haklısın hepsi başka bşy diyo.ama bunun da sebebi yaptıkları muayene bence.doktorlarımızı çok da sorgulamamak lazım bizim için en iyisini onlar bilir..şu bunu kullanıyomuş öteki başka kullanıyomuş ben niye kullanmıyorum gibi sorular aklımıza gelememeli çünkü hepimizin bünyesi farklı ve doktorlarımız muayenede bunları göz önünde bulundurarak ilaçlarımızı veriyor.folbiol de kötü bi ilaç değil.sadece folikasit değeri daha yüksek.
merhaba heyecanlı anne adayları : )
geçen sene bu zamanları hatırladım sizleri okuyunca..
şu anda kucağımda yerde yatakta beşikte durmyan rüzgarımla yazmy çalışıyorum da inanılmaz...
bebekler bir mucize..
Allahım sizlere de bebekleerinin kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin ve sizlerde bu mucizenin güzelliğini doysıya yaşayın...
zaman çok çabuk geçiyor
şu an rüzgarım 4.5 aylık
ama sanki daha dün gibi sizler gibi kalp atışlarını duymak için can atışımız babasıyla...
dualarım sizlerle mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçirmeniz siz ve bebişleriniz için çok önemli...
şu anda kucağımda yerde yatakta beşikte durmyan rüzgarımla yazmy çalışıyorum da inanılmaz...
bebekler bir mucize..
Allahım sizlere de bebekleerinin kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin ve sizlerde bu mucizenin güzelliğini doysıya yaşayın...
zaman çok çabuk geçiyor
şu an rüzgarım 4.5 aylık
ama sanki daha dün gibi sizler gibi kalp atışlarını duymak için can atışımız babasıyla...
dualarım sizlerle mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçirmeniz siz ve bebişleriniz için çok önemli...
mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???
inşallah tatlım ben ilk gördüğümde kesesi falan oluşmamıştı.alttan bile göremediler.en son bi doktor kalem ucu kadar bşy var dedi hangisi dedim gösterdi.işte ben ilk o noktayı görünce ağladım
bebekler bir mucize..
zaman çok çabuk geçiyor
şu an rüzgarım 4.5 aylık
Maşallah annesinin kuzusuna..
Beni dr bayramdan soooora çağırdı epeyce büyümüş olur artık:) Şu anda belki pıtpıtları bile var ama iki hafta daha beklemeliyim..
O tespit bana kalırsa çok doğru..
Kuzenim 48 kilo hamile kaldı, 85 kilo oğlunu doğurdu, hemen tekrar hamile kaldı, 78 kilo falandı tekrar hamile kalınca 88 ile doğurdu :)
İkisi de erkekti.
Ablam hamile kaldı 70 ile 80 ile doğurdu..
Ama bunun haricinde zaten zayıf olunca göbiş varmış gibi oluor:)Aslında yok, sadece gibi oluor:)
Sağlıklı sıhhatli olun ailecek amaaaan saydığım kişilerin ikiside muhteşem fit şu anda..
Alınacak kiloları dert etmemek lazım zaten dr um kilo kontrolüne gitmiyor bile..
Sağlıklı doğum yap sonra dert et kiloyu diyor:)Canın ne isterse ye ama abartma tabiki dedi..
Bizde bugün son adet tarihime göre 7+1 deyiz. 5 buçukta gidiyoruz bakalım. Çok heyecanlıyım duyabilecek miyiz bakalım onun minik kalbini. Bizde inşallah güzel güzel fotoğraflarımızı ekleriz akşama. Çok dua edin emi, çok korkuyorum.