2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

malesef oyle oluyor cnm bende anlayamiyorum bazen aniden hapsirinca yada öksürünce kaciriyorum hemen sende de ölye bir durm olmayinca kendiliginden gitmis. aman o olsun baska birsey olmasinda cok sükür, hepimiz oyleyiz cnm pimpirikli oluyoruz istemesekde :)))

canim benimmm sen sucluluk duyasin diye yazmadim üzme kendini, arkadas baya agir konusmus öyle bir sey denilirse hakkimi helal etmem diye cok can sSIKICI bir durum olusmus neyse insallaah biraz daha anlayisli olunur , karsilikli olarak tabiki

Anladım cnm olsun yine de dikkat edelim kimsenin kimseye hakkı geçmesin suçluluk değilde birazcık dikkatsizlik oldu aklıma gelmedi insanlık hali iste arkadaslarımızda hoş görürler inşallah

Mervecim git dolabı ac Allah ne verdiyse atistir ama fazlada kaçırma uyuyamazsin sonra :))

Ysmcim cok gecmis olsun cnm iyi yapmissin acaba demekten kurtulmussun konu bebeklerimiz olunca hersey aklımıza geliyor Rabbim meleklerimizi korudun bızlere bagislasin insallah

ahahah cnm ilk hamileligimde ben esimden 2 yil ayri kaldim nekadar zor bir durum oldugunu ben cok iyi biliyorum heleki hamileyken kimseye naz fln yapamiyorsun yanimda olsa nazdan fln gecmistim ben ama yoktu

2 yil sonra geldi gözu kör olmayacisa gelir gelmez beni 2 hamile biraktii:26:

Sagol sananda iyi geceler gece kuşu oyy kiyamam ya Allah kavuştursun cnm zor gercekten hele de bu haldeyken insan daha bı duygusal oluyor

Tesekkürler canim insallah bir an önce kavusurum kocacigima... ev bosbos geliyor insan bu güzel zamanlar da yaninda olsun herseyi paylasayim istiyor ama görev iste mecburen birde son 2 haftadir falan hergece kabus görme durumlari falan basladi ben de korkudan günes dogana kadar bekledigim bile oluyor:18::18:
yalnizlik zor is

Canım inanırmısın bende hiç sormam boyu ile kilosunu ultrasona girdiğimizde
Boyunu bilmiyorum kilosunuda doktorum söylerse öğreniyorum yoksa hiç sormam
Sağlıklı olduğunu göreyim yeter bana diyorum kalp atışını görüyorum rahatlıyorum zaten

Bide senin ikinci çocuk erkek bu kız olacak ilk kızında 11 yaşındaymış
Yok anacım senin genede bişeyler alman lazım

Evde ekmek kalmamış iyi mii mecburen başka şeyler yapıyorum şuan ama söylemem canınız çeker
Sonra çok üzülürüm valla

ilahi canim ilk hamilelikte yapamadigin nazin acisini gelir gelmez cikarmissiniz iste bol bol yapsaydin
ben suan 1 aydir yok dayanamiyorum sen 2 yil kadar uzun bir süre neden ayri kaldin nasil dayandin vallahi masallah

Ben çıkıyorum canlarım Allah'a emanet olun hepinizi öpüyorum Allah rahatlık versin

Amin inşallah cnm anlıyorum seni zor yanlizlik benim esım vardiyali çalışıyor bu hafta gececiydi farkindaysaniz bende gececi oldum uyuyaniyorum onsuz bende de kabus var gece 3-4 defa kalkıyorum kendiliğimden o yüzden de uyumuyorum ona da söylemiyorum aklı evde kalmadım diye allahdan yarın son artık Rabbim en kısa zamanda kavuştursun senada sabırlar verdin cnm

Tallia kiz Allah iyiliğini verdin senin emi ya her geldiginde seni şişirdi öyle mı :)))

Kızlar bu kabus konusnda iki gecedir bende neler çekiyorum
Çok kötü varlıklar görüyorum üç harfliler felan beni korkutuyorlar
sIÇRAYARAK UYANIyorum.bi kaç gecedir dua etmeden ayetel kürsi okumadan yatıyordum
Acaba ona mı bağlı dedim maneviyat sonuçta
Bundan sonra okuyup öyle uyuyacağım çünkü geceleri eşim evde olmuyor nöbetçi oluyor
Benim için zor oluyor
Yoksa gebelikten mi bu durum acaba:26:

dogru diyorsun saglikli olmasi daha önemli bende sormam aslinda zaten ultrasyonada girdigimiz yoktu gecen girdik ölcmedi . aman bosver nasilsa dogunca görcez

evet cnm birseyler almam sart yazliklari bekliyorum cikmasini kisliklari cok cunku birde dogunca turkiyeye gitcez mecbur yeni birseyler almam sart oluyor

Evde ekmek kalmamış iyi mii mecburen başka şeyler yapıyorum şuan ama söylemem canınız çeker
Sonra çok üzülürüm valla

İyi ya iste bende Allah ne verdiyse ye dedim söyleme bencede benim degil ama çeken mutlaka olur afiyet olsun prensese yarasın:)))
Hayirli geceler Alkaha emanet ol cnm kendine iyi bak öpüldün Alkah rahatlıklar versin

amin canim tesekkür ederim, aynen ben de benimki ne söylemedim geceleri korkuyorum falan diye onun da akli burda kalmasin diye ama hamilelikten kaynaklaniyor sanirim cünkü daha önceleri hic bukadar yogun görmezdim görsem de uyanip devam uyudugum da biterdi bunda uyaniyorum uyuyorum kaldigi yerden devam ediyor sabaha kadar

tatlim gebelikten oluyormus diye duymustum ben ayni seyleri ben de yasiyorum... konuya da fazla girmek istemiyorum simdi okuyan arkadaslari gece gece korkutmamak icin.. deli gibi nas-felak-ayetel kursi okuyorum devamli

Cnm benim her gece okuyorsan bı kac gece okumadinsa psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin bende yattığımda okumaya akiskinim unuttuğum zaman kesin kalkıyorum gece tekrar okuyup yatıyorum ama bu hamilelikte cok kötu rüyalar görüyorum bende rahatsız ediliyorum uykumdan uyanıyorum bı daha uyuyuncaya kadar da neler çekiyorum tv açık salonda sabaha karsı uyuyorum kac gündür

ilahi canim ilk hamilelikte yapamadigin nazin acisini gelir gelmez cikarmissiniz iste bol bol yapsaydin
ben suan 1 aydir yok dayanamiyorum sen 2 yil kadar uzun bir süre neden ayri kaldin nasil dayandin vallahi masallah

yok canim nerdeeeeeeee ne nazii ilkinden daha beterdik. hergun kavga ediyorduk ayrilma noktasina geldik kac kere oglum dogana kadar devamli öyleydi . sonra duzeldi kendiliginden aklini basian aldi

esimle turkiyede evlendik cnm o turkiyede yasiyordu ben burda dugunumuz olunca ben orda kaldim 6 ay kadar dugun gunu hamile kaldim birde:26: ee mecbur buraya gelmem gerekiyordu esimde gelemdi ben hamile kalinca isten cikarildim fln getiremedim 2 yilda fazla surdu kizimi gelene kadar göremedi. gelincede oglusuma hamile kalmisim iste

ancak nazimi 3 de yapabilyiorum bundada nekdar kualak asiyor bilemiyecem bazen duymamazliktan geliyoyr beni

merve kizz nereye daha erkenn neyse cnm cikmadiysan iyi geceler diliyorum allah rahatlik versin bebisine ve kendine iyi bak

Zaten kötu olanda o sanki reklam arasi veriyoruz yattığımızda kaldığı yerden devam ediyor neyse az kalmış cnm sabret biraz daha bak sana bı kac birsey diyeyim banyo tuvaletin kapısını besmele ile kapat ışıklarida aynı sekilde besmele cek sindur besmele çekerek yatağına yat dualarını oku ben öyle yaptığımda rahat uyuyorum

ranana cnm her gelmedisinde degil her ilk kez biraraya gelmemiszde desek daha dogru olcak:26::26:

kizlar kabus görmeyin yaaa ben allahtan cok görmuyorum buaralar cok rahatim nazar degmesin insallah

okumayi unuttugumda kabus görursem ben uyanik haldeymisim gibi okumaya basliyorum ruyamda

bayagi zorluklar cekmissin canim sen ya onun icin de cok zor olmustur kizi dünyaya geliyor ama göremiyor, sen de ayni sekilde dogdugu zamanki mutlulugu heyecani paylasmak istiyorsun ama imkan yok birde tabi ozamanlar 20li yaslardaydin sanirim cicegi burnun da... benim ki dogum da falan insallah yanimda olucak ama senede en az bir 4 ay yurtdisina göreve gidiyor malesef ailelem ile de aradaki mesafe en az 1 saat var son siralar araba da kullanmiyorum korkuyorum neden se gidip gelemiyorum da zor yani

Unuttugum zamanlar illaki oluyor canim ama her firsatta tuvaletin kapisi haric besmele cekiyordum zaten, tuvaletin kapisini acip kapatirken falan günah diye biliyordum cünkü
neyseeee biz konu degistirelim yoksa bütün evin isiklari yaniyor olacak bir iki dakikaya canim :18::18: bak 99 günün kalmis senin de ikili rakamlara inmissin gözün aydin

TALIAA: Sen de 30. haftaya girmissin canim senin de gözün aydin bana da nasip olucakmi ki 30. lari görmek.. icerde ne isler karistiriyor kime benziyor falan bin tane soruu kafam da iyice sabirsizlanmaya basladim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…