2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Zeyyno; cnm cok gecmis oldun tekrardan bebeğinin iyi olmasına sevindin sende iyisin cok şükür ama bayağı ciddi düşmüşsün sen ya ben bu kadar tahmin etmiyordum dikkat et kendine Alkah' a emanet ol iyi istirahatlar:))

Ahsenn; TATLIM kötu seyleri aklına getirme iyi Füsun iyi olsun Allah bebeğini de seni de korusun inşallah cok cok gecmis olsun yat dinlen atlatacaksin inşallah cok gecmis olsun

cok gecmis olsun cnm üzülme hemen benim oglumada da erken dogma riksi vardi dun gecede bahsetmistim ben bundan butun gun agrilarim oluyordu yolda yururken yeni dogum yapmis kadin gibi bacaklarim iki yana ayrik yuruyordum, doktor ilac fln vermemisti yat dinlen hic birsey yapma dedi iliski fln da yasakti, ama ben ne dinlendim nede doktoru dinledim 1,5 yasinda kizim vardi birde ona bakmak zorundaydim evin her isini ben yapmak zorundayim biran bir dk bile yatip dinlenemedgim gun oluyordu. cok sükürki oglum hem zamaninda dogdu hemde cok saglikli dogdu.

yani demem oki hersey olacagina varir üzüp yorma kendini bol bol dinlenmeye calis wc disinda ayaga kalmamaya dikkat et bir müddet insallah seninde bebisin zamaninda ve gününde saglikli dogar. bugunlerde dogmus olsa bile yasama imkani cok yüksek hamilelik takvimindede yaziyordu 28. haftadan itibaren bebek anneye bagli kalmadan hayatini devam ettirebilir diye.

o meyveyi bende cok merak ettim acaba nedir :) avusturalyalilarda tmm cahilmis ya gerci almanlarda da bilmeyen cok fazla
alman marketinde satiliyormuydu acaba bak simdi aklima hic gelmedi,:26: ama hakkin var cok seyi bilmiyorlar buda ne diye soruyolar. artik napalim turk marketlerinde soluk tatsiz tuzsuz bulup alcaz.

zeynoo: cokkkk gecmis olsun cnm daha önce yazmistim ama ozaman bukadar agir durumda oldugunu bilmiyordum gerci sende fark etmemisin ALLAH tan bebise birsey olmamis iyi olmasina cok sevindim cnm bundan sonra daha dikkatli allah korusun bir daha kaza göstermesin hepimze insallah

Burda bugun pazar vardı gittim kizlar çağla çıkmış ama kağanlığı bir avuç çağla 5 tl idi almadım çilek istedi cnm ondan alıp oturup bı seferde yedim valla yaz gelsede bol bol yaz meyvesi yesek kıs meyvelerinden bıktım :) çağla çıktı ise 1-2 haftaya erik de çikar :))

Kızlar işte buda bizim göbişimiz

ayy cnm o göbisin icinde yatan bebisi yerim ben , masalalh cok fit gözukuyorsun sende. ay kizlar ben catliyacam heeee kiskancliktan
burdaki herkesmi cok zayif ne guzel yaaaaaaaaa ;( bir ben siskoyum galiba:26:

bende göbisim ekleyimde sizde göbis görun. dudaginiz ucuklar sonra aman diyim

KOy koy isteriz koy koy isteriz

Bu nst ne oluyor herkes yaptırıyor mü ben hiç girmedim girmem lazım mı anlamadım

Daha erken canımcım nst için 32. yada 34. haftadan sonra yaptırılıyor.kasılma rahimde kasılma felan varmı sancı varmı diye bakılıyor

Cok sagol TATLIM ya oda seni yer teyzesi:))) yok ya idare eeriz ne git hamişler var tesekkur ederim yinede guzel sözlerin icin hadi bekliyorum at senin gobişi de görelim merak ettim bak:))

Daha erken canımcım nst için 32. yada 34. haftadan sonra yaptırılıyor.kasılma rahimde kasılma felan varmı sancı varmı diye bakılıyor

Aman olsa ne ya hersey test yaptırmak zorunlu degil sanırım ben artık hiç bir test yaptırmayı düşünmüyorum cok şükür benim kasilmam yok zaten cok sagol cnm aydınlattığın icin bu arada his geldin nasılsın nerelerdesin bakim sen:)

Canım hiç kilolu gözükmüyorsun maşallah göbeğinde çok tatlı

Gercekten dediğiniz kadar zayıf fitmiyim tesekkur ederim cnm benim senin gobiş büyüdü mü bı daha at görelim TATLIM:)))

Ysmc cnm yine mı uyku tutmadı yasa uyudun uyandın mı ?

Son düzenleme:

Olurmu kız Allah seni mecburen o kasılman felan varsa ilaçla durdururlar keyfi bişey değil yani
Bizim ve bebeklerimiz için gerekli ve önemli bir şey yani anlayacağın

Bu düzensiz uyku hali ne olacakki uff 8 buçukta uyudum 12de kalktım şimdi uyu uyuyabilirsen

gecmis olsun cnm cokta yuksek cikmamis biraz dikat ettinmi duzeliyor merak etme. benimki bir kac gundur iyi gdiyor diye kendimi ödüllendirdim iki gundur pastaa daldim :26: ama napim sekerim yuksek cikmasin diye ben tatli komasina gircektim

ohhhhhh cnmmm afiyet olsun bebisine yarasin insallahhh ayyyyyy o kelimeyi ben yazmayim bazi arkadaslar baya kizmis bugun
hemde sucsuz birisine yuklenmis cok uzuldum ya biz hamisiiz zaten herseyi canimiz cekiyor birisinin soylemis olmasi da fark etmiyor benim acimdan neyse bundan sonra daha dikkatli olalim kizmasin kimse. en son olarakta cikmis dedigin meyveyi yemek banada nasip olur insallahhhhhhhhh

Canım özel hastanelerde ücretli sadece oda çok bişey değil 20-30 tl bişeydir 2 haftada bir girilecek olsa ne tutar sanki
Uyumuşum dün gece

Son düzenleme:
AHSEN VE ZEYNO içimi acıttınız yaa annelik duygularım da kabarık zaten hepinizi evime toplayıp bakasım var yataktan kalkmak yasak yiyip içip oturcaz

Bu düzensiz uyku hali ne olacakki uff 8 buçukta uyudum 12de kalktım şimdi uyu uyuyabilirsen

ahahah bbu yuku duzensizligi bende ne olcak bilmiyorum. bugun bir arkadasta yazmis son 3 ay bebegin uykusunu etkiliyor diye ismini hatirlayamadim simdi. herkese cevap yazamadim yazmak istedgim cok ksii daha vardi,
ona diyecektim ben de biliyorum ama caresiz kaliyorum uyamiyorum erken kalksam ertesi gun butun gun yataktan cikamiyorum daha fena olyuor insallah duzelirr bian önce uykumuz

he buarada resim yuklemeye gitmedim cnm ybugun alisveris yaptim. cok yoruldum yatagimizida aldik
yarin esime cektirip yukleyecem tamam

Gercekten dediğiniz kadar zayıf fitmiyim tesekkur ederim cnm benim senin gobiş büyüdü mü bı daha at görelim TATLIM:)))

Ysmc cnm yine mı uyku tutmadı yasa uyudun uyandın mı ?

Büyüdü galiba ya geçen oturmaya gitmiştim misafirliğe işte baya büyümüş dediler
Bir ara çeker koyarım inş üşenmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…