2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben bugün baktım bu dediğin markaya kırmızı lacivert hoş bir sırt çantası var.110 lira dedi.peşinde 100 lira olur dedi.çantada şu:
Lullaby Anne Bebek Çantaları YAKUT Anne Bebek Çanta Modelleri

ben bugün baktım bu dediğin markaya kırmızı lacivert hoş bir sırt çantası var.110 lira dedi.peşinde 100 lira olur dedi.çantada şu:
Lullaby Anne Bebek Çantaları YAKUT Anne Bebek Çanta Modelleri
Lullaby cok kaliteli bir marka. Cantalari gercekten cok guzel ve kullanisli. Ben zarifi modelini begenmistim ama 115'ten asagi bulamadim. Sonra da o kadar para vermeye gerek yok diye almadim. Sirt cantasi ben bgenmiyorum ama kalitesini bidligim icin alirsan pisman olmazsin

Oooo maşallah iyi gezmişsin valla ben dün evimin hemen yanındaki viaporta gittim düşün 5 dakka yol katettim ve viaportu adam akıllı gezemeden dilim dışarı çıktı resmen, artık hiç fazla ayakta fazla kalamıyorum hemen kasıklarıma ağrı çöküyo sanki kızçem aşağı iniyo baskı yapıyo gibi oluyogezemıyorum . Oğluşun da sende güle güle giyin kullan aldıklarını cnm

bende sırt çantası konusunda kararsızım.dediğin gibi her daim spor giymiyorsun ve bir garip kaçabilir.ben daha bakarım haftalarca:)

Yarın işe gitmek is te mi yo ruuuuuuuuuummmm . pazaretsi sendreomundan da nefret ediyorum pazartesilerden de

Kızlar selamlar,iyidir inşallah bütün güsel annecikler ve bebişleri

Bebişkonun cicişlerini bu haftasonu kocişimle bitirdik sayılır ama sadece tekstil ürünlerini. Büyük parçalar duruyor hala beşik,park yatak gibi onları da 7.aydan sonra almayı düşünüyoruz nasipse.

Sizce aldıklarım yeterli mi giysi adına:44: 6-9 ay fazla almadım ilerleyen zamanda da alabilirim diye...

Kısa kollu çıtçıtlı body 8 tane (0-3 ay),kolsuz çıtçıtlı body 3 tane (0-3 ay) yaz bebeği diye aldım bunları

Uzun kollu çıtçıtlı body 5 tane (0-3 ay),6 tane (3-6 ay),1 tane (6-9 ay)

Patikli tulum 3 tane (0-3 ay),2 tane (3-6 ay),1 tane (6-9 ay)

Alt pijama-eşofman 7 tane (0-3 ay),4 tane (3-6 ay),2 tane (6-9 ay)

Penye yelek 4 tane

Çorap 8 çift

Patikli alt üst takım 1 tane (0-3 ay),1 tane (3-6 ay)

Patiksiz pijama takımı 1 tane (3-6 ay)

Kısa kollu thishirt 1tane (0-3 ay)

Patikleri,eldivenleri,bereleri,battaniyeleri,hastane çıkışı,mama önlükleri,bornoz-havlu takımı da aldık. Sizce yeterli mi kızlar,eksik olan tekstil ürünü var mı? Nevresim takımını yatağımızı alınca almayı düşünüyoruz nasipse

denizkızı57 canım çok tşk ederim bende çok yorulmuşum farkında olmadan ,gelir gelmez uzandım popomda dahil olmak üzere her yerim zonkluyorduuu :111: halada geçmiş degil, bir daha da bu kadar dolaşmam zaten

ssedoshh tatlım sende aldıklarını iyi günlerde kullanırsın inş 8 çift çorabı görünce aklıma geldi, bende bugun sözde çorap alacaktım oğluşuma daha bir çift çorabı yok yine almayı unuttum:26:

sağol tatlım,lcwdan 2 tane kendisinden çoraplı eşofman altı aldım o kadar şirin ki.patik değil bildiğin çorap istersen sende bi bak

doğru söylüyorsun canım ama ben ailesine fazla düşkün biri değilim belki ondandır böyle hissetmem. tabii ki ailem çok değerli tabii ki seviyorum hepsini ama ben daha bir kaç aylıkken annem çalıştığı için annaneme bırakmış beni, hafta sonları geliyormuş yanıma, ve 6 yaşıma kadar annanemde kalmışım sen düşün. yani aileyle, özellikle de anneyle çocuğun bağlarının oluştuğu dönemde ben onlarla değildim. haliyle de şu an annanem benim için annemden de önce gelir. zaten bir süredir yanımda kalıyor ben bakıyorum ona . e küçükken o da bana baktı şimdi sıra bende. çok seviyorum onu çook.

benim de içimi dökesim varmış hemen anlatıverdim hikayemi .

Kızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz
Ayy ben bu kuzucuğu yerimm nasılda tatlı yaa yanağını sıkasım geldi resmen maşallah kızına

Hayırlı uğurlu olsun canım aldıkların demekki 10 lira zam gelmiş uyku setine
Almış olduğun modelde çok çokgüzel çok tatlıı

Anladım canım bende anneannemi çok çok severim annemle eşittir benim için
Benim üstümde emeği çok hatta kızıma bile onun ismini koymak istiyorum eşim ne der bilemem
O yüzden anneannene olan düşkünlüğünü öyle içten hissettimki onu ne kadar çok sevdiğini Yüreğimden hissettim
Hayatta her şey bizler için işte zorluklar mutluluklar üzüntüler Hasretler
Azıcık dişini sıkacaksın o zaman canım benim :):)
Çok üzüldüm bu arada annenle olan durumuna Kıyamam sana
Tabi anlat ne olacak hepimiz burada nice dertlerimizi anlatıyoruz

ay pardon canım ismini yanlış yazmışım 2 si eksik kalmış.

Olsun 02 yazmana bile gerek yok direk ismimle hitab edebilirsin gerçek ismim nede olsa
Bu arada anneannene bakman ne kadar güzel bir davranış seni canı gönülden tebrik ederim
Ve bu olay karşısında çok çok duygulandım Allah senden razı olsun

Tokoyay;Bayıldım oğluşunun odasına çok asil ve sade işte böyle şeyleri seviyorum
Bitmiş halinide koyarsın değil mi meraklandık valla

Zeynoo;Canım benim Aldıkların hayırlı uğurlu olsun

slm kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir herkes iyidir. bizde iyiz cok sükür ama acizzzz sürekli kendimi ac hissediyorum
sekerim cikar diye korkumdan yiyemiyorumda normalda zaten fazla yiyen birisi degildim ama bu dönemlerde sürekli birseyler yeme ihtiyaci duyuyorum sofradan ac kalkiyorum resmen önceki ay bir kilo almistim onuda geri vermisim bu ay

acim ben ya acccccccccc

Uff bende açım şuan yediğim halde açımm
Canım şimdiye kadar sadece 1 kilomu aldın:26:
Bu şeker olayı seni mahvetti kıyamam

Sonuçların güzel çıkmış gözün aydın canım, o dediğin şeyi ben de geçen yedim ama bitince keşke manavla evlenseymişim dedim

seni tebrik ediyorum canım valla iki aydır kilo almıyorsun demektir bu ki bana çok uzak bir kavram . ben bu hafta yaptırıcam şeker yüklemesini bakalım yüksek çıkarsa mecburi diyete girerim yoksa zor bana öyle şeyler . diyetti rejimdi bunlar benim yaşama sevincimi öldürüyor .

Uff bende açım şuan yediğim halde açımm
Canım şimdiye kadar sadece 1 kilomu aldın:26:
Bu şeker olayı seni mahvetti kıyamam

evet cnm mahvetti hakkaten ya sekerim cikacak diye herseyi kendime yasak ettim yemegimi yiyorum ama yetmiyor yetrsiz kaiyor sanirim, kahvaltida bir tatli kasigi bal yesem seker firliyor hemen tavana :26:

evet cnm sadece bir kilo almisim onuda geri verdik diyet sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…