2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
nst ücretine taktım kafayı :) çok saçma değil mi o ya. her seferinde para mı ödücez. ekg gibi bişi değil mi o.

Son düzenleme:
ne güzel canım çoğu şeyi almışsın benim gibi uyuşuk anneler de bekliyoruz biri gelsin de bizi dürtsün diye

Selam kizlar
dun dayanamayip dr a gittim ben
iyikide gitmisim
bebegim iyimis cok hatta 26 hafta 6 gunlukmus
gelisimi 10 gun ondeymis suyum falan normallmis
sizide bilgilendireyim dedim.simdilik opuorm hepinizi

ohhh masallah cnm ne guzel bebisin iyimis gözun aydinj buarada soyle soyleye 10 gün ileriye gitmisin hadi biraz daha gayret bir 10 gun daha ilerleyebilirsin belki

ay ne güzel hem gayet incesin hem de göbişin ufak top gibi kuzum bayıldım çok şeker sizin göbişleri görünce kendime şaşıyorum benimki kocaman oldu yaa artık dombili değil dosdombili olduğuma iyice emin oldum

Mikailesra'ya..

Selam, sanırım bebek arabasıyla ilgili araştırma yapan sendin.. Kendintecrübemi anlatayım, lafım gecmiş.. Nuna Pepe'nin almıştık bir hevesleri, gercekten çok güzel hafif.. Ancak 15 aylık yeğenimi deneme sürüşü için oturttuğumuzda araba küçük geldi, otururken de atar pozisyondayken de. Otururken ayakları ne aşağı sarkıyordu ne oturakta kalıyordu, kaval kemiğinin ortasında kalakaldı, rahatsız etti. Uyur pozisyonda bırak 15 ayı 10 aylık cocuğun bile rahat sığmaz boyu. Ama değiniz gibi çok kısa süre kullanam derseniz bilemem. Ben iade ettim, ama anakucagını degıil, çünkü anakucagını coookkk güzel, yerine cybex oyna aldık. Bizim için hafif, sağlam ve katlandığında az yer kaplaması önemliydi, cybex bu anlamda hem baston hem travel sistem seklinde. Oturma yeri geniş ve uzun, rahat minderli, çok kolay açılıp kapanıyor hatta nuna Pepp ten daa kolay, nunanın anakucagını da monte oluyor böylece ilk aylar cocuğum bana dönük oabilecek. İste böyle..

Son düzenleme:
hepinize ilginiz için çok tşkler kızlar hepinizi öpüyorum

canım çok geçmiş olsun allah korumuş seni ve bebişini...verilmiş sadakanız varmış.bence en yakın zamanda bir çocuk sevindir, masum günahsız bir çocuk sevindirmek en makbulu...

canım ben yapıyorum takip doğru biliyorsun 1. saat 140 2. saat 120 altı olacak...

canım merak etme tutunur bebeğin sana stres yapma yeterki dualarımız seninle bende senin gibi doğu görevindeyim benzer sıkıntıları yaşıyorum doktor sıkıntısı gibi anlıyorum seni...

Hadi ya nerem once kiz 70 kilo olmuşum bak göbek kısmı dogru orda daha büyük çıktı yeni yemek yemiştim cunku kimse 6.5 ay hamile olduğuma inanmıyor karnın yok fıyorlar ama memnunum fazla olmasın bu gobişi bı yere sigdiramiyorum ben:)))

Hadi ben sana inanmıyorum bı kere sen bendende zayifsin iyice dombili yaptım kendini cek resmini sende at görelim biz karar verelim:))) ayrıca tesekkur ederim TATLIM benim yanlarda yok ortada bı top var sanki:)))

çok sevindim iyi olmana allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin...

bunları düşünme canım günlerce erteliyorlar böyle durumlarda ilaçla ve dinlenmeyle bir de doktor tabi seni doğru yönlendirdiyse. inşallah seni boşuna korkutmuyordur.. ama sen hiç canını sıkma dualarımız seninle allahın izniyle atlatacaksınız..

tesekkür ederim canim evet bendim bebek arabisiyla ilgili arastirma yapan ki halen yapmaktayim... simdi cybex marka bebek arabalarina baktim yorumlar genel de iyi ama cok fazla cesidi var tam olarak hangisini diyorsun acaba?

canım sizi böyle incecik incecik gördükçe kendi fotomu koymaya utanıyorum valla ama bir ara çekip koyucam ki geçekten koca popolu koca göbişli olduğumu görün o nasıl 70 kilo onu da anlamadım zaten benim yarım kadarsın resmen

boşuna korkutuyordur diyecektim yanlış yazmışım..

İnce mı bende simdi inanicam bak ya benim kemik fazla birde göğüslerin büyük biraz o yüzden kemik etten fazla agir basıyor ama benim hiç bir yerim deni degisiklik olmadı biraz göğüslerin disdi bide karnım çıktı o kadar ama son ayda ne olurum bilemiyorum:))

İsteriz isteriz hafi cek koy şincik ben söylerim kilolu mü zayıf mı olduğunu herkes kendini kilolu görüyor bak bana soracak olursan dombiliyim iste:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…