Kizlar ben de canta konusunda Lullaby dusunuyordum ama cok pahaliydiSirt cantasi pratikmis tavsiye eden oldu ama benim giyim tarzim klasik o yuzden sirt cantasi olmazdi. Ben markasi cok bilinmeyen ama bir suru fermuarli gozu olan, kibar tipli, zarif bir canta aldim 50 liraya.
Bebegimin esyalarina baktim bugun. Birden icimi bir korku kapladi. Ya bisey olursa ya bunlari hic giyemezse diyeSacma ve bos kuruntular bunlar biliyorum ama bir an kendimi cok kotu hissettim. Kocam da yok zaten coook uzaklarda Allah evlat acisi gostermesin Allah muhafaza
Lullaby cok kaliteli bir marka. Cantalari gercekten cok guzel ve kullanisli. Ben zarifi modelini begenmistim ama 115'ten asagi bulamadim. Sonra da o kadar para vermeye gerek yok diye almadim. Sirt cantasi ben bgenmiyorum ama kalitesini bidligim icin alirsan pisman olmazsinben bugün baktım bu dediğin markaya kırmızı lacivert hoş bir sırt çantası var.110 lira dedi.peşinde 100 lira olur dedi.çantada şu:
Lullaby Anne Bebek Çantaları YAKUT Anne Bebek Çanta Modelleri
canım sende dinlenmişsin ne güzelll, bende dün işden geldikten sonra bişiler yaptım mutfakta eşim le kuzeni için, playstation oynuyorlardı..
bugun gitmedigim bir havuzluhan kaldı galibaonun dısında paladium, optimum, ikea, mothercare hatta hello baby
ordan oraya dolaştım durdum... canım mothercareden çıtçıtlı badiler aldım. optimum ve paladium daki farklı magazalardan hastane için çanta, battaniye, bir kaç takım tulum aldım. (eldivenli şapkalı), kendim için dogumdan sonra evde giyebilmek için ince spor pantolan aldım 3 ad. üzerine tişört, askılı badiler vs.. yine oğluşum için bebek pikesi, önlük gibi bir kaç parça bişi.bu kez ondan çok kendime aldım galibaa
Lullaby cok kaliteli bir marka. Cantalari gercekten cok guzel ve kullanisli. Ben zarifi modelini begenmistim ama 115'ten asagi bulamadim. Sonra da o kadar para vermeye gerek yok diye almadim. Sirt cantasi ben bgenmiyorum ama kalitesini bidligim icin alirsan pisman olmazsin
derin,cagla,alya,cemre,bade aklima ilk gelenler
ben sürekli şunu görüyorum hep gündemdeki değişik isimler dönüyo ortalıkta alya afranur merva gibi dikkat edin bi dönem kızların ismi tuğçe büşra kübra felandı şimdi 10-15 yaş arası kızlarda sürekli bu isimler var sonra ceylin nisa duru gibi isimler moda oldu yine 3-5 yaş grubu hep bu isimleri taşıyor. bence değişik olacak diye çok zorlamayın ve dönem ismi olmasın.. her zaman taşıyabileceği ve sürekli karşısına çıkmıcak bi isim olsun... cemre hoş bence yazdıklarından derinde güzel.. benimde kızım olacak ben nil koymayı düşünüyorum kısa tek ve sade olması çok hoşuma gidiyo.. birde naz ve çağıl da çok hoşuma gitmişti.. tabi isim meselesi göreceli...
denizkızı57 canım çok tşk ederimbende çok yorulmuşum farkında olmadan ,gelir gelmez uzandım popomda dahil olmak üzere her yerim zonkluyorduuu :111: halada geçmiş degil, bir daha da bu kadar dolaşmam zaten
ssedoshh tatlım sende aldıklarını iyi günlerde kullanırsın inş8 çift çorabı görünce aklıma geldi, bende bugun sözde çorap alacaktım oğluşuma daha bir çift çorabı yok yine almayı unuttum:26:
Ayy ben bu kuzucuğu yerimm nasılda tatlı yaa yanağını sıkasım geldi resmen maşallah kızınaKızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz
canım gittim havuzluhana.sadece uyku seti ve aynı setin nevresim takımını aldım.uyku seti 190 lira nevresim 65 liraya geldi.lohusa pijama ve geceliklerine baktım.beğenemedim.zaten yazlıklar tam olarak gelmemiş.kaapı süsünü şekerleri falan alırım diyodum ama vazgeçtim.galiba bu kadar şıkır şıkır şeyler bana göre değil.belki daha sonra daha sade şeylere bakarım ya da annem alsın:)sanırım bugün alışveriş günümde değildim.neyse aldığım uyku seti cute bear pink
Kidboo.. Linens For Baby
doğru söylüyorsun canım ama ben ailesine fazla düşkün biri değilim belki ondandır böyle hissetmem. tabii ki ailem çok değerli tabii ki seviyorum hepsini ama ben daha bir kaç aylıkken annem çalıştığı için annaneme bırakmış beni, hafta sonları geliyormuş yanıma, ve 6 yaşıma kadar annanemde kalmışım sen düşün. yani aileyle, özellikle de anneyle çocuğun bağlarının oluştuğu dönemde ben onlarla değildim. haliyle de şu an annanem benim için annemden de önce gelir. zaten bir süredir yanımda kalıyor ben bakıyorum ona . e küçükken o da bana baktı şimdi sıra bende. çok seviyorum onu çook .
benim de içimi dökesim varmış hemen anlatıverdim hikayemi.
ay pardon canım ismini yanlış yazmışım 2 si eksik kalmış.
slm kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir herkes iyidir. bizde iyiz cok sükür ama acizzzzsürekli kendimi ac hissediyorum
sekerim cikar diye korkumdan yiyemiyorumdanormalda zaten fazla yiyen birisi degildim ama bu dönemlerde sürekli birseyler yeme ihtiyaci duyuyorum sofradan ac kalkiyorum resmen önceki ay bir kilo almistim onuda geri vermisim bu ay
acim ben ya acccccccccc
Kızlar geçen sefer 50 gramlık yükleme sonucum
Açlık:71
Tokluk: 170
Bugün yenilenen sonucum
Açlık:86
Tokluk: 147
gece 12 de yenen çilek miymiş sebep yani.
Doktorumla görüştüm. Göndermeme gerek yok beslenme uzmanına dedi. Sen kendin dikkat ederek gayet güzel idare etmişsin dedi. 10 gün sonra bir daha bakalım ama dedi. Bu kadın beni glukoz manyağı yapacak sanırım.
Uff bende açım şuan yediğim halde açımm
Canım şimdiye kadar sadece 1 kilomu aldın:26:
Bu şeker olayı seni mahvetti kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?