2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

allah hayırlısını versin canım.. biraz yat dinlen ben eminim böyle biraz sıkıntılı da olsa senin bebiş çok erken gelmeyecek.. :)

Işte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:

Eklentiler

• $IMG_0993[1].webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_0992[1].webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_0991[1].webp
    14 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_0990[1].webp
    18 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_0989[1].webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_0988[1].webp
    16 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG_0987[1].webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 21
canım ben ikeanın sayfasına bakıyorum bu üç kapılı gardolobu bulamadım.iç bölmelerine bakmak istiyorumda.

Bizde yattıgımız yerden bunları aldık abimle birlikte dayısının hediyesi oldular

Eklentiler

• $1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $1 (1).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $1 (2).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $1 (3).webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $1 (4).webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $2276ad03948a8_0_304x424.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $f6ad8969c8bf2_0_304x424.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
yukarıdaki mesajı sana yazmıştım adını yazmayı unutmuşum.

aynen bu gidişle mayısa gelcek bizim oğlanlar. bu acele böyleeeeeeee ayoll:)

canım ben ikeanın sayfasına bakıyorum bu üç kapılı gardolobu bulamadım.iç bölmelerine bakmak istiyorumda.

Cnm bu ürünü bende internet sitesinde görmemiştim .. oraya gittigimde görmüştüm kampanya vardı o zaman.. ordaki satıcıya bu ürün internette yok demiştim oda kampanyalı ürünler stoklu oldugu için sitede yer almıyor demişti :26: içi oldukça büyük, ben ekstra raf aldım içine göz göz olduu

benim aklımda hiç ikea yoktu.aslında oturma odamı bozmam gerekecek bebek odası yapmak için.hala kararsızlık yaaşıyorum bu konuda ama senin yazdığın fiyatları görünce uygun geldi baya.çoktandır ikeaya gitmiyorum.aslında bir gün gidip bakmak lazım.belki böyle kampanyalı ürünlere falan denk gelebilirim.güle güle kullansın bebeğin odasını çok beğendim

Işte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:

Bizde yattıgımız yerden bunları aldık abimle birlikte dayısının hediyesi oldular

cicileriniz çoookk güzel kızlar güle güle sağlıkla kullansın minikler.... benimde önümüzdeki hafta evde badana var 15 nisan gibi de allah nasip ederse oğlumun mobilyaları gelecek.. kıyafetleri hazır bizim oğluşun ama bakım malzemesi küvet bez falan alacağım tabi biberon vs. de bir de kendime gecelik almam lazım bugün biraz baktım ama yazlıklar çıkmamış bakalım hayırlısı artık..

cnm ikeada kampanya olmadan da uygun alabilirsin.. tek tek parça olarak aldıgın için ciddi uygun oluyor.. arkadaşım da ordan aldı mesela şifonyeri 4 çekmeceli 149, karyolasını 260, gardıraobunuda 270 tl ye aldı meselaaa.. sen bence kesin bak... begenmenede çok sevindimm , şu an gözüme iyi gelmiyor, yerleşmesini bekliyorum bende.. duvar kagıdı ve raflar yapılcak bakalım artık iyileşmeyi beklicezz :44:

cnm çok tşk ederizz alışverişin sonu yok ben bunu anladım.evlenmeden önce çeyiz için söylerlerdi, çeyiz bitmez diye.. şimdide bebiş için aynı şey oluyor.. doğana kadar tamam bitti diyemicem galibaa
ÇOK GÜZELLER ANNESİ GÜLE GÜLE İYİ GÜNLERDE GİYSİN YAVRUN

saol hayatım seninkilerde çok güzelll, güle güle eskitelimm

MAŞALLah değmesin oğluna seninle günümüz aynı ama benim kız senin oğluşundan daha küçük 24 haftada 30 cm boyu 620 kilosu vardı eşime dedim biraz önce diyor ki söyle bakalım ne yiyormuş

hepsi cok güzeller canim güle güle kullanin insallah.. bu babam beni seviyor gibi yazan seylere ben de cok heves ediyorum ama burda hic yok böyle sirin seyler ya

amin inşallah cnm sağol hele onlar bi gelsinlerde eskitiriz teyzesi sanki daha çok var ben çok heyecanlı ve sabırsızım hergün cicilerine bakıyorum kızım gelde giy artık bunları diyorum onları seviyorum uff kendimi 30-35 haftalarda göemek istiyorum artık

Ben hep diyorum herkese zaten cok hareketli hic durmuyor icerde sanki tünel kaziyor :) senin de 98 gün kalmis buarada tahmini dogum tarihlerimiz de ayniymis en az 35 li haftalara kadar sabretsinler de ondan sonra istedigi zaman gelebilir oglusum zaten cok sabirsizim safak sayiyoruz artik

teşekkür ederiz teyzesi amin cümlemize bunları giydirmemizi nasip etsin inşalah evet ya bende daha onları almadım iki hafta sonra izmir'e doktora gittiğimde alacağım bebek mağazasından

hepsi cok güzeller canim güle güle kullanin insallah.. bu babam beni seviyor gibi yazan seylere ben de cok heves ediyorum ama burda hic yok böyle sirin seyler ya

hoş geldin dünürüm nasılsın çok teşekkür ettim tatlım internette var cnm vala bende dün pazardan aldım hemde 3.5 tl ye neler yapmışlar onu babası için aldım pek bi hoşuna gitti

Canim benim kuzenim 27. haftada dünyaya getirdi oglunu gecen yil... aslin da onun erken dogum ihtimali yoktu ama insanliktan nasibini almamis olan kocasi tartisma sirasinda hamile hamile dövmüs bizim kizi tabi sonrasin da kanama apar topar hastane derken mecbur dogum demis doktoru cocuk 27. hafta da dogdu 3 ay küvez de kaldi cok kücüktü dogdugun da ama suan cok saglikli... 6 aylik olduktan sonra birden daha hizli büyümeye baslamis bebek.. benim bildigim sinir 22. haftadan sonra dikkar et kendine insallah en az 32. haftaya kadar bekleyebilir bebisin ama sen moralini yüksek tut stress yapma kendine onun da cok etkisi var hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…