2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

7 yil ne kadar uzun bir süre öyle canim kizin da henüz cok kücük olucak ama eger ucakla gidiyorsaniz zor olmaz arabayla gidicekseniz cok zor olur...
evet Türkiye de cok pahaliymis gercekten dogum sadece dogum da degil yani neredeyse hersey ücretli bugün sabahta söyledigim gibi resmen lükse giriyor bebek sahibi olmak Tr de allah yardimcilari olsun arkadaslarin

Sagol TATLIM bana ne oğluşun kızımı öperse almak zorunda kalır benim kızım erkek eli değmemiş iffetim bir kizdir Betül yani:)))

hahah ne olmus yani birkerecik öpsek masum bir iyi geceler öpücügü sonucta yani hem aliriz da kizini neden almayalim gül gibi kizi ama yok ben illaki naz yapicam diyorsan forum da bak kac tane gelin adayi var en basta Taliaa nin kizi hem yakin da bana

öyle cnm cok uzun bir sure maelsef maddi acidan gidemedik simdiye kadar . bu yilda biraz mecburuo oldu yoksa yine kaliyorduk.
ucakla gidecegiz cnm araba yok zaten olsada bebekle gitmezdim 3 gunden fazal surcek bir yol sizin oraya gelmemiz bir gunu alir arabayla gercekten turkiyede dogum lukse kacmis iyice cok pahali yaa rabbim yardimcilari olsun imkani olmayanlarin

gelin adayi cok da topic erkek bebek dolu daha cok cnm kizceler az ee haliyle bizede naz yapmak dusuyor birazcik

ama sen yakin oldugun icin biraz dusunebilirm bunu

canim bizde ciksakmi artik ben baya yorgundum bugun kizcemde kaburgama baski yapmaya basladi yine kafasi yukarda ayaklari sagida iki taraftan canima okudu bugun masallah

allah rahatlik versin kendine iyi bak yarin görusuz insallah tatli ruyalar diliyorum sizlere kabussuz uykular
öptüm bebisleride sizleride

ucakla rahat olursun canim ozaman ama sen yine de dikkat et henüz birkac aylik bebisle okadar insan icine cikicaksin göze falan gelmesin sonra kuzum zaten bizden daha tecrübelisin daha iyi bilirsin sen

evet erkek bebekler daha fazla haziran annelerin de cekeriz nazinizi cekebildigimiz kadar ama hic belli de olmaz yani simdi yakisikli bir oglusum olucak sizin kizlar kosar pesin de benimki bakmaz sonra

Canim bende artik yavas yavas yatagima geceyim öyle cok uykum da yok ama otur otur belim agridi iyi geceler diliyorum sana da allah rahatlik versin sabah gözünü bebisinin tekmeleriyle yüzün de gülümsemeyle acarsin insallah öpüyoruz sizi

AHSEN VE ZEYNO içimi acıttınız yaa annelik duygularım da kabarık zaten hepinizi evime toplayıp bakasım var yataktan kalkmak yasak yiyip içip oturcaz

Ah canım benım cok duygulandım ınan kı :S gozlerım dolu dolu oluyo aff allahım aaff .. Esım sagolsun kahvaltımı bıraktı basucuma gıttı.suyum sutum cevızler ılaclar meyveler tatlılr tuzlular yatak odası cok amaclı odaya dondu :)

Bunyem cok hassasmıs benım rahım duvarımda ınceymıs o yuzden rıskımız var aama ıcıme sınecek bı acıklama yapmadı doktor ıkı dakika baktı ılacı verdı gonderdı yan etkılerınde yok yok ama kullananları arastırdım cogu memnun kalmıs gercekten ertelıyomus dogumu..ama benım asıl aklıma takılan doktor bebegın mayısa kadar kalması lazım once dogarsa yasamaz dedı ( sonra koyverdım zaten aglaya aglaya terkettım odayı..ıns dedıgın gıbıdır canım ıns sag salım kavusurum yavruma..

canım bak bu haberi oku ve sakın umutsuzluğa kapılma bebeğin daha haftalarca seninle olucak göbişinde

Dnyann en kk bebei byd

Ah canım benım tsk ederım boyle haberler cok tesellı verıyor :)

Ah ıstanbul dıyorum bılemedık kıymetını yana done doktor arıyoruz buldugumuza guvenemıyoruz bırıne gıtsek ınsanlar ona gıtmeyın memnun kalmadık suna gıdın dıyolar ondan ona ondan ona ayy fenalasıyorum dusundukce bıle :S bıde kadınların cogu evde dogum yapmıs kımse kadın dogumcu tanımıyo tavsıyede alamıyoruz kı kımseden.herkes hersey bı tuhaf burda ://

Ins canım ıns dualar da olmasa tutunacak dalım yok su haberden sonra Allahım buyuk bızı mahrum etmesın ıns bu mucızemızden..

Kizlar yoga kursuna giden var mi?
Yogaya gitmek istiyorum anadolu yakasinda hamile yogasi yaptiran yerler var mi bileniniz varsa paylasirsa sevinirim.

Ahsennnnnn : tatlım şu senin doktoruna ben uyuzum. daha önce de böyle bişey olmuştu da hay allahım dedirtmişti bana. neyse sana genel durumu açıklayayım bildiğim kadarıyla... rekor 22. haftada yani 22 haftalık doğup yaşayabilen bir bebek var ama lütfen netten böyle şeyleri araştırma iyi haberlerle kötü haberler de bulursun. bir de yavrum erken doğan bebeler minicikler resimlere falan bakma huzursuz olma boşuna. kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. ama tabiki bu arada tedbiri elden bırakmamak gerek. ilacını al, doktorun dediği gibi dinlen, temizlik yemek hepsini boşver. standartlara bakarsan 28 - 30 ve 32. haftalar sınır. 32den sonra biraz oh diyebiliyoruz. ilk hedefin 32 olsun :) ama sakın öyle doktorunun dediği gibi şu zmandan sonra doğarsa yaşamazlara falan takılma. ya hayatım boyunca bir doktorun söylediği şeye takılma diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama baksana adamın dediğine. tövbe yarabbim. 22de yaşayan varsa bugün doğum yapsan Allah korusun ne olacağını bir tek Allah bilir. Lütfen sen önlemlerini al, duanı et. Stres yapmamaya çalış.

canım gebelikten olduğunu söylüyorlar.. bol bol felak nas-ihlas-fatiha oku bir de "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" okumak gerekirmiş.. bende gece uyanınca bol bol okuyorum.. en önemlisi yatarken iyi şeyler düşün.. rabbim bizi korur içini ferah tut..

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar

Kizlar yoga kursuna giden var mi?
Yogaya gitmek istiyorum anadolu yakasinda hamile yogasi yaptiran yerler var mi bileniniz varsa paylasirsa sevinirim.

ANADOLU YAKASI
Ananda Marga Yoga Derneği
Hamam Sok 84/2 Caddebostan (Beşiktaş şubesi de vardır)
Göztepe 216. 369 8468 - 216. 302 0114

İnci Hoca: (535) 896 48 95kipyoga@yahoo.com
Ananda Marga Yoga Derneği | 1976'dan beri İstanbul'da...

Brahma Kumaris - Raja Yoga Meditasyon Derneği
Ücretsiz Raja Yoga Meditasyon Kursları:
Şube: Erguvan Sokak Ardaç Apt. No:4 D:1 Kalamış
(216) 418 77 90
(216) 418 77 91

Caddebostan Yoga Merkezi
Sahil Yolu / Caddebostan
Bilgi için: Bilgi Dönmez
(216) 369 94 04http://www.caddebostanyogacenter.net
info@caddebostanyogacenter.net

Gurudwara Yoga MerkeziBaslangiç-Orta-Ileri Seviye Dersler, Hamile Yogasi, Çocuk Yogasi, Nefes Teknikleri, Meditasyon, Osho Meditasyonlari
Aydin Sokak Izmir Apt. No.2 D.2 Suadiye Istanbul
0216 445 9454 - 0535 638 1338
nazmi gurudwara
nazmigur@nazmigur.com

Hamileler Klubü
Jale Dural ile Hamilelik Yogası
(537) 327 00 06
jaledural@hamilelerkulubu.com , jaledural@yahoo.com.tr , jaledural@mynet.com
Jale Özen, Pilates Cadısı, Hamileler Kulubu, pilates, yoga, doğal doğum,eğitim, bebek,anne, baba olmak,hamile ve bebek ürünleri | Hamileler Kulubü

Hari Om Yoga Merkezi
Rüştiye sok. Rüştiye çıkmazı Şafak Apt. No: 42 D: 2
Kızıltoprak/Kadıköy
216 4146986
hariomyogamerkezi@gmail.com
HARIOM YOGA'YA HOŞGELDİNİZ

Inner Balance - The Center for Healthy Living
Richard Weathered ve Dr. Semra Weathered
Ayse Cavus Caddesi Colak Ismail Sokak Emek Apt. 52/4 34740 Suadiye
(216) 372 37 31 (PBX)semrich@mac.com

Kaivalya Yogashram
Bağdat cad. Göztepe
(216) 363 28 59info@yogaturk.com
.:. YogaTürk .:.
Merih Kenet yoga stüdyosu
Bağdat cad. Kantarcı Rıza sokak Köseoğlu Apt no 5/3 Erenköy
(216) 302 6965 - (532) 294 3322info@merihkenet.com
Merih Kenet Yoga Merkezi

Prana Yoga Merkezi
Bağdat Cad. Cemal Apt. No: 419 K: 4 D: 24 Şaşkınbakkal
(216) 467 82 76-7-8www.pranaki.com
info@pranaki.com

Sahaja Yoga
Ücretsiz Sahaja Yoga Meditasyon Kursları
Şube: Üst Göztepe
(532) 275 86 58 (Nahide Soner)-(532) 492 65 26 (Savaş Yılmaz)
www.sahajayogaportal.org

YogaEvim
Banu Değer - (dipl sVYASA 2005)
Şaşkınbakkalda yoga
(536) 586 73 17
banu.deger@gmail.com
Yoga Evim Yoga Omurga Terapi ve Yogilates Merkezi

Yoga Rooms
Cemil Topuzlu Cd. Cengiz Topel Sk. Humbaracı Apt. No:1 D:3 Kalamış, İstanbul
+90 216 336 00 10
info@yogarooms.com.tr
Yogarooms / Yoga rooms - İstanbul, yoga eğitimi, yoga dersi, yoga kursu

canım seç begen all

günaydın canım iyi pazarlar... nasıl ağrın sızın varmı iyisindir inşallah...

sadece ayaga kalktıgımda ezilen yerler acıyor.. sol kolumu kullanamıyorum şimdilik sarılı oldugu için.. onun dısında iiyim, oturur vaziyette uyudugum için biraz boynum tutulmuş zaten agrı kesicim var içince iyi geliyor.. gayet iiyim canım çok tşkler

Belkı ıyı cok tecrubelı bı doktor gıbı gorunuyo ama ınsanın butun hevesını sevkını kırıyor sagolsun :S kac aylık hamıleyım su zamana gelmısım sımdı bebek dogsa asla yasamaz denır mı allah askına sen mı yarattın hasa nerden bılıyosunvukuat bır degıl kı gecen hafta gıttıgımde dıyorum kı doktor bey ultrason kagıdını alabılır mıyız? En son kafasını cekmıs oglumun bı tane kare tek kafası olan kagıdı cıkardı esıme verdı alın kafası dıyo bıde gıcık !!! Sırf bu sebepten degıstıresım var doktoru zaten basladıgımdan berı de hıc guzel haberler alamadık ıyıce bırıktı ıcımde hersey :// son bır doktor secenegımız var ona da gıdıcem bakalım belkı umut ondadır.
Dun doktor donusu baya psıkopata baglamıstım ama sımdı ıyı olmya stres yapmmaya karar verdım sonucta ben ıyıysem yavrucum da ıyı olcak ve sıkıntı yaparak ta elımıze hıcbısey gecmıcek kasılmalar sancılar cogalcak belkı stres kaybımıza vesıle olcak Allah muhafaza..
Ilaca da bu sabah basladım cok sukur barız bı yan etkısı olmadı ıns boyle de devam eder.hafıf carpıntı yaptı bırazda ates bastı gıbı oldu..ılacın adı pre-par ıns kullanmak zornda kalmazsnız ama kullnan olursa da etkıler farklı olabılıyomus.
Ayy destyy ne cok derdım varmıs bı basladım susamadım bı turlu :)

Ins guzel dusunmeye odaklıycm bundan sonra kendımı nasıl dusunursek oyle olur bebegım saglıklı dogcak ve mutlu olcaz ıns ..

canım değiştir sen bu doktoru.. tecrübeli olması çok önemli ama sana güven vermesi ve anlayışlı davranması da çok önemli.. ben sırf yeterince anlayışlı ve ulaşılabilir değil diye tüp bebek doktoruma devam etmedim. tabi senin seçme şansın az ama başından beri seni strese soktuğu çok açık ve bu çok önemli.. yaştan dolayı erken doğum riskim var diyen sen miydin şimdi tam hatırlayamadım ama benim arkadaşım 39 yaşında tüp bebekle günlü ve çokta sağlıklı bir kız dünyaya getirdi artık herşey çok ilerlemiş durumda yani demem o ki kendini asla genellemeyeceksin.. herkes özel herkes farklı.. iyi düşün iyi olsun en önemlisi de bu..

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun…
Evimiz huzurlu ve neşeli olsun.

Allah herkese şifa versin,
bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah…
Herkese Hayirli pazarlar....

canım yeni gördüm çok üzüldüm,çok çok geçmiş olsun.iyi olmanıza çok sevindim
biliyorsun geçen haftada ben düşmüştüm Allahım bu korkuyu kimseye yaşatmasın,bebişlerimize sağlık versin...

Merhaba kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.Oğlum tam 2 hafta önden gidiyormuş doktorbile şaşırdı nedense:) boyu:35 cm,kilosu:1050 gr ayrıca kocaman birkafası var dedi.Dğum tarihimiz 11 hazirana kaydı şimdilik.Benim kuzu annesini aha fazla bekletmeye kıyamıyor anlaşılan: )

cnm çok tşkler sanada banada büyük geçmiş olduu umarım hiç kimse bir daha böyle bir durum yaşamaz.

Ya supersin ya tesekkurler

kızlar morhipoda elija gecelikler var uygun fiyata ve yaz sezonu. daha önce burdan biri yazmıştı elija aldım diye.
soranlar olmuştu.. almak isterseniz burdan bakabilirsiniz

%90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…