Benim korunma konusunda ki mantıgım eşimin korunmasından yana işliyoor.En sağlıklısıda bu aslında.Bence eşler bu konularda birbirlerine anlayış gösterebilmeliler.
emzırceım ıcın esım korunsun dıorm ben
doğum sonrası bende eşim korunsun diyorummmm umarım sakata gelmeyizzz
Kizlar iyi hoş diyorsunuz da erkekler de pek yanaşmıyor böyle seylere sizleri bilmem ama benim eşim istemiyor sen korun diyorum hiç isim olmaz öyle seylerle nasıl yapayım diyor yoksa bende isterim esım korunsun biz bayanlar da biraz rahat edelim bı de o sıkıntımız olmasın diye ama golgen diyene sakata gelmeyelim:)))
ne demek ısım olmaz ranana
bıraz anlayıslı olcaklar
ben zaten hep kadının korunmasına karsıyım bırsuru hap ıcıorz ne hale getırıo bızı
neden hep bız cekıorz kı
haaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyttttttttttt
Kızlar ben de katılıyorum size bence de erkekler korunmalı o haplar iğneler çok zararlı, yani enazından çoğu kişi de değişik yan etkileri var; sinir yapması,kilo aldırması, hormonların dengesi bozuluyo, kıllanma yapıyo.. Biz dünya kadar şeyle uğraşıyoruz biraz erkekler de sorumluluk almalı,ben genelde erkekler korunuyor sanıyordum :44: erkegin korunması bana göre daha uygun ve kolay.. hap yada igne kadının tüm vücut düzenini alt üst ediyor onun için bu görevi eşlere vermenizden yanayım
Cnm ben de ondan şüpheleniyorum sanırım yalancı kasılmalar yaşıyorumkızım annesini alıştırıyo sanırım yavaş yavaş
Baska bı yöntemi yok mü cnm iğne gibi mesela
Erkekler için iğne gibi bir şey var mı inan bilmiyorum. Ama öyle bir şey olsa bende onun iğne olmasını kabul etmezdim.Hem onun için hem benim için sağlığımızı etkilemeyecek tek yöntem bu.
daldan dala daldan dala ben kuzu
ya mart annelerınden bahsetmısler ya bı onlara ugradım
kız ben unutuorm
bı hatam olduysa affola
27. hafta bimek üzeree toplamda 9 10 kilo aldım...Doktorum dedi ki çok almışsıııınnn...( Çok mu ki ya
Kızlar ben de katılıyorum size bence de erkekler korunmalı o haplar iğneler çok zararlı, yani enazından çoğu kişi de değişik yan etkileri var; sinir yapması,kilo aldırması, hormonların dengesi bozuluyo, kıllanma yapıyo.. Biz dünya kadar şeyle uğraşıyoruz biraz erkekler de sorumluluk almalı,
RANANA cnm sende eşini zorla biraz enazından ilk 6 ay emziriyorum falan bebeğe geçiyo o ilaçlar de belki yutar
Cnm bizdeBaska bı yöntemi yok mü cnm iğne gibi mesela
daha önceden Kaç kiloydun bilmiyorum cnm ama bence hiç de çok değil hatta internette bi kilo takvimi var bu haftalarda 9-11 kilo aralığı diyo ben de 10 kilo aldım olacak okadar tamam belki 6-7 kilo da alabilirdik ama enazından abartı bi kilo da değil. çoğumuz aynı kilolardayız ... doktorunu takma kafana sen belki bundan sonrasında abartı bi kilo almaman dikkat etmen için demiştir.
Cnm bizdegeri çekme yöntemi ile korunuyoruz
nıe utanıosunuz kı
buda hayatımızın bır parcası
ben utanmadan cevap verıorm orgazm olmak dogumun daha kolay olmasına sebep oluomus
hayır diyebilirim hatırlamıyorum bile en son ne zamandı:)) eşim çok korkuyor bebişe birşey olucak diye,ben de çok rahat edemiyorum zatenrahat edemediğimiz için kuruluk olması çok normal ,aklımızda bebişimiz var,annelik işte
Aktif cinselliğin doğum için iyi olduğunu ben de okumuştum.
Zaten bu Bir Derdim Var'da hep eşler hamileyken aldatıyor ya karısını o benim bilinçaltımda saçma şeyler oluşturdu. İlişki olmazsa kocamın gözü kayar diye korkuyorum ne alakaysa
Kızlar bizde de ben en azından haftada bir de olsun diye eşimi zorluyorum karnımın çok büyüdüğünü artık çekindiğini söylüyobenim de komiğime gitmiyo değil ama değil ama hem düzenli ilişkinin hamilelikte faydalı olduğunu biliyorum hem istiyorum bide acemiperinin dediği gibi hamilelikte en çok aldatma vakaları oluyo ya saçma sapan şeyler benimde aklıma geliyo eşime söylüyorum kızıyo saçmalama diyo ama neyapayım bilinçaltı etraftan duyduklarım hamilelik duygusallığı felan işte
Hepimiz koca göbekliyiz
Hepimiz hala sexiyiz
e bencede sacmalama
boyle seyler dusunmeyın
bı rahat olun
benimki şimdiden çok aşagıda ya. daha aşagı inerse napcam :)
hayır diyebilirim hatırlamıyorum bile en son ne zamandı:)) eşim çok korkuyor bebişe birşey olucak diye,ben de çok rahat edemiyorum zatenrahat edemediğimiz için kuruluk olması çok normal ,aklımızda bebişimiz var,annelik işte
acemıperı
benım esımde benı gerı cevırıo bazen
bı kere neden dedım şişiksin dedi
yanı erkekler de korkuolar artık
normal karsılıorm ben
sonucta onlarda zarar gelsın ıstemıolar
akısına bırakalım bu durumu en guzelı bence bu
Katlıyorum sana canım
Koca göbeğim var ama sorsan hala benden güzeli yok cillop gibyim 36 ya bie girerim
Halt yemiş incecik hatunkar bu halimde ile çıtır tavukları ezerim eşim daha kime baksın:80:
İşte bu halimle bile eşime böyle bir özgüven patlaması yaşatıyorum deli oluyor
Nabıyım anca böyle eyleniyorum geçmez bu 9 ay
yok şekerim benim kocam bu özgüveni yemezya bırak seksiliğim şurda dursun benimle bebek sesi çıkartarak falan konuşuyor.bir yemek yedirmesi var görseniz aç aç aç uçak geliyooooo falan yapıyo yaaa adam ümidi kesmiş benden
bende sadece ben yaşıyorum sanıyodum sizde de oluyosa normal demek ki panik yapacak bi durum yokpeki gaz sancısı çekiyomusunuz kızlar iki gündür beni fena zorluyo
Hamileliğin başından beri mi 4 kilo aldınBend bu son ayda hızla kilo almaya başlamışın kizlar suana kadar 4 kilo almişim sizce nasıl
Cnm biz hamilelik öncesi 2 yıllık evliliğim süresince hep bu şekil korunduk hiç bişey olmadı nezamanaki çocuk istedik bıraktık yöntemimiziNasıl işe yarıyor mü peki cnm korkuyorum ya kaçaklar olursa diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?