Tmm cnm kiz oyerkek arabası degil bebek arabası aldım netten gelmedi daha:)))
Pdnk; yok ya oda iyi degil ki be gülüm kızım vitamindiz kalıyor geriden geliyor benim yüzümden tatlıyı oldu bitti fazla sevmem ben halada cok yiyemem tabi aşırısı da iyi degil ama senin elinde degil belkide bebeğinde tatlıyı seviyor seninki kiz mı erkek mı:)
cok guzel canim gule gule kullansin bebisin icinde huzurla saglikla uyusun insallah. bu benim ikinci alterntifimdi. benim alacagimin altinda cekmecelerde var aam bicim olarak ayni cok benziyorlar
cok guzel bir yöntemmis o da burda malesef oyle yok. esinin gelecek olmasinada sevindim yalniz kalmak cok zor cunku heleki bu durumda .anladim cnm burda oyle hastane fln bakmiyor ancak acil durumun olursa gidiyorsun. ilk zamanlar bir kac kez gitmistim ordaki doktor beni tanidi artik gecne dogum randevusu almaya gittimde gördu slm veriyorinsallah dogum doktorumda o olur cok iyi bir bayan
buarada esinlede en kisa zamanda kavusursunuz insallah, okadar uzak kalmasini hic istemezdim ben dogrusu. allah yardimcin olsun.
evet tecrube var ama cok seyleri bende hatirlamakta gucluk cekiyorum 10 yil ara vermek zorundaydim cunku ikisinin arasinda iki yas fark oldugu icin cok zor geldi ayni anda ikisine bakmak. gerci bir daha olmasini dusunmuyordum son iki yila kadar firim degisti. birtane daha olsun dedik hayirlisi olmustur insallah
Burda doguma kadar 5-6 defa mutterkindpass kontrolu kendi doktorun da.. 4-5 defa da dogum yapmak icin randevu aldigin hastane de detayli kontroller var canim hastane tamamen ücretsiz... Aslin da iyi birsey
Esim yakinda geliyor insallah.. Allahtan evdeyim sabahin 5in de ise bu göbekle gitmek zorun da kaliyordum... Cok zor olsada devletten calismama iznini aldim sükür
Yine de yasadikca animsarsin bazi seyleri unutmus olabilirsin ama benden daha tecrübelisin :)))
Mesela oglusum tam saat 19:00 dan buyana araliksiz tekmeliyor bu saat oldu ilk defa bukadar uzun süre araliksiz hissettigim icin suan acaba acmi, susuzmu birseymi istiyor neden sürekli tekme atiyor, kalkip birseyler yemelimiyim diye uyuyamiyorum :))
cnm eger ayni sekilde ayni yeri tekmeliyor gibi hareket ediyorsa yani pit pit diye ayni yere vuruyorsa úzun bur suredir hcikiriyordur o
merak etme aciksada o bir sekilde karnini doyurur ac kalmaz bebisler onlar bizden besleniyor vitamine yemege ihtiyaci olanlar biziz bebekler degil.
tatlım benimki zilli bir kız. şu an bile fıkırdıyor içerde . bizde genetik midir nedir anlamadım benim anneannem de çikolataya bayılır hem de yanında nescafeyle . bu arada yaşı 93 . iki haftadır filan yanımda kalıyor, bizi görsen ellerimizde kahveler çikolatalar oturuyoruz . ama kendimi tutmam gerek artık orası kesin .
Sorma valla bundan sonra parklarda gezeceğim hep çocuk sesi duysun insan sesi duysun diye
Sabahtan gidip oturacağım havalarda çok güzel burda
Talıaa bişey soracağım sen yurt dışındasın ya şimdi bilirisn
Çocuk arabaları orada daha uygundur diye düşünüyorum
Eşimin aileside Fransadalar eşim isteyecek ama utanıyor akıllım yaa
İsteyemiyor deli istese halbuki belki getirmezler ama
Orada daha ucuz diye düşündük doğrumu:26:
cok guzel bir yöntemmis o da burda malesef oyle yok. esinin gelecek olmasinada sevindim yalniz kalmak cok zor cunku heleki bu durumda .
cnm eger ayni sekilde ayni yeri tekmeliyor gibi hareket ediyorsa yani pit pit diye ayni yere vuruyorsa úzun bur suredir hcikiriyordur o
merak etme aciksada o bir sekilde karnini doyurur ac kalmaz bebisler onlar bizden besleniyor vitamine yemege ihtiyaci olanlar biziz bebekler degil.
Yok canim ayni yerden degil bi sag bi sol asagi yukari sürekli degisiyor tekmeledigi yerler arasira asagidan cikiyor zannediyorum okadar altta hissediyorumki.. Doktora bugün son siralar hic hareket etmiyor dedim alindi inat yapiyor kuzum sanirim :)
Oraya göre yasalar ve yasam sartlari burda daha yüksek ama maddi olarak fiyatlar cok pahali.. Senede bir falan bu mannheim-stuttgart tarafina gelip bir araba dolusu alisveris yapiyorum
tatlım benimki zilli bir kız. şu an bile fıkırdıyor içerde . bizde genetik midir nedir anlamadım benim anneannem de çikolataya bayılır hem de yanında nescafeyle . bu arada yaşı 93 . iki haftadır filan yanımda kalıyor, bizi görsen ellerimizde kahveler çikolatalar oturuyoruz . ama kendimi tutmam gerek artık orası kesin .
Amin inşallah cnm evet ya kizimla düğün tarihim aynı 24 Haziran'da evlendim doktorumda 24 Haziran dedi dogum tarihine olursa tabi tam bir yıl dolmuş olunca kızım bizimle aileye katılacak:)) bu arada yas kas senin masallAh senin cocuklar büyümüş:)
Ay canım yaa benim asıl istediğim oydu ama eşim vazgeçirdi pembe çekmeceleri vardı onu mu diyorsun
yok cnm fiyat olarak ayni gibi degismiyor yani cok bilindik markalar burdada cok pahali. ama madem esinin ailesi fransadaymis bence iste derim hemde en iyi modelini iste alsinlar babanne dede degilermi torunlarina en iyisni alsinlar hemde utanmasin ya ne utaniyor annesinden babasindan isteyecek.
concord neo iste hemdefiyatida burda 1500 euro civarindaydi
yok cnm pembe cekmeceleri yok sadece beyaz ay oyle pembe cekmeceli bulsam ikeada hemen alirdim.
zaten 3 -4 model vardi baska yoktu. onlarinda en iyileri bunlar zaten
tip olarak senin aldigin besige benzyior sadece alt kisminda cekmece var bir farki yok baska yani
Amin amin cümlemize cnm Allah razı olsun ne guzel dualar ettin böyle ya tesekkur ederim TATLIM cok sagol Rabbim sizin yuvanizada saglık huzur ve mutluluklar versin anali babali büyütsün yavrularını evet guzel sezeryan düşünmüş olsam kesin o gunü tercihederdim normal düşündüğüm icin ne olur bilemem 24'unde 40 haftalık dolmuş oluyor bakalım bizimki aceleci mı yoksa inatmi olacak:))))ayy ne kadar guzel evlilik yildönumunde bebis geliyor cok guzel birsey nice uzun yillar nasi ettsin rabbim bebisinle saglikla mutlulukla. benim kizimde esimin dogum gununde dogacakti inat ettti gece yarisini 3 dk gecerek bir gun sonraya yazildi
Ellerinden öperim anneanneciğinin pamuk ninenin maşallah Rabbim kabul etsin dualarını ibadetlerinisorma kuzum çok tatlıdır anneannem ağzının tadını da bilir. akşama kadar kuran okur bize sürekli dua eder onun için çok şanslı hissediyorum kendimi . söyleyeyim size de dua etsin hepimizi allah bir avazda kurtarsın inşallah .
Ay deli ya işte eşim utanılırmı hiç ben olsam çatır çatır isterrdim annemdenki annem istemeden yolladı
Bebeğin beşiğiyle dolabını felan o aldı
Neo değilde mamas-papas düşünüyorum ben
1500 euroyu tlye vurunca iyi para ama ordaki haliyle normal işte
Bakalım Fransada ne kadar bu ürünler
OLmazsa arkadaşlardan öğrendim zaten Burda Haşim işçan idye bir yer varmış oraya gidip ordan alacağım
demekki ülkeden ülkeye azda olsa değişiyor ürünleri:26:
kizlar ben baya yoruldum uykumda geldi iyice zaten nasil duruyorum bu saate kadar bugun merak ediyorum topu topu 3- 4 saat uyudum dun gecesizlere iyi sohbetler allah rahatlik versin kendinize iyi bakin yarin görusuruz insallah .
sabahcilar bukadar ilerlemis sayfayi görunce yarin cok sasiracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?