2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

öyle canim hemde cok zor günlerdi daha bu yasadigimin özeti bile degil desem yeridir. cok sükürki geldi gcti gitti gecmiste kaldi hersey nekadar aci versede .onun icinde gercekten cok zordu yabanci bir ülke yabanci insanlar hersey yabanciydi kizida dahil olmak üzere benide yabanci göruyordu. alisti ama cok guclukler yasadik

cnm kullanma bencede doguma kadar yolda birsey fln olur allah korusun cokta uzak sayilmaz ama senin durumundaki birisi icin az bir mesafadede degil :) ailen gelemiyormi annen fln yanina kalsalar esin yokken yada esin seni onlarin yanina biraksaydi gitmeden gelene kadar yalniz kalmamis olurdun

İnize de masallAh nasıl beceriyordunuz kiz ben uç ay korunmadım anca hamile kalabildim ilk geceden kalanlara şaşıyorum valla ))

Bizde görmek istemiyoruz zaten elimizde degil ki

aaaa canim gercekten 30 haftalik olmusum . biliyordum tabiki gunumu ama takvime bakmamistim hci sen diyene kadar degistigin farkinda degildim. canim cok tsk ederim insallahh darisi senin ve herkesin basina insallahh cabucak gecer gunlerimiz bebislerimizi kucagimiiza aldigimizi görmeyi nasip etsin rabbim
oleyyyyyyy yuppiiiiiiiiiii 10 haftamiz kaldiiiiii

30 cu haftasini kutlayan galiba ilk ben oldum suan icin ahaha 10 haftada cabukcak gecer insallahh

rananacim seniden tebrik ederim cnmmm sende ikili hanelere düsmüssün darisi teklileirn basian insallahhhhhh

Son düzenleme:

Tmm kapattım bilEne cnm evet ya sonunda bizde 99'u gördük vift sayılara ulaştık artık geri dayım başladı şafak 98:)))

Allah mutlulugunuzu bozmasin canim suan hep beraber acisiyla tatlisiyla birliktesiniz önemli olan bu.. kimi baslar da kimi sonlarda imtihan edilir gibi zorluklarla karsilasiyor genel de ama siz atlatmissiniz ne güzel rabbim daim etsin zaten onca yil aradan sonra bir de yeni bebis geliyor evinize simdiden o evin havasi bile degismistir

Kullanmak istesem de kullanamiyorum canim zaten biri kornaya bassa yerimden zipliyor her an kaza yapicakmisim gibi oysa önceden birde hiz tutkunuydum düsün yani

Annem babam kardesim hepsi calisiyorlar bir de iki tane kücük kardes var tabi annem durdu durdu tam 40 da iki tane daha yapti simdi 5-6 yaslarin da iki tane de cocuk olunca evde izinli oldugu günler onlarla kosusturmaca haliyle

Benimki beni annemlere götürmeyi birak gitmemi dahi istemiyor dogurana kadar her odada sigara icildigi icin orda birde kalabalik yorarlar seni diye normal de düsünceliydi ama simdi iki kez düsünüyor saolsun kocisim beni

İnize de masallAh nasıl beceriyordunuz kiz ben uç ay korunmadım anca hamile kalabildim ilk geceden kalanlara şaşıyorum valla ))

Bizde görmek istemiyoruz zaten elimizde degil ki

valla bilmiyorum ki bilgisiz olunca demeki daha cabuk oluyormus ben cahil o bnden cahil gelisine biraktik bebis geldi kucagimiza sende cok aramamisin cnm 3 ay kisa bir sure hemen olmus seninde .
bundada hemen oldu benim ama bundan önce bir dusuk yasadim onda baya bir aradik olmadi uzun sure bir yili geckin korunmadik olsun diye gec oldu kismetide yokmus yavrumun kalbi durdu 9 haftalikken aldilar benden onu 3 ay korunduktan sonraki denememiszde hemen oldu kizcem nasip kismet isi ya bu birazda insanin kaderinde ne yaziliysa o oluyor. ALLAHIM kimseye aratmasin olmayan herkese nasip etsin hayirlisiyla insallah

Tmm kapattım bilEne cnm evet ya sonunda bizde 99'u gördük vift sayılara ulaştık artık geri dayım başladı şafak 98:)))

hastane icin cantalari hazirlayip tedbirli olmak icin cokmu erken acaba hala kizlar? babycenter programi var bende hergün her dakika bildirim gönderiyor hamilelik icin orada yaziyordu artik bir kenarda cantaniz hazir beklesin diye...

hem hic belli olmaz belki ilk ben dogururum benim yaramaz 3-5 gün degil 15-16 gün önde gidiyormus

amin cnmm evet büyük bir imtihandan gectik cok sükürki gecti . simdi cok iyiz zaten olmasaydi 3.bebisi düsünmezdim bile
aaaa annende gercekten durmus durmus tunayi gözunden vurmus 40 yasinda ikitane bebis masallahhh birde ben kendime diyordum cok gec kaldim diyeaallah kolaylik versin annene zor valla gec yasta cocuk sahibi olmak.

helal olsun valla esine cok düsünceliymis bebise birsey olur diye korkmustur. yinede anneni uyarsan yaninda icmeyebilirler diye dusunuyorum onlarda toruna kiyamaz belki bahane our sigarayi birakirlar belki.

Tesekkur ederim TATLIM darısı dediğin hobi 3 haneli arkadaşların basına ama dize bakınca ben kendimi cok geride hissediyorum bende 30 haftalarında olmak istiyorum ama;((

Öyle olsun tabi erken yinede senelerce isteyen ama olmayanlar var biz halimize sukredelim benim bı tane daha topigim var cok severim orasını cok isteyip de olmayanlar var bı görsen yaşadıklarını bebek icin yaptıklarını katlandiklarini Rabbim ol deneyinde olmuyor iste Rabbi
Bütün isteyenlere ve oradaki arkadaslarımıza da nasip etsin inşallah haklisin nasip kısmet Rabbim ne yazarsa o imtihan

owwww baya önden gidiyormus senin ki masallahh. cantayi hazirlamakta kisinin fikrine glre degisyor cnm kimisi cok erken diyor kimisi ne olur ne olmaz diye dusunuyor. bana kalirsa hazirlikli olmakta yarar var. biz odamizi boyucagiz yatagini fln hazirliyacagiz. isler bitiincede hemen cantami hazirlamaya basliyacagim artik yavas yavas ancak hazirlanilir hergun bir eksik giderilir. gerci bizim burda hastane icin cok fazla birsey gerekmiyor ama yinede su bu derken koca bir valiz olur birde ben turkiye icin hazirlik yapmam lazim benim icin gec bile kalinmis oluyor yani suan

Canim annem, babam, erkek kardesim hepsi iciyorlar babam her konuda düsünceli biridir normal de ama bu konu da özellikle cok anlayissiz malesef kardesim henüz 5-6 aylikken tekrar yanin da icmeye baslamisti onun icin simdi annem cikip bahce de icse digeri var..
aradaki mesefa 1 saatlik yol en son 8 ay önce gördük birbirimizi artik doguma gelirler insallah bizimkiler

Benim de birkac eksigim kaldi onlari aldiktan sonra cantayi hazirlayip bir kenarda her ihtimale karsi dursun diye düsünüyorum.. burda da ayni sekilde emzirme sütyeni, gecelik (istersen eger) terligin taragin vs.. basit seyler lazim bebek icin de hastane cikisi onun disin da hic birseye gerek yok...

sen neden Türkiye icin hazirlik yapiyorsun canim anlamadim gidip orda dogurmayi düsünmüyorsun sanirim dimi

sende görursun cnm merak etme yakinda, bende biran önce 39 lu haftalari görmek istiyorumm
aminn insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor bir imtihan allah sabir versin onlara:)))

Valla cnm ben eksikleri alayım hazırlarım bı kenarda durur zararı ne hazırda bulunsun ama suanda çanta dahi almadım gerçi çanta küçük gelir gibi küçük bı valiz hazırlarım:))

Kizlar benim basımın ağrısı yine tuttu bana musade biraz gözlerimi dinlemelerini size iyi sohbetler sizi ve minnaklarinizi öpüyorum iyi bakın kendinize yarın görüşürüz Hayirli geceler byyy

Sana da hayirli geceler iyi uykular canim bebisini ve seni öpüyoruz cok burdan oglusum la allah rahatlik versin

tamamlarsin insallah kisa zamanda herseyini . aynne cnm burdada öyle bebek icin eve donuste ne giydirsen o gerekli baskada birseye gerek yok ben ne hazirliyacaksam kendim icin hazzirliyacam zaten

yok canim turkiyede dogurmam valla cok pahaliymis orda dogum yapmak burda bedava varken delimyiim ben türkiyeye gidip dogrum arkadaslar alinmasin onlar icin demiyorum ben burda yasadigim icin burda dogurmam daha mantikli cunku

turkiyeye tatile gidecegiz yazin bebisim 2 aylik olcak ozaman insallahh 7 yildir gitmiyorduk bu sene niyetlenmistik bebiste gec geldi briaz süpriz yapti böyle oldu artik napalim

Sana da hayirli geceler iyi uykular canim bebisini ve seni öpüyoruz cok burdan oglusum la allah rahatlik versin

Sagol TATLIM bana ne oğluşun kızımı öperse almak zorunda kalır benim kızım erkek eli değmemiş iffetim bir kizdir Betül yani:)))

bencede erken hazirlamak daha akilica cnm iyi edersin . :))
cokk gecmis olsun uyu dinlen sen uykusuzlukta bas agirisi yapiyor. allah rahatlik versin iyi geceler kendien iyii bak bebisinede. bizde seni ve kizceni öpüyoruzz byeee

hay allah iyiligini versin emi besik kertmesi yapariz bizde nolcak mikailesranin ogluyla senin kizceni

SAgol tatlım bak o olur e bu kiz öyle her önüne gelen opemez babası cok kiskanctir benim kızımın )) kizlar kaçtım ben öpüldünüz mucux mucux:))

Mikailesra cnm ben anlamam öyle bı kerecikten madumundan benim kiz öyle opturmez alacaksın kızımı karışmam yoksa kan davası baslar 3:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…