Kizlaaaaarrrrr bebisim uyutmuyorya beniii 1,5 saat oldu yataga gireli zip zip zipliyor icerde, acitti artik resmen, uyuyamayinca size yazayim dedim nasil sakinlestirecegim bu cocugu :)
Bugün benim doğum günümdü
Eşim hediye olarak aşerdiğim bişey almış
Ama kutunun içinde 10 tane bile yoktu
Kıyamıyorum yemeye 4 tane kaldı
Şİmdi kalkıp tuza banıp yiyeceğim
Yaaa inanmiyoruuuum benimde dogum gunumdu bende hediye olarak ondan istiyoruuuuumm :)) nice yillara canim esinle bebisinle sevdiklerinle
Ahh canım nasıl duygulandım kıyamam ben ona nasılda sahiplenmiş bak kardeşini maşallah ona çok güzel bişey bence
Bende sana o böreği zorla yedireceğim hee taktım kafayaHey Yareppimm
canım sen nasılsın kontrollere devam mı var mı bir gelişme? allah yardımcın olsun inşallah her aşamada.
Doğum günün kutlu olsun canım, bebeğin ve ailenle mutlu,huzurlu nice yıllara..
Yaaa inanmiyoruuuum benimde dogum gunumdu bende hediye olarak ondan istiyoruuuuumm :)) nice yillara canim esinle bebisinle sevdiklerinle
Aynen canım bebiş için feda olsun ne yapalım kuzum için demekki canı ondan çekmiş
Bitanem kıyamam ona
Zaten bugün çay içiyordum ayağımı karnıma doğru çekmişim
Anam bi bakıtm bizimki tekme salladı bana ben şoklardayım
Kımıl kımıl etti yavrum meğersem sıkıştırmışım galiba dizimle karnımı
Rahatsız olmuşmudur sence ????:26:çok üzüldüm sonra vicdanım sızladı
Oturma şeklimi düzletince hareket etmeyide bıraktı tabi
yok cnm birsey olmaz korkma birazcik rahatsiz oluyorlar o sekilde ama cani acimamistir endiselenme . ne guzel iste kimildamiyor diye sikayet ediyordun ya ancak oyle pozisyonlarda rahat hissedebiliyorsun zaten keyfini cikar hareketlerinin.
bizimkide bugun basasagi döndü yine kasigima fena agrilar saplaniyordu simdi rahatiz yine degisti galiba seklini
Tabi bende çok seviniyorum zaten kımıldadığı zaman inanki dünyalar benim oluyor
O iyi olsun o sağlıklı olsun yeterki en çok istediğim bu
Sadece canı acımışmıdır diye tereddüt ettim ama içimi ferahlattın
benimkide midemi sıkıştırıyor canım ya acaba kafasıyla felan baskımı yapıyor:26:
Midem resmen uyuşuyor hissetmiyorum
Vayy sen o derece anlayabiliyorsun yanii eeee 3. çocuk olunca malum
Bu arada düşüğün için üzüldüm benimde daha önce kayıplarım oldu
Geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın bidaha
Günaydın annişlerrrr.... Ben artık uyuyamıyorum... Sağa ve sola yatmaktan sanki böbreklerime bıçak saplanıyor sonra belime sonra kaburgalarım ciğerlerime batıyor gibi oluyor ölüyorum yaaaaaaaaŞu bebeği kilolu olanlar ne yiyorlar acaba ben de toplu bir bebeğim olsun istiyorum kızım 2800gr doğmuştu kayınvalidem cadı kadın ayy kedi eniği gibi demişti ayy sinir kadın bu azıcık toplu olsa 3500 gr olsa ne güzel olar:))Tabi önce sağlığı ama şu kadında sussa diyorum:)) Bu arada bazı arkadaşlar 82 günlerde filan ayy ne güzel maşallah süphanallah... Darısı başımıza inşallah... Hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alırız tebarekALLAH...:)))şAİR MİYİM NEYİM:))) Öpüldünüzzzz................
Ben de uyku tutmayanlardanım1-2 saat belki uyumuşumdur.. Zombi gibiyim..
O ağrılar bende de var ve benim bebeğim içeride ne yapıyorsa artık dışarı fırlayacak diye korkuyorum :S
Valla bende günler azaldıkça gerginlik artıyor..
günaydın canım. o sağlıklı olduğu için öyle hareketler yapıyor annesine. doğacağı gün sana sürpriz yapmanın heyecanından öyle kıpır kıpırbende bu gece toplasan 2 saat uyumuşumdur. sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum ayaklarımla karın boşluğumu itekliyor. karnımı geçtim yatağı kazıyo sanki.eşimde diyor ki bizim yatağımızda şimdiden yer yapıyor kendine
Günaydınn herkesee
Benim kızım gece çok uslu benimle birlikte uyuyor ben uyandığım zaman hareketlenmeye başlıyor.Akşam hiç rahatsız etmiyor annesinii
günaydın ozgnmn.ne mutlu sana bu gecelerin tadını çıkarbana da ilk defa oldu böyle bir şey. aslında hiç uykusuzluk nedir bilmem kafamı yastığa koymadan uyurum.ama ilk defa bu gece çok rahatsız oldum ve eşimin horul horul uyuması beni gıcık etti. adam meğer ne kadar sesli uyuyormuş ben bunu 1 yıldır yeni farkediyorum yaw
bir de çok enteresan bir şey bebeklerimiz gece bizimle birlikte uyuyorlar biz uyanınca uyanıp kıpırdanmaya başlıyorlar ama benim ki sabah babasının işe gitme saat zili çalar çalmaz kıpırdamaya başlıyor. sanki kalkıp zili o kapatacak bir görseniz o kadar heyecanlı.
Günaydınn herkesee
Benim kızım gece çok uslu benimle birlikte uyuyor ben uyandığım zaman hareketlenmeye başlıyor.Akşam hiç rahatsız etmiyor annesinii
Günaydın:) Valla benim gözüm korkuyor doğduğunda da bu kadar hareketli olursa nasıl başa çıkarım diye
Özellikle de çalışanlar için zor.. Sen ne zaman ayrılıyorsun izine canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?