2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende utanarak cevap veriyorum cnm:)))
Evet ediyoruz ama dediğin gibi cok sık degil bana doktorum iliskiye devam dedi ebe ise ağrı sancı kanama veya lekelenme olursa bırakın dedi birde birsey duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama son aya kadar iliskiye girmek dogunu kolaylastiriyornus o yüzden iliskiyi öneriyorlar .
Burayı derken daha cok utanıyorum ama pozisyon değiştiği zaman benimde acım oluyor sonradan da devam ediyor

arkadaslar benım de ole oluo ılıskıden sonra kasıgımın alt tarafında toplanma oluo
ama herhengıbır saglık sorunu yoksa ılıskıye devam edılmelı
saglıklı dogum ıcın bunu onerıolar zaten
ben de eskısı gıbı degılım artık ama haftada 1 devam
korkmayın kanama veya baska bı durum yoksa

benimki şimdiden çok aşagıda ya. daha aşagı inerse napcam :)

Ben de tırstım bayağı. Sancım falan olmadı, sadee kuruluktan dolayı canım yandı.Çocuğa birşey olacak diye değil canım yandı diye tırstım. Hatta vajinus mu oldum diye korktum :18: Doktora gidince sormaya çalışıcam ama işte her zaman herkese sorulmuyor böyle şeyler

hayır diyebilirim hatırlamıyorum bile en son ne zamandı:)) eşim çok korkuyor bebişe birşey olucak diye,ben de çok rahat edemiyorum zatenrahat edemediğimiz için kuruluk olması çok normal ,aklımızda bebişimiz var,annelik işte

nıe utanıosunuz kı
buda hayatımızın bır parcası
ben utanmadan cevap verıorm orgazm olmak dogumun daha kolay olmasına sebep oluomus

Aktif cinselliğin doğum için iyi olduğunu ben de okumuştum.

Zaten bu Bir Derdim Var'da hep eşler hamileyken aldatıyor ya karısını o benim bilinçaltımda saçma şeyler oluşturdu. İlişki olmazsa kocamın gözü kayar diye korkuyorum ne alakaysa

bende de hep korku oluyo eşim de korkuyo zaten bu gidişle terkedicez gibi bir ay kadar önce kanamam olmuştu çünkü ondan beridir böyle.doktora da soramadım bende kendisi sordu ama yasaklıyorum falan gibi bişey demedi normal baktı ama biz kendi kendimize yaskladık gibi bişey oldu aaayylarda yıllarda bir

ya ben ondan da korkmuorm adam aldatcaksa zaten hamılelıkle ılgısı yok ıcınde varsa sen ben yanındayken bıle yaparlar
bıraz rahat ol bu konuda

Benim adam kaçıyor benden anam ben ne yapayım adam korkusundan elini süremiyor :))) Son kontrolde de plesenta previa mı neyse işte ondan çıkınca bende ben de artık korkudan yaklaşamıyorum. Ah Hully cim yaa bebeğe bir şey olacak korkusu bende de var Allaha emanetler ama kendimi dinlemekten yoruldum artık:'43:

bende bir defa kanama oldu canım ama doktor yasaklamadı gayet normal karşıladı

KIZLAR Bence en kolayı spral taktırmak.ben kızımdan sonra taktırmıştım 6 yıl hiç çıkartmadım.Zaten çıkarttım ertesi ay hamile kaldım:) en kolayı en acısız ve zahmetsizi bence...

Evet eşim de tedirgin başlıyor, benim libidom arttığında beni geri çevirdiği de oldu bu yüzden Ben de artık karnım büyüdüğü için bilinçaltıma böyle bir korku işlemiş olabilirim. Belki de ondandır

nıe utanıosunuz kı
ben utanmadan cevap verıorm orgazm olmak dogumun daha kolay olmasına sebep oluomus
Bayılıyorum snein bu dobralığına

nıe utanıosunuz kı

İlahi hully alemsin sen ya:)))

Bana soru soruyosun cevap veriyorum sonra kayboluyorsun ortalıktan bı baska konu ile geri donuyorsun merak ettim nerelere gidiyon sen kuzum:))

ya ben ondan da korkmuorm adam aldatcaksa zaten hamılelıkle ılgısı yok ıcınde varsa sen ben yanındayken bıle yaparlar
bıraz rahat ol bu konuda
Aldatan tabi ki her durumda yapar.

Ben uzun süre cinsellik yaşamazsa güzel kadınlara dönüp bakar diye bile korkuyorum. Bakmasın o başkasına, bir tek bana baksın

bi ilk hamile oldugumu ögrendigim sıralarda beraber olmuştuk o da 5. mi 6. hafta mı neydi..Ondan sonra da hiç olmadı...Benim canım kocam çok iradeli maşallah...bi kaç kez actım konuyu sen rahat edemiyorsun dedi kafana takma sonra yaparız dedi Canım benimmm...Öyle işte kaç ay olduuu :))

Cnm ben de ondan şüpheleniyorum sanırım yalancı kasılmalar yaşıyorum kızım annesini alıştırıyo sanırım yavaş yavaş

Kiralkaya kaderdaşim senin 3. Cocuk degil mı bu esın daha deneyimli olmalı hala mı korkuyor yahu seninki böyle ise bizimkiler ne yapar kimbilir:))))

HGORGULU bende sprial daha yatkın geliyor bir defa taktiriyorsun bitiyor zaten esın kabul etmezse bende bu yöntemi düşünüyorum

Kizlar korkmayın eşlerinizi de siz rahatlatın bence ben bı defa sancım olduğunu söyledim yanıma yaklaşmalara başladı simdi sancın ağrımda olsa ona belli etmiyorum soruyor yok diyorum sancım var desem bir daha da yanıma yaklaşmaz böyle olmasıda hoş degil eksi birsey olmadıgı sürece ve doktorun da bı tavsiye ettigi sürece kendinizi ve esinizi kısıtlamayın korkularınızı endişelerinizi bi kenara atın

İlahi hully alemsin sen ya:)))

Bana soru soruyosun cevap veriyorum sonra kayboluyorsun ortalıktan bı baska konu ile geri donuyorsun merak ettim nerelere gidiyon sen kuzum:))

daldan dala daldan dala ben kuzu
ya mart annelerınden bahsetmısler ya bı onlara ugradım
kız ben unutuorm
bı hatam olduysa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…