Hayırlı aksamlar kızlar.. Dunkı kasılmalar agrılar sonucu bugun muayene olmaya gıttık ve hersey erken dogum rıskındenmısdoktorumuz yataktan kalkmak gezmek yurumek ıs yapmak yok dedı ve bı ılac verdı ılac benı cok rahatsız edermıs carpıntı sıkıntı falan yaparmıs ama bebegım rahat edermıs..ılacın yan etkılerı cok fazla ve bebekte dogum kanalına gırme vs bı belırtı yok doktor ıkı dakika muayene ettı ve sıkayetlerım uzere bu ılacı verdı.bulundugum yerde gıtmedıgım 1 doktor kaldı ne yapsam bılmıyorum ıst.gıbı adım bası kadın dogumcu yok olanlar bı tuhaf acaba ılacı kullanmadan su kalan doktora da gıtsem mı kızlar bı akıl verın kafam allak bullak bebgımı kaybetmek ıstemıyorum saglıklı dusunemıyorum.netıce de canı veren Allah ve alacak olan da o ama sonradan pısman olmak keske demek ıstemıyorum
Bıde kacıncı haftadan sonra dogan bebekler yasıyo artık bunu dusunmeye basladım bı bılgınız var mı ? :///
3 tane erigi nerden bulmuski acaba... ben cok aradim ama bulamadim iste bak ne güzel 20 güne gelirmis orda 20 günse buraya bir 40 günde gelir sanirim oda sirf türk manavlarina cünkü bu avusturyalilar erigi bile bilmiyor o neki yeniyormu diyorlar:44: gelince bile öyle ordakiler gibi taze taze olmuyor mini mini bazan pürüsmüs zor burda taze bulmak
tesekkür ederim canim insallah gelir bir an önce... yedigin meyveyi cok merak ettim herkes hamilesin diyemi yedin diye sorduguna göre
calistigim is yerinin mutfak bölümün de birgün sormustum hani onlar toptan siparis veriyorlar belki bilirler nereden bulabilecegimi diye 2 tane sef asci var digerleri normal isci, ben sorduktan sonra bunlar tuaf tuaf birbirlerine bakip sonra bana o nedir diye sordular actim telefondan resmini gösterdim bu yeniyormu diye sordular vallahi birde sef ascilar.. daha buna benzer bizim vazgecilmez bircok gidalari bunlar kus yemi agac süsü diye görüyor.. bulabilirsem bende alicam bi 5-10 kilo bakalim artik
o meyveyi bende cok merak ettim acaba nedir :) avusturalyalilarda tmm cahilmis yagerci almanlarda da bilmeyen cok fazla
alman marketinde satiliyormuydu acaba bak simdi aklima hic gelmedi,:26: ama hakkin var cok seyi bilmiyorlar buda ne diye soruyolar. artik napalim turk marketlerinde soluk tatsiz tuzsuz bulup alcaz.
Kızlar işte buda bizim göbişimiz
Kızlar işte buda bizim göbişimiz
ayy cnm o göbisin icinde yatan bebisi yerim ben , masalalh cok fit gözukuyorsun sende. ay kizlar ben catliyacam heeee kiskancliktan
burdaki herkesmi cok zayif ne guzel yaaaaaaaaa ;( bir ben siskoyum galiba:26:
bende göbisim ekleyimde sizde göbis görun. dudaginiz ucuklar sonra aman diyim
Bu nst ne oluyor herkes yaptırıyor mü ben hiç girmedim girmem lazım mı anlamadım
ayy cnm o göbisin icinde yatan bebisi yerim ben , masalalh cok fit gözukuyorsun sende. ay kizlar ben catliyacam heeee kiskancliktan
burdaki herkesmi cok zayif ne guzel yaaaaaaaaa ;( bir ben siskoyum galiba:26:
bende göbisim ekleyimde sizde göbis görun. dudaginiz ucuklar sonra aman diyim
Daha erken canımcım nst için 32. yada 34. haftadan sonra yaptırılıyor.kasılma rahimde kasılma felan varmı sancı varmı diye bakılıyor
Canım hiç kilolu gözükmüyorsun maşallah göbeğinde çok tatlı
Aman olsa ne ya hersey test yaptırmak zorunlu degil sanırım ben artık hiç bir test yaptırmayı düşünmüyorum cok şükür benim kasilmam yok zaten cok sagol cnm aydınlattığın icin bu arada his geldin nasılsın nerelerdesin bakim sen:)
gecmis olsun cnm cokta yuksek cikmamis biraz dikat ettinmi duzeliyor merak etme. benimki bir kac gundur iyi gdiyor diye kendimi ödüllendirdim iki gundur pastaa daldim :26:merhaba hanımlar bende seker yuklememi yaptırdım bugun aclık 89 tokluk 145 cıktı malesef
ama bekledıgım bı sonuctu son zamanlarda deli gibi sekerı yukseltcek seyler yemiştim durduramıyoum kendımı
doktor bıraz dıkkat et tatlıdan hamur ısınden uzak dur dedı
yinelemicek testi oyy oyyy ne zorrr bi gün hiç keyfim yok
Burda bugun pazar vardı gittim kizlar çağla çıkmış ama kağanlığı bir avuç çağla 5 tl idi almadım çilek istedi cnm ondan alıp oturup bı seferde yedim valla yaz gelsede bol bol yaz meyvesi yesek kıs meyvelerinden bıktım :) çağla çıktı ise 1-2 haftaya erik de çikar :))
KOy koy isteriz koy koy isteriz[/QUOTE
olur canim o cesareti kendimde bulum koyarimdun gece yoktun sen nerelerdeydin
Daha erken canımcım nst için 32. yada 34. haftadan sonra yaptırılıyor.kasılma rahimde kasılma felan varmı sancı varmı diye bakılıyor
aaaaa burda ben basladim iki hafta önce bundan sonrada her gitmemde yapilacak
bu arada turkiyed ucretliymis cok uzuldum yarabbim yardimciniz olsun valla sizin isinizde zor adim atsaniz para istiyorlar
gecmis olsun cnm cokta yuksek cikmamis biraz dikat ettinmi duzeliyor merak etme. benimki bir kac gundur iyi gdiyor diye kendimi ödüllendirdim iki gundur pastaa daldim :26:ama napim sekerim yuksek cikmasin diye ben tatli komasina gircektim
ohhhhhh cnmmm afiyet olsun bebisine yarasin insallahhh ayyyyyy o kelimeyi ben yazmayim bazi arkadaslar baya kizmis bugun
hemde sucsuz birisine yuklenmis cok uzuldum ya biz hamisiiz zaten herseyi canimiz cekiyor birisinin soylemis olmasi da fark etmiyor benim acimdan neyse bundan sonra daha dikkatli olalim kizmasin kimse. en son olarakta cikmis dedigin meyveyi yemek banada nasip olur insallahhhhhhhhh
KOy koy isteriz koy koy isteriz
olur canim o cesareti kendimde bulum koyarimdun gece yoktun sen nerelerdeydin
aaaaa burda ben basladim iki hafta önce bundan sonrada her gitmemde yapilacak
bu arada turkiyed ucretliymis cok uzuldum yarabbim yardimciniz olsun valla sizin isinizde zor adim atsaniz para istiyorlar
Bu düzensiz uyku hali ne olacakki uff 8 buçukta uyudum 12de kalktım şimdi uyu uyuyabilirsen
Gercekten dediğiniz kadar zayıf fitmiyim tesekkur ederim cnm benim senin gobiş büyüdü mü bı daha at görelim TATLIM:)))
Ysmc cnm yine mı uyku tutmadı yasa uyudun uyandın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?