2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlaaaaarrrrr bebisim uyutmuyorya beniii 1,5 saat oldu yataga gireli zip zip zipliyor icerde, acitti artik resmen, uyuyamayinca size yazayim dedim nasil sakinlestirecegim bu cocugu :)

Kız bırak Allah'ını seversen oynasın zıplasın takla atsın
ben bizimkinin kımıldamasını 4 gözle bekliyorum yemin ederim
Ve hareket edince öyle çok mutlu oluyorumki
Dünyalar benim oluyor
Karışma yiğenime keyfi keyff ohh

Bugün benim doğum günümdü
Eşim hediye olarak aşerdiğim bişey almış
Ama kutunun içinde 10 tane bile yoktu
Kıyamıyorum yemeye 4 tane kaldı
Şİmdi kalkıp tuza banıp yiyeceğim

Doğum günün kutlu olsun canım, bebeğin ve ailenle mutlu,huzurlu nice yıllara..

Yaaa inanmiyoruuuum benimde dogum gunumdu bende hediye olarak ondan istiyoruuuuumm :)) nice yillara canim esinle bebisinle sevdiklerinle

canim seninde dogum günün kutlu olsun , insallah sende seneye bebiisinle birliklte kutlarsin.bu sene bende esimden hic hediye almadim 14 subatta benim dogum günümdü bir cicek bile almadi heryil ihmal etmezdi bu defa esimede bir haller oldu galiba. odami hamile acaba

Ahh canım nasıl duygulandım kıyamam ben ona nasılda sahiplenmiş bak kardeşini maşallah ona çok güzel bişey bence
Bende sana o böreği zorla yedireceğim hee taktım kafayaHey Yareppimm

evet cnm cok sahiplendiler bundan önce bir düsük yasadigim icin bunada birsey olcak diye korkuyorlalrdi baya ilk zamanlar sevmeye bile yaklasmiyorlardi simdi o korkulari gecti yavs yavas.

hehe cnm keske zorla yedirsenn bende sucluyacak birisni bulmusum olurum ne guzel saka saka dayanamiyacam duruma gelirsem yerim mutlaka :26:

canım sen nasılsın kontrollere devam mı var mı bir gelişme? allah yardımcın olsun inşallah her aşamada.

Evet canım devam ediyorum ben de sürekli bir şeyler çıkıyor artık alıştım aksiyonlara..
Bu çarşamba genel kontrolüm ve 2. şeker yüklemem var şekerim hafif yüksek çıkmıştı..
Ama asıl önemli olan kurul takibimiz o da 3 Nisan'da merakla bekliyoruz..
Bir taraftan da bebeğimize hazırlıklara devam..
Teşekkür ederim canım, hepimize inşallah..
Senin nasıl gidiyor?

yok cnm birsey olmaz korkma birazcik rahatsiz oluyorlar o sekilde ama cani acimamistir endiselenme . ne guzel iste kimildamiyor diye sikayet ediyordun ya ancak oyle pozisyonlarda rahat hissedebiliyorsun zaten keyfini cikar hareketlerinin.

bizimkide bugun basasagi döndü yine kasigima fena agrilar saplaniyordu simdi rahatiz yine degisti galiba seklini

biz çok şükür iyiyiz canım ufak tefek şeyler olsa da senin dertlerinin yanında esamesi okunmaz... inşallah sorunların üstesinden gelirsin ve bebeğini kucağına aldığında bütün üzüntülerini şıp diye unutursun .

Tabi bende çok seviniyorum zaten kımıldadığı zaman inanki dünyalar benim oluyor
O iyi olsun o sağlıklı olsun yeterki en çok istediğim bu
Sadece canı acımışmıdır diye tereddüt ettim ama içimi ferahlattın
benimkide midemi sıkıştırıyor canım ya acaba kafasıyla felan baskımı yapıyor:26:
Midem resmen uyuşuyor hissetmiyorum
Vayy sen o derece anlayabiliyorsun yanii eeee 3. çocuk olunca malum
Bu arada düşüğün için üzüldüm benimde daha önce kayıplarım oldu
Geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın bidaha

Son düzenleme:

tabiki cnm saglikli olsunlarda herseyden önemlisi bu zaten.:) olabilir kafasi baski yapyior zaten genelde yada poposuyla yapabiliyor ayaklari okadar can acitici sekilde olmyor tekmelemedigi surece tabiki

eee tabiki 3. olunca anlayabiliyor insan nerede neresi oldugu diger ikisinde bende hic anlamiyordum kafasi surda poposu surda diyenleri saskinlila dinliyordum nasil anliyorlar diye tecrube kazandikca anlasilabiliyormus demekki. tabiki istisnalarda yok degl ilk bebekte herhareketini rahatlikla hisseden anlayanlarda cok.

ALLAH kimseye evlat acisi göstermesin bir kac haftalik gebelik bile olsa cok zor geliyor insana, yinede kismetten öteye yol yok nasil kismet böylesiymis hayirlis buymus insallah senin icinde benim icimde.
rabbim onlarin ömrünü bunlara versin saglikli uzun ömürlü hayirli evlat olsunlar insallah

Günaydın annişlerrrr.... Ben artık uyuyamıyorum... Sağa ve sola yatmaktan sanki böbreklerime bıçak saplanıyor sonra belime sonra kaburgalarım ciğerlerime batıyor gibi oluyor ölüyorum yaaaaaaaa Şu bebeği kilolu olanlar ne yiyorlar acaba ben de toplu bir bebeğim olsun istiyorum kızım 2800gr doğmuştu kayınvalidem cadı kadın ayy kedi eniği gibi demişti ayy sinir kadın bu azıcık toplu olsa 3500 gr olsa ne güzel olar:))Tabi önce sağlığı ama şu kadında sussa diyorum:)) Bu arada bazı arkadaşlar 82 günlerde filan ayy ne güzel maşallah süphanallah... Darısı başımıza inşallah... Hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alırız tebarekALLAH...:)))şAİR MİYİM NEYİM:))) Öpüldünüzzzz................

Ben de uyku tutmayanlardanım 1-2 saat belki uyumuşumdur.. Zombi gibiyim..
O ağrılar bende de var ve benim bebeğim içeride ne yapıyorsa artık dışarı fırlayacak diye korkuyorum :S
Valla bende günler azaldıkça gerginlik artıyor..

günaydın canım. o sağlıklı olduğu için öyle hareketler yapıyor annesine. doğacağı gün sana sürpriz yapmanın heyecanından öyle kıpır kıpır bende bu gece toplasan 2 saat uyumuşumdur. sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum ayaklarımla karın boşluğumu itekliyor. karnımı geçtim yatağı kazıyo sanki.eşimde diyor ki bizim yatağımızda şimdiden yer yapıyor kendine

Günaydınn herkesee
Benim kızım gece çok uslu benimle birlikte uyuyor ben uyandığım zaman hareketlenmeye başlıyor.Akşam hiç rahatsız etmiyor annesinii

Günaydın:) Valla benim gözüm korkuyor doğduğunda da bu kadar hareketli olursa nasıl başa çıkarım diye
Özellikle de çalışanlar için zor.. Sen ne zaman ayrılıyorsun izine canım?

Günaydınn herkesee
Benim kızım gece çok uslu benimle birlikte uyuyor ben uyandığım zaman hareketlenmeye başlıyor.Akşam hiç rahatsız etmiyor annesinii

günaydın ozgnmn.ne mutlu sana bu gecelerin tadını çıkar bana da ilk defa oldu böyle bir şey. aslında hiç uykusuzluk nedir bilmem kafamı yastığa koymadan uyurum.ama ilk defa bu gece çok rahatsız oldum ve eşimin horul horul uyuması beni gıcık etti. adam meğer ne kadar sesli uyuyormuş ben bunu 1 yıldır yeni farkediyorum yaw
bir de çok enteresan bir şey bebeklerimiz gece bizimle birlikte uyuyorlar biz uyanınca uyanıp kıpırdanmaya başlıyorlar ama benim ki sabah babasının işe gitme saat zili çalar çalmaz kıpırdamaya başlıyor. sanki kalkıp zili o kapatacak bir görseniz o kadar heyecanlı.

Bizde de şu an tam tersi bir durum söz konusu eşim benim horladığımı iddia ediyor
Seninki de babsını işe göndericek demekki ne güzel hem ayrıca sesleri de duyuyorlar artık demek saat sesi rahatsız ediyor miniğinii
Bende bu aralar çok fena terleme durumları oluyor yalnız gece su içinde kalıyorum gündüzleri de avcumun içi yanıyor resmen normalmi ki acaba:26:

Günaydınn herkesee

Günaydın canım, şanslısın ne diyim.. Benim oğlum artık sadece yatarken değil annesi hareket halindeyken, yemek yerken, konuşurken herşeye tepki veriyor...Eşim çocukluğunda çok yaramaz aşırı hareketliymiş kapı pervazlarında dolaşırmış.. Ona çekecek diye korkuyorum.. Sonra çatıdan, pervazdan çocuk topla :))

Günaydın:) Valla benim gözüm korkuyor doğduğunda da bu kadar hareketli olursa nasıl başa çıkarım diye
Özellikle de çalışanlar için zor.. Sen ne zaman ayrılıyorsun izine canım?

evet benim eşimde aynı şeyi söylüyor.sen doğsun da o zaman gör canımıza okuyacak diyor. sağlıklı olsun da yaramaz olsun bebeklerimiz razıyız koşuşturmaya.
ben nisanın sonunda ayrılmayı düşünüyorum ama eğer 6 aya çıkarsa izin 15 nisan da falan çıkarım her halde. dayanamayacakmışım gibi geliyor.iş yerim gebze de ve servisle 1,5 saat sürüyor.serviste oturamıyorum sabah 6 da biniyorum servise.şimdiden nefesim kesiliyor bunalıyorum. bilmiyorum valla nasıl olucak ama düşüncem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…