2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım özel hastanelerde ücretli sadece oda çok bişey değil 20-30 tl bişeydir 2 haftada bir girilecek olsa ne tutar sanki
Uyumuşum dün gece

ben 2 yıl önce özelde sgk lı olaraktı sanırım 10 liraya giriyodum bilginize sunulur

gerçi pek güncel bi bilgi değil emme idare ediverin

İliski sonrasi olmasi tedirgin etmedi iliskiden kaynakli bir sivi midir diye dusundum ama birden fos diye bildigin su bosaldi sizma gibide degil bildigin baya ic camasirim islandi oturuyor olsam pijamama gecerdi kendi akintimda hic bir zamanoyle su gibi akmadi daha kivamli oluyor.Ama doktorda idrar kacirmadir dedisen yinede yat dinlen dedi.Ben zaten hic korkmamistim ivim rahatti ama yinede dedim birsey cikar sonra pisman olurum diye gittim doktor benden daha cok korktu Allaha sukur birseyde yokmus.Bu aralar idrar kacirma durumlari olabiliyor demekki ise giderken ic camasiri goturmek lazimmis.

Canım özel hastanelerde ücretli sadece oda çok bişey değil 20-30 tl bişeydir 2 haftada bir girilecek olsa ne tutar sanki
Uyumuşum dün gece

himmm gercekten cok degilmis bir arkadas demin sikayetci olmus ücretinden o yuzden cok uzulmustum. gerci onuda ödeyemicek durumu olanlar vardir mutlaka rabbim yardimciisi olsun onlarinda:) Mecbur yapilmasi gereken birsey olmazsa olmaz .
ilk zamanlar cok guzel geliyorda zaman ilerledikce ikihaftada bir baya SIKICI gelmeye basliyor insana

ee bak uyuyabiliyormusun sikayet ediyorsun birde

Evet bende duydum onu ne olacak yandık valla aynen talıaam bende öyleyim erken yatıp erken kalksam
Gün içinde mutlaka gene uykum geliyor 2 saat felan uyuyorum geç yatıp geç kalkmak o dahada kötü
Neyse bebeler gelince hiç uyuyamayacağız galiba
Ayy neler aldın başka canım çook merak ettim
Tamam yarın bekliyoruz o zaman fotoğrafları

Tabi canım durumu olmayanlar için o bile çok doğru dedin Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Valla ya her gidişte ayrı bir stres değilmi:18::18:

Olurmu kız Allah seni mecburen o kasılman felan varsa ilaçla durdururlar keyfi bişey değil yani
Bizim ve bebeklerimiz için gerekli ve önemli bir şey yani anlayacağın

Ya ne bileyim cnm o kadar cok şey istiyorlar ki bazen para tuzağı diyorum olanın var olmayanın var neyse gerekiyorsa yaptırırız elbette sagol cnm:)

gecmis olsun cnm korkutmus bugun senide bebisin. bende okurken aklimdan gecirmistim idrar kacirmasidir diye ama bazen bilgiclik yapip akil karistirmak istemedigim icin yazmamistim.
daha önce bir yerde okumustum bebek idrar kesesine baski yapinca istem disi farkinda olmadan idrar kacabiliyormus.

ama tabiki azar azar sivi akmasida olabiliyormus aminiyo kesesinde delnme yirtilma olabiliyormusda hafif hafif sizma oluyormus.
cok sükürki sende oyle birsey yokmus idrarmis doktora gitmende iyi olmus tekrar gcmis olsun.

Tabi canım durumu olmayanlar için o bile çok doğru dedin Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Valla ya her gidişte ayrı bir stres değilmi:18::18:

evet malesef herkesin imkani yok öyle ya her gittigimde baska bir stres yasiyorum en son gitgimde mantar cikmisti bakalim sali günü ne cikacak

aynen bende öyleyim bir saat erken kalkmis olsam ogun o uykuyu cikaramazsam ertesi gun iki misli cikiyor

cnm cok sey almadik aslinda bebise yatagi esim sabah gidip almis ikeadan oglenden sonrada baska bir magazaya gittik
banyo küveti ,isi ölcegi, banyo süngeri ilk ay yeni dogan bezini fln aldim en son aldiklarimin hepsini cekip ekliyecem biara
ben kiyafet almiyorum artik uzun zamandir zaten. diger bebislerimden kalanlari saklamistim onlar misliyle fazla geliyor
cuval cuval duruyordu yikayip utuluyecem onlari da

iyi geceler gece kuslari... ya ben kocami coook özledim kac hafta oldu sirf telefondan konusabiliyoruz uyku düzeni falan da kalmadi bir hafta var hala gelmesine

canim benimmm sen sucluluk duyasin diye yazmadim üzme kendini, arkadas baya agir konusmus öyle bir sey denilirse hakkimi helal etmem diye cok can sSIKICI bir durum olusmus neyse insallaah biraz daha anlayisli olunur , karsilikli olarak tabiki

Çok acıktım ya kalkıp bişeyler atıştırmam lazım tansiyonum düşecek

iyi geceler gece kuslari... ya ben kocami coook özledim kac hafta oldu sirf telefondan konusabiliyoruz uyku düzeni falan da kalmadi bir hafta var hala gelmesine

iyi geceler cnm hosgeldin, kiyamam ya üzülme bak az kalmis biraz daha sabret. ALLAH kavustursun cabucak insallah

Salı günü mü randevun?Güzel haberlerle gel inşallah
Ohh ohh hayırlı uğurlu olsun canım aldıklarınız
Evet 2 tane daha kuzucuğun var senin onlardan neler kalmıştır nelerrr
Bizim daha ilk ya herşeye sıfırdan başlıyoruz

Aynen bende oyle dusundum ama dedim birde durum farkli olur gideyim rahat olsun kafamiz.Pimpiriklilikte yapmak istemiyorum ama tedbirli olmak zorundayiz isin ucunda can var.İdrara sikisikmisim anlamamisim onun arkasina 3 defa 1 dk arayla idrara ciktim ama az azda gelmiyor baya bir idrar geldi herseferinde, artik nasil sikistiysam o idrarin oyle bosalir gibi akmasida normal dedim.
Doktor bazen idrara sikistigini anlamayabilirsin dedi saniyorum bebgin agirligiyla karistirdim.Sagolun olsun ben zaten fikir almak icin paylasiyorum bilmislik olmaz estagfurullah.

iyi geceler cnm hosgeldin, kiyamam ya üzülme bak az kalmis biraz daha sabret. ALLAH kavustursun cabucak insallah

Hosbulduk canim.. ne yapayim valla cok özledim ya birde bu siralar daha fazla duygusal oldum gündüzleri yine kendimi oyaliyorum disari falan cikiyorum ama aksam olunca böyle yalniz boynu bükük gibi hissediyorum kendimi offf kocislerinizin kiymetini bilin ne güzel sabah iste aksam evde... gelse de biraz naz yapsam hamilelik üzerinden

evet sali günü cnm ama biz sizdeki gibi öyle kilosunu boyunu her gitmemizde ogrenemiyoruzki en son ben 20 haftalikken ogrenmistim 10 hafta gecti hala bilmiyorum kac kilo oldu boyu kac

yok canim cok seyde kalmamis baktimda giysi olarak var hastane ciksi gibi zibinlar tulumlar ust kiyafetler kalmis. ama benim ikisi kis bebegiydi bu yaz bu yuzden kafam cok karisik simdi :18nlara olanlar buna olmayacak ne yazikki

buyuk esya olarakta herseyi bende sifirdan aldim yine

Sagol sananda iyi geceler gece kuşu oyy kiyamam ya Allah kavuştursun cnm zor gercekten hele de bu haldeyken insan daha bı duygusal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…