Işte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:
masallah size allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
hoş geldin dünürüm nasılsın çok teşekkür ettim tatlım internette var cnm vala bende dün pazardan aldım hemde 3.5 tl ye neler yapmışlar onu babası için aldım pek bi hoşuna gitti
teşekkür ederiz teyzesi amin cümlemize bunları giydirmemizi nasip etsin inşalah evet ya bende daha onları almadım iki hafta sonra izmir'e doktora gittiğimde alacağım bebek mağazasından
Hosbulduk dünür nasilsin kizimiz nasil iyi bakiyorsun dimi emanetimize... canim internette burda da var cok basit burdakiler her yerde hep ayni sey.. ne güzel hesapli almissin canim güle güle eskitirsiniz insallah senin de bizim gibi bebek odasi yok sanirim yatak oturma odasinda gibi geldi de bana.. bizim de evimiz kücük malum sirf yatak ve kücük bir dolap aldik yatak odamiza
ben de izmirdeyim canım ama netten araştırıp alacaklarımı belirledim hepsini birarada pek mağazada bulamıyorum ondan tek seferde netten alıp kargoyu bedavaya getireceğim. biraz mağazalardan da baktım fiyatlar aynıya geliyor..
kızlarrr.. Lcw den o kırmızı geceliği kim almıştı bende çok beğendimde bedenine karar veremiyorum....
iyiyiz sağol cnm sen nasılsın damadım nasıl bakıyorum meyve yediriyorum şimdi
evet ya mağazalar çok pahalı bu hafta pazara baktım çok güzel şeyler var mağazadan 3 takım aldım 150 tl ne gereği var zaten çabuk büyüyorlar tasarruflu olmak lazım kolay kazanılmıyor paralar
cnm biz eşimin iş yerinin lojmanlarında oturuyoruz üü odası var biri yatak odasi biri yatak odası biride boş utumu yapıyorum çamaşırlarımı asiyorum kiler gibi kullanıyorum o odayı lazım bana e zaten çocuk ilk aylarda yalnız yatmıyor ben kendim istemedim biraz büyüyünce yaparım dedim hem yeni evlendik boç ödüyoruz ne gereği var genişe çıktığımda en iyilerini yaparım kızıma hele bi gelsin
aldım almazmıyım daha alıcamda kendimi zor tutuyorum daha erken amin canım ilerde paylaşırım resimleriniaaa sündüzcüm hoş geldin tatlım nasılsın tesekkür edrz teyzesi senin bebişiininde cicişlerini görürüz duydum sende bişeyler almışsın sende güle güle giyindir
Işte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:
minik kuzunun papilerine bayıldım çok ciciler biz daha hiç papiş almadık tek anneannesi bot almış oğluma annesinin gibi tonla ayakkabısı olsun istiyorum bu ay başlamalıyım :) güle güle eskitin tatlımBizde yattıgımız yerden bunları aldık abimle birliktedayısının hediyesi oldular
beşiğimizi kurduk kızlar. bu ikea iyi hoşta montaj olayı gıcık ya. kurarken çizdik biraz. benim aldığım karyolanın ilerde önü çıkar sanıodum ama bu önü çıkmayanlardan sanırım.
minikkuş almıştı canım yanlış hatırlamıyorsam m beden di.
evet kurulumu zor oluyor ama olsun değmiştir. güle güle kullanın inşallah...
sağol canım bi türlü karar veremedim denemeden almak içime sinmiyor...
hepsi .çok güzel güle gle kullan ben park yatağını merak ettim markası ne acabaIşte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:
minik kuzunun papilerine bayıldım çok ciciler biz daha hiç papiş almadık tek anneannesi bot almış oğluma annesinin gibi tonla ayakkabısı olsun istiyorum bu ay başlamalıyım :) güle güle eskitin tatlım
beşiğimizi kurduk kızlar. bu ikea iyi hoşta montaj olayı gıcık ya. kurarken çizdik biraz. benim aldığım karyolanın ilerde önü çıkar sanıodum ama bu önü çıkmayanlardan sanırım.
canım hangi ürün grubundan aldın? hatırlamıyorsan kurulum kagıdına bak bakalım orda yazar.. önü mutlaka çıkıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?