- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Sanki on tane çocuk yapmışız da gönlümüz geçmiş ne olur söyleseler görüyolar ki hevesliyiz yani.başka doktor da yok ki gidiyim mübarek memlekette kıtlık var resmenbayan doktorlar ve özellikle anne olanlar bu konuda çok hevesli oluyolar sen sormadan söylüyolar herşeyi anlatıyolar ist.daki doktorumuz öyleydi şansıma burda da hiç bayan yok
oda yapacak arkadaşlar duvarlarınız nasıl olacak? boya seçimi yaptınız mı? biz kararsız kaldık, boya ya sonuçta zararsız olan bişey olmalı. konu hakkında bilgisi olan var mı?
bu arada eşim demin diyor ki senin kızlara bir sor bakalım onlar napacakmışo bile alıştı size
Kızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz
çok güzel canım güle güle büyüsün bebişin içindeMobilyaya karar verdik sonunda.Bu hafta siparişini vericez inşallah. Takım masif.
Eki Görüntüle 652464
Sadece şifonyeri biraz daha farklı olacak. Daha kullanışlı hale getirticem.
Bu oda için ben çok uçuk mavi boya düşünüyorum 2 duvarı. 2 duvarı ise kağıt. Eşim çok mavi boya taraftarı değil.Çok değişik ve güzel duvar kağıtları görmüştüm ama karar vermek zor olacak.
Boya konusunda benim bir fikrim yok ama eşim bu işlerden işi gereği iyi anlar. Dekorasyon işi de onun ellerinden öpecek.
Halı konusunda karar veremedim bende. Nasıl halı almak lazım acaba çocuk odası için.:44:
Ay çok sevindim canım benim ya kist yok olmuş demek gözün aydın hadi maşallah kızına kilosu çok çok iyi
Canım ben kaç kere ayağım kaydı lavaboda düştüm popomun üstüne merak etme bişey olmaz
hımm ben bunu bilmiyordum canım demekki fark var aralarında
Hepsine tek tek baktım modellerin çok güzellerr
Bak yarın buraya uğra havuzluhan seferini anlat bana çatlarım yoksa meraktan
oda yapacak arkadaşlar duvarlarınız nasıl olacak? boya seçimi yaptınız mı? biz kararsız kaldık, boya ya sonuçta zararsız olan bişey olmalı. konu hakkında bilgisi olan var mı?
bu arada eşim demin diyor ki senin kızlara bir sor bakalım onlar napacakmışo bile alıştı size
Mobilyaya karar verdik sonunda.Bu hafta siparişini vericez inşallah. Takım masif.
Eki Görüntüle 652464
Sadece şifonyeri biraz daha farklı olacak. Daha kullanışlı hale getirticem.
Bu oda için ben çok uçuk mavi boya düşünüyorum 2 duvarı. 2 duvarı ise kağıt. Eşim çok mavi boya taraftarı değil.Çok değişik ve güzel duvar kağıtları görmüştüm ama karar vermek zor olacak.
Boya konusunda benim bir fikrim yok ama eşim bu işlerden işi gereği iyi anlar. Dekorasyon işi de onun ellerinden öpecek.
Halı konusunda karar veremedim bende. Nasıl halı almak lazım acaba çocuk odası için.:44:
Kızlar geçen sefer 50 gramlık yükleme sonucum
Açlık:71
Tokluk: 170
Bugün yenilenen sonucum
Açlık:86
Tokluk: 147
gece 12 de yenen çilek miymiş sebep yani.
Doktorumla görüştüm. Göndermeme gerek yok beslenme uzmanına dedi. Sen kendin dikkat ederek gayet güzel idare etmişsin dedi. 10 gün sonra bir daha bakalım ama dedi. Bu kadın beni glukoz manyağı yapacak sanırım.
kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştümdüştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla
kızlar biz geldik.hepinize çokk teşekkür ederim dualarınız içinşimdilik iyiyiz çok şükür kanaman veya suyun gelmediği sürece sorun yok dedi doktor.eve git dinlen dedi.
düştükten hemen 15 dk sonra bize yakın olan anadolu sağlığa gittik.hani şu doktorlar dizisinin çekildiği büyük hastane.ne büyük hastane ama içi fossinirlerimi zıplattılar,ben ağlamaktan bitmişim zaten tansiyonum 16 ya çıkmış.doktor moral vereceğine moralimi bozdu yatış vericem dedi.nst ye girdim ilk defa.sancım yoktu çok şükür.ağzından bir iyi söz çıkmadı.baktıkları alette yüzyıldan kalma.plesantam ayrıl mış mı dedim:26:ayrılsa bile biz bunun %30 unu tespit edebiliriz dedi.doktorumla konuşurmusunuz sizden haber bekliyor dedim.konuşamam,siz anlatırsınız dedi kendi doktorumu aradım,odadan çıktım.ben çıkarken niye çıkıyorsunuz yanımda konuşun belki bana bişey sorar dedi eee gerizekalı doktor o zaman sen konuşsana bana saçma sapan kötü şeyler yazan bir kagıt imzalattılar.bu kötü muameleye yüklü bir para ödeyeceğim için ayrıca üzülmüştümki ki, neyseki öyle olmadı.böyle kaza durumlarında sgk ödüyormuş.sadece 6,5 tl verdim normal şartlarda 300-400 tl verirdik sanırım.kendi doktorumu aradım,memnun kalmadığımı içimin rahat etmediğini söyledim.oda kendi asistanına yönlendirdi.ordan yediteye geçtik.orda içim daha bir rahatladı,ordaki asistan bile anadolu sağlığın doktorundan daha iyi davrandı bana.kendi doktorumda pazartesi tekrar çağırdı.inşallah bu geceyide sağasağlim sorunsuz atlatabilirim.Allah bebişlerimizi tüm sıkıntılardan korusun.inanın gözümde ağlamaktan yaş kalmadı.çok büyük bir sınav bu insanın başına gelene kadar anlamıyor
Kızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz
merhaba arkadaşlar.. benim bugün pek keyfim yok.. iki gün önce kontrolüm vardı dünde şeker yüklemesi yaptılar .. biraz yüksek çıktı diyet verdi.. bide bebek fazla büyümüş dedi 25. haftada 912 gram olmuş.. çok dikkat etmen lazım aşırı büyük dedi.. etrafımdaki herkes bu ayda gayet normal diyor beni teselli etmek için mi söylüyolar bilmiyorum.. 25. haftada bebekleriniz kaç gramdı beni bilgilendirirmisiniz.. çok üzülüyorum.. elimden ne gelirki büyümesini ben nasıl durdurabilirim..
canım biz de aldık boyamızı hayırlısıyla.. epey arastırdım ben.. jotun'un fenomastic hiyjen ürünleri cok iyi.. VOC degerleri istenilenin bile çok altında. voc degeri de işte kimyasal oran gibi bir şey.. eşimin çalıştığı firma jotunla iş yapıyor, orada calışanlar da eşimin arkadaşı gönlünüz rahat olsun dedi. biraz pahalı diğerlerine göre ama tek oda yapılacaksa sorun olmaz sanırım.. bir de marshallın yine bi serisi var hijyen bişey diye , netten bi bak istersen.. bu arada odamızı pastel yeşil yapıyoruz. bebek odası için uygun renkler arasındaydı, huzur verirmiş, uyku düzeni salarmış, bir de lila mor tonları iyiymiş..
ben bugün g.g dan bunları aldım artık az bi eksiğimiz kaldıçok mutluyum çoooook
evet yaa hele benimkini görsen muayeneler taş çatlasın 5 dk, benim doktorumda erkek içim çok huzursuz ama napiimm burdaki en iyi doktor o diye ona gidiyorum
Eki Görüntüle 652689
ekleyebildimmi bilemiyorum ama bu sepet beşiği yatak odam için almak istiyorum nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?