2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ne güzel işte en azından sen sıkıldığında aksiyon alabiliyor.. Ben söylesem daha çok sıkılırım herhalde eşim kredi kartını saklamak için yakında bahçeye gömecek :))

Ne güzel işte en azından sen sıkıldığında aksiyon alabiliyor.. Ben söylesem daha çok sıkılırım herhalde eşim kredi kartını saklamak için yakında bahçeye gömecek :))

evet aynen bizimki de öyle. bi keresinde arabanın kılıfının arasına sokmuştu ben bulamayım diye

Slm bayanlar sabah açlık tokluk şeker testi yaptırdım...Açlık 99 tokluk 101 çıktı.Diyet ne kadar işe yaramış sizz düşününn

Hully bu arada diyette bebeği daha az hissediyorum deyince doktor tamamen psikolojik.Hiç alakası yok dedi

ıkeadan oda takımı alan kızlaarrrr
sözum sızeee
neler aldınız oda takımı olarak resımlerını eklermısınızz
benım bulundugum sehırde ıkea yok
ama ikeayıda cok sevıyorum
sızden fıkır alıp belkı yakınımda ıkea olan bır sehırden alısverısleırmı yapabılırm

kızlar nescafe içiyor musunuz? canım çekti topiğimizde de okudum az önce daha çok canım çekti.

bi de nesfit yiyecektim geçen gün vazgeçtim yiyebilir miyim acaba?

Canim ben kendimi bildim bileli kahve bagimlisiyim gün de 1 kez 3ü1 arada iciyorum.. Doktor saglikli degil ama günde bir fincandan brsey olmaz demisti bana... Redbull da cok icerdim eskiden arada onuda canim istiyordu ama 1 yusum bile icmedim oglusum icin iyiki de icmemisim redbullun sisesin de zehir tesbit etmisler dün allah korusun

Haner sitelerini karıştırıyorum canım göremedim bu haberi, bilgi nerden geldi?

yok kuzucum ikimizin de boylarımızla kilolarımız arasındaki fark 5. yani sen benden şişko filan değilsin rahat ol .
bir de benim vücudum bir acaip kız görsen kolda suratta bacaklarda bişey yok, bütün kilo popomda ve göğüslerimde . aynaya yandan bir bakıyorum göbek bir yana uzamış popo bir yana resmen Z çiziyorum . keşke vücudum orantılı kilo alsa o zaman böyle dombili durmazdım ...

ben oligafer-fol diye bi kan ilacına başladım. eczacı günde 2 kere yazmış. kullanan var mı?
doktor ne kadar önerdi bilmiyorum. bir tane yeterli mi ki? kullanan var mı kızlar.

ben gebeliğin başından beri kan hapı alıorum. gyno ferro mu ne. belli bi aydan sonra günde ikiye çıkmıştı. sanırım 4. ay falandı. en son yaptırdığım kan sayımına göre sonuç iyiydi ama ben gene günde iki tane alıyorum. 4-5 gündür hapım yok diye içememiştim birde.

canım ben günde bir tane 3ü 1arada içiyorum napiyim çok canım çekiyor. hem internette günde bir taneden zarar gelmez diye okumuştum hep, ben de dünden razı tabi içiyorum yani

aldıkların hayırlı olsun. yatağı nerden aldın. ben ikea aldım ama banada ince geldi. başka almak istiorum

Kizlar cocuk arabasinda 3 tekerlekli ile 4 tekerleklinin arasindaki fark nedir, ne acidan hangisi daha avantajli?
Birde bu cocuk araba tekerlerinde normal teker degil havalitekermi türkcesini bilmiyorum tam almancasi lufträdern bunlara parkta, orman da falan her ortamda hic zarar gelmiyormus normal tekerlere göre daha uzun süre saglam ve kullanisli oluyorlarmis varmi bilgisi olan?

ben ikeanın hensvik serisinden oluşturacağım kızımın odasını canım. bir dahaki hafta sonu eşimle gidip almayı planlıyoruz. alıp kurduğumda resimlerini paylaşırım

Slm hanimlar hayirli cumalar... dun kan uyusmazlik testi icin kontrole gittim sukur bebiste herhangi bir etkilenme yokmus artik dogumdan sonra kan alinip bakilacakmis bebekle benim kanim fakli ise bana 72 saat icinde igne yapilacakmis.bir sikinti yok cok sukur:)) ayrica bebisim 1247grcik olmus cok mutlu oldum ama boyunu herzamanki gibi yine soylemedi(

'ALT YAPIYI KURMAYA ÇALIŞIYORUZ'
Hazırlanan uyum paketi çerçevesinde bütün dünya örneklerinin masaya yatırıldığını ifade eden Bakan Şahin, 'Burada en önemli şey 'M ' dediğimiz noktayı başaranlardır. Mesela Fransa. Kadın bebeği olduktan sonra doğum iznine – süt iznine ayrıldı daha sonra ise bıraktığı yere geri döndü. Bunu başaran ülkeler bu işi iyi yönetiyor demektir ' dedi. Türkiye 'de ise kadının işi bıraktıktan sonra geri dönüşünün çok zor olduğunu ifade eden Bakan Şahin, 'Biz şu anda kadının geri dönüşünü sağlayacak sistemin alt yapısını kurmaya çalışıyoruz ' diye ekledi.

'UYUM PAKETİ BEKLENECEK'
Yapılan çalışmalarda önemli olan bir diğer noktanın ise 'denge ' olduğunu kaydeden Bakan Şahin, 'Siz sürekli kadına izin verdiğini zaman bu sefer kadını istihdamdan uzaklaştırıyorsunuz. Kadının rekabet etme gücünü azaltıyorsunuz. Bunlarını hepsinin iyi dengelenmesi gerekir ' şeklinde konuştu. Uyum paketinin Mayıs ayında tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Bakan Şahin, kadın istihdamının arttırılması ve esnek çalışma modelinde olduğu gibi doğum izninin esnetilmesi konusunda da kesin bir tarih vermeyerek bahar aylarını işaret etti.

hmmm konuşma bu arkadaşım, gönlümüzü ferah tutalım mayıs ayında tamamlanacak denmiş..
Allah yardımcımız olsun..

Tr de dogumdan sonra annenin calismama süresi sadece 6 aymi canim?
Ben mesela burda sadece 1 ay calistim 5 aydir evdeyim calismami sakincali gördügü icin doktor dogumdan sonra da 2,5 yil hakkim var yani nerden baksan 3 yildan fazla calismayip tekrar kaldigim yerden isime devam edebiliyorum.. En güzeli de bu süre icinde bütün param devam geliyor hesabima

merve02;Mervecim aldıklarınız çok güzel güle güle kullansın miniğin.. Tam mervenin minik süslü narin kızına göre olmuş :)) Sen daha neler yaparsın odasını kurunca :)

Gececiler çok fena kaynatmışsınız Ben bu aralar biraz halsizim o yüzden erken yatmaya dikkat ediyorum bir de uyku düzenim çok bozuldu azıcık toparlıyayım dedim.. Yine de hamileliğin bu dönemlerinde uyku haram gece uykumu kesik kesik alıyorum daha da yorucu oluyor..

Bu hesaba hevesle benim bu hafta doğum yapmam lazım zira 12 kilodayım ve her an geçebilirim :))
Ben de ufaktan dikkat etmeye başladım ama mutfaktayken işler tehlikeli oluyor kimse görmeden ağzıma birşey atıveriyorum sanki kimse görmeyince kilo yapmayacak çocuk gibi işte :)

Tebrik ediyorum seni :)

Canım 3 tekerli arabalarda denge sorunu olduğunu söylüyor kullananlar, yolda gidişi de 4 tekere göre daha kötü..
Çocuk arabalarındaki tekerlerde süspansiyon olması daha rahat kullanım sağlıyor özellikle de asfalt düz yol haricinde kullanımlar için sarsıntıyı azaltıyor..

Selam kızlar hayırlı cumalar bikaç sorum olcak şu kasılma olayını herkes yaşıyor mu ve ne sıklıkla oluyor ? ( SANKİ BEBEK KENDİNİ TOP YAPIYOR VE KARIN SERTLEŞİYOR )

-doktoru tarafından erken doğum riskin var söylemine maruz kalan var mı?

-birkaç gündür bir sağ bir sol daha çok sol göğsümde sızı oluyor yaşayan var mı?

-son olarak ta diyet yapan bir arkadaş mümkünse listesini paylaşabilir mi?

evet bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

Canim hic tecrübem yok maleef bebek arabalari konusun da okadar cok secenek varki bu gidisle hic karar verip alamayacagim.. 4 tekerlekli banada daha mantikli geldi, disarda son siralar cok fazla rastladim 3 tekerlekliye oyüzden fikir almak istedim..

Bu gidisle araba falan alamayacagim yaa

Nerde olduğunu söyle ben o arada eşyalarımı toparlayım :)))

Kuşum şu anda sadece tr şöyle: doğumdan önce 8 hafta ve doğumdan sonra 8 hafta..
doğumdan önce uygun ise şartlar son üç hafta kalaya kadar çalışıyorsun yani doğumdan sonra 8+5=13 hafta izin yapıyorsun ayrıca da paran öyle tıkır tıkır yatmaz hesabına, bazılarına 2 ayda bir yatıor bazılarına izin bitip işe başlayınca toplu para yatıor..
Burda ağlanacak halimize artık gülmeye başladık..

Şanslıysan bebeğin anneanne ile büyür, şanssızsan paralı birini tutarsın..

Çocuğunla vakit geçiremeden büyütürsün..

Karamsar oldum ben bugün yağmurdan herhalde..

veee bugün Cumaaaa
haftayı bitirdik hamişler ve onların şirin mi şirin minikleri, gelsin haftasonu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…