2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ay çok güldüm şimdi kendime kusura bakma gece gece beynim bu kadar çalışıyor ancak

cok guzel canim gule gule kullansin bebisin icinde huzurla saglikla uyusun insallah. bu benim ikinci alterntifimdi. benim alacagimin altinda cekmecelerde var aam bicim olarak ayni cok benziyorlar

Ay canım yaa benim asıl istediğim oydu ama eşim vazgeçirdi pembe çekmeceleri vardı onu mu diyorsun

tatlım benimki zilli bir kız . şu an bile fıkırdıyor içerde . bizde genetik midir nedir anlamadım benim anneannem de çikolataya bayılır hem de yanında nescafeyle . bu arada yaşı 93 . iki haftadır filan yanımda kalıyor, bizi görsen ellerimizde kahveler çikolatalar oturuyoruz . ama kendimi tutmam gerek artık orası kesin .

Maşallah senin anneannende ağzının tadını biliyormuş valla tebrik ettim

yok cnm fiyat olarak ayni gibi degismiyor yani cok bilindik markalar burdada cok pahali. ama madem esinin ailesi fransadaymis bence iste derim hemde en iyi modelini iste alsinlar babanne dede degilermi torunlarina en iyisni alsinlar hemde utanmasin ya ne utaniyor annesinden babasindan isteyecek.
concord neo iste hemde fiyatida burda 1500 euro civarindaydi

Alklh seni şişko etmedin e mi:)) erkek olsaydı dogru diyecektim benimde kiz ama ben ne tatli ne eksi nede tuzlu hiçbirşey istemedim ya zaten bulantilarim çoktu benim iki uç ay birsey giyemedim kilo kaybim oldu ac kaldım yani simdi ise yiyorum ama öyle iste ağzımın tadi yok isteyerek değilde zorunlu oldugundan ırsi seninki sanırım bencede dikkat et cok fazla tatlıda iyi degil cok tatli Can'ın cektigindede öyle yapay seyler yerine doğal seylerden al elma gibi öyle tatli istegini bastir cnm

Mervecim dorun degil kuzum saat geç olabilir kusur yok ki güldün iste fena mı oldu:)))

ayy ne kadar guzel evlilik yildönumunde bebis geliyor cok guzel birsey nice uzun yillar nasi ettsin rabbim bebisinle saglikla mutlulukla. benim kizimde esimin dogum gununde dogacakti inat ettti gece yarisini 3 dk gecerek bir gun sonraya yazildi

sorma kuzum çok tatlıdır anneannem ağzının tadını da bilir . akşama kadar kuran okur bize sürekli dua eder onun için çok şanslı hissediyorum kendimi . söyleyeyim size de dua etsin hepimizi allah bir avazda kurtarsın inşallah .

Ay canım yaa benim asıl istediğim oydu ama eşim vazgeçirdi pembe çekmeceleri vardı onu mu diyorsun

yok cnm pembe cekmeceleri yok sadece beyaz ay oyle pembe cekmeceli bulsam ikeada hemen alirdim.
zaten 3 -4 model vardi baska yoktu. onlarinda en iyileri bunlar zaten
tip olarak senin aldigin besige benzyior sadece alt kisminda cekmece var bir farki yok baska yani

Ay deli ya işte eşim utanılırmı hiç ben olsam çatır çatır isterrdim annemdenki annem istemeden yolladı
Bebeğin beşiğiyle dolabını felan o aldı
Neo değilde mamas-papas düşünüyorum ben
1500 euroyu tlye vurunca iyi para ama ordaki haliyle normal işte
Bakalım Fransada ne kadar bu ürünler
OLmazsa arkadaşlardan öğrendim zaten Burda Haşim işçan idye bir yer varmış oraya gidip ordan alacağım

demekki ülkeden ülkeye azda olsa değişiyor ürünleri:26:

Amin amin cümlemize cnm Allah razı olsun ne guzel dualar ettin böyle ya tesekkur ederim TATLIM cok sagol Rabbim sizin yuvanizada saglık huzur ve mutluluklar versin anali babali büyütsün yavrularını evet guzel sezeryan düşünmüş olsam kesin o gunü tercihederdim normal düşündüğüm icin ne olur bilemem 24'unde 40 haftalık dolmuş oluyor bakalım bizimki aceleci mı yoksa inatmi olacak:))))

kizlar ben baya yoruldum uykumda geldi iyice zaten nasil duruyorum bu saate kadar bugun merak ediyorum topu topu 3- 4 saat uyudum dun gece sizlere iyi sohbetler allah rahatlik versin kendinize iyi bakin yarin görusuruz insallah .
sabahcilar bukadar ilerlemis sayfayi görunce yarin cok sasiracaklar

Ellerinden öperim anneanneciğinin pamuk ninenin maşallah Rabbim kabul etsin dualarını ibadetlerini
Aynı benim anneannem gibi bir haber görmüş erken doğumla ilgili anneme söylemiş böyle böyle izledim
İnşallah mervem izlememiştir etkilenir diye.(benim durumum biraz farklıda)
Canım benim nasılda düşünüyor
Benim yerime öpermisin anneanneni bir kere sarıl ona

Son düzenleme:
ay kuzum duanı seveyim senin ne güzel de dedin allah cümlemizi şişko etmesin inşallah .
seninki de zormuş canım yaa insan yediklerinden bir tat alamıyorsa ancak yaşamak için yer. bizimki de tam tersi .
söylediğin çok doğru, arada kaçamak yapsam bile genelde tatlı yerine meyve yemem gerek. hatta bunu baştan beri yapaydım almazdım bu kilocukları .
kız o değil de, benim kocam da deli mi ne anlamadım ben dombili oldukça adamın hoşuna gidiyor sağımı solumu mıncıklayıp duruyor afedersin .

mamas papas hangisi oluyor bilmiyorum burda varmi acaba ? bilemedim bencede utanmasa istese iyi olur.
yok cnm 1500 euro burya vuruncada baya para bir ailenin bir aylik gecim ucretinden fazla
demekki ülkeden ülkeye azda olsa değişiyor ürünleri:26:

evet degisiyormus bende burda sizde gördukce anladim

Kızlar bana müsade artık pes ediyorum ben bizim kız bir oradan bir buradan sıkıştıryor kaburgalarımI
İllallah dedim yani bir tur atayım evde ondan sonrada yatarım zaten eşim işten sabah gelir inşallah
Hepinizi öpüyorum Allah rahatlık versin kuzucuklarınızıda öpüyorum

Tmm cnm daha fazla yorma kendini git yat benimde uykum geldi bende çıkıyorum kizlar hepinize iyi geceler Allah rahatlıklar versin mervecim görüşürüz kızına iyi bak pdnk cnm sende tatlıdan uzak dur tmm hepinizi öptüm kizlar byy bende gittim görüşmek üzere:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…