2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Çok geçmiş olsun canım, iyiymişsiniz çok şükür.. umarım kasılmaların da geçer sakin olmaya çalış.. bize mutlaka haber ver yine

canım çok geçmiş olsun nasıl oldu ya çok da korkmuşsundur . hiç panik yapma doktorun sorun yok dediyse korkma. bir şey olsaydı zaten hemen kanaman olurdu diye düşünüyorum. tedirgin olma kasılmalarında geçecek.daha dikkatli ol artık çok geçmiş olsun canım benim...

Geçmiş olsun canım ya..Bebeğininde seninde iyi olmınıza çok sevindim

çok geçmiş olsun. tehlikeli olmuş ama atlatmışsın canım, ikiniz de iyi olduğunuza göre... şimdi sadece şunu düşün gergin olduğun için kasılman artmış, rahatla, atlattık de, bebeğim iyi de, bedenin de rahatlasın ki kasılmalar geçsin.

çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın. dikkat et kendine.

canım cok gecmıs olsun sukur kı ıkınızde ıyısınız
dıkkat et hızlı haraket etmeyelım artık ya

Gecmis olsun acil sifalar... Bende düsmüstüm tamamen göbegimin üstüne 2 gün birakmamislardi hastane den bir sorun cikmamisti cok sükür...

Cnm çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizide

çok geçmiş olsun canım ya. neyse ki iyiymişsiniz...

çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim.Allah korusun.dinlenince kasılmaların geçecektir üzülme

cok gecmiş olsun canm Allah esirgesin seni bebegini dinlen bol bol:26:

Pdnk Yok canım yaa annem gideli daha 2 hafta olmadı yeni sordu yani Chicco Liteway 140 demişler hem de hiç pazarlık falan yapmadan :26: Ama Haşim İşcan'da fiyatlar gerçekten uygun internete göre falan ondandır herhalde :44: Kartını falan almış hatta adamın düşünen olursa dükkan adını falan sorar öğrenirim Bu arada tekrar belirteyim araba tek yönlü ben sık dışarı çıkan biri değilim zaten burda çıkıp gezilcek bi yer de yok gideceğimiz yere de genelde eşim arabayla götürüyo o yüzden bu özelliğin olmaması benim için sıkıntı değil Ama bebeği hergün bi yere bırakıp işe gidecekler için falan çift yönlü gerekebilir ilk aylarda Bi de ön barı yok ama o da ayrı olarak satılıyo isterseniz takabiliyosunuz

sahra_89201 Ben de varım kızlar anneme kıyafet aldırdım 0-3 aylık battaniye havlu vs. var başka da bişey yok artık Mayıs başında bi girişcem hepsini halletcem mecbur :26: ağırlaşmış olucam ama napayım Eşim haftaya bahar tatiline giricek o zaman şu beşik işini halledeyim diyorum odasını biraz büyüdükten sonra yapıcam inş şimdilik bi beşik bi de dolap koyucam yatak odasına o kadar

Cezayir'de adetler biraz farklı düğün masraflarını bile damat kendi yapar babası çok zenginse destek çıkar o da isterse yani o yüzden eşimin ailesinden hiç bi beklentim yok zevklerimiz de çok farklı zaten kafam rahat yani Eşim de karıştırmıyo zaten nesi var nesi yok biz şunu almak istiyoruz falan demediler hiç Benim akrabalar sağolsunlar başta annem sonra dayımlar baya destek oluyolar sağolsunlar (baba tarafım zaten nişanıma gelmediler, düğüne bile en küçük amcamın eşinin gazıyla zorla geldiler şimdide bi haberler benden aman alıştım artık çok da tın )

sezen00 Canım ilk bebeğinize alıp memnun kalmadığınız arabanın markasını modelini hatta mümkünse resmini paylaşır mısın :13: benim gibi henüz araba almamış olanlara fikir vermiş olursun ben aşırı kararlı bi insan olduğumdan başıma gelmedi ama bazı arkadaşlar aklında bi model bile olsa satıcılar başka bi modeli o kadar övdü ki bi baktık o modeli almışlar Kandırmasınlar sonra yazık az para değil arabalar

Defakto internetten satışa başlamış yeni olduğu için kargo bedava hamile kıyafeti falan alacaksanız aklınızda bulunsun .

Arzu_mu Hürriyet Çarşısı MAhmutpaşa Yokuşunun üzerinde gecelik üzerine bi han zaten genelde çeyiz için gidiyo hani şu fan-fin geceliklerden falan olan çeyiz setlerini yapıyolar o yüzden fiyatları çok uygun değil diye duymuştum :26: ama zaten burda netten alıp paylaştıklarınızın fiyatları da bana pek uygun gelmedi ucuzcu muyum cimri miyim neyim bilemedim Bilindik markaların outlet ya da fabrika satış mağazalarına da uğrayın derim aynı kalite sadece bi kaç beden kaldığı için çok çok uygun fiyata oluyo

Puset Allah aşkına biri beni aydınlatsın nedir bu puset?? :44: Almayı düşündüğüm arabanın tam adı Chicco liteway baston PUSET ama anakucağına da puset diyolar :26: nedir bu puset göbüşdaşlarım bilen biri beni aydınlatsın...

Bebekbezi Ben de Prima almayı düşünüyorum ammaaaaaa :44: aslında ilk zamanlar bebekler çok sık tuvaletini yapıyomuş :26: sık sık değiştirildiğinden, ıslak mendil de kullanmazsan aslında (aşırı dandikler dışında) hiç bi bez pişik yapmıyomuş diye duydum :26: Bim'in bezini çok methediyolar :44: bi de kafam karıştı marka takıntısı mı yapıyoruz acaba prima premium care olsun diye aslında gerek yok mu ki??? :26:

Ahsennnn Kasılmayı bi kere yaşadım sanki oğluşum kafasını gönek deliğime dayadı biraz acıdı sonra geçti Erken doğum riski demedi doktor aman demesin de inşallah geç olsun güç olmasın Gögüslerimde arada sızlama oluyo ama çok nadir Diyet yapmıyorum geçen ay tartıldığımda hamileliğimin başından beri 4 kilo almıştım :26: ama bakalım yarın doktor kontrolüne gitmeyi planlıyoruz bi daha tartılıcam çok korkuyorummmmmm :18:

sseddoshh Chicco Liteway'in yeni modeli çıkar da internette falan görürsen bizimle paylaş lütfen hatta mümkünse baan özel mesaj atarsan çok sevinirim merak ettim bak şimdi bakarsın minişlerimize 2013 son model araba alırız

mikailesra Ne olacak canım gurbette olmak böyle bişey benim eşim de yabancı bi de bazen "siz ne diyor ona türkler" moduna giriyorum Tercümanlık yapmasan hepten sapıtıcam kesin

hully Ay çok güldürüyosun beni yaaa ne bu sabırsızlık şekerim bu gidişle doğuma kadar 9 doğuracaksın

zeyyyno Çok geçmiş olsun canım neyseki sen de pıtırcık da iyimişsiniz

Öncelikle aynı kasılmasları ben hamile kaldığımdan beri ara ara sürekli yaşıyorum ama doktor herhangi bir sorun yok dedi.hele hızlı yürüdüğümde ve merdiven çıktığımda sürekli sağ kasığım ağrıyor..Ama biraz dinlenince geçiyor..
Gelelim diyet listesine ..Acıbadem hastanesindeki doktorun verdiği diyet... Bu arada 69 kg ile hamile kaldım şuan 80 im ona göre düşünün diyet

Sabah
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu beyaz bir kibrit kutusu da kaşar peyniri
5 tane zeytin
domatez,salatalık,maydonoz
hergün haşlanmış yumurta

Ara 1 küçük meyve 10 tane fındık

Öğle
Bol salata
1 kase çorba
10 yemek kaşığı yağı süzülmüş zeytinyağlı sebze
1 kase yoğurt
2 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara 1 ayran ve yağsız tost

Akşam engeç 7 de yenmiş olacak
salata
1 kaseçorba
4 köfte kadar et
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek

gece 10 da 1 bardak süt

canım çok geçmiş olsun dinlen güzelce, aklında hiçbi şüphe kalmasın öle evine dön
çok dikkatli olmak lazım artık bu dönemlerde kızlar
çünkü iyice ağırlaştık, göbişler büyüyor, kilolar artıyor...
Rabbim hepimize bu süreci sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.

kızlar yine kıyamadım bebişime,nescafe içmiim dedim.azcık çay kaşığı ucuyla nescafe koyup sütlü kahve yaptım kendime eh tam nescafe tadı alamasamda tatmin oldum sayılır

bişi sorcam size atşeölçerler konusunda ne düşünüyorsunuz ne marka aldınız vs.:44:

bebiş için hangi ateşölçerler daha iyidir dijital alcam ama bi temassızlar,bi kulaktan ölçenler,bi alından ölçenler,bi de hem kulak hem alından ölçenler var. ne marka ve nasıl seçmeli acaba?:44:

Ysmc cok gecmis olsun ara ara benimde cok belim ağrıyor hele yorulunca cok ağrıyor dikkat et bol dinlen gecer belki

Zeyyno; cok gecmis olsun Rabbim ikinizide korumuş cok şükür birseycikler olmamisş sende daha dikkatli ol

Ranana'cım 25 yaşımı dolduruyorum demek istedin herhalde değil mi???

Aaaa 15 mı yazmişim ben ya valla yeni farkettim evet dediğin gibi 25 yaşımı dolduruyorum cnm:)))

Kizlar morelim cok bozuldu simdi bebek arabamız geldi netten almıştım kanz markasını sipariş ettik baby hope diye birsey geldi canim sıkıldı bı daha internetten bişey almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…