Boyle bı rısk olmasa dusunmeden degıstırırdım tecrubesı guven verıyo ama tavrı cok moralımı bozuyo.ama suan benım tecrubeden cok morale ıhtıyacım var kı bunda da en cok doktorlar etkılı oluyo..sanırım degıstırcem boyle olmuyor cunku
erken dogum rıskım bunyemın hassas olmasından rahım duvarındakı ıncelmeden dolayı yoksa yas olarak en musaıt zaman dılımındeym ama ıste yasa bakmıyo bu ıslerıns gıdecegım doktor hakkanıyetlıdır bakalım artık oda aksı olursa sansım dıyıp oturcam yerıme
iyi pazarlar hamişler.eksiklerin çoğunu tamamlamışsınız bile ne güzel.ben sadece 1 - 2tane zıbın ve hastane çıkışı aldım sadece.
yaşasın 30 lu haftalar
canim senin oglun da benim oglusum gibiymis benimki de tam 15-16 gün önden gidiyormus kocaman da kafasi varmis dogum tarihim 23 haziran normal de ama haziranin basin da gelebilir demisti doktorumuz.. Bunlar mayista gelise sasirmayalim biz bence
canım ben ikeanın sayfasına bakıyorum bu üç kapılı gardolobu bulamadım.iç bölmelerine bakmak istiyorumda.
Cnm bu ürünü bende internet sitesinde görmemiştim .. oraya gittigimde görmüştüm kampanya vardı o zaman.. ordaki satıcıya bu ürün internette yok demiştim oda kampanyalı ürünler stoklu oldugu için sitede yer almıyor demişti :26: içi oldukça büyük, ben ekstra raf aldım içine göz göz olduu
Işte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:
Bizde yattıgımız yerden bunları aldık abimle birliktedayısının hediyesi oldular
Bizde yattıgımız yerden bunları aldık abimle birliktedayısının hediyesi oldular
benim aklımda hiç ikea yoktu.aslında oturma odamı bozmam gerekecek bebek odası yapmak için.hala kararsızlık yaaşıyorum bu konuda ama senin yazdığın fiyatları görünce uygun geldi baya.çoktandır ikeaya gitmiyorum.aslında bir gün gidip bakmak lazım.belki böyle kampanyalı ürünlere falan denk gelebilirim.güle güle kullansın bebeğin odasını çok beğendim
cicileriniz çoookk güzel kızlar güle güle sağlıkla kullansın minikler.... benimde önümüzdeki hafta evde badana var 15 nisan gibi de allah nasip ederse oğlumun mobilyaları gelecek.. kıyafetleri hazır bizim oğluşun ama bakım malzemesi küvet bez falan alacağım tabi biberon vs. de bir de kendime gecelik almam lazım bugün biraz baktım ama yazlıklar çıkmamış bakalım hayırlısı artık..
ÇOK GÜZELLER ANNESİ GÜLE GÜLE İYİ GÜNLERDE GİYSİN YAVRUN
aynen bu gidişle mayısa gelcek bizim oğlanlar. bu acele böyleeeeeeee ayoll:)
Işte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:
cnm çok tşk ederizzalışverişin sonu yok ben bunu anladım.evlenmeden önce çeyiz için söylerlerdi, çeyiz bitmez diye.. şimdide bebiş için aynı şey oluyor.. doğana kadar tamam bitti diyemicem galibaa
saol hayatım seninkilerde çok güzelll, güle güle eskitelimm
aynen bu gidişle mayısa gelcek bizim oğlanlar. bu acele böyleeeeeeee ayoll:)
cicileriniz çoookk güzel kızlar güle güle sağlıkla kullansın minikler.... benimde önümüzdeki hafta evde badana var 15 nisan gibi de allah nasip ederse oğlumun mobilyaları gelecek.. kıyafetleri hazır bizim oğluşun ama bakım malzemesi küvet bez falan alacağım tabi biberon vs. de bir de kendime gecelik almam lazım bugün biraz baktım ama yazlıklar çıkmamış bakalım hayırlısı artık..
hepsi cok güzeller canim güle güle kullanin insallah.. bu babam beni seviyor gibi yazan seylere ben de cok heves ediyorum ama burda hic yok böyle sirin seyler ya
Belkı ıyı cok tecrubelı bı doktor gıbı gorunuyo ama ınsanın butun hevesını sevkını kırıyor sagolsun :S kac aylık hamıleyım su zamana gelmısım sımdı bebek dogsa asla yasamaz denır mı allah askına sen mı yarattın hasa nerden bılıyosunvukuat bır degıl kı gecen hafta gıttıgımde dıyorum kı doktor bey ultrason kagıdını alabılır mıyız? En son kafasını cekmıs oglumun bı tane kare tek kafası olan kagıdı cıkardı esıme verdı alın kafası dıyo bıde gıcık !!! Sırf bu sebepten degıstıresım var doktoru zaten basladıgımdan berı de hıc guzel haberler alamadık ıyıce bırıktı ıcımde hersey :// son bır doktor secenegımız var ona da gıdıcem bakalım belkı umut ondadır.
Dun doktor donusu baya psıkopata baglamıstım ama sımdı ıyı olmya stres yapmmaya karar verdım sonucta ben ıyıysem yavrucum da ıyı olcak ve sıkıntı yaparak ta elımıze hıcbısey gecmıcek kasılmalar sancılar cogalcak belkı stres kaybımıza vesıle olcak Allah muhafaza..
Ilaca da bu sabah basladım cok sukur barız bı yan etkısı olmadı ıns boyle de devam eder.hafıf carpıntı yaptı bırazda ates bastı gıbı oldu..ılacın adı pre-par ıns kullanmak zornda kalmazsnız ama kullnan olursa da etkıler farklı olabılıyomus.
Ayy destyy ne cok derdım varmıs bı basladım susamadım bı turlu :)
Ins guzel dusunmeye odaklıycm bundan sonra kendımı nasıl dusunursek oyle olur bebegım saglıklı dogcak ve mutlu olcaz ıns ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?