ağlamak istiyorum
zaten bugün tam hormonlarının tavan yaptığı gündeyim.ağlayıp duruyorum.ev kendimin taşınma ihtimalim yok.80 metrekare bir evim var.2 oda 1 salon.kendim bile zor sığarken şimdi bebeğe aldığım kıyafetleri bazanın altında saklıyorum.bugün beşik baktık.beşiğin yanına illaki şifonyer almam gerekiyor.eve geldim elimde mezuro ölçüyorum biçiyorum çıldırmak üzereyim.oturma odasını bozmaya karr verdim.ucuz yollu ikeadan takım mı yapsam acaba diyodum.sonra geri vazgeçer gibi oldum.çünkü yatılı misafirim çok oluyor ve oturma odasını bozup bebek odası yaparsam geleni koynumda yatırırım artıkçıldırıcam merveeeeee.hadi 3 yıl falan böyle idare ettim sonra kızıma illaki çocuk odası yapıcam.o zamana kadar sıksam mı dişimi:44:
Ayy üzüldüm bak şimdi.Ama genede o fiyata iyi almışlar valla nerdeymiş öyle uygun fiyatlara bebek kıyafetleri
Kadına değilde bebeğe alabilirsin kadına alırsan belki yanlış anlayabilir:26: Yani daha doğrusu ben olsam öyle yapardım
Bebeğe alırdım canım
bebeğe almalıyım da o bana alamayacak ya şimdi napsam bilemedim köyde bi patik bi de yelek örüp hediye ederler fazlasını alsam mahcup olabilirbi yolunu bulcam artık
Canım bizde taşınamazsak eğer dolabını beşiğini felan mecburen kendi odama kuracağım ama hepsini nasıl sığdıracağım aklım almıyor benimdebizim evimizde 2+1 ama yatak odamız geniş allahtan.İnşallah taşınırız
Ama bide şöyle bişey var oda yapan arkadaşlarımı görüyorum gidip bakıyorum tamam çok güzel her şey kurmuşlar süslemişler ama
Kullanamıyorlarmış çünkü yanlarından ayırmaya kıyamıyorlarmış bebeciklerini odalar boş boş duruyor şimdi
Benimde aklım çok karıştı canım ya:44::44:Ne yapsam bilemedim
En iyisi sen bi beşik al çekmeceli olanlar varya altı onu koyarsın yatak odana kendi şifoniyerinide boşaltıp bebeğin kıyafetlerini yerleştirirsin:26:
Canım bizde taşınamazsak eğer dolabını beşiğini felan mecburen kendi odama kuracağım ama hepsini nasıl sığdıracağım aklım almıyor benimdebizim evimizde 2+1 ama yatak odamız geniş allahtan.İnşallah taşınırız
Ama bide şöyle bişey var oda yapan arkadaşlarımı görüyorum gidip bakıyorum tamam çok güzel her şey kurmuşlar süslemişler ama
Kullanamıyorlarmış çünkü yanlarından ayırmaya kıyamıyorlarmış bebeciklerini odalar boş boş duruyor şimdi
Benimde aklım çok karıştı canım ya:44::44:Ne yapsam bilemedim
En iyisi sen bi beşik al çekmeceli olanlar varya altı onu koyarsın yatak odana kendi şifoniyerinide boşaltıp bebeğin kıyafetlerini yerleştirirsin:26:
Sen alıp K.validene versen K.validen verse o kadına senin aldığını bilmese maksat yardım etmek nasıl olsa
Olabilirmi acaba:26:
bu iyi fikir işte hem kayınvalidem yengesi oluyo benim almamla onun alması çok farklı olurçok sağol tatlım bunu düşünene kadar saçmasapan bir sürü şey düşündüm ben bi noel baba eksik kalmıştı
waauueewww 30. haftadamısın, biz de o günleri görcek miyizz yaaa
çok kıskandım
valla hiç alçakgönüllülük yapamıycam kıskanın bananegöbüşümü gere gere oturuyorum çok mutluyum çooook siz otururken ben çalışıyomuşum demek ki kızııııımmm
Evet kıskanıyorum ve heveslemiyorum size ama bana ne ya bende 3 ayy boyunca hep çalıştım ama anca oldu)) bende mutluyum ohhh gerideyiz belki amma olsun:)))
pazartesi sendromu içindeyim kızlar
izne ayrılmama son iki hafta yani son iki pazartesi. ha gayret diyorum kendme
Neler aldın anlatsana hadiMeraklandın bu arada nerelerdeydin ya sen 1 haftadır felan yoktun en son hastaydın
İyileştin mi şimdi iyimisin canım:26:
hazran anneleri bebeişler için hazırlıklara başladınızmı ben evi badana boya yaptım temizlige kalktım erkenden belki erekn dogum felan olur diye mazallah :)
çoookk yoruldummmmmmmmmmmm
benimde büyük baya. o arkadaşlar numunelikti sanırım :)
canım eklesesnize göörelimmmmOh beee içimi rahatlattın. Çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?