- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
tamamlarsin insallah kisa zamanda herseyini . aynne cnm burdada öyle bebek icin eve donuste ne giydirsen o gerekli baskada birseye gerek yok ben ne hazirliyacaksam kendim icin hazzirliyacam zaten
yok canim turkiyede dogurmam valla cok pahaliymis orda dogum yapmakburda bedava varken delimyiim ben türkiyeye gidip dogrum arkadaslar alinmasin onlar icin demiyorum ben burda yasadigim icin burda dogurmam daha mantikli cunku
turkiyeye tatile gidecegiz yazin bebisim 2 aylik olcak ozaman insallahh 7 yildir gitmiyorduk bu sene niyetlenmistik bebiste gec geldi briaz süpriz yapti böyle oldu artik napalim
Sagol TATLIM bana ne oğluşun kızımı öperse almak zorunda kalır benim kızım erkek eli değmemiş iffetim bir kizdir Betül yani:)))
SAgol tatlım bak o olur e bu kiz öyle her önüne gelen opemez babası cok kiskanctir benim kızımın)) kizlar kaçtım ben öpüldünüz mucux mucux:))
oldu bak ozaman tamamdir kertelim hemenay bu babalarda hemen herkesden kiskanacaklar kizcelerini. tursu bidonunu hazirlasin ozaman hemen
Mikailesra cnm ben anlamam öyle bı kerecikten madumundan benim kiz öyle opturmez alacaksın kızımı karışmam yoksa kan davası baslar3:
7 yil ne kadar uzun bir süre öyle canim kizin da henüz cok kücük olucak ama eger ucakla gidiyorsaniz zor olmaz arabayla gidicekseniz cok zor olur...
evet Türkiye de cok pahaliymis gercekten dogum sadece dogum da degil yani neredeyse hersey ücretli bugün sabahta söyledigim gibi resmen lükse giriyor bebek sahibi olmak Tr de allah yardimcilari olsun arkadaslarin
hahah ne olmus yani birkerecik öpsek masum bir iyi geceler öpücügü sonucta yani hem aliriz da kizini neden almayalim gül gibi kizi ama yok ben illaki naz yapicam diyorsan forum da bak kac tane gelin adayi var en basta Taliaa nin kizi hem yakin da bana
öyle cnm cok uzun bir sure maelsef maddi acidan gidemedik simdiye kadar . bu yilda biraz mecburuo oldu yoksa yine kaliyorduk.
ucakla gidecegiz cnm araba yok zaten olsada bebekle gitmezdim 3 gunden fazal surcek bir yol sizin oraya gelmemiz bir gunu alir arabaylagercekten turkiyede dogum lukse kacmis iyice cok pahali yaa rabbim yardimcilari olsun imkani olmayanlarin
gelin adayi cok da topic erkek bebek dolu daha cok cnm kizceler az ee haliyle bizede naz yapmak dusuyor birazcik
ama sen yakin oldugun icin biraz dusunebilirm bunu
AHSEN VE ZEYNO içimi acıttınız yaaannelik duygularım da kabarık zaten hepinizi evime toplayıp bakasım var yataktan kalkmak yasak yiyip içip oturcaz
cok gecmis olsun cnm üzülme hemen benim oglumada da erken dogma riksi vardi dun gecede bahsetmistim ben bundan butun gun agrilarim oluyordu yolda yururken yeni dogum yapmis kadin gibi bacaklarim iki yana ayrik yuruyordum, doktor ilac fln vermemisti yat dinlen hic birsey yapma dedi iliski fln da yasakti, ama ben ne dinlendim nede doktoru dinledim 1,5 yasinda kizim vardi birde ona bakmak zorundaydim evin her isini ben yapmak zorundayim biran bir dk bile yatip dinlenemedgim gun oluyordu. cok sükürki oglum hem zamaninda dogdu hemde cok saglikli dogdu.
yani demem oki hersey olacagina varir üzüp yorma kendini bol bol dinlenmeye calis wc disinda ayaga kalmamaya dikkat et bir müddet insallah seninde bebisin zamaninda ve gününde saglikli dogar. bugunlerde dogmus olsa bile yasama imkani cok yüksek hamilelik takvimindede yaziyordu 28. haftadan itibaren bebek anneye bagli kalmadan hayatini devam ettirebilir diye.
canım bak bu haberi oku ve sakın umutsuzluğa kapılmabebeğin daha haftalarca seninle olucak göbişinde
Dnyann en kk bebei byd
canım çok geçmiş olsun allah korumuş seni ve bebişini...verilmiş sadakanız varmış.bence en yakın zamanda bir çocuk sevindir, masum günahsız bir çocuk sevindirmek en makbulu...
canım ben yapıyorum takip doğru biliyorsun 1. saat 140 2. saat 120 altı olacak...
canım merak etme tutunur bebeğin sana stres yapma yeterki dualarımız seninle bende senin gibi doğu görevindeyim benzer sıkıntıları yaşıyorum doktor sıkıntısı gibi anlıyorum seni...
çok sevindim iyi olmana allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin...
bunları düşünme canım günlerce erteliyorlar böyle durumlarda ilaçla ve dinlenmeyle bir de doktor tabi seni doğru yönlendirdiyse. inşallah seni boşuna korkutmuyordur.. ama sen hiç canını sıkma dualarımız seninle allahın izniyle atlatacaksınız..
Kızlar bu kabus konusnda iki gecedir bende neler çekiyorum
Çok kötü varlıklar görüyorum üç harfliler felan beni korkutuyorlar
sIÇRAYARAK UYANIyorum.bi kaç gecedir dua etmeden ayetel kürsi okumadan yatıyordum
Acaba ona mı bağlı dedim maneviyat sonuçta
Bundan sonra okuyup öyle uyuyacağım çünkü geceleri eşim evde olmuyor nöbetçi oluyor
Benim için zor oluyor
Yoksa gebelikten mi bu durum acaba:26:
Kizlar yoga kursuna giden var mi?
Yogaya gitmek istiyorum anadolu yakasinda hamile yogasi yaptiran yerler var mi bileniniz varsa paylasirsa sevinirim.
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
günaydın canım iyi pazarlar... nasıl ağrın sızın varmı iyisindir inşallah...
Ahsennnnnn : tatlım şu senin doktoruna ben uyuzum. daha önce de böyle bişey olmuştu da hay allahım dedirtmişti bana. neyse sana genel durumu açıklayayım bildiğim kadarıyla... rekor 22. haftada yani 22 haftalık doğup yaşayabilen bir bebek var ama lütfen netten böyle şeyleri araştırma iyi haberlerle kötü haberler de bulursun. bir de yavrum erken doğan bebeler minicikler resimlere falan bakma huzursuz olma boşuna. kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. ama tabiki bu arada tedbiri elden bırakmamak gerek. ilacını al, doktorun dediği gibi dinlen, temizlik yemek hepsini boşver. standartlara bakarsan 28 - 30 ve 32. haftalar sınır. 32den sonra biraz oh diyebiliyoruz. ilk hedefin 32 olsun :) ama sakın öyle doktorunun dediği gibi şu zmandan sonra doğarsa yaşamazlara falan takılma. ya hayatım boyunca bir doktorun söylediği şeye takılma diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama baksana adamın dediğine. tövbe yarabbim. 22de yaşayan varsa bugün doğum yapsan Allah korusun ne olacağını bir tek Allah bilir. Lütfen sen önlemlerini al, duanı et. Stres yapmamaya çalış.
Belkı ıyı cok tecrubelı bı doktor gıbı gorunuyo ama ınsanın butun hevesını sevkını kırıyor sagolsun :S kac aylık hamıleyım su zamana gelmısım sımdı bebek dogsa asla yasamaz denır mı allah askına sen mı yarattın hasa nerden bılıyosunvukuat bır degıl kı gecen hafta gıttıgımde dıyorum kı doktor bey ultrason kagıdını alabılır mıyız? En son kafasını cekmıs oglumun bı tane kare tek kafası olan kagıdı cıkardı esıme verdı alın kafası dıyo bıde gıcık !!! Sırf bu sebepten degıstıresım var doktoru zaten basladıgımdan berı de hıc guzel haberler alamadık ıyıce bırıktı ıcımde hersey :// son bır doktor secenegımız var ona da gıdıcem bakalım belkı umut ondadır.
Dun doktor donusu baya psıkopata baglamıstım ama sımdı ıyı olmya stres yapmmaya karar verdım sonucta ben ıyıysem yavrucum da ıyı olcak ve sıkıntı yaparak ta elımıze hıcbısey gecmıcek kasılmalar sancılar cogalcak belkı stres kaybımıza vesıle olcak Allah muhafaza..
Ilaca da bu sabah basladım cok sukur barız bı yan etkısı olmadı ıns boyle de devam eder.hafıf carpıntı yaptı bırazda ates bastı gıbı oldu..ılacın adı pre-par ıns kullanmak zornda kalmazsnız ama kullnan olursa da etkıler farklı olabılıyomus.
Ayy destyy ne cok derdım varmıs bı basladım susamadım bı turlu :)
Ins guzel dusunmeye odaklıycm bundan sonra kendımı nasıl dusunursek oyle olur bebegım saglıklı dogcak ve mutlu olcaz ıns ..
canım yeni gördüm çok üzüldüm,çok çok geçmiş olsun.iyi olmanıza çok sevindim
biliyorsun geçen haftada ben düşmüştümAllahım bu korkuyu kimseye yaşatmasın,bebişlerimize sağlık versin...
ANADOLU YAKASI
Ananda Marga Yoga Derneği
Hamam Sok 84/2 Caddebostan (Beşiktaş şubesi de vardır)
Göztepe 216. 369 8468 - 216. 302 0114
İnci Hoca: (535) 896 48 95kipyoga@yahoo.com
Ananda Marga Yoga Derneği | 1976'dan beri İstanbul'da...
Brahma Kumaris - Raja Yoga Meditasyon Derneği
Ücretsiz Raja Yoga Meditasyon Kursları:
Şube: Erguvan Sokak Ardaç Apt. No:4 D:1 Kalamış
(216) 418 77 90
(216) 418 77 91
Caddebostan Yoga Merkezi
Sahil Yolu / Caddebostan
Bilgi için: Bilgi Dönmez
(216) 369 94 04http://www.caddebostanyogacenter.net
info@caddebostanyogacenter.net
Gurudwara Yoga MerkeziBaslangiç-Orta-Ileri Seviye Dersler, Hamile Yogasi, Çocuk Yogasi, Nefes Teknikleri, Meditasyon, Osho Meditasyonlari
Aydin Sokak Izmir Apt. No.2 D.2 Suadiye Istanbul
0216 445 9454 - 0535 638 1338
nazmi gurudwara
nazmigur@nazmigur.com
Hamileler Klubü
Jale Dural ile Hamilelik Yogası
(537) 327 00 06
jaledural@hamilelerkulubu.com , jaledural@yahoo.com.tr , jaledural@mynet.com
Jale Özen, Pilates Cadısı, Hamileler Kulubu, pilates, yoga, doğal doğum,eğitim, bebek,anne, baba olmak,hamile ve bebek ürünleri | Hamileler Kulubü
Hari Om Yoga Merkezi
Rüştiye sok. Rüştiye çıkmazı Şafak Apt. No: 42 D: 2
Kızıltoprak/Kadıköy
216 4146986
hariomyogamerkezi@gmail.com
HARIOM YOGA'YA HOŞGELDİNİZ
Inner Balance - The Center for Healthy Living
Richard Weathered ve Dr. Semra Weathered
Ayse Cavus Caddesi Colak Ismail Sokak Emek Apt. 52/4 34740 Suadiye
(216) 372 37 31 (PBX)semrich@mac.com
Kaivalya Yogashram
Bağdat cad. Göztepe
(216) 363 28 59info@yogaturk.com
.:. YogaTürk .:.
Merih Kenet yoga stüdyosu
Bağdat cad. Kantarcı Rıza sokak Köseoğlu Apt no 5/3 Erenköy
(216) 302 6965 - (532) 294 3322info@merihkenet.com
Merih Kenet Yoga Merkezi
Prana Yoga Merkezi
Bağdat Cad. Cemal Apt. No: 419 K: 4 D: 24 Şaşkınbakkal
(216) 467 82 76-7-8www.pranaki.com
info@pranaki.com
Sahaja Yoga
Ücretsiz Sahaja Yoga Meditasyon Kursları
Şube: Üst Göztepe
(532) 275 86 58 (Nahide Soner)-(532) 492 65 26 (Savaş Yılmaz)
www.sahajayogaportal.org
YogaEvim
Banu Değer - (dipl sVYASA 2005)
Şaşkınbakkalda yoga
(536) 586 73 17
banu.deger@gmail.com
Yoga Evim Yoga Omurga Terapi ve Yogilates Merkezi
Yoga Rooms
Cemil Topuzlu Cd. Cengiz Topel Sk. Humbaracı Apt. No:1 D:3 Kalamış, İstanbul
+90 216 336 00 10
info@yogarooms.com.tr
Yogarooms / Yoga rooms - İstanbul, yoga eğitimi, yoga dersi, yoga kursu
canım seç begen all
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?