valla yaavalla hiç alçakgönüllülük yapamıycam kıskanın bananegöbüşümü gere gere oturuyorum çok mutluyum çooook siz otururken ben çalışıyomuşum demek ki kızııııımmm
cok guzeller cnm gule gule kullansin bebisin insallahh :)))Işte bizimde cicişlerimiz teyzeleri daha yeni başladık almaya bunlar bu hafta aldıklarım:13::13::13::13::13::13::13:
Bizde yattıgımız yerden bunları aldık abimle birliktedayısının hediyesi oldular
pazartesi sendromu içindeyim kızlar
izne ayrılmama son iki hafta yani son iki pazartesi. ha gayret diyorum kendme
tatlım benim yaa sayılı gün çabuk geçiyobir günle haziran anneleri topiğine girmeyi başardım da hava atıyom bi gün geciksem mayıs topiğinde benim gibiler beni ezebilirdi
Eki Görüntüle 660287 Eki Görüntüle 660288 Eki Görüntüle 660289 Eki Görüntüle 660293 Eki Görüntüle 660294
1 kilo 100 gr olmuş kızım ve büyüyor. anne olmak her geçen gün daha anlamlı oluyor :)
cok guzeller cnm gule gule kullansin bebisin insallahh :)))
bugün eşimin amcasının gelini köyden geldi alışveriş için aslında beni örnek göstererek o ne aldıysa bana da alın demiş kayınvalidesine ama almadıkları için kendi geldiköyleri çok kötü hiçbirşey satılmıyo durumları da yok ilk defa doktoro kontrole gitti 35 haftalık çıktı bebiş 5 haftası kalmış sonra pazara gittiler kayınvalidemle 100 liraya herşeyini aldı 2.5 liralık çıtçıtlı badiler 5 liraya battaniye 5 liraya pijama takımı... bu ekonomik durum dediğimiz ne geniş bir yelpaze yaa 5 liraya anne çantası almış bana da gösterdiler anne çok güzelmiş bana da alalım haftaya dedim kayınvalidem sevindi göz kırpıyo bana kız üzülmesin diye hepsini abarta abarta övdük bi de dönüp kendime baktım kalan listeme baktım iki kardeşin gelinleriyiz halbuki ama bana bakışı giyindiklerime konuşmama dikkat edişi çok üzdü beni ona bişeyler alsam ezmiş gibi mi olurum acaba hiç karışmasam mı ki :44:
bende seni görmeyi umuyordumcanım bebişlerin cicileri topiginde paylaştıgın pançonun hastane çıkışını nerden aldın, senin aldıgın battaniyeli, ben bakıyorum ama her yerde battaniyesiz var :44:bende battaniyeli takım almak istiyorum da çok begendim nerden bulabilirim yardımcı olursan sevinirim
yaşasın 30 lu haftalar
Eki Görüntüle 660287 Eki Görüntüle 660288 Eki Görüntüle 660289 Eki Görüntüle 660293 Eki Görüntüle 660294
1 kilo 100 gr olmuş kızım ve büyüyor. anne olmak her geçen gün daha anlamlı oluyor :)
Tesekkur ettik teyzesi tabi ya betüşün cicileri onlar en güzelleri de sizin oldun cnm:))
evet yasasinnnnnn 30lu haftalar tebrik ederim seni de ..
aynen bende bir gun daha gecikseysim mayis anneleri icinde ezilecektim heheh:18:
ama valla iyiki haziran annesi olmusum ne kadar dogumu mayista beklesemde
burdakileri tanimis olmaktan cokkk mutluyumm
ayrica bende cok kiskandim seni günümüz ayni oldugu halde
herkes seni tebrik etmiss beni tebrik eden olmamiss agliyacam heeee beni sevmiymisiniz yaaaaaaaaa
sende saol cnm herkesin olsun insallah en guzelleri.. aldiklarinin icinde görmekte kismet olsun insallahhhh betüs bebisi yerim ben onun totosunu annesi
Zde senin burda olmandan ve seni tanımış olmaktan mutluyuz cnm seni de ben tebrik edeyim gözün Aydın tebrik ederim sende 30 haftaya girmişsin darısı gitmeyenlerin ve benim basıma olsun:)))
okurken icim gitti canim ya cok yazik kadina bu devirde hala böyle kisilerin olmasi cok aci vericiilk defa doktora gitti ddiye okuyunca bizler aklima geldi biz bebegimizi bir ay göremiyoruz diye nasil stres yapiyoruz kendimize, yok o test yok bu test
kadin doguracak olmus haftasindan bile haberi yokkeske yakinimda olsa böyle kisilerde ben bebisime aldiigm herseyden onada alip versem (( canim sende mervenin dedigi gibi yap kayinvalidene ver o oana versin..
ayrica kadinada birseyler almani isterdim belki yanlis anlamaz cok sevinir insanin ihtiyaci oluca heleki söz konusu bir bebekse
gururu cokta taklamiyor.
hani demisya ona ne alirlarsa banada alin diye. sende alip desenki bunlarda cok gerekliymis yeni ögrendim kendime alirken sanada almak istedim diyebilirsin belki :))
ALLAH YARDIMCI OLSUN INSALLAHHHHH
marmara park avm panço mağazasından aldım canım ama battaniyesizdi,battaniyesini ayrı satıyorlar.tam takım olsun diye hepsi,battaniyeyi de alayım dedim,penye battaniye işe yarar hem
Amin inşallah cnm hehe teyzesi cok küçük daha o ya dogunda yersin tmm bende senin kızın torosunu yerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?