Kızlar ilişkiye devam ediyor musunuz? Bize doktor kanma ya da ağrı olmazsa son bir aya kadar yasaklamıyoruz demişti.
Zaten haftada bir ancak oluyor ama son defasında canım yandı, kuruluk vardı. Var mı böyle bir şey yaşayan?
son bikaç defadır bende de oluyo canım uzun sürede bir olduğu için gbi geliyo bana.bide bende karnımda sertleşme oldu böyle yarım saate kadar ancak geçti bende ondan çok korktum sancı yoktu ama karnım taş gibiydi:18::18:
kızlar 2013 mart annelerinin son sayfasına baktım da hamilelik takvimlerinde son 5 gün 4 gün falan yazanlar var. ne kadar güzel. hikayelerini bir okusanız çok eğlenceli. her biri sancı takibi yapıyor.bir tanesinin 5 günü kalmış ama hala çocuk aşağıya inmemiş ama sancıları da çokmuş sezeryan olacakmış büyük ihtimal :) çok özendim şimdi...
Ben de tırstım bayağı. Sancım falan olmadı, sadee kuruluktan dolayı canım yandı.Çocuğa birşey olacak diye değil canım yandı diye tırstım. Hatta vajinus mu oldum diye korktum :18: Doktora gidince sormaya çalışıcam ama işte her zaman herkese sorulmuyor böyle şeylerson bikaç defadır bende de oluyo canım uzun sürede bir olduğu için gbi geliyo bana.bide bende karnımda sertleşme oldu böyle yarım saate kadar ancak geçti bende ondan çok korktum sancı yoktu ama karnım taş gibiydi:18::18:
Kızlar ilişkiye devam ediyor musunuz? Bize doktor kanma ya da ağrı olmazsa son bir aya kadar yasaklamıyoruz demişti.
Zaten haftada bir ancak oluyor ama son defasında canım yandı, kuruluk vardı. Var mı böyle bir şey yaşayan?
Aktif cinselliğin doğum için iyi olduğunu ben de okumuştum.arkadaslar benım de ole oluo ılıskıden sonra kasıgımın alt tarafında toplanma oluo
ama herhengıbır saglık sorunu yoksa ılıskıye devam edılmelı
saglıklı dogum ıcın bunu onerıolar zaten
ben de eskısı gıbı degılım artık ama haftada 1 devam
korkmayın kanama veya baska bı durum yoksa
Ben de tırstım bayağı. Sancım falan olmadı, sadee kuruluktan dolayı canım yandı.Çocuğa birşey olacak diye değil canım yandı diye tırstım. Hatta vajinus mu oldum diye korktum :18: Doktora gidince sormaya çalışıcam ama işte her zaman herkese sorulmuyor böyle şeyler
nıe utanıosunuz kı
buda hayatımızın bır parcası
ben utanmadan cevap verıorm orgazm olmak dogumun daha kolay olmasına sebep oluomus
Aktif cinselliğin doğum için iyi olduğunu ben de okumuştum.
Zaten bu Bir Derdim Var'da hep eşler hamileyken aldatıyor ya karısını o benim bilinçaltımda saçma şeyler oluşturdu. İlişki olmazsa kocamın gözü kayar diye korkuyorum ne alakaysa
arkadaslar benım de ole oluo ılıskıden sonra kasıgımın alt tarafında toplanma oluo
ama herhengıbır saglık sorunu yoksa ılıskıye devam edılmelı
saglıklı dogum ıcın bunu onerıolar zaten
ben de eskısı gıbı degılım artık ama haftada 1 devam
korkmayın kanama veya baska bı durum yoksa
Valla canimcim kendi bildigim ve denediğim hiçbir yöntem yok evlendim evleneli daha hiç korunmadım ben ikimizde cocuk istediğimizden korunmadık ama bundan sonra yaşayıp göreceğiz artikin ben bu sorumluluğu esimin üzerine atmaya karar verdim zaten bir sütü sorumluluğumuz var anne olmak öyle kolay degil yani:)))
Evet eşim de tedirgin başlıyor, benim libidom arttığında beni geri çevirdiği de oldu bu yüzdenhayır diyebilirim hatırlamıyorum bile en son ne zamandı:)) eşim çok korkuyor bebişe birşey olucak diye,ben de çok rahat edemiyorum zatenrahat edemediğimiz için kuruluk olması çok normal ,aklımızda bebişimiz var,annelik işte
Bayılıyorum snein bu dobralığınanıe utanıosunuz kı
ben utanmadan cevap verıorm orgazm olmak dogumun daha kolay olmasına sebep oluomus
nıe utanıosunuz kı
Aldatan tabi ki her durumda yapar.ya ben ondan da korkmuorm adam aldatcaksa zaten hamılelıkle ılgısı yok ıcınde varsa sen ben yanındayken bıle yaparlar
bıraz rahat ol bu konuda
Cnm ben de ondan şüpheleniyorum sanırım yalancı kasılmalar yaşıyorumcanım o kasılmalar yalancı kasılmalarmış bende bi kaç hafta öncesinden başlamıştı bebeişim kendini top gibi yapıyodu karnım taş gibi oluyodu sonra yavaş yavaş düzeliyodu agır bi şey mi yapıyorum dersen hayır tek yaptıgım yatmak
İlahi hully alemsin sen ya:)))
Bana soru soruyosun cevap veriyorum sonra kayboluyorsun ortalıktan bı baska konu ile geri donuyorsun merak ettim nerelere gidiyon sen kuzum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?