canım çoook geçmiş olsun çok şükür iyisiniz ikinizde bol bol dinlenmeye bak artık
çok geçmiş olsun.....
çok geçmiş olsun
iyi olmana çok sevindim canımfiziksel açıdan zaten gereken yapılmış. psikolojin de gayet iyi anladığım kadarıyla, e o zaman bebiş de süperdir
ay çok teşekkür ederim canım benim yaa hemen denicem bunu inşallah işe yararberbat bir duygu çünkü resmen kalbime öküz oturmuş gibi oluyorum boğuluyorum gibi oluyor... bir doğuraydık hayırlısıyla vaktinde kolay bir şekilde
kızlar hepinize tşk ediyorumneyseki geçtii gittii... ben bir şekilde toparlarım zaten ezikler hemen geçer, çenem çok sorun degil düzelir.. omzumda da ciddi bir sorun olacagını düşünmüyorum. zaten herşeyi çok dert eden bir yapım yok.. tek derdim oğluşumm gerisi boş birde hastaneden çıkmadan önce bana ultrasonda renkli gösterdiler ikna olmam için ayak parmagını emiyordu ve gözlerini açmış su tükürüyordu sanırım birazda bundan dolayı rahatım.
pdnk canım umarım işe yarar.. ben hiç uyku sorunu yaşamadım şimdiye kadar ama dünden beri uyudugum için şu an cin gibi gözlerim.. buraya sarmış durumdayım. gercekten sinir bozucuymuş uykusuzluk
Selam kizlar
dun dayanamayip dr a gittim ben
iyikide gitmisim
bebegim iyimis cok hatta 26 hafta 6 gunlukmus
gelisimi 10 gun ondeymis suyum falan normallmis
sizide bilgilendireyim dedim.simdilik opuorm hepinizi
Ben gecen hamileligimde cok evhamliydim, gelen fizolojik bir akinti mi, amniyo sivisi mi nasil anlarim diye arastirip turnusol kagidi siparisi vermistim. Akinti oldugunda suphelendigin zamanlarda turnusol kagidi kullaniyorsun. Eger rengi degisirse amniyo sivisi demek. ( bu arada enfeksiyon durumu arsa o zaman da renk degisebiliyor ph arkli oldugu icin. ) Bir de ayrica idrar testine enzeyen evde yapilabilecek 1-2 test markasina a ulasmistim, ama siparis verebilecek hicbir yer bulamamistim.
Yarin eczaneden sorayim ben ohalde bir ama ben de idrarda enfeksiyon da var... bu suyun gelmesi durumunu fark edemeyecegim diye korkuyorum sürekli ya
cnm bildigim kadarıyla magnezyum veriyor doktor, istersen doktorunla görüşüp isteyebilirsin
nst ücretine taktım kafayı :) çok saçma değil mi o ya. her seferinde para mı ödücez. ekg gibi bişi değil mi o.
hepinize ilginiz için çok tşkler kızlar hepinizi öpüyorum
Ben gecen hamileligimde cok evhamliydim, gelen fizolojik bir akinti mi, amniyo sivisi mi nasil anlarim diye arastirip turnusol kagidi siparisi vermistim. Akinti oldugunda suphelendigin zamanlarda turnusol kagidi kullaniyorsun. Eger rengi d
Zeyyno e Ahsenn cok gecmis olsun. Az kaldi maraonun bitmesine, ha gayret. :)
Seker takibi yapan arkadaslar; 1. saat sonunda 140, 2. saat sonunda 120'nin altinda olmak gerekiyordu, degil mi?
P.tesı baska doktora gıdıcez ıns bı umıt ıste bakalım belkı daha guzel seyler duyarız .. Yavrucum tutunabıldıgı kadar tutunsun annecıgıne bızde sabredıp yatarsak belkı sabrın ve sızlerın de dualarının hurmetıne guzel sonuclar alırız Allah buyuk ..stres yok umıt var sabır ve sonucunda saglık mutluluk var ıns ıns ...
ay ne güzel hem gayet incesin hem de göbişin ufak top gibi kuzum bayıldım çok şekersizin göbişleri görünce kendime şaşıyorum benimki kocaman oldu yaa artık dombili değil dosdombili olduğuma iyice emin oldum
kızlar geçmişe pek bakamıyorum onun için genel olarak hepinize tek tek tşk ediyorum. erken dogum riski sebebiyle dün yazdıgımdan beri hastanedeydim.. gözlem altında tutulmuşum. kasılmalarım artınca beni uyutmuşlar ben hiç hatırlamıyorum. gece 3 gibiydi uyandıgımda. çok şükür uyandıgımda bu riskde geçmişti. bebkle ilgili hersey yolunda. yanlız benim düşme sebebiyle omzum çıkmış. ortapedi doktoru kırıkçı gibi yerine oturtmuş. sol kolumu vücuduma sarmışlar. birde çenem mosmorsol bacagım ve sol kolumda ezikler var. ben o an sıcakken anlamamışım ama epey yaralanmışım. durum bu. şu an iyim,benim sorunlarım geçer kalıcı bişi yok. zaten tek korkum bebekle ilgiliydi oda çok çok iyi.. bunun için şu anda dünyanın en mutlu insanıyım..
Hayırlı aksamlar kızlar.. Dunkı kasılmalar agrılar sonucu bugun muayene olmaya gıttık ve hersey erken dogum rıskındenmısdoktorumuz yataktan kalkmak gezmek yurumek ıs yapmak yok dedı ve bı ılac verdı ılac benı cok rahatsız edermıs carpıntı sıkıntı falan yaparmıs ama bebegım rahat edermıs..ılacın yan etkılerı cok fazla ve bebekte dogum kanalına gırme vs bı belırtı yok doktor ıkı dakika muayene ettı ve sıkayetlerım uzere bu ılacı verdı.bulundugum yerde gıtmedıgım 1 doktor kaldı ne yapsam bılmıyorum ıst.gıbı adım bası kadın dogumcu yok olanlar bı tuhaf acaba ılacı kullanmadan su kalan doktora da gıtsem mı kızlar bı akıl verın kafam allak bullak bebgımı kaybetmek ıstemıyorum saglıklı dusunemıyorum.netıce de canı veren Allah ve alacak olan da o ama sonradan pısman olmak keske demek ıstemıyorum
Bıde kacıncı haftadan sonra dogan bebekler yasıyo artık bunu dusunmeye basladım bı bılgınız var mı ? :///
Mikailesra'ya..
Selam, sanırım bebek arabasıyla ilgili araştırma yapan sendin.. Kendintecrübemi anlatayım, lafım gecmiş.. Nuna Pepe'nin almıştık bir hevesleri, gercekten çok güzel hafif.. Ancak 15 aylık yeğenimi deneme sürüşü için oturttuğumuzda araba küçük geldi, otururken de atar pozisyondayken de. Otururken ayakları ne aşağı sarkıyordu ne oturakta kalıyordu, kaval kemiğinin ortasında kalakaldı, rahatsız etti. Uyur pozisyonda bırak 15 ayı 10 aylık cocuğun bile rahat sığmaz boyu. Ama değiniz gibi çok kısa süre kullanam derseniz bilemem. Ben iade ettim, ama anakucagını degıil, çünkü anakucagını coookkk güzel, yerine cybex oyna aldık. Bizim için hafif, sağlam ve katlandığında az yer kaplaması önemliydi, cybex bu anlamda hem baston hem travel sistem seklinde. Oturma yeri geniş ve uzun, rahat minderli, çok kolay açılıp kapanıyor hatta nuna Pepp ten daa kolay, nunanın anakucagını da monte oluyor böylece ilk aylar cocuğum bana dönük oabilecek. İste böyle..
nst ücretine taktım kafayı :) çok saçma değil mi o ya. her seferinde para mı ödücez. ekg gibi bişi değil mi o.
Ben gecen hamileligimde cok evhamliydim, gelen fizolojik bir akinti mi, amniyo sivisi mi nasil anlarim diye arastirip turnusol kagidi siparisi vermistim. Akinti oldugunda suphelendigin zamanlarda turnusol kagidi kullaniyorsun. Eger rengi degisirse amniyo sivisi demek. ( bu arada enfeksiyon durumu arsa o zaman da renk degisebiliyor ph arkli oldugu icin. ) Bir de ayrica idrar testine enzeyen evde yapilabilecek 1-2 test markasina a ulasmistim, ama siparis verebilecek hicbir yer bulamamistim.
Yarin eczaneden sorayim ben ohalde bir ama ben de idrarda enfeksiyon da var... bu suyun gelmesi durumunu fark edemeyecegim diye korkuyorum sürekli ya
tesekkür ederim canim evet bendim bebek arabisiyla ilgili arastirma yapan ki halen yapmaktayim... simdi cybex marka bebek arabalarina baktim yorumlar genel de iyi ama cok fazla cesidi var tam olarak hangisini diyorsun acaba?
Cybex onyx .. Yazdım ama yanlış yazmıştım yukarda :) cybex callisto da güzel..
bunları düşünme canım günlerce erteliyorlar böyle durumlarda ilaçla ve dinlenmeyle bir de doktor tabi seni doğru yönlendirdiyse. inşallah seni boşuna korkutmuyordur.. ama sen hiç canını sıkma dualarımız seninle allahın izniyle atlatacaksınız..
Cybex onyx .. Yazdım ama yanlış yazmıştım yukarda :) cybex callisto da güzel..
onyx olanin fiyatini tam göremedim suan ama callisto olan güzel fiyatida öyle cok pahali degil... gidip yakindan bakmam gerek daha detayli incelemek icin eger senin söyledigin gibi ise benim de hosuma giderse alirim ama keske set olsaydi travel olarak hepsini ayri ayri aldigim zaman cok pahaliya geliyor...
canım sizi böyle incecik incecik gördükçe kendi fotomu koymaya utanıyorum vallaama bir ara çekip koyucam ki geçekten koca popolu koca göbişli olduğumu görün o nasıl 70 kilo onu da anlamadım zaten benim yarım kadarsın resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?