2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

talıaaa tebrikler

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

aaaaaaa simdi daha cok üzüldüm yaaaaa cok kucukmusssssss dogumu evde yapiyor olmasida ayri bir dert.
yaaa insallah hic bir sorun yasamadan bir solukta dogurur ALLAHIM sen yardim et bu kizaa .

canim iyi ediyorsun onun durumunda kim olsa icten ice kiskanir birazda olsa, daha cok imreniyordur. sen hosgörmeye devam et en dogrusunu yapiyorsun :))))

kızlar bende 81 güne düşmüşüm
aynı askerler gibi şafak sayarım artık
eşimin memleketi olan düzcedeyim bugün:119:

talıaaa tebrikler

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

aaaaaa s simdi bak cok utandim vallaa:26::26::26: bu kadarini hic düsünmemistimm canim benimm cokkkkkk
tesekkür ederim cok saoll valla cok sevindimm cok mutlu oldum azucukta simardum:26::26::26::26::26:

darisini senin basina insallahhh canim

ee kızlar uyku tutmadı. pc bana ben pc ye bakıorum. muhabbetimiz daha aksın ya. bi konu bulalım. yarın işe gidecek olan varmı. çarpıntımsı bi durumum var şu an. daha çok gergin gibiyim. kafamı boşaltmam lazım.

cnm sen yaz birsey bizlerde arkadan geliriz mutlaka :)) ben calismiyorum calisan varmi suan burda bilmiyorum sen gidiyorsun sanirim yanlis hatirlamadiysam yine sen sabah kalka bilcekmisin peki uykusuz kalma sonra.gecmis olsun bu arada canini SIKAN bir durum mu oldu acaba carpinti basladi

iyi geceler hamisler nasilsiniz...

iyi geceler cnm hosgeldinn ben kendi adima iyim ama cokta yorgunum bugun sen nasilsinn

hosbulduk canim sevindim iyi olmana... ben de iyiyim aslin da ama bir habere cok üzüldüm bugün agla agla kafam gözüm sisti resmen tüm gün

ne haberi cnm. ya üzülecegin aglayacagin haberlerden uzak dur buaralar bebisini düsün izleme. ben oyle yapiyorumm.

canim belki duymussundur sen de haberler de... genelde üzücek stress yapicak konulardan uzak duruyorum ama aci haber tez duyulur hani bu onlardan birisi... 19-20 yasinda iki tane türk genci uzaktan tanidik olur sabah ise giderken araba kazasi gecirip hayatini kaybetmisler kazanin fotograflarini görünce icim parcalandi hem araba hem de icindekiler parcalara ayrilmislar tamamen.. iki aileye ates düstü birde bir kac gün önce gördügün birisi olunca üzülmemek elde degil..

kızlar utanarak size bi soru sorcam. tuvalet temizliği size de zor oluyor mu. kişisel temizlik. peçete kullanıyorum mecburen ben. ama bende hemeroid mi çatlak mı ona benzerimsi bi sorun başladı hamileyken. peçete sanırım tahriş edio. hafif kan geldi peçeteye. bi püf noktası var mı ya. karnımdan çok zor oluyor temizlenmek.

Rica ederim cnm ya ne demek gercekleri söyledim evet etmiştik fi mı aman ben fün ne yediğimi mı biliyorum ki neyse tekrarda fayda vardır inşallah cnm ya iki hafta sonra bende 30 gorucem))

çalışıorum evet. ya ben herşeyi stres yapıorum. haftasonu dha çok yoruluorum. dün boş geçti zaten bişi yapamadım. bugünde anca beşiği kurduk bişi yapmadım. onları stres yapıorum sanırım. evdeyken yeteri kadar beslenmiorum bile. yemek de yapmadım. hiç namazda kılmadım. işte o koşturmacanın arasında fırsat bulup herbişiyi yapıorum. evde yapmıorum. sonra vicdanım üstüme çöreklenio. sanırım vicdanımın sıkıntısı vr şu an. hiç uykum yok

Cnm iki ay once cok kötu kabizlik yasamıştım makatta catlama olmuştu gercekten cok zor ve acılı birsey doktorum iki tane merhem verdi birbirine karıştırıp sür dedi geçmezse cerrahi işlem gerekebilir demişti ben kremlerin faydasını gördüm istersen sendeni dene tuvalet kağıdına gelince senin icin sıkıntılı oluyorsa kullanma su ile yıka gecmis olsun

duymamistim canim bir kac gundur haberleri hic izleyemiyorum. cok üzüldüm basin sagolsun seninde
raabim ailelerine bol bol sabir versin dayanma gücü versin insallahh. cok genclermis yazikkk

duymamistim canim bir kac gundur haberleri hic izleyemiyorum. cok üzüldüm basin sagolsun seninde
raabim ailelerine bol bol sabir versin dayanma gücü versin insallahh. cok genclermis yazikkk

Amin canim aslin da benimde öyle konusmuslugum kontagim falan yok ama sürekli disarda karsilastigimiz gördügümüz insanlardi... suan kendimde bebek bekleyen annelik duygusunu cok iyi anlayabilen birisi olarak biran koptum görünce, haliyle cokta duygusaliz buaralar mekanlari cennet olsun insallah

Allah'tan geldik ve yine ona döndürüleceğiz
Basınız sagolsun Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabırlar verdin cnm üzülüyor insan tabi tanıdık olunca zor ama cok fazla üzülme oğlunu düşün oda seninle aynı seyleri yaşıyor elden gelir birsey yok takdir-i ilahi

su ile yıkayamıorum çünkü uzanamıorum karnımdan. çok eziyet oluyor tuvalet temizliği bana. hamileliğin başında ağrı kaşıntı tuvaletimin yarıda kalması hissi gibi şyler yaşadım. genel cerrahiye gittim banada krem verdi iki tane. ara ara şikayetim oldukça kullanıorum. çok kullanmak istemiorum. zaten sorunlu bi bölgeyi tuvalet kağıdıyla daha çok zedeliorum sanırım. ama eskisi gibide uzanamıorum ki

mikailesra başınız sağolsun. etkilenmemek için tam okumadım yazdıklarını. sende etkilenmemeye çalış. olmuordur tabi ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…