2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
acemıperı
benım esımde benı gerı cevırıo bazen
bı kere neden dedım şişiksin dedi
yanı erkekler de korkuolar artık
normal karsılıorm ben
sonucta onlarda zarar gelsın ıstemıolar
akısına bırakalım bu durumu en guzelı bence bu

Benim korunma konusunda ki mantıgım eşimin korunmasından yana işliyoor.En sağlıklısıda bu aslında.Bence eşler bu konularda birbirlerine anlayış gösterebilmeliler.

emzırceım ıcın esım korunsun dıorm ben

doğum sonrası bende eşim korunsun diyorummmm umarım sakata gelmeyizzz

ben genelde erkekler korunuyor sanıyordum :44: erkegin korunması bana göre daha uygun ve kolay.. hap yada igne kadının tüm vücut düzenini alt üst ediyor onun için bu görevi eşlere vermenizden yanayım
Kızlar ben de katılıyorum size bence de erkekler korunmalı o haplar iğneler çok zararlı, yani enazından çoğu kişi de değişik yan etkileri var; sinir yapması,kilo aldırması, hormonların dengesi bozuluyo, kıllanma yapıyo.. Biz dünya kadar şeyle uğraşıyoruz biraz erkekler de sorumluluk almalı,
RANANA cnm sende eşini zorla biraz enazından ilk 6 ay emziriyorum falan bebeğe geçiyo o ilaçlar de belki yutar

Cnm ben de ondan şüpheleniyorum sanırım yalancı kasılmalar yaşıyorum kızım annesini alıştırıyo sanırım yavaş yavaş

bende sadece ben yaşıyorum sanıyodum sizde de oluyosa normal demek ki panik yapacak bi durum yokpeki gaz sancısı çekiyomusunuz kızlar iki gündür beni fena zorluyo

Baska bı yöntemi yok mü cnm iğne gibi mesela

Erkekler için iğne gibi bir şey var mı inan bilmiyorum. Ama öyle bir şey olsa bende onun iğne olmasını kabul etmezdim. Hem onun için hem benim için sağlığımızı etkilemeyecek tek yöntem bu.

canım bayanlar için aylık iğneler var..ama emziren bi anne olacağın için(inş), uygun olmaz kullanmak..(yoksa güvenilir bi yöntem)
ve yumurtlamayı engellediği için ,bana pek parlak gelmiyor..yani hormonların düzenini bozmaya sıcak değilim
spiralde gebelik sonrası güvenilir yöntemdir ama ben spiral konusunda da sıcak değilim prensibi; döllenmiş yumurtanın rahime tutunmasını engellemek.. bu durumda içimi sızlatır ya.. gebelik elde etmek için uğraşıpta,böyle önlem almak beni huzursuz eder.. vicdan yaparım..

tokoyay hemfikirim canım seninle,erkeğin korunması daha uygundur..

Son düzenleyen: Moderatör:
27. hafta bimek üzeree toplamda 9 10 kilo aldım...Doktorum dedi ki çok almışsıııınnn... ( Çok mu ki ya

daha önceden Kaç kiloydun bilmiyorum cnm ama bence hiç de çok değil hatta internette bi kilo takvimi var bu haftalarda 9-11 kilo aralığı diyo ben de 10 kilo aldım olacak okadar tamam belki 6-7 kilo da alabilirdik ama enazından abartı bi kilo da değil. çoğumuz aynı kilolardayız ... doktorunu takma kafana sen belki bundan sonrasında abartı bi kilo almaman dikkat etmen için demiştir.

Tmm cnm öyle yapayım en iyisi iyi bı fikir yutamazsa gargara yapsın:))))

Asesulfam: cnm ben öyle olduğunu bilmiyordum yazık döllenme oluyor demek ki ya kiyamam dediğin gibi bu yöntemden de vazgeçtim ben ya nese olsa bı canlı oda ((

Bend bu son ayda hızla kilo almaya başlamışın kizlar suana kadar 4 kilo almişim sizce nasıl

nıe utanıosunuz kı
buda hayatımızın bır parcası
ben utanmadan cevap verıorm orgazm olmak dogumun daha kolay olmasına sebep oluomus

Kızlar bizde de ben en azından haftada bir de olsun diye eşimi zorluyorum karnımın çok büyüdüğünü artık çekindiğini söylüyo
benim de komiğime gitmiyo değil ama değil ama hem düzenli ilişkinin hamilelikte faydalı olduğunu biliyorum hem istiyorum bide acemiperinin dediği gibi hamilelikte en çok aldatma vakaları oluyo ya saçma sapan şeyler benimde aklıma geliyo eşime söylüyorum kızıyo saçmalama diyoama neyapayım bilinçaltı etraftan duyduklarım hamilelik duygusallığı felan işte

e bencede sacmalama
boyle seyler dusunmeyın
bı rahat olun

e bencede sacmalama
boyle seyler dusunmeyın
bı rahat olun

Katlıyorum sana canım
Koca göbeğim var ama sorsan hala benden güzeli yok cillop gibyim 36 ya bile girerim
Halt yemiş incecik hatunlar bu halimde ile çıtır tavukları ezerim

Eşim daha kime baksın:80:
İşte bu halimle bile eşime böyle bir özgüven patlaması yaşatıyorum deli oluyor

Nabıyım anca böyle eyleniyorum geçmez bu 9 ay

Son düzenleme:
benimki şimdiden çok aşagıda ya. daha aşagı inerse napcam :)

benim de aşağıda sanki doğuma hazır göbekler gibi duruyor.

valla bende son zamanlarda hiç istemiyorum. eşimin dışarıya falan gideceğini düşünmesem (ki asla gitmez ama aptalca bir panik işte) hiiçç yüzüne bakmam da mecburuz bi yerde idare etmeye.ama öpesim bile gelmiyor hani o ön sevişme sırasında sanki kocam deil de yorganla falan öpüşüyo gibiyim kızlar hiç bişey anlamıyorum

şekerim 15 günde bir kapatıcaz gözümüzü 2 rol yapıcaz iki dakkada biticek bu kadar.yoksa kocaları kaybetcez benden söylemesi

yok şekerim benim kocam bu özgüveni yemez ya bırak seksiliğim şurda dursun benimle bebek sesi çıkartarak falan konuşuyor.bir yemek yedirmesi var görseniz aç aç aç uçak geliyooooo falan yapıyo yaaa adam ümidi kesmiş benden

çok şekersiniz ya annişler yorumlar süper..yazık eşimde 'bebişimiz hayırlısıyla bi doğsun tutmayın beni' modunda artık yani ben doğumdan sonrasını düşünüyorum daha çok

Bi akşam sen full maktaj sexi saten gecelikleri giy bakıyım
Gözü o göbeği görüyor mu
O çocksu davranışlardan eser kalıyormu

bende sadece ben yaşıyorum sanıyodum sizde de oluyosa normal demek ki panik yapacak bi durum yokpeki gaz sancısı çekiyomusunuz kızlar iki gündür beni fena zorluyo

AH o gaz sancısı cnm olmazmı mahvediyo beni ve hep geceleri artıyo ağrı yapıyo çıkaramazsam, e çıkarınca da eşim duycak diye utanıyorum gece hep tuvalete koşuyom çok şu hamilelikte en çok canımı sıkan bi gece çişimin gelmesi bide bu gaz sanıcısı , başından beri gazlıyım

Bend bu son ayda hızla kilo almaya başlamışın kizlar suana kadar 4 kilo almişim sizce nasıl
Hamileliğin başından beri mi 4 kilo aldın bravomu desem ne desem

Nasıl işe yarıyor mü peki cnm korkuyorum ya kaçaklar olursa diye:)))
Cnm biz hamilelik öncesi 2 yıllık evliliğim süresince hep bu şekil korunduk hiç bişey olmadı nezamanaki çocuk istedik bıraktık yöntemimizi ama bir de yumurtlama günleri dışında ilişkiye girdiğimiz aylarda da hamile kalamadım mesela şöyle de yapabilirsiniz yumurtlama günleri olan o en fazla 5-6 günlük süreçte ilişkiye hiç girmezseniz korkulacak durum olasılığı daha daha düşer sonuçta hamile kalmak da kolay değil demi belli günleri var en azından ben bu yöntemle devam edicem bir de doktoruma spirali de iyice sorcam çünkü benim deli kocam bebiş yaşını doldurunca hemen ikinciyi yaparız diyo beni çıldırtıyo sanki çok kolay en az kendimi toparlamam için 2 sene geçmesi lazım sonuçta ona dur diyebilmek için spirali deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…