2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar konu güzel, hepimizin konuşmaya çekindiği bi konuyu açmışsınız.
bu konuda biz de dertliyiz.
bi sıkıntı yok çok şükür ama haftada , 10 günde bir yapmaya çalışıyoruz eşimin isteği üzerine.
bana kalsa çok isteksizim hamile olalı ama zaten sık değil, o yanaştığında belli etmiyorum.
ama şöle bi sıkıntımız var bizim de.
pozisyon alamıyoruz ki karnımdan , yani bebeğe bişey olcak diye
bazen yarıda kaldığı bile oluyor bu yüzden.
ne önerirsiniz?

Evet Basından şu zaman kadar 4 kilo aldım su iki hafta icinde iki kilo almişim ama haftada bı kilo alsam doğuna 85 kilo ile giderim o yüzden biraz daha dikkatli olmalıyım

Evet mantıklı seyler söyledin cnm bizimki de en az 3-4 yıl geçsin fıyor ben istemezsem ona bitanede yeter öyle bı sıkıntı yok yani ama ben bı kardesi olsun istiyorum kızımın bakalım bı geldikçe aksama bı konuşalım

Bi akşam sen full maktaj sexi saten gecelikleri giy bakıyım
Gözü o göbeği görüyor mu
O çocksu davranışlardan eser kalıyormu

kız herifim öyle seksi çamaşırlara hiç dayanamaz ama ben bu tiple giyersem onları şişme balon gibi adam gecelikten de soğur valla :120::120:

Nette gebelikte ilişki pozisyonları var. Onlara bakabilirsin.

kız herifim öyle seksi çamaşırlara hiç dayanamaz ama ben bu tiple giyersem onları şişme balon gibi adam gecelikten de soğur valla :120::120:

yok canım o zman göbek möbek görülmüyor ooo hatunuma bak be oluyor
birde şımarıyorlar mutlu oluyorlar bak benim için süslenmiş diye
sana agucuk yaparken kendileri agucuk oluyor

Benim eşim hamilelik takviminde okuduktan sonra denedi duyamadı, stetoskop ile denedi duyamadı..
Bebeğin pozisyonuyla ilgili, uygun değilse duyamazsın ama deneyin bakalım belki sanslınız yaver gider :)

aman da aman herkesler de buradaymış .bugün çok kalabalığız kızlar doğum zamanı yaklaştıkça konular daha bir zevkli oluyor tabi herkes paylaşmak istiyor yaşadıklarını

Canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir, geriden geliyorum biraz şimdi gördüm..

saol hayatım iyiyim Allaha şükür.günde bir kaç kez oluyor bana öyle nefesim falan azalıyor sanki.doktora sordum da bebek diyaframa baskı yapıyormuş.eee sen ne yapıyorsun bugün geç geldin.bağardım huu minikkuuuşşş nerdesin die

Bizde de cinsel hayat bitti.Bebeği öğrendiğimizden bu yana sadece 1 kez oldu.Durum bundan ibaret.Aklımda bebek varken konsantre olamıyorum.Ona zarar vermek korkusu var.Eşimle hemfikiriz.Ara verdik sadece

ben çooooook hastayım :2: öksürmekten ölüyorum pekmez bal zencefil bana mısın demiyo napcam ben yaa

Çok geçmiş olsun, ballı süt çok yumuşatıyor öksürüğe iyi geliyor, bir de ıhlamur kuşburnu ve karamuk çayı iyidir.. Benim eşim hastaydı enfeksiyon ciğerlere inmişti iğne ve bunlarla düzeldi.. Ona yaparken bende içmiştim..

Kızlar son güne kadar ilişkiye girenler varmış bizde de devam ediyor acı yok da biraz tedirginiz tabi

aman da aman herkesler de buradaymış .bugün çok kalabalığız kızlar doğum zamanı yaklaştıkça konular daha bir zevkli oluyor tabi herkes paylaşmak istiyor yaşadıklarını

Tabi ya topiği bu sabah ben actım besmeleyle hemde bereketli olsun diye işe yaradı bak:))))

Çok geçmiş olsun, noldu böyle birden bire..
Ben de pek dikkat etmem aslında kulağıma küpe olsun..
Umarım en kısa sürede toparlarsın.. Dinlen ve kendine iyi bak canım

Kızlar son güne kadar ilişkiye girenler varmış bizde de devam ediyor acı yok da biraz tedirginiz tabi

Tabi tedirginlik oluyor cnm ama ara vermekte biraz saçma bı sorun oldugunda doktor bırakın diyor ama hiç yokuşlar bırakmamak lazım zaten eskisi kadar sık olmuyor kendinizi de kısıtlamayın Allah,in izni ile birsey olmaz erken dogum riski taşıyanlar hariç herkes girsin bence sakınca görülse zaten doktor tapmayın Der

annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar dedi tosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük siziEki Görüntüle 654667

Maşallah İfadesinden erkek bebek olduğu nasıl da anlaşılıyor :) Efkarlımıyız birazcık yoksa uykuda mıyız
Tam sevilmelik olmuş :)

yaaaaaaa ben artık 35. haftama gelmek ıstıormmmmmmmmmmm
29 haftada olanlar sızı cok kıskanıorm ben

Hepimiz koca göbekliyiz
Hepimiz hala sexiyiz

eweeeeeet

yaa ben çook istekliyim hamiş kaldığımdan beri eşimi sıkıştırıyorum sürekli o da şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme...
nooluyo sana diye hormonlar dan galibaaaa :44:
ama eşim çekinmeye başladı yapmayalım içim rahat diil falan diyoo daha üç ay ver doğuma amaaaa

Ya o istekte artış bende de var çok fena taciz ediyorum adam da rahat duramıyo tabi sonra da bazen pişman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…