2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım bizde taşınamazsak eğer dolabını beşiğini felan mecburen kendi odama kuracağım ama hepsini nasıl sığdıracağım aklım almıyor benimde bizim evimizde 2+1 ama yatak odamız geniş allahtan.İnşallah taşınırız
Ama bide şöyle bişey var oda yapan arkadaşlarımı görüyorum gidip bakıyorum tamam çok güzel her şey kurmuşlar süslemişler ama
Kullanamıyorlarmış çünkü yanlarından ayırmaya kıyamıyorlarmış bebeciklerini odalar boş boş duruyor şimdi
Benimde aklım çok karıştı canım ya:44::44: Ne yapsam bilemedim
En iyisi sen bi beşik al çekmeceli olanlar varya altı onu koyarsın yatak odana kendi şifoniyerinide boşaltıp bebeğin kıyafetlerini yerleştirirsin:26:

bebeğe almalıyım da o bana alamayacak ya şimdi napsam bilemedim köyde bi patik bi de yelek örüp hediye ederler fazlasını alsam mahcup olabilir bi yolunu bulcam artık

bebeğe almalıyım da o bana alamayacak ya şimdi napsam bilemedim köyde bi patik bi de yelek örüp hediye ederler fazlasını alsam mahcup olabilir bi yolunu bulcam artık

Sen alıp K.validene versen K.validen verse o kadına senin aldığını bilmese maksat yardım etmek nasıl olsa
Olabilirmi acaba:26:

benim yatak odam büyük fazladan 2 odam da var ama oda takımı almadım küçük bi park yatak aldım tamam gerçekten kullanılmaz çünkü büyüdüklerinde odadan anladıklarında yaparız odalarını zaten bu dönemde aldıklarınıza bakın çoğu kendimize bebek ne anlayacak hevesimizden yapıyoz ne yapsak

ay ben bide 2. çocuk düşünüyorum bunu sığdıramadım onu napıcam acaba:)
eee sen ölçmeden mi aldın eşyaları ya sığmazsa napcan.bozcan o zaman mecburen oturma odasını.ay benim annem kardeşim falan gelecek bebeğe bakmak için ilk aylarda yatılıçok olacak.odayı bozamıyorumki geleni nereye yatırırım yoksa.sırf beşik bari çekmeceli falan olsun diye ikeadan alamadım belisten almayı düşünüyorum.

Sen alıp K.validene versen K.validen verse o kadına senin aldığını bilmese maksat yardım etmek nasıl olsa
Olabilirmi acaba:26:

bu iyi fikir işte hem kayınvalidem yengesi oluyo benim almamla onun alması çok farklı olur çok sağol tatlım bunu düşünene kadar saçmasapan bir sürü şey düşündüm ben bi noel baba eksik kalmıştı

waauueewww 30. haftadamısın, biz de o günleri görcek miyizz yaaa
çok kıskandım

waauueewww 30. haftadamısın, biz de o günleri görcek miyizz yaaa
çok kıskandım

valla hiç alçakgönüllülük yapamıycam kıskanın banane göbüşümü gere gere oturuyorum çok mutluyum çooook siz otururken ben çalışıyomuşum demek ki kızııııımmm

Gvn1907; haha yesinler oğlunun taliplerini bak cok kıskandım simdi bende kızımı açık arttırmalı satışa sunacağım hıı :)))

Merve02; cnm benim cok tesekkur ederim begenmene sevindim daha neler alicam ben kızıma daha güzelleri cicileri senin ve kızının olsun TATLIM:))))

Dilca; ben dün eklemiştim cnm

valla hiç alçakgönüllülük yapamıycam kıskanın banane göbüşümü gere gere oturuyorum çok mutluyum çooook siz otururken ben çalışıyomuşum demek ki kızııııımmm

Evet kıskanıyorum ve heveslemiyorum size ama bana ne ya bende 3 ayy boyunca hep çalıştım ama anca oldu)) bende mutluyum ohhh gerideyiz belki amma olsun:)))

Teyzeleri artık oğluşumuzun ismini de kararlaştırdık ALİ ESAT Ali kayınbabamdan Esat ise çok hayırlı ve mutlu demek hep mutlu olsun oğlum inşallah

Evet kıskanıyorum ve heveslemiyorum size ama bana ne ya bende 3 ayy boyunca hep çalıştım ama anca oldu)) bende mutluyum ohhh gerideyiz belki amma olsun:)))

tatlım benim yaa sayılı gün çabuk geçiyo bir günle haziran anneleri topiğine girmeyi başardım da hava atıyom bi gün geciksem mayıs topiğinde benim gibiler beni ezebilirdi

pazartesi sendromu içindeyim kızlar
izne ayrılmama son iki hafta yani son iki pazartesi. ha gayret diyorum kendme

hazran anneleri bebeişler için hazırlıklara başladınızmı ben evi badana boya yaptım temizlige kalktım erkenden belki erekn dogum felan olur diye mazallah :)
çoookk yoruldummmmmmmmmmmm

Neler aldın anlatsana hadi Meraklandın bu arada nerelerdeydin ya sen 1 haftadır felan yoktun en son hastaydın
İyileştin mi şimdi iyimisin canım:26:

sağol canım iyiyim. antibiyotik kullandım da iyi oldum ona üzülüyorum. tabi annem geldi onun da etkisi var. sonra babam geldi bu pazartesi. yarın gidiyorlar.
aldıklarımı bi ara fotoğraf eklerim olur mu?

hazran anneleri bebeişler için hazırlıklara başladınızmı ben evi badana boya yaptım temizlige kalktım erkenden belki erekn dogum felan olur diye mazallah :)
çoookk yoruldummmmmmmmmmmm

canım çok erken değilmi..doğuma daha çok var 2 aya kadar yine aynısı olur..ben mart ayı hele bitsin diyorum..gerçi sende haklısın ne olur ne olmaz ama..hayırlısı inşallah zamanında gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…