AH o gaz sancısı cnm olmazmı mahvediyo beni ve hep geceleri artıyo ağrı yapıyo çıkaramazsam, e çıkarınca da eşim duycak diye utanıyorum gece hep tuvalete koşuyom çokşu hamilelikte en çok canımı sıkan bi gece çişimin gelmesi bide bu gaz sanıcısı , başından beri gazlıyım
Hamileliğin başından beri mi 4 kilo aldınbravomu desem ne desem
Cnm biz hamilelik öncesi 2 yıllık evliliğim süresince hep bu şekil korunduk hiç bişey olmadı nezamanaki çocuk istedik bıraktık yöntemimiziama bir de yumurtlama günleri dışında ilişkiye girdiğimiz aylarda da hamile kalamadım mesela şöyle de yapabilirsiniz yumurtlama günleri olan o en fazla 5-6 günlük süreçte ilişkiye hiç girmezseniz korkulacak durum olasılığı daha daha düşer sonuçta hamile kalmak da kolay değil demi belli günleri var en azından ben bu yöntemle devam edicem bir de doktoruma spirali de iyice sorcam çünkü benim deli kocam bebiş yaşını doldurunca hemen ikinciyi yaparız diyo beni çıldırtıyo
sanki çok kolay en az kendimi toparlamam için 2 sene geçmesi lazım sonuçta ona dur diyebilmek için spirali deneyebilirim
Bi akşam sen full maktaj sexi saten gecelikleri giy bakıyım
Gözü o göbeği görüyor mu
O çocksu davranışlardan eser kalıyormu
Nette gebelikte ilişki pozisyonları var. Onlara bakabilirsin.kızlar konu güzel, hepimizin konuşmaya çekindiği bi konuyu açmışsınız.
bu konuda biz de dertliyiz.
bi sıkıntı yok çok şükür ama haftada , 10 günde bir yapmaya çalışıyoruz eşimin isteği üzerine.
bana kalsa çok isteksizim hamile olalı ama zaten sık değil, o yanaştığında belli etmiyorum.
ama şöle bi sıkıntımız var bizim de.
pozisyon alamıyoruz ki karnımdan , yani bebeğe bişey olcak diye
bazen yarıda kaldığı bile oluyor bu yüzden.
ne önerirsiniz?
kız herifim öyle seksi çamaşırlara hiç dayanamaz ama ben bu tiple giyersem onları şişme balon gibi adam gecelikten de soğur valla:120::120:
kızlar benim hamilelik günlüğümde bugün bunlar yazıyor deneyen var mı
Bebeğinizin kalp atış sesi yükseldikçe, bebeğinizin kalp atışlarını, siz yoga pozisyonundayken, göbeğinize kulağını dayıyan bir kişi rahatlıkla duyabilir. Sizde bir steteskop kullanarak bebeğinizin kalp atışının güçlü sesini duyabilirsiniz
eşim kulağını bi dayasa duyar mı acep
kızlar beni yine hararet bastı nefes zor alıyorum.gidip biraz revirde yatıp dinlenicem.size iyi kaynatmalar...
Canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir, geriden geliyorum biraz şimdi gördüm..
ben çooooook hastayım :2: öksürmekten ölüyorum pekmez bal zencefil bana mısın demiyonapcam ben yaa
Bende utanarak cevap veriyorum cnm:)))
Evet ediyoruz ama dediğin gibi cok sık degil bana doktorum iliskiye devam dedi ebe ise ağrı sancı kanama veya lekelenme olursa bırakın dedi birde birsey duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama son aya kadar iliskiye girmek dogunu kolaylastiriyornus o yüzden iliskiyi öneriyorlar .
Burayı derken daha cok utanıyorum ama pozisyon değiştiği zaman benimde acım oluyor sonradan da devam ediyor
aman da aman herkesler de buradaymış .bugün çok kalabalığız kızlar doğum zamanı yaklaştıkça konular daha bir zevkli oluyor tabi herkes paylaşmak istiyor yaşadıklarını
Kııızlaaaar lütfeeeen ve lütfeeeeeennnn bana birşeyler olmaz diye düşünmeyin..
Uzanmayın yukarılara yukarılara, zıplamayın, hoplamayın, ani kalkışlar yapmayın, hızlı ya da hızlıya yakın bile yürümeyin
Ben cuma gününden beri yatıyorum, 10 gün rapor verdi doktor, rahim uzunluğum azaldı, kanama yaşıorum çok nadirde olsa azıcık yürüsem kasılmalarım başlamış...
Zıp zıp zıplayıp hop hop hoplamanın sonucu..
Kızlar son güne kadar ilişkiye girenler varmış bizde de devam ediyor acı yok da biraz tedirginiz tabi
annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar deditosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük sizi Eki Görüntüle 654667
Hepimiz koca göbekliyiz
Hepimiz hala sexiyiz
yaaaaaaa ben artık 35. haftama gelmek ıstıormmmmmmmmmmm
29 haftada olanlar sızı cok kıskanıorm ben
eweeeeeet
yaa ben çook istekliyim hamiş kaldığımdan berieşimi sıkıştırıyorum sürekli o da şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme...
nooluyo sana diyehormonlar dan galibaaaa :44:
ama eşim çekinmeye başladı yapmayalım içim rahat diil falan diyoodaha üç ay ver doğuma amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?