Aynen bende oyle dusundum ama dedim birde durum farkli olur gideyim rahat olsun kafamiz.Pimpiriklilikte yapmak istemiyorum ama tedbirli olmak zorundayiz isin ucunda can var.İdrara sikisikmisim anlamamisim onun arkasina 3 defa 1 dk arayla idrara ciktim ama az azda gelmiyor baya bir idrar geldi herseferinde, artik nasil sikistiysam o idrarin oyle bosalir gibi akmasida normal dedim.
Doktor bazen idrara sikistigini anlamayabilirsin dedi saniyorum bebgin agirligiyla karistirdim.Sagolun olsun ben zaten fikir almak icin paylasiyorum bilmislik olmaz estagfurullah.
canim benimmm sen sucluluk duyasin diye yazmadim üzme kendini, arkadas baya agir konusmus öyle bir sey denilirse hakkimi helal etmem diye cok can sSIKICI bir durum olusmus neyse insallaah biraz daha anlayisli olunur , karsilikli olarak tabiki
Hosbulduk canim.. ne yapayim valla cok özledim ya birde bu siralar daha fazla duygusal oldum gündüzleri yine kendimi oyaliyorum disari falan cikiyorum ama aksam olunca böyle yalniz boynu bükük gibi hissediyorum kendimi offf kocislerinizin kiymetini bilin ne güzel sabah iste aksam evde... gelse de biraz naz yapsam hamilelik üzerinden
Sagol sananda iyi geceler gece kuşu oyy kiyamam ya Allah kavuştursun cnm zor gercekten hele de bu haldeyken insan daha bı duygusal oluyor
evet sali günü cnm ama biz sizdeki gibi öyle kilosunu boyunu her gitmemizde ogrenemiyoruzkien son ben 20 haftalikken ogrenmistim 10 hafta gecti hala bilmiyorum kac kilo oldu boyu kac
yok canim cok seyde kalmamis baktimda giysi olarak var hastane ciksi gibi zibinlar tulumlar ust kiyafetler kalmis. ama benim ikisi kis bebegiydi bu yaz bu yuzden kafam cok karisik simdi :18nlara olanlar buna olmayacak ne yazikki
buyuk esya olarakta herseyi bende sifirdan aldim yine
Anladım cnm olsun yine de dikkat edelim kimsenin kimseye hakkı geçmesin suçluluk değilde birazcık dikkatsizlik oldu aklıma gelmedi insanlık hali iste arkadaslarımızda hoş görürler inşallah
Mervecim git dolabı ac Allah ne verdiyse atistir ama fazlada kaçırma uyuyamazsin sonra :))
Ysmcim cok gecmis olsun cnm iyi yapmissin acaba demekten kurtulmussun konu bebeklerimiz olunca hersey aklımıza geliyor Rabbim meleklerimizi korudun bızlere bagislasin insallah
ahahah cnm ilk hamileligimde ben esimden 2 yil ayri kaldim nekadar zor bir durum oldugunu ben cok iyi biliyorum heleki hamileykenkimseye naz fln yapamiyorsun yanimda olsa nazdan fln gecmistim ben ama yoktu
2 yil sonra geldi gözu kör olmayacisagelir gelmez beni 2 hamile biraktii:26:
Tesekkürler canim insallah bir an önce kavusurum kocacigima... ev bosbos geliyor insan bu güzel zamanlar da yaninda olsun herseyi paylasayim istiyor ama görev iste mecburenbirde son 2 haftadir falan hergece kabus görme durumlari falan basladi ben de korkudan günes dogana kadar bekledigim bile oluyor:18::18:
yalnizlik zor is
Canım inanırmısın bende hiç sormam boyu ile kilosunu ultrasona girdiğimizde
Boyunu bilmiyorum kilosunuda doktorum söylerse öğreniyorum yoksa hiç sormam
Sağlıklı olduğunu göreyim yeter bana diyorum kalp atışını görüyorum rahatlıyorum zaten
Bide senin ikinci çocuk erkek bu kız olacak ilk kızında 11 yaşındaymış
Yok anacım senin genede bişeyler alman lazım
Evde ekmek kalmamış iyi mii mecburen başka şeyler yapıyorum şuan ama söylemem canınız çeker
Sonra çok üzülürüm valla
Amin inşallah cnm anlıyorum seni zor yanlizlik benim esım vardiyali çalışıyor bu hafta gececiydi farkindaysaniz bende gececi oldum uyuyaniyorum onsuz bende de kabus var gece 3-4 defa kalkıyorum kendiliğimden o yüzden de uyumuyorum ona da söylemiyorum aklı evde kalmadım diye allahdan yarın son artık Rabbim en kısa zamanda kavuştursun senada sabırlar verdin cnm
Tallia kiz Allah iyiliğini verdin senin emi ya her geldiginde seni şişirdi öyle mı :)))
Kızlar bu kabus konusnda iki gecedir bende neler çekiyorum
Çok kötü varlıklar görüyorum üç harfliler felan beni korkutuyorlar
sIÇRAYARAK UYANIyorum.bi kaç gecedir dua etmeden ayetel kürsi okumadan yatıyordum
Acaba ona mı bağlı dedim maneviyat sonuçta
Bundan sonra okuyup öyle uyuyacağım çünkü geceleri eşim evde olmuyor nöbetçi oluyor
Benim için zor oluyor
Yoksa gebelikten mi bu durum acaba:26:
Kızlar bu kabus konusnda iki gecedir bende neler çekiyorum
Çok kötü varlıklar görüyorum üç harfliler felan beni korkutuyorlar
sIÇRAYARAK UYANIyorum.bi kaç gecedir dua etmeden ayetel kürsi okumadan yatıyordum
Acaba ona mı bağlı dedim maneviyat sonuçta
Bundan sonra okuyup öyle uyuyacağım çünkü geceleri eşim evde olmuyor nöbetçi oluyor
Benim için zor oluyor
Yoksa gebelikten mi bu durum acaba:26:
ilahi canim ilk hamilelikte yapamadigin nazin acisini gelir gelmez cikarmissiniz iste bol bol yapsaydin
ben suan 1 aydir yok dayanamiyorum sen 2 yil kadar uzun bir süre neden ayri kaldin nasil dayandin vallahi masallah
amin canim tesekkür ederim, aynen ben de benimki ne söylemedim geceleri korkuyorum falan diye onun da akli burda kalmasin diye ama hamilelikten kaynaklaniyor sanirim cünkü daha önceleri hic bukadar yogun görmezdim görsem de uyanip devam uyudugum da biterdi bunda uyaniyorum uyuyorum kaldigi yerden devam ediyor sabaha kadar
yok canim nerdeeeeeeee ne nazii ilkinden daha beterdik. hergun kavga ediyorduk ayrilma noktasina geldik kac kere oglum dogana kadar devamli öyleydi . sonra duzeldi kendiliginden aklini basian aldi
esimle turkiyede evlendik cnm o turkiyede yasiyordu ben burda dugunumuz olunca ben orda kaldim 6 ay kadar dugun gunu hamile kaldim birde:26:ee mecbur buraya gelmem gerekiyordu esimde gelemdi ben hamile kalinca isten cikarildim fln getiremedim 2 yilda fazla surdu kizimi gelene kadar göremedi. gelincede oglusuma hamile kalmisim iste
ancak nazimi 3 de yapabilyiorum bundada nekdar kualak asiyor bilemiyecem bazen duymamazliktan geliyoyr beni
merve kizz nereye daha erkennneyse cnm cikmadiysan iyi geceler diliyorum allah rahatlik versin bebisine ve kendine iyi bak
Zaten kötu olanda o sanki reklam arasi veriyoruz yattığımızda kaldığı yerden devam ediyor neyse az kalmış cnm sabret biraz daha bak sana bı kac birsey diyeyim banyo tuvaletin kapısını besmele ile kapat ışıklarida aynı sekilde besmele cek sindur besmele çekerek yatağına yat dualarını oku ben öyle yaptığımda rahat uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?