cnm çok tşklersanada banada büyük geçmiş olduu umarım hiç kimse bir daha böyle bir durum yaşamaz.
bende sendenim :) 4 nisanda merkeze gidicez ozaman alıcaz bakalım :)iyi pazarlar hamişler.eksiklerin çoğunu tamamlamışsınız bile ne güzel.ben sadece 1 - 2tane zıbın ve hastane çıkışı aldım sadece.
Ya supersin yatesekkurler
amin inşallah canım
kızlar dün ikeaya ve mothercare e bebek mobilyası bakmaya gittim.zeynoo ilk aklıma gelen sensin,senin gibi karyolasını ve yatağını ikeadan alanlar memnunlar mı?hangi modeli aldılar?zahmet olmazsa resimleriyle paylaşabilirler mi?
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
Merhaba kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.Oğlum tam 2 hafta önden gidiyormuş doktorbile şaşırdı nedense:) boyu:35 cm,kilosu:1050 gr ayrıca kocaman birkafası var dedi.Dğum tarihimiz 11 hazirana kaydı şimdilik.Benim kuzu annesini aha fazla bekletmeye kıyamıyor anlaşılan: )
tünaydın diyeyim bari :) herkes iyi inşallah zeyno nasıl oldun cnm ağrın falan yok inş tekmeleri saymayı unutma
cnm tşk ederimiyiim napim nette fink atıyorum canım sayıyorum dikkatliyim o konuda.. zaten akşam hastaneye gidicez kontrol var.. bakalım hayırlısı.
canım aldıklarım bunlar, kulplarını sade porselen ve resimdeki kulpla degiştirdim bilgin olsun.
canım değiştir sen bu doktoru.. tecrübeli olması çok önemli ama sana güven vermesi ve anlayışlı davranması da çok önemli.. ben sırf yeterince anlayışlı ve ulaşılabilir değil diye tüp bebek doktoruma devam etmedim. tabi senin seçme şansın az ama başından beri seni strese soktuğu çok açık ve bu çok önemli.. yaştan dolayı erken doğum riskim var diyen sen miydin şimdi tam hatırlayamadım ama benim arkadaşım 39 yaşında tüp bebekle günlü ve çokta sağlıklı bir kız dünyaya getirdi artık herşey çok ilerlemiş durumda yani demem o ki kendini asla genellemeyeceksin.. herkes özel herkes farklı.. iyi düşün iyi olsun en önemlisi de bu..
beşiğin yanları çıkıyomu bide kaça aldın parça olarak... Bebişin güle güle kullansın bu arada
evt beşigin yanı çıkıyor ve 2 kademede kullanabiliyorsun alt ve üst olarak.. Beşigi yanlış hatırlamıyorsam 269 tl ye, şifonyeri 300 tl ye gardırobuda 445 tl ye almıştım.
Tşkler canım
aaaa canim gercekten 30 haftalik olmusum . Biliyordum tabiki gunumu ama takvime bakmamistim hci sen diyene kadar degistigin farkinda degildim. Canim cok tsk ederim insallahh darisi senin ve herkesin basina insallahh cabucak gecer gunlerimiz bebislerimizi kucagimiiza aldigimizi görmeyi nasip etsin rabbim
oleyyyyyyy yuppiiiiiiiiiii 10 haftamiz kaldiiiiii
30 cu haftasini kutlayan galiba ilk ben oldum suan icinAhaha 10 haftada cabukcak gecer insallahh
rananacim seniden tebrik ederim cnmmm sende ikili hanelere düsmüssün darisi teklileirn basian insallahhhhhh
yaşasın 30 lu haftalar
forumda gezinirken bu topiği buldum ve şok oldum söylenen bebek kilolarıyla doğan bebek kiloları çoğu tutmamış kızlar inceleyin bi isterseniz düşünmeye başladım şmdi:18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...su-dogumda-bebegin-kilosu-8.html#post29390346
Benim doktorum bana bunu anlatmaya çalıştı işte bu hafta canım.Şimdi 1100 gr ölçtüm. 10 dk sonra bebek pozisyonunu değiştirince başka bir şey ölçeceğim. Bu haftalardaki değerlere takılma, net sonuçlar değildir hiçbir zaman dedi. Zaten AC, FL gibi değerlerin yanında + - 15 gün yazıyor mesela. 2 haftalık yanılma payı var ileri ya da geri olarak yani.
Belkı ıyı cok tecrubelı bı doktor gıbı gorunuyo ama ınsanın butun hevesını sevkını kırıyor sagolsun :S kac aylık hamıleyım su zamana gelmısım sımdı bebek dogsa asla yasamaz denır mı allah askına sen mı yarattın hasa nerden bılıyosunvukuat bır degıl kı gecen hafta gıttıgımde dıyorum kı doktor bey ultrason kagıdını alabılır mıyız? En son kafasını cekmıs oglumun bı tane kare tek kafası olan kagıdı cıkardı esıme verdı alın kafası dıyo bıde gıcık !!! Sırf bu sebepten degıstıresım var doktoru zaten basladıgımdan berı de hıc guzel haberler alamadık ıyıce bırıktı ıcımde hersey :// son bır doktor secenegımız var ona da gıdıcem bakalım belkı umut ondadır.
Dun doktor donusu baya psıkopata baglamıstım ama sımdı ıyı olmya stres yapmmaya karar verdım sonucta ben ıyıysem yavrucum da ıyı olcak ve sıkıntı yaparak ta elımıze hıcbısey gecmıcek kasılmalar sancılar cogalcak belkı stres kaybımıza vesıle olcak Allah muhafaza..
Ilaca da bu sabah basladım cok sukur barız bı yan etkısı olmadı ıns boyle de devam eder.hafıf carpıntı yaptı bırazda ates bastı gıbı oldu..ılacın adı pre-par ıns kullanmak zornda kalmazsnız ama kullnan olursa da etkıler farklı olabılıyomus.
Ayy destyy ne cok derdım varmıs bı basladım susamadım bı turlu :)
Ins guzel dusunmeye odaklıycm bundan sonra kendımı nasıl dusunursek oyle olur bebegım saglıklı dogcak ve mutlu olcaz ıns ..
amin inşallah canım
kızlar dün ikeaya ve mothercare e bebek mobilyası bakmaya gittim.zeynoo ilk aklıma gelen sensin,senin gibi karyolasını ve yatağını ikeadan alanlar memnunlar mı?hangi modeli aldılar?zahmet olmazsa resimleriyle paylaşabilirler mi?
yaşasın 30 lu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?