biraz önce benim canım sıkılıyo diye ağlamaya başladımeşim koşup kredi kartını getirdi bişeyler almak ister misin dedi olabilir aslında dedim ve english home dan bunları aldım şimdi foruma girmiş mutlu mutlu yazdıklarınızı okurken dank etti ne manyak bi hamileyim ben yaa Allah kocama sabır versin taktiği de öğrenmiş yazık
Eki Görüntüle 657932 Eki Görüntüle 657933
Ne güzel işte en azından sen sıkıldığında aksiyon alabiliyor.. Ben söylesem daha çok sıkılırım herhalde eşim kredi kartını saklamak için yakında bahçeye gömecek :))
kızlar nescafe içiyor musunuz? canım çekti topiğimizde de okudum az öncedaha çok canım çekti.
bi de nesfit yiyecektim geçen gün vazgeçtim yiyebilir miyim acaba?
günaydın kızlar, doğum izninin 6 aya çıkması rafa kalkmış, mayısta görüşülecek deniyor,bazı insanlar da seçimlere (yani bizi kapsamayacak) çıkartırllar onu diyor..umarım bir sürpriz olur da çıkıverir
ben oligafer-fol diye bi kan ilacına başladım. eczacı günde 2 kere yazmış. kullanan var mı?
doktor ne kadar önerdi bilmiyorum. bir tane yeterli mi ki? kullanan var mı kızlar.
Kapı süsümüz::)
Eki Görüntüle 658036
Eki Görüntüle 658037 Eki Görüntüle 658038
Eki Görüntüle 658039 Eki Görüntüle 658040
Buda dönencemiz eşim tuttu ben çektim
Eki Görüntüle 658041 Eki Görüntüle 658042
Ikeadan aldğım çerçeve fiyatı çok uygundu:)
Eki Görüntüle 658043
babamız geçen kuzucuğumuza ilk ayakkabısını aldı:)
Buda yatağı ben böyle bişey tercih ettim Ikeadakiler bana ince geldi
Eki Görüntüle 658046
'ALT YAPIYI KURMAYA ÇALIŞIYORUZ'
Hazırlanan uyum paketi çerçevesinde bütün dünya örneklerinin masaya yatırıldığını ifade eden Bakan Şahin, 'Burada en önemli şey 'M ' dediğimiz noktayı başaranlardır. Mesela Fransa. Kadın bebeği olduktan sonra doğum iznine süt iznine ayrıldı daha sonra ise bıraktığı yere geri döndü. Bunu başaran ülkeler bu işi iyi yönetiyor demektir ' dedi. Türkiye 'de ise kadının işi bıraktıktan sonra geri dönüşünün çok zor olduğunu ifade eden Bakan Şahin, 'Biz şu anda kadının geri dönüşünü sağlayacak sistemin alt yapısını kurmaya çalışıyoruz ' diye ekledi.
'UYUM PAKETİ BEKLENECEK'
Yapılan çalışmalarda önemli olan bir diğer noktanın ise 'denge ' olduğunu kaydeden Bakan Şahin, 'Siz sürekli kadına izin verdiğini zaman bu sefer kadını istihdamdan uzaklaştırıyorsunuz. Kadının rekabet etme gücünü azaltıyorsunuz. Bunlarını hepsinin iyi dengelenmesi gerekir ' şeklinde konuştu. Uyum paketinin Mayıs ayında tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Bakan Şahin, kadın istihdamının arttırılması ve esnek çalışma modelinde olduğu gibi doğum izninin esnetilmesi konusunda da kesin bir tarih vermeyerek bahar aylarını işaret etti.
hmmm konuşma bu arkadaşım, gönlümüzü ferah tutalım mayıs ayında tamamlanacak denmiş..
Allah yardımcımız olsun..
rica ederim cnm ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu bana . biz merveyle gececiz zaten surekli minikkus ta olurdu ama sanirim oda bugun yorgun. ben uyuyamiyorum geceleri gunduz uyuyorum diyecem ama bguun sabah 7 den beri ayaktayim yine uyku gelmedi
alismis bünye galiba uyumamaya
bugun senidemi uyku tutmadi, unutma kötu kaka seyler düüsnmek yok cici seyler düsünecegiz öyle uyuyacagiz< bunun gibi
kızlar bakın ne buldum nette .. alıntı yapıyorum dr alper mumcunun sıtesınden
" hamileliğiniz süresince toplam 12 kilo aldığınızı ve 3500 gram ağırlığında bir bebek dünyaya getirdiğinizi kabul edelim. Bu duurmda aldığınız kiloların dağılımı şu şekildedir.
Hamilelik süresince aldığınız kiloların dağılımı
(ortalama değerlerdir)
Bebek 3500 gram
Plasenta 700 gram
Amniyon sıvısı 800 gram
Uterus (rahim) 900 gram
Meme dokusu 400 gram
Kan hacmindeki artış 1250 gram
Dokulardaki su artışı 1250 gram
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gram
TOPLAM 12000 gram "
Slm bayanlar sabah açlık tokluk şeker testi yaptırdım...Açlık 99 tokluk 101 çıktı.Diyet ne kadar işe yaramış sizz düşününn
Hully bu arada diyette bebeği daha az hissediyorum deyince doktor tamamen psikolojik.Hiç alakası yok dedi
Kizlar cocuk arabasinda 3 tekerlekli ile 4 tekerleklinin arasindaki fark nedir, ne acidan hangisi daha avantajli?
Birde bu cocuk araba tekerlerinde normal teker degil havalitekermi türkcesini bilmiyorum tam almancasi lufträdern bunlara parkta, orman da falan her ortamda hic zarar gelmiyormus normal tekerlere göre daha uzun süre saglam ve kullanisli oluyorlarmis varmi bilgisi olan?
Tr de dogumdan sonra annenin calismama süresi sadece 6 aymi canim?
Ben mesela burda sadece 1 ay calistim 5 aydir evdeyim calismami sakincali gördügü icin doktor dogumdan sonra da 2,5 yil hakkim var yani nerden baksan 3 yildan fazla calismayip tekrar kaldigim yerden isime devam edebiliyorum.. En güzeli de bu süre icinde bütün param devam geliyor hesabima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?