2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
valla hiç alçakgönüllülük yapamıycam kıskanın banane göbüşümü gere gere oturuyorum çok mutluyum çooook siz otururken ben çalışıyomuşum demek ki kızııııımmm
valla yaa
keşke ben de daha erken çalışsaymışım
havalar ısındıkca zorlaşıyo
Allah hepimize kolaylık versin
ve rahat doğum tabi

Bizde yattıgımız yerden bunları aldık abimle birlikte dayısının hediyesi oldular

dayisinin aldigi cicilerde cok guzelmiss güle güle kullansin senin bebisin de insallah . ay ne dayilar var kiskandim hee :26:

oda takimida cok guzell cok begendim bebisini icinde görmekte nasip olur insallahh

tatlım benim yaa sayılı gün çabuk geçiyo bir günle haziran anneleri topiğine girmeyi başardım da hava atıyom bi gün geciksem mayıs topiğinde benim gibiler beni ezebilirdi

Evet ya sayılı gün artık şafak sayıyorum 10 dakika sonra şafak 97 olacak))
İyi yaptin iyiki Burdasin kimseler seni ve kuzucugunu edemez biz teyzeleri var:))

Cnm oğlunun ismi de cok güzelmiş ismi ile yaşasın insallah

Anam şuna bak ya yerim senin buynunu:18:
MasallAh kızına cnm evet günden güne büyüyorlar bizde 24 haftamızda yarım kiloyu gecmiştik bu gidişimizde 1 kiloyu geçmiştir inşallah sorma ya anne olduğunu git gide daha cok hissediyorum icimi tarifi imkansız bir sevgi ve şefkat doldurdu anne ol
Ak harika No duygu Rabbim herkese yaşatsın bunlari

okurken icim gitti canim ya cok yazik kadina bu devirde hala böyle kisilerin olmasi cok aci verici ilk defa doktora gitti ddiye okuyunca bizler aklima geldi biz bebegimizi bir ay göremiyoruz diye nasil stres yapiyoruz kendimize, yok o test yok bu test
kadin doguracak olmus haftasindan bile haberi yok keske yakinimda olsa böyle kisilerde ben bebisime aldiigm herseyden onada alip versem (( canim sende mervenin dedigi gibi yap kayinvalidene ver o oana versin..
ayrica kadinada birseyler almani isterdim belki yanlis anlamaz cok sevinir insanin ihtiyaci oluca heleki söz konusu bir bebekse
gururu cokta taklamiyor.
hani demisya ona ne alirlarsa banada alin diye. sende alip desenki bunlarda cok gerekliymis yeni ögrendim kendime alirken sanada almak istedim diyebilirsin belki :))
ALLAH YARDIMCI OLSUN INSALLAHHHHH

marmara park avm panço mağazasından aldım canım ama battaniyesizdi,battaniyesini ayrı satıyorlar.tam takım olsun diye hepsi,battaniyeyi de alayım dedim,penye battaniye işe yarar hem

yaşasın 30 lu haftalar

evet yasasinnnnnn 30lu haftalar tebrik ederim seni de ..
aynen bende bir gun daha gecikseysim mayis anneleri icinde ezilecektim heheh:18:
ama valla iyiki haziran annesi olmusum ne kadar dogumu mayista beklesemde
burdakileri tanimis olmaktan cokkk mutluyumm
ayrica bende cok kiskandim seni günümüz ayni oldugu halde

herkes seni tebrik etmiss beni tebrik eden olmamiss agliyacam heeee beni sevmiymisiniz yaaaaaaaaa

Zde senin burda olmandan ve seni tanımış olmaktan mutluyuz cnm seni de ben tebrik edeyim gözün Aydın tebrik ederim sende 30 haftaya girmişsin darısı gitmeyenlerin ve benim basıma olsun:)))

sende saol cnm herkesin olsun insallah en guzelleri.. aldiklarinin icinde görmekte kismet olsun insallahhhh betüs bebisi yerim ben onun totosunu annesi

Amin inşallah cnm hehe teyzesi cok küçük daha o ya dogunda yersin tmm bende senin kızın torosunu yerim)

Zde senin burda olmandan ve seni tanımış olmaktan mutluyuz cnm seni de ben tebrik edeyim gözün Aydın tebrik ederim sende 30 haftaya girmişsin darısı gitmeyenlerin ve benim basıma olsun:)))

cokkkkkk tsk ederim cnmm. siz dün gece tebrik etmistiniz cnm ben etmeyenlere demistim :26:
tekradan söylemende cok hosuma gitti saol canim benim bende sizi tanidigim icin cok mutluyum.
insallah canimm darisi senin ve girmeyenlerin basina cabucak gecsin gunler insallahh

öyle tatlım ya hatta hiç gelmeyecekti de biz ısrar ettik ne olur ne olmaz diye doğumu da evde yapcak daha 16 yaşında beni de kıskanıyo biraz ya da özeniyo bilmiyorum ama hoşgörüyorum küçük daha napsın

marmara park avm panço mağazasından aldım canım ama battaniyesizdi,battaniyesini ayrı satıyorlar.tam takım olsun diye hepsi,battaniyeyi de alayım dedim,penye battaniye işe yarar hem

kaça aldın... marmara park a uğruyorum arada. uygun ve güzelse bende alabilirim

Amin inşallah cnm hehe teyzesi cok küçük daha o ya dogunda yersin tmm bende senin kızın torosunu yerim)

amanda aman betüsüne kiyamazmis annesi tamam canim dogsun öyle yerim artik napim bekleriz biraz daha zaten ne kaldiki sunun surasinda dimi

ay rana dun gece uykumda sabaha kadar o malum iki meyveyi gördum
uyudum uyandim görmeye devam ettim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…