Demekki senin tombik etlibutlu halini seviyor ohh ohh yavrummmay kuzum duanı seveyim senin ne güzel de dedin allah cümlemizi şişko etmesin inşallah.
seninki de zormuş canım yaa insan yediklerinden bir tat alamıyorsa ancak yaşamak için yer. bizimki de tam tersi.
söylediğin çok doğru, arada kaçamak yapsam bile genelde tatlı yerine meyve yemem gerek. hatta bunu baştan beri yapaydım almazdım bu kilocukları.
kız o değil de, benim kocam da deli mi ne anlamadım ben dombili oldukça adamın hoşuna gidiyor sağımı solumu mıncıklayıp duruyor afedersin.
Amin amin cümlemize cnm Allah razı olsun ne guzel dualar ettin böyle ya tesekkur ederim TATLIM cok sagol Rabbim sizin yuvanizada saglık huzur ve mutluluklar versin anali babali büyütsün yavrularını evet guzel sezeryan düşünmüş olsam kesin o gunü tercihederdim normal düşündüğüm icin ne olur bilemem 24'unde 40 haftalık dolmuş oluyor bakalım bizimki aceleci mı yoksa inatmi olacak:))))
ay kuzum duanı seveyim senin ne güzel de dedin allah cümlemizi şişko etmesin inşallah.
seninki de zormuş canım yaa insan yediklerinden bir tat alamıyorsa ancak yaşamak için yer. bizimki de tam tersi.
söylediğin çok doğru, arada kaçamak yapsam bile genelde tatlı yerine meyve yemem gerek. hatta bunu baştan beri yapaydım almazdım bu kilocukları.
kız o değil de, benim kocam da deli mi ne anlamadım ben dombili oldukça adamın hoşuna gidiyor sağımı solumu mıncıklayıp duruyor afedersin.
canım benim demek hafızanda hoş olmayan anıların var ki annen de seni düşünmüş napsın anne işte.
sen hiiç merak etme kuzum yarın ilk işim onu yanacıklarından öpüp sarılıp senin selamını iletmek olucak. kesin o da sana selam söyler şimdiden haberin olsun . ay iyi ki yanımda kalıyor keşke hiç gitmese . bu akşam annemler gelmişti oturmaya, annem dedi ki anneanneme gel seni götüreyim artık bizde kal. anneannem de yok ben burda rahatım kızımın yanında gelemem dedi nasıl sevindim . yerim onun buruşuk ellerini .
amin cnm sizde sagolun sizdende razi olsun. insallah tmm gununde dogar kalbinden gecen olsun :)
buarada unutmusum cnm yasimi sormustum yazmayi unutmusum kusura bakma 33 yasian girdim subat ayinda
21 yasinda anne olduk ilk 11 yasinda kizim var simdi 9 yasindada oglum
sorma kız mıncırıp duruyor delirdi adam. boyum 1.60 küsür, kilom da 65 e dayandı yani adam beni hayatında ilk defa bu kadar tombik görünce dellendi . sen de mıncır tatlım . senin ne güzel kilo derdin yok oh mis . ben de dikkat edicem artık.
inşallah yani.
kızlarrr sabah tartıya cıktım an ıtıbarıyle 8 kılo almış bulunuyorum
anammmm
bu haftada normaldır ınsallah
benım kızımda 1 hafta gelısım gerılıgı cıkmıştı
2 haftadır proteinli beslenmemı söyledı detaylı ultrasona gırdıgım prof.
bende öle yaptım 2 haftada 1 bucuk kılo aldım
nolcekkk böleee yaaa
gunde 3 ltrede su ıcıyorum
Cnm boşverrr
Bende bu sabah itibari ile 9 kilo almışımhalbuki benim beslenme tarzımla diyet yapıyor insanlar ama ben hızlı bir şekilde kilo alıyorum ama bence senin kızın büyüdü annesi yarım kiloyu o almıştır öyle düşünnn
ınsallah o almıştır kıloları
bende senın dedıgın gıbı dıyet yapıyor gıbı beslenıyorum. zaten kızartmalar , yağlar , tatlılar yok hayatımda ama sanırım bu haftalardan sonra kontrolden cıkacak kılolar.
neyse gözumun önune detaylı ultrasondan cıkınca kı aglamam gelıyorda kıloda çatlakda solda sıfır kalıyor
Ay bugün 28. haftada olmuşuzz oleyyy:119:
Şimdi hedef 32. hafta
Canım şu an benim için de hedef 32. Doktorum 32 ye kadar mümkünse doğurma. Ondan sonra doğurabilirsin dedi.Ona göre hareket etmemi buyurdular.
Kilo konusuna gelince. Ben 54 ile başladım şu an 64üm. 12 kiloyla bitirmek istiyordu doktorum ama olamıcak ne yazık ki.Bu ay yalnızca 1 kilo almayı başarmışım geçen ay 3 kilo birden alma faciamdan sonra.
Tek güzel şey kilo takıntılı doktorumun, 10 kilo aldın çemkirmem lazım sana ama nerene aldın onu pek anlayamadım demesi oldu.
Evet bencede kontrol edemicez ama yapıcak birşey yok , her gün yumurta tüüketmeye özen göster cnm ben nerdeyse hiç sebze yemiyorum hep ızgara et balık ile besleniyorum bebeği beslermiş .birde gece yatarken süt içip uyu yapabilirsen onun da bebeğe çok kilo aldırdığı söyleniyor.Birde armut da bebeğe kilo aldırırmış.
Bir daha ki kontrolün ne zaman?Bence kesin kızın kilo almıştır görüceksin aradaki fark kapanmıştır tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?