2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tabi tabi kesinlikle ödemdir o.

Yok canım, çok şükür erken doğum riskim yok ama son 3 gündür kasılmalarım var. Ve ben çok hızlı hareket ediyorum. Başından beri eşim şikayet ediyor, doktorum uyarıyor ama elimde değil. Yavaş yavaş hareket et lütfen. Bak doğurma sakın 32 ye kadar diyip duruyor doktorumda.

Kendim de 31 haftalık doğmuşum zaten. Canım tez.

günaydın kızlarrr ve minnaklarıı

bir haftayı daha bitirmek üzereyiz, gelsin haftasonuu

Aman dikkat et o zaman hızlı hareket etmek yok
Ya kasılma nasıl birşey anlamıyorum bazen benim karnımın heryeri boşalıyor ve kızım tam göbek deliğimin altında ortada toplanıyor orası sertleşiyor kubbe gibi çıkıyor ama azcık seviyorum onu hemen açılıyor bu kasılmamı ki acabaa

Ay bugün 28. haftada olmuşuzz oleyyy:119:

Şimdi hedef 32. hafta

Bizde bizde büyüdük teyzesi

Bu haftalarda 8-10 kilo arası normal diye yazıyor tatlım..

Evet işte bu son cümle bitiriyor bende 8.5 kilo aldım (son iki gündür tartılmadım 9 olmuş olabilir ) Okulda müdür yardımcım yakın zamanda izne ayrılacağımı duyunca şaşırmış hiç hamileye benzemiyo hiç kiloa almadı demiş arkadaşlarda öyle söylüyor. Komşum 20 kilo alıp 15 ini doğumda kaybetmişti. Bu gibi çok kişi var çevremde normal yiyip kilo alıyorsak bunlar çoğunluğu sudur bence. Havalarda ısınmaya başladı yürüyüş mevsimi geliyor

GÜnaydin cici anne adaylari hayirli cumalar hempinize... tam 100 günümüz kalmis nasil mutluyum insallah 50lileri de görücem

benimde annemler geldi
geçen hafta hastaydım annem gelmişti çarşamba günü
babam da bu pazartesi geldi
biz de cumartesi günü havuzluhana gideceğiz.

Annemlerin gelmesi beni çok mutlu etti kızlar kendimi çok yanlız hissediyodum artık ama fazla kalamayacaklarmış salı günü akşam dönmemiz gerekiyo dedi annem Bugünkü havaya bakarmısınız, gece fırtına başladı şimdi de yağmur yağıyone şanslıyım ama bugün öğleden sonra eşim de bende işten dün izin almıştık karşıya eminönüne havuzluhana gitmek için ama ne mümkün gidemeyeceğiz yağmurda okadar yolu almayı gözümüz yemedi çok cnm sıkkın sabah sabah moral bozukluğuyla kalktım, yarın da yağmaz inşallah yağmur, yarın zaten eşim çalışıyo gelemeyecek onsuz gitmeyi de hiç düşünmemiştim Havuzluhana yağmura kızıyorum sabahtan beri içten içe

Cnm bebişinin ciclerine bayıldım çoook güzeller güle güle güzel günlerde kullanın inşallah, şu hava muhalefeti olmayaydı bizde bugün gidicektik Havuzluhana ama olmadı yarın düzelirse hava duruma göre yarın gidicez, keşke öğleden sonra açsa hava keşke

Son düzenleme:
ben pembeli tk ı beğendim canım. dantel sevmem de... bunları nereden buldun? netten mi?
Ankarada Onur çarşısında buldum canım.
bu tacını biliyorum da şalına eklenmiş halini görmek istedim. yana doğru mu ekleyeceksin nasıl olacak?
Şala daha eklemedim.Başımın üstüne sağ tarafa dikicem.
Ben de wash jel aldım, hem şampuan hem duş jeli olarak kullanılıyor.

Sağdaki bezi Prima, Huggies organik pamukluya rakip olsun diye çıkarmış. Soldaki ile arasındaki doku farkı çok bariz. Sağdaki daha pamuklu ve sıvı kakayı daha iyi emiyor. Tabi en pahalı bebek bezi de bu şu an.

Günaydın kızlar...

Bugün farklı bir doktora gittim.Devlet hastanesinde bir doktor.Daha önce gitmiştim.İlgiliydi.Birde başka bir doktordan kızımın durumunu duymak istedim..

Herşeyimiz çok normalmiş.Kilosu boyu ne dedim.Normal boyutlarda bir kız bebek dedi.Körolmaya kilosunu söylemedi. Ayrıntılı ultrasona girmemiştim ben.Kendi doktorum gerek görmemişti.Buna söyledim.Çok gerekli değil sağlıklı bir bebek ama dedi ben seni yönlendireyim ultrason bölümüne dedi.10 gün sonraya renkli dopplere gün verdiler.Toplam 10 kilo almışım.Ama sabah uyandığımda bile bacaklarım şiş resmen.Sanırım ödem çok var.Nasıl atacamki bu ödemi.Doktora sormayıda unuttum..Birde doktor 32. haftada rapor alacan unutma diye uyardı.

Haklısın canım aynen, kesinlikle kul hakkına girer, eğer sağlık açısından zorunlu bir nedene dayanmıyorsa.
Sen de maasını tam almak ıcın degıl de gercekten saglık acısından sorunun olacaksa rapor al bence, cunku 15 gun de alsan 1 gün de alsan sonuc aynı; çalışılmadan alınan her gunun maası helale gırmıyor. Sen zaten bunun ayrımını bilirsin, diye düşünüyorum.

Havuzluhanda cok fazla gecelık secenegı yoktu. Ben topiklerden bırınde okumustum, Havuzluhan'ın ilerisinde Hürriyet Çarşısı varmış, anne urunlerı-gecelıkler vs en fazla orada varmış; aklında bulunsun, ben bir de oraya gitmeyi düşünüyorum.

English Home'un internet satşı oldugunu bılmıyordum, sayende ogremıs oldum, teşekkür ederim.. :)

evet liteway çift yönlü değil ama pusetli modeli 1 aya kadar piyasada olacakmış diye bişeyler okumuştum canım
harika canım bütün cicişler,güle güle kullansın kızçen eklediğin için teşekkür ederim.
bayıldım hepsine
kurulduğunda resimleri bekleriz canım

Kasılma olabilir canım. Yer değiştiriyor gibi geliyordu bana başta ama hayır değil. TÜmsek bir süre kalıyorsa ve sonra gevşiyorsa büyük ihtimal kasılma. Bu haftalarda çok normal zaten bu tarz kasılmaların olması. Düzenli şekilde düzenli aralıklarla gelmesi tehlikeliymiş.

günaydın kızlar. Bende o sağda ki premıum yazandan aldım 64 adet 24.99 tl.ama çok pahalı gerçekten şuan heveslenip en kalitelilerini almaya çalışıyoruz ama bi taraftan da düşünüyorum özellikleri ve kalitesi arttıkça bez mi değiştiricez.ben yıllardır primanın kalitesini beğeniyorum ve neden ekstra bir özelliğe iki katı para verelim ki. Normal olanını alırım ama yine prima alırım .valla nasıl alıştırırsan öyle gidiyo

günaydın kızlar, doğum izninin 6 aya çıkması rafa kalkmış, mayısta görüşülecek deniyor,bazı insanlar da seçimlere (yani bizi kapsamayacak) çıkartırllar onu diyor..umarım bir sürpriz olur da çıkıverir

canm benm ablam hediye aldı bebek arabamızı kendiside kullanmıştı daha önceden çok memnundu arabadan kraft ın rapıd jogger gittigidiyor.com dan sipariş ettik fiyatı 515 tl güzel bi araba tavsiye ederim tekerlekleri bisiklet lastiği gibi şişebiliyo kullanımıda çok rahat

Hepsi cook güzelmiş..Yatagın fiyatını ve markasını ögrenenbilir miyimm

Ne çok yazmış gececi arkadaşlar :)

Biz odamızı hazırlamaya başladık. Eşim de ben de çalıştığımız için ancak bir haftada hazır olacak. Giyinme odamızı çocuk odası yapıyoruz. ordaki tüm dolapları söküp diğer odalara dağıtacağız. kocaman bir dolap var. eşim tek başına söker ama takamaz o yüzden usta gelecek. sonra duvarları boyayacağız ve tavanı tabi. boyamız açık yeşil. ondan sonra bir temizlik ve beşiğimizi, alt değiştirme ünitesini ve dolabı kuracak eşim. ortada kalan alanın büyüklüğüne göre de halı alıcam. perdeleri annem aldı. bizde durum bu çok heyecanlıyım. haftaya bugün bitmiş olur herhalde....

MERVEEEEEEEEEEEEEEEE :) Sana bişey sorucam. yatağının markası ne? fotosunu gördüm. ben de oda takımımı ikeadan aldım ama yatağımı başka yerden almayı planlıyorum ikeadaki ince geliyor. ama şöyle bir sorun var. beşiğin üst kademesinde tuttuğunda ikea dışındaki yataklar yüksek kalıyor. ıkea yatağın yüksekliği 10 cm. beşiğin kullanma kılavuzunda 12 cmden yüksek yatak üst kademe için uygun değil diyor. ama benim baktığım yataklar 16 cm falan. senin yatağın markası ne? ysmc'ye de sormuştum o da yatağını almış ama sağolsun cevap vermedi gözden kaçtı belki de neyse... konuyla ilgili fikri olan başka arkadaşlar varsa herkesin fikrini alabilirim

kızlar nescafe içiyor musunuz? canım çekti topiğimizde de okudum az önce daha çok canım çekti.

bi de nesfit yiyecektim geçen gün vazgeçtim yiyebilir miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…