canım herşeyin çok güzel olmuş güle güle kullanın odanın duvar rengini sorcaktım ne renk bende bu renk boyatmak istiyorum da
tşkler canım, benimde çok hoşuma gitti çok sevimli buldumlimangoda babyjem kampanyası var ordan aldık tanesi 8.90i istersen bir bak belki sende alırsın, oğluşlarımızın papileri aynı olur
napalım gelin çok buluruz zaten şmdiden oğlumun 12 taliplisi varGvn1907; tesekkur ederim TATLIM Rabbim daha cicişlerini sana verdin inşallah:)) haha senin oğlun sandına küssün o zaman babası koyü gs vermez fenerliye kızını o gs takimi bilhassa kendileri özel aldılar Kizi dogunda resmimi çekip dergiye verecekmiş :)) sende oğluşunun cicileri at görelim kuzum
arkadaslar kusura bakmayın 25 yorum ıcın bu sacmalıkları yapıyorum
kızlaaarrr bu bacak krampları için ilaç veriyormu doktor, 2 gecedir acayip kötü oluyor, dün gece 4 defa kramp girdi 2 sağ 2 sol bacağıma bugün hiiç yürüyemedim ne yapmam gerekiyorki
canım aldıklarım bunlar, kulplarını sade porselen ve resimdeki kulpla degiştirdim bilgin olsun.
cicileriniz çoookk güzel kızlar güle güle sağlıkla kullansın minikler.... benimde önümüzdeki hafta evde badana var 15 nisan gibi de allah nasip ederse oğlumun mobilyaları gelecek.. kıyafetleri hazır bizim oğluşun ama bakım malzemesi küvet bez falan alacağım tabi biberon vs. de bir de kendime gecelik almam lazım bugün biraz baktım ama yazlıklar çıkmamış bakalım hayırlısı artık..
100 olmuşum ay heyecan yaptım. halayımı da çekeyim
bu arada dün kara yağmura bakmadan havuzluhan çıkarmamızı yaptık. birçok şeyi aldım çanta alamadım çok yoruldum beynim durdu, karar veremedim bir türlü.
kalanları internetten alacağım.
cnm ikeada kampanya olmadan da uygun alabilirsin.. tek tek parça olarak aldıgın için ciddi uygun oluyor.. arkadaşım da ordan aldı mesela şifonyeri 4 çekmeceli 149, karyolasını 260, gardıraobunuda 270 tl ye aldı meselaaa.. sen bence kesin bak... begenmenede çok sevindimm, şu an gözüme iyi gelmiyor, yerleşmesini bekliyorum bende.. duvar kagıdı ve raflar yapılcak bakalım artık iyileşmeyi beklicezz :44:
Işte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:
3 gündür yoktum amma kaynatmışsınız. Geçmişi tamamen okuyamadım. Burda 7. Türk festıvali vardı Miami ye gittik üç gün orda kaldık. Biraz Türkiye ile hasret giderdik iyi oldu.
Deryaerhan: arabanın markası Stokke. Daha önce koymuştum resmini. Travel sistemi aldım. Biraz ağır ve hantal ama benim evim tek katlı ve arabamda büyük olduğu için sorun olmaz benim için. Ama apartman da üst katlarda yaşayan ve SUV tarzı arabası olmayanlar için sıkıntı olabilir. Bayağı ağır ve büyük çünkü. Katlansada büyük ama bebek için rahatmış öyle dediler
Bu arada bir iki göbek resmi gördüm utandım. Benim göbek iki misli büyük çünküüüü. Oğlum çok mu iri yoksa benmi çok irileştim acaba?
canım ben ikeanın sayfasına bakıyorum bu üç kapılı gardolobu bulamadım.iç bölmelerine bakmak istiyorumda.
beşiğimizi kurduk kızlar. bu ikea iyi hoşta montaj olayı gıcık ya. kurarken çizdik biraz. benim aldığım karyolanın ilerde önü çıkar sanıodum ama bu önü çıkmayanlardan sanırım.
Zeynoo sanırım bir kaza geçirmişsin, geçmişe bakyım ama bulamafım tam olarak ne olduğunu çok çok geçmiş olsun neyseki iyiymişsin
bugün eşimin amcasının gelini köyden geldi alışveriş için aslında beni örnek göstererek o ne aldıysa bana da alın demiş kayınvalidesine ama almadıkları için kendi geldiköyleri çok kötü hiçbirşey satılmıyo durumları da yok ilk defa doktoro kontrole gitti 35 haftalık çıktı bebiş 5 haftası kalmış sonra pazara gittiler kayınvalidemle 100 liraya herşeyini aldı 2.5 liralık çıtçıtlı badiler 5 liraya battaniye 5 liraya pijama takımı... bu ekonomik durum dediğimiz ne geniş bir yelpaze yaa 5 liraya anne çantası almış bana da gösterdiler anne çok güzelmiş bana da alalım haftaya dedim kayınvalidem sevindi göz kırpıyo bana kız üzülmesin diye hepsini abarta abarta övdük bi de dönüp kendime baktım kalan listeme baktım iki kardeşin gelinleriyiz halbuki ama bana bakışı giyindiklerime konuşmama dikkat edişi çok üzdü beni ona bişeyler alsam ezmiş gibi mi olurum acaba hiç karışmasam mı ki :44:
Uconn canım o dolap indirimdeydi ama malesef 2 martta kampanya bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?