- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
Cnm eğer aldığın kilolar belli olmuyorsa ödemdir o ödemdokulardaki ödem artmıştır.Doğumdan sonra puffff balon gbi sönersin kilo falan kalmaz
bende kendi kendime zaman koyuyorum ki daha hızlı geçiyormuş gibi geliyor
senin erken doğum riskin mi var??
Tabi tabi kesinlikle ödemdir o.
Yok canım, çok şükür erken doğum riskim yok ama son 3 gündür kasılmalarım var. Ve ben çok hızlı hareket ediyorum. Başından beri eşim şikayet ediyor, doktorum uyarıyor ama elimde değil. Yavaş yavaş hareket et lütfen. Bak doğurma sakın 32 ye kadar diyip duruyor doktorumda.
Kendim de 31 haftalık doğmuşum zaten.Canım tez.
Ay bugün 28. haftada olmuşuzz oleyyy:119:
Şimdi hedef 32. hafta
kızlarrr sabah tartıya cıktım an ıtıbarıyle 8 kılo almış bulunuyorum
anammmm
bu haftada normaldır ınsallah
benım kızımda 1 hafta gelısım gerılıgı cıkmıştı
2 haftadır proteinli beslenmemı söyledı detaylı ultrasona gırdıgım prof.
bende öle yaptım 2 haftada 1 bucuk kılo aldım
nolcekkk böleee yaaa
gunde 3 ltrede su ıcıyorum
Canım şu an benim için de hedef 32. Doktorum 32 ye kadar mümkünse doğurma. Ondan sonra doğurabilirsin dedi.Ona göre hareket etmemi buyurdular.
Kilo konusuna gelince. Ben 54 ile başladım şu an 64üm. 12 kiloyla bitirmek istiyordu doktorum ama olamıcak ne yazık ki.Bu ay yalnızca 1 kilo almayı başarmışım geçen ay 3 kilo birden alma faciamdan sonra.
Tek güzel şey kilo takıntılı doktorumun, 10 kilo aldın çemkirmem lazım sana ama nerene aldın onu pek anlayamadım demesi oldu.
benimde annemler geldi
geçen hafta hastaydım annem gelmişti çarşamba günü
babam da bu pazartesi geldi
biz de cumartesi günü havuzluhana gideceğiz.
Kapı süsümüz::)
Eki Görüntüle 658036
Eki Görüntüle 658037 Eki Görüntüle 658038
Eki Görüntüle 658039 Eki Görüntüle 658040
Buda dönencemiz eşim tuttu ben çektim
Eki Görüntüle 658041 Eki Görüntüle 658042
Ikeadan aldğım çerçeve fiyatı çok uygundu:)
Eki Görüntüle 658043
babamız geçen kuzucuğumuza ilk ayakkabısını aldı:)
Buda yatağı ben böyle bişey tercih ettim Ikeadakiler bana ince geldi
Eki Görüntüle 658046
Ankarada Onur çarşısında buldum canım.ben pembeli tk ı beğendim canım. dantel sevmem de... bunları nereden buldun? netten mi?
Şala daha eklemedim.Başımın üstüne sağ tarafa dikicem.bu tacını biliyorum da şalına eklenmiş halini görmek istedim. yana doğru mu ekleyeceksin nasıl olacak?
Ben de wash jel aldım, hem şampuan hem duş jeli olarak kullanılıyor.
Tatlım daha önce de eklemiştim bak bu yaptığım taç:
arzu-mu güzel bir konuya değinmişsin. Ben de rapor almayacağım, alsam bile belki 15 gün alırım o da maaşı tam almak için. Uzun raporlarla 5-6 ay idare edenleri biliyorum ki bana hak yemek gibi geliyor.
havuzlu hana bakayımda öle. bende kapalıyım. o yüzden düşünmemiştim taç. ama alayım bi tane. evde takarım :)
dün bi kaç yere daha baktım ama havuzluhanı görmeden almayayım diorum. 70 tl ye pijama takımı vardı güzel ama sabahlığı yoktu. sabahlığı olsa iyi olur.
biraz önce benim canım sıkılıyo diye ağlamaya başladımeşim koşup kredi kartını getirdi bişeyler almak ister misin dedi olabilir aslında dedim ve english home dan bunları aldım şimdi foruma girmiş mutlu mutlu yazdıklarınızı okurken dank etti ne manyak bi hamileyim ben yaa Allah kocama sabır versin taktiği de öğrenmiş yazık
evet liteway çift yönlü değil ama pusetli modeli 1 aya kadar piyasada olacakmış diye bişeyler okumuştum canımanladım canım. chicco liteway güzel gibi ama galiba çift yönlü değil. acaba sorun olur mu ki bu? katlanınca da ufacık kalması iyi çünkü bizim arabanın bagajı ancak onu alır.
pierre cardinin modelleri de uygun gibi ama işte bir türlü karar veremiyorum napıcaz bakalım.
harika canım bütün cicişler,güle güle kullansın kızçenKapı süsümüz::)
Eki Görüntüle 658036
Eki Görüntüle 658043
Eki Görüntüle 658046
kurulduğunda resimleri bekleriz canımEvet aldım kuzum ben daha kutularında kurmadık kirlenmesin çizilmesin diye
25 martta kontrolümüz var inşallah ondan sonra kuralım artık diyoruz
İnşallah kurarsam resimlerini paylaşırım ama çok tatlı bi renk tonu var
Beşiği çok sevimli kesinlikle tavsiye ederim mobilyaların üstünde bir gram koku yok
Masif ağacından zaten tavsiye ederim
Aman dikkat et o zaman hızlı hareket etmek yok
Ya kasılma nasıl birşey anlamıyorum bazen benim karnımın heryeri boşalıyor ve kızım tam göbek deliğimin altında ortada toplanıyor orası sertleşiyor kubbe gibi çıkıyor ama azcık seviyorum onu hemen açılıyor bu kasılmamı ki acabaa
ankarada onur çarşısında buldum canım.
şala daha eklemedim.başımın üstüne sağ tarafa dikicem.
Ben de wash jel aldım, hem şampuan hem duş jeli olarak kullanılıyor.
Sağdaki bezi prima, huggies organik pamukluya rakip olsun diye çıkarmış. Soldaki ile arasındaki doku farkı çok bariz. Sağdaki daha pamuklu ve sıvı kakayı daha iyi emiyor. Tabi en pahalı bebek bezi de bu şu an.
kızlar selamlar çok kararsız kaldım bebek arabasında.
ben kraft twist rlx beğeniyordum ama dönen mekanizması kırılıyormuş dediler
Eki Görüntüle 656489 Eki Görüntüle 656490
eşim ise graco mirage ı beğendi canlı gördüğümüzde.bi de alışveriş merkezinde 3kişiden birinde nerdeyse bu araba vardıbende kullanan bi anneye sordum çok memnun olduklarnı söyledi.
Eki Görüntüle 656491
sizce hangisi kızlar? duyumları olan ya da almış olanlar varsa???
evet liteway çift yönlü değil ama pusetli modeli 1 aya kadar piyasada olacakmış diye bişeyler okumuştum canım
harika canım bütün cicişler,güle güle kullansın kızçeneklediğin için teşekkür ederim.
bayıldım hepsine
kurulduğunda resimleri bekleriz canım
Kapı süsümüz::)
Eki Görüntüle 658036
Eki Görüntüle 658043
Eki Görüntüle 658046
günaydın kızlar, doğum izninin 6 aya çıkması rafa kalkmış, mayısta görüşülecek deniyor,bazı insanlar da seçimlere (yani bizi kapsamayacak) çıkartırllar onu diyor..umarım bir sürpriz olur da çıkıverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?