cep gibi,ama arkadaşım işe yaradığını söylüyor)alt açma bezi gibi gereksiz ayrıntılarla 100 den başlıyor 150-200 hatta 400 e bile çanta vardı.havuzluhandada 50 lirayada vardı 150 lirayada vardı.ne almam gerektşiğini tam olarak bilemediğim için şimdilik almadım.belki sıradan büyük bir çanta 30-40 liraya iş görebilir.
dun alisveris merkezinde birkac ciftte gordum sirt cantasi kullanan annelerden.ama genelde canta eslerinin sirtlarindaydi.bende kararsiz kaldim.anne cantasi gorunumu tam olarak istedigim degil.guzel olanlarda hayli pahali.kararsizlari oynuyorumbende normal bi sırt çantası düşünmüştüm aslında. ama kafam karışıo. lazım bişi miki bunlar. sırt çantası şeklinde olması lazım çünkü sırtım ağrıo. kendi sırt çantam az eskidi yenisini alırım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?