- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Eki Görüntüle 652689
ekleyebildimmi bilemiyorum ama bu sepet beşiği yatak odam için almak istiyorum nasıl sizce?
En ıyı doktor mu bılmıyorum ama en yaslı ve tecrubelı oldugu kesın.olsa baska secenegım dusunmeden gıderım ama maalesef yok.dogum oranlarının en cok gerceklestıgı memleketlerden bırı olmasına ragmen ozellıkle bu dalda kıtlık var sankı :S ıns dogumda sıkıntı yasamam tavsıye alabılecegım kımse de yok kendımı cok garıban hıssedıyorum bu konularda
Merhaba canim ben de aynisindan almayi istiyorum
1 yasina kadar yatar mi acaba elimde bir de park yatak
var pek hosuma gitmiyor goruntusu esim de hic begenmiyor
ille suslu olsun kizimin yatagi dedigi icin alalim diyoruz
gereksiz olmaz insallah
kızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz
oyyyy bin kere maşallah bide poz vermiş allahıım ya:18: Dişlerimi kıracam haat
ek gözü açıkmı bu prensesin bize gözmü kırpıyo ne:26:çok ilginç ya
benimde doktorum başka ile gidiyomuş güle güle giitsin napalım yeni arayışlara başladımbenim şöyle bi sıkıntım var eskiden çok nadirde olsa yaşardım ama şimdi her gün saatlerce yaşıyorum kalbimin atışları çok düzensiz hızlı degil gayet normal ama düzensiz zaten hızlanınca düzene biniyo ama yavşladıgı an kendini şaşıyo valla öksürüyorum düzeliyo az sonra yeniden. geçen gün acile gittim dr elini koydu 10 sanıye normal dedi 10 saniyecikmi napıcam bilmiyorum
kızlar böyle bi sorunu yaşayan yada cevresinden duyan varmı
Canim ben bunun aynisini aldim daha dun kurduk cok tatli olduuu fotografini atacagim guzel bi besik
canim ben aldim bunun aynisini cok guzel tavsiye ederim bir yasina kadar yatar sanirim bunda, bende park yataklari sevmiyorum bunu aldim bir sene yatar sonrada kendi odasinda yatar diye dusundum
selam annecikler,dun bizim kontrolumuz vardi.haftasiyla uyumlu 1.102 kg olmus bebegimiz.yuzunu kapatmisti yavrum o nedenle cok net goremedik.gene herzaman ki gibi oturur vaziyetteydi.28 . haftamdayim ve hic seklini degistirmedi minik oglum.doktorum sayet dogum pozisyonuna donmezse bu gidisle sezeryan olur dedi.hayirlisi tabi ama gonlum normal dogumdan yanaydi.asla ama asla israrci degilim yanlis anlasilmasin,en onemlisi bebegimin sagligi.bazi kaynaklarda son ana kadar bebegin donebilecegini yazmislar.hatta 33 haftada dogum pozisyonunu alir diyor.ama ben hissediyordum cunku tekmeleri hep kasiklarima atiyordu bocegim
bu arada 3 haftada hic kilo almadigim icin sevgili doktorum kutladi beni.umarim bu istikrarim devam eder.
bir ara bendede çarpıntı olmuştu baya ama şimdi daha iyiceyim.yalnız senin anlattığın tarzda bir sorun yaşamadım.dediğin şeyler hamilelik kaynaklıda olabilir.kalple ilgili bir durumda olabilir.bazı kalp rahatsızlıkları hamilelik esnasında çıkabiliyormuş.bence bir kardiyoloğa gitmelisin.geçen yıl ritm bozukluğu hissetmiştim kendimde.doktora gittim.ultrasonla muayene etti.sonra holter diye bir alet taktılar 2 gün takılı kaldı.sonunda ekstra sistol adı verilen çok önemsiz 10 kişiden en az 5 inde görülen ritm bozukluğu çıktı.ilaç bile vermedi doktor.en azından içim rahatlamış oldu.kalp sanki söyle atıyordu.tak tak tak taaaaaaak.arada bir atlama var gibi.bahsettiğin şey bu mu acaba.bende olan böyle bişeydi yani.
doğum şekli için erken konuşmuş doktorun.dediğin doğru.32 haftada falan artık başaşağı pozisyona geçiyorlar.hiç belli olmaz değişir her an.benim bebeğimin tekmelerini bazen kasıklarımda bazen göbek deliğimde falan hissediyorum.yer mi değiştiriyor yani.bence bazen ayağı ile vuruyor bazen eliyle diye düşünmüştüm.
senin görmen farklı hep yan görücen zaten doktorlar söylüyor onu ben sordum bu gittiğimde baş aşağı duruyor doğum poziyonunda miniğim ama yan görüyorum ben tabi :) ters görmüyorumdoğum pozisyonu nasılki biz ne zaman ultrasonda bebişimize baksak yan duruyo nasıl durması gerekiyo yani ya kafayı sagda ayaklarını sola uzatmış ya kafası solda ayaklarını saga uzatmış şekilde:44:
Eki Görüntüle 653027
Eveeet sonunda park yatagımızı aldık...Normalde 319 lira ama 100 lirada hediye çekimiz var onla da diger eksiklerimizi alıcaz inş..
:)
Merhaba canim ben de aynisindan almayi istiyorum
1 yasina kadar yatar mi acaba elimde bir de park yatak
var pek hosuma gitmiyor goruntusu esim de hic begenmiyor
ille suslu olsun kizimin yatagi dedigi icin alalim diyoruz
gereksiz olmaz insallah
Canim ben bunun aynisini aldim daha dun kurduk cok tatli olduuu fotografini atacagim guzel bi besik
Canım bende geçen gün okuldaki arkadaşlara söylüyordum bazen nefes alamıyorum diye. Bir tanesi şimdiden öyle şey mi olur falan dedi. Bu hafta netten 27. haftada anndeki değişikliklri okurken gördün bebek diyaframa baskı yaptığından derin nefes almada zorlanabilirsiniz ama bebeğe giden oksijende bir sıkıntı yoktur yazıyordu.Ayrıca bu haftalarda kramplarda artacakmış bende dün sabah ilk krampımı yaşadım akşama kadarda yeri geçmedi Allah'tan internet var
Kızlar biz sürekli bilg basındayız inş bişey olmaz :/
ben bugün natavega kipadaydım hiçbişey alamadım tırnak bakım seti 15 lira diye bahsedilmişti ama 35 liraydı kampanya bitmiş heralde..bişey bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?