2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Insallah hic bir skinti yasamzsin canim,yapmamiz gereken doktorumuza guvenmek ve icimizi ferah tutmak,yeter ki bebisimiz iyi olsun varsin biz muayeneden 5dk da cikalim onemli olan iyi olmalari,sen stres yapma saglikli bir sekilde alacagiz bebelerimizi kucagimiza insallah

Merhaba canim ben de aynisindan almayi istiyorum
1 yasina kadar yatar mi acaba elimde bir de park yatak
var pek hosuma gitmiyor goruntusu esim de hic begenmiyor
ille suslu olsun kizimin yatagi dedigi icin alalim diyoruz
gereksiz olmaz insallah

canim ben aldim bunun aynisini cok guzel tavsiye ederim bir yasina kadar yatar sanirim bunda, bende park yataklari sevmiyorum bunu aldim bir sene yatar sonrada kendi odasinda yatar diye dusundum

kızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz

oyyyy bin kere maşallah bide poz vermiş allahıım ya:18: Dişlerimi kıracam haat
ek gözü açıkmı bu prensesin bize gözmü kırpıyo ne:26:çok ilginç ya

bizde k.valideyle gezmeye gidecez yavaş yavaş hazırlanalım,
evi toparlayım ,yemeğimi yapıyım
Sonra görüşürüzz bebiişlere ii bakın fıstıklı lokumlar

oyyyy bin kere maşallah bide poz vermiş allahıım ya:18: Dişlerimi kıracam haat
ek gözü açıkmı bu prensesin bize gözmü kırpıyo ne:26:çok ilginç ya

Evet cnm :16: sanki poz vermiş gibi ama biraz bulanık çıktı ama kızıcığım artık normal bi bebek gibi olmuş maşallah büyümüş toplamış gözleri açık gibi duruyo demi bana da öyle geldi doktora sordum yok açık değil dedi ama sanki bana bakıyo gibi yerim ben onu annesi kurban olsun ona

kızlar böyle bi sorunu yaşayan yada cevresinden duyan varmı

selam annecikler,dun bizim kontrolumuz vardi.haftasiyla uyumlu 1.102 kg olmus bebegimiz.yuzunu kapatmisti yavrum o nedenle cok net goremedik.gene herzaman ki gibi oturur vaziyetteydi.28 . haftamdayim ve hic seklini degistirmedi minik oglum.doktorum sayet dogum pozisyonuna donmezse bu gidisle sezeryan olur dedi.hayirlisi tabi ama gonlum normal dogumdan yanaydi.asla ama asla israrci degilim yanlis anlasilmasin,en onemlisi bebegimin sagligi.bazi kaynaklarda son ana kadar bebegin donebilecegini yazmislar.hatta 33 haftada dogum pozisyonunu alir diyor.ama ben hissediyordum cunku tekmeleri hep kasiklarima atiyordu bocegim
bu arada 3 haftada hic kilo almadigim icin sevgili doktorum kutladi beni.umarim bu istikrarim devam eder.

Canim ben bunun aynisini aldim daha dun kurduk cok tatli olduuu fotografini atacagim guzel bi besik

canim ben aldim bunun aynisini cok guzel tavsiye ederim bir yasina kadar yatar sanirim bunda, bende park yataklari sevmiyorum bunu aldim bir sene yatar sonrada kendi odasinda yatar diye dusundum

Arkadaslar; ben kizima aynisini almistim. 3. ayin sonunda artik icinde rahatedemdigini farkettim ve acilen İkea'dan Hinsvik aldim. Bir de benim bebegim iri bir bebek degildi baslarda ona ragmen.
Bu arada ben bu besigi beyaza boyatmistim, boylece diger mobilyalarin yanina siritmamisti.
Simdi 2 numaraya da kuracagim insallah.

bir ara bendede çarpıntı olmuştu baya ama şimdi daha iyiceyim.yalnız senin anlattığın tarzda bir sorun yaşamadım.dediğin şeyler hamilelik kaynaklıda olabilir.kalple ilgili bir durumda olabilir.bazı kalp rahatsızlıkları hamilelik esnasında çıkabiliyormuş.bence bir kardiyoloğa gitmelisin.geçen yıl ritm bozukluğu hissetmiştim kendimde.doktora gittim.ultrasonla muayene etti.sonra holter diye bir alet taktılar 2 gün takılı kaldı.sonunda ekstra sistol adı verilen çok önemsiz 10 kişiden en az 5 inde görülen ritm bozukluğu çıktı.ilaç bile vermedi doktor.en azından içim rahatlamış oldu.kalp sanki söyle atıyordu.tak tak tak taaaaaaak.arada bir atlama var gibi.bahsettiğin şey bu mu acaba.bende olan böyle bişeydi yani.

doğum şekli için erken konuşmuş doktorun.dediğin doğru.32 haftada falan artık başaşağı pozisyona geçiyorlar.hiç belli olmaz değişir her an.benim bebeğimin tekmelerini bazen kasıklarımda bazen göbek deliğimde falan hissediyorum.yer mi değiştiriyor yani.bence bazen ayağı ile vuruyor bazen eliyle diye düşünmüştüm.

hamilelikten once benimkide o şekildeydi ekstrasistol oldugunu biliyodum ve önemsiz oldugunuda onun için ilgilenmedim ama şimdi 10 dakikanın 6 7 dakikası yanlış atıyo:18: tak ..tak tak.. tak.. tak tak tak.. kafasına göre bu durumlarda genelde bayılma yada morarma olursa ciddiymiş ama bilemedim. evet görüncem bi kardiyologa belkide hamilelik tetiklemiştir bi şey çıkmaz inşallah:2:

şunuda söyliyim kimseyi yanlış yönlendirmemk için belki bu durumu yaşayanlar vardır her ekstrasistolde önemsiz diye bi şey yok ama tabi senin holter takıldıgı için ne kaynaklı oldugu anlaşılmış oldu benimkide uykusuzluk ve yorgunlukta ortaya çıkıyodu yani yaşayan olursa ne olursa olsun doktora görünmekte fayda var:26:

doğum pozisyonu nasılki biz ne zaman ultrasonda bebişimize baksak yan duruyo nasıl durması gerekiyo yani ya kafayı sagda ayaklarını sola uzatmış ya kafası solda ayaklarını saga uzatmış şekilde:44:

doğum pozisyonu nasılki biz ne zaman ultrasonda bebişimize baksak yan duruyo nasıl durması gerekiyo yani ya kafayı sagda ayaklarını sola uzatmış ya kafası solda ayaklarını saga uzatmış şekilde:44:
senin görmen farklı hep yan görücen zaten doktorlar söylüyor onu ben sordum bu gittiğimde baş aşağı duruyor doğum poziyonunda miniğim ama yan görüyorum ben tabi :) ters görmüyorum

Eki Görüntüle 653027

Eveeet sonunda park yatagımızı aldık...Normalde 319 lira ama 100 lirada hediye çekimiz var onla da diger eksiklerimizi alıcaz inş..

:)

güle güle kullan canım hayırlı olsun...sağlıkla yatsın inşallah bebeişin.

Merhaba canim ben de aynisindan almayi istiyorum
1 yasina kadar yatar mi acaba elimde bir de park yatak
var pek hosuma gitmiyor goruntusu esim de hic begenmiyor
ille suslu olsun kizimin yatagi dedigi icin alalim diyoruz
gereksiz olmaz insallah

bebeğine göre değişiyormuş canım kimisi 8-9 ay yatıyormuş kimi 3-4 ay benim yatak odama bu daha rahat sığacağı için bundan istiyorum 65-90 falan olanları var onlardan almayı düşünüyorum birde açıkçası park yataklar bana pek kibar gelmiyor ne bileyim işte bu daha çok hoşuma gitti..

Canim ben bunun aynisini aldim daha dun kurduk cok tatli olduuu fotografini atacagim guzel bi besik

güle güle kullan hayatım benim de çok hoşuma gitti kaça aldın acaba?

canım kardiyolağa git istersen ama sanıyorum hamilileliktendir..

benimde sün sabah sol bacağıma girdi. öncedende üni deyken hep aynı bacağıma girerdi. dr. gitmiştim yurtta mı kalıosun sen demişti :) o zaman magnezyum falan vermemişti ama. kramplara alışkın olmama rağmen genede zordu benim için. eşimde yoktu kimseye masaj yaptıramadım.

Kızlar biz sürekli bilg basındayız inş bişey olmaz :/

maalesef bende herşeye dikkat edip buna etmemek canımı sıkıo aslında. pc yoruyor insanı aslında ama internetsiz çok sıkılıorum. tv yok sayılır bizde.

ben bugün natavega kipadaydım hiçbişey alamadım tırnak bakım seti 15 lira diye bahsedilmişti ama 35 liraydı kampanya bitmiş heralde..bişey bulamadım ben

hadi ya bitmişmi o kampanya. belki de şehirden şehire değişiodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…