2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

İyi olmanıza çok sevindim canım, Allah korumuş sizleri, minnak kızın da iyiymiş şükürler olsun..

tsk ederim cnm saol , benim yüksek ciktigi icin diyet yapiyorum yapmasam igne yapmak zorunda kalcam igne yapmaktansa diyete raziyim ama buda hamile olunca cok zor oluyor ne görsem canim cekiyor daha cok tatliya düsüyor insan
insallah senin cikmaz, normal cikar degerlerin

Ay yinede kendini ve nefsine bu kadar zulmetme canım benim ya
Her şey derken hamur işi felandamı yasakladın kendine oda şekeri yükseltiyormuki

Bugün benim doğum günümdü
Eşim hediye olarak aşerdiğim bişey almış
Ama kutunun içinde 10 tane bile yoktu
Kıyamıyorum yemeye 4 tane kaldı
Şİmdi kalkıp tuza banıp yiyeceğim

Ay yinede kendini ve nefsine bu kadar zulmetme canım benim ya
Her şey derken hamur işi felandamı yasakladın kendine oda şekeri yükseltiyormuki

malesef hamur isi basta geliyor bugun canim nasil börek cekti sorma kendimi zor tuttum:26:
zulmetmek istemiyorum ama malesef elimden birsey gelmiyor cok az yemem bile sekerimi cikartiyor
yemezsem cok iyi durumda

dogum günün kutlu olsun canim nice mutlu yillara insallah bebiisinle birlikte uzun saglikli bir ömür gecirisiniz.

ohh ne guzel yapmis esin bir hamileye alinacak bence en guzel hediyeyi almis ne oldugunu tahmin ettim afiyet olsun bebisinede yarasin
ay malesef ben onu burda bu aylarda daha bulamam

Çok güzel, iyi günler de kullanın canım.. Saraylı bir de oğlumuz oldu :))

malesef hamur isi basta geliyor bugun canim nasil börek cekti sorma kendimi zor tuttum:26:
zulmetmek istemiyorum ama malesef elimden birsey gelmiyor cok az yemem bile sekerimi cikartiyor
yemezsem cok iyi durumda

Ahh işte şimdi çok üzüldüm ben bu derece zorlu olduğunu bilmiyordum
Anne olmak ne zor ahh..
Allah yardımcın olsun.ama genede bir ısırık alsan oda mı yasak:26:

canım sen nasılsın kontrollere devam mı var mı bir gelişme? allah yardımcın olsun inşallah her aşamada.

iyi ki doğdun mervecim mutlu mutlu yılların olsun inşallah
Talıaa sorma bacım ya burdada siparişle... sipariş veriyomuşsun manava ve sadece hamilelere satış yapıyorlarmış
Kilosu 350 tl:):)
Ay Teşekkür ederim canlarım benim çok utandım
İnşallah öbür doğumgünümde kızımla ve eşimle mutlu bir şekilde kutlarım düşününce bir hayal gibi...

Son düzenleme:
Ahh işte şimdi çok üzüldüm ben bu derece zorlu olduğunu bilmiyordum
Anne olmak ne zor ahh..
Allah yardımcın olsun.ama genede bir ısırık alsan oda mı yasak:26:

yok cnm bir dilimden birsey olmazdi ama bir tepsi yapinca bir dilimde beni kesmezdi sanirim:26:
neyse yarindan sonra bakarim keyfim olursa yaparim artik napim az birseyde kacamak yapablirim dimi

he valla anne olmak cok zor hemde benim gibi 3 cocuk annesi olunca benim canim cekmesin diye onlarada bazi seyleri yaska getirmek durumunda kaldim:26: insülün ignesi yapmak zorunda kalacagimi ögrenince kizim anne bizde yemeyiz sana ne yasak sa yapma diyor yeterki kardesime birsey olmasin diyor gecen gün

Yaaa inanmiyoruuuum benimde dogum gunumdu bende hediye olarak ondan istiyoruuuuumm :)) nice yillara canim esinle bebisinle sevdiklerinle

Ahh canım nasıl duygulandım kıyamam ben ona nasılda sahiplenmiş bak kardeşini maşallah ona çok güzel bişey bence
Bende sana o böreği zorla yedireceğim hee taktım kafayaHey Yareppimm

Yaaa inanmiyoruuuum benimde dogum gunumdu bende hediye olarak ondan istiyoruuuuumm :)) nice yillara canim esinle bebisinle sevdiklerinle

Teşekkür ederim canım seninde doğum günün kutlu olsun
İstanbuldaysan manavı söyleyeyim ya bitek orda var galiba başka hiçbir yerde bulunmuyor

offf ne kadar cok pahaliymis esin tektas alsa daha uucuza gelirdi belki ama bebegin icin olsuun herseye deger dimi cnm

insalah cnm seneye kizinla birlikte kutlarsin dogum gununu hayal degil artik gercek cnm az kaldi kavusmaya

Kizlaaaaarrrrr bebisim uyutmuyorya beniii 1,5 saat oldu yataga gireli zip zip zipliyor icerde, acitti artik resmen, uyuyamayinca size yazayim dedim nasil sakinlestirecegim bu cocugu :)

Aldıklarınızı iyi günlerde kullanın...Sevi bebe nin fabrika satış mağazasını ilk kez duydum yeri nerede canım? Fiyatları nasıl?

Sağol canım da kafası büyük dedi ona taktım ben ( bi de bana cok almıssın dedi..Çikolata bisküvi falan yeme dedi

Bana da kafası çok iri dediler canım, ben bir ara doktorların bu ölçümleri yüzünden neler çektim..
İlk doktor 5 gün önde dedi kafa ölçümüne, 3 gün sonra ikinci doktor 1,5 hafta önde dedi, sonra ki hafta üçüncü doktor 2 haftayı bile geçmiş önde kafası büyük bu çocukta sorun var dedi..
Amniyosentezden sonra yapılan ölçümde sadece bebeğimin iri haftasından önde olduğu söylendi doğal olarak da kafası da büyük ama vücudu ile orantılı dediler, yapısal olabiliyormuş aile de varsa genetik oluyormuş..
Eğer şekerin varsa bebek de gereksiz yere irileşebiliyor.. Başka bir sıkıntınız yoksa kafasının iri olması bir şey değiştirmez için rahat olsun..

offf ne kadar cok pahaliymis esin tektas alsa daha uucuza gelirdi belki ama bebegin icin olsuun herseye deger dimi cnm

insalah cnm seneye kizinla birlikte kutlarsin dogum gununu hayal degil artik gercek cnm az kaldi kavusmaya

Aynen canım bebiş için feda olsun ne yapalım kuzum için demekki canı ondan çekmiş
Bitanem kıyamam ona
Zaten bugün çay içiyordum ayağımı karnıma doğru çekmişim
Anam bi bakıtm bizimki tekme salladı bana ben şoklardayım
Kımıl kımıl etti yavrum meğersem sıkıştırmışım galiba dizimle karnımı
Rahatsız olmuşmudur sence ????:26:çok üzüldüm sonra vicdanım sızladı
Oturma şeklimi düzletince hareket etmeyide bıraktı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…