2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm çok tşkler sanada banada büyük geçmiş olduu umarım hiç kimse bir daha böyle bir durum yaşamaz.

amin inşallah canım

kızlar dün ikeaya ve mothercare e bebek mobilyası bakmaya gittim.zeynoo ilk aklıma gelen sensin,senin gibi karyolasını ve yatağını ikeadan alanlar memnunlar mı?hangi modeli aldılar?zahmet olmazsa resimleriyle paylaşabilirler mi?

iyi pazarlar hamişler.eksiklerin çoğunu tamamlamışsınız bile ne güzel.ben sadece 1 - 2tane zıbın ve hastane çıkışı aldım sadece.

Ya supersin ya tesekkurler

rica ederim tatlım ne demek ben şimdi yataklık oldum ya herşeyi bana sorabilirsiniz... nerde ne var anında cvp verilir

canım ben hiç pişman degilim. çok seviyorum mobilyalarımızı. bakim telde duruyorsa tekrar paylaşim.

canım aldıklarım bunlar, kulplarını sade porselen ve resimdeki kulpla degiştirdim bilgin olsun.

Eklentiler

• $397560_10151370164599096_1046490134_n.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $Fotoðraf0821.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $dgdd.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $Fotoðraf0893.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $9c14b5185a94dd298361d74a0bdd1f5d.webp
    982 bayt · Görüntüleme: 51

canim senin oglun da benim oglusum gibiymis benimki de tam 15-16 gün önden gidiyormus kocaman da kafasi varmis dogum tarihim 23 haziran normal de ama haziranin basin da gelebilir demisti doktorumuz.. Bunlar mayista gelise sasirmayalim biz bence

oyy 100 den düşmüşüm çok sevindirik oldum şimdi ben artık günler geçer inş rüyamda oğlumu gördüm zaten sabırsızlanıorum kucağıma almak iiçin artık

tünaydın diyeyim bari :) herkes iyi inşallah zeyno nasıl oldun cnm ağrın falan yok inş tekmeleri saymayı unutma

cnm tşk ederim iyiim napim nette fink atıyorum canım sayıyorum dikkatliyim o konuda.. zaten akşam hastaneye gidicez kontrol var.. bakalım hayırlısı.

cnm tşk ederim iyiim napim nette fink atıyorum canım sayıyorum dikkatliyim o konuda.. zaten akşam hastaneye gidicez kontrol var.. bakalım hayırlısı.

git tabi cnm ihmale gelmez kolaymı dnyaya getiriyoruz onları bebiş iyiyse anneside iyi olsun sorun kalmaz hadi hayrlısı olsun bakalım

Boyle bı rısk olmasa dusunmeden degıstırırdım tecrubesı guven verıyo ama tavrı cok moralımı bozuyo.ama suan benım tecrubeden cok morale ıhtıyacım var kı bunda da en cok doktorlar etkılı oluyo..sanırım degıstırcem boyle olmuyor cunku
erken dogum rıskım bunyemın hassas olmasından rahım duvarındakı ıncelmeden dolayı yoksa yas olarak en musaıt zaman dılımındeym ama ıste yasa bakmıyo bu ısler ıns gıdecegım doktor hakkanıyetlıdır bakalım artık oda aksı olursa sansım dıyıp oturcam yerıme

beşiğin yanları çıkıyomu bide kaça aldın parça olarak... Bebişin güle güle kullansın bu arada

evt beşigin yanı çıkıyor ve 2 kademede kullanabiliyorsun alt ve üst olarak.. beşigi yanlış hatırlamıyorsam 269 tl ye, şifonyeri 300 tl ye gardırobuda 445 tl ye almıştım.
tşkler canım

yaşasın 30 lu haftalar

Benim doktorum bana bunu anlatmaya çalıştı işte bu hafta canım. Şimdi 1100 gr ölçtüm. 10 dk sonra bebek pozisyonunu değiştirince başka bir şey ölçeceğim. Bu haftalardaki değerlere takılma, net sonuçlar değildir hiçbir zaman dedi. Zaten AC, FL gibi değerlerin yanında + - 15 gün yazıyor mesela. 2 haftalık yanılma payı var ileri ya da geri olarak yani.

hayırlısı olsun cnm ya ben hep korkmuşumdur küçük doğar diye küçük bebek daha çabuk büyürmüş gerçi ama ne bilim o korku var hep içimde acaba besleyebiliyor muyum die endişeliyim zorla yiyorum çoğu zaman iştahsızım genelde bu aydan snra inş sağlam yemeye başlarım

sen zaten doğru yolu bulmuşsun canım. stresten uzak durman gerektiğini kavramışsın. diğer doktordan da memnun kalmazsan artık bunu böyle kabul edicen birkaç ay daha çekicen. yat dinlen, ilacını düzenli iç, netten biraz araştırdım senin ilacı, direkt erken doğumu engellemek için zaten, bize olan yan etkilerine de bebiş için katlanıcaz artık :))) bir de gittiğin yer devlet hastanesi mi vs. nedir bilemiyorum, belki daha önce araştırmışsınızdır ama ben hatırlatayım oraya yeni gittiniz ya yenidoğan ünitesi en yakın nerde var bi araştırın. en önemlisi bu. 40. haftada doğsa da Allah korusun gerekirse diye bilmekte fayda var...

tatlım ben odamı ıkeadan aldım. beşik zeyno'nunkiyle aynı. benim şifonyerim yok. dolabımızı kendimiz oluşturduk. henüz kurmadığımız için foto paylaşamıyorum ancak alt değiştirme ünitem aşağıdaki. dolabı kendimi oluşturduk dedim ya altında 3 tane çekmece var allah kısmet ederse bu hafta kurucaz haftaya koyarım fotosunu. alt değiştirme ünitem alttaki :)

alt değiştirme masası < GULLIVER | IKEA Türkiye

yaşasın 30 lu haftalar

vayyy süpermiş kıskandım allah tamamına erdirsin, kucağına aldırsın sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…