evet yasasinnnnnn 30lu haftalar tebrik ederim seni de ..
aynen bende bir gun daha gecikseysim mayis anneleri icinde ezilecektim heheh:18:
ama valla iyiki haziran annesi olmusum ne kadar dogumu mayista beklesemde
burdakileri tanimis olmaktan cokkk mutluyumm
ayrica bende cok kiskandim seni günümüz ayni oldugu halde
herkes seni tebrik etmiss beni tebrik eden olmamiss agliyacam heeee beni sevmiymisiniz yaaaaaaaaa
öyle tatlım ya hatta hiç gelmeyecekti de biz ısrar ettik ne olur ne olmaz diye doğumu da evde yapcak daha 16 yaşındabeni de kıskanıyo biraz ya da özeniyo bilmiyorum ama hoşgörüyorum küçük daha napsın
talıaaa tebrikler
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ee kızlar uyku tutmadı. pc bana ben pc ye bakıorum. muhabbetimiz daha aksın ya. bi konu bulalım. yarın işe gidecek olan varmı. çarpıntımsı bi durumum var şu an. daha çok gergin gibiyim. kafamı boşaltmam lazım.
iyi geceler hamisler nasilsiniz...
cnm sen yaz birsey bizlerde arkadan geliriz mutlaka :)) ben calismiyorum calisan varmi suan burda bilmiyorum sen gidiyorsun sanirim yanlis hatirlamadiysam yine sen sabah kalka bilcekmisin peki uykusuz kalma sonra.gecmis olsun bu arada canini SIKAN bir durum mu oldu acaba carpinti basladi
iyi geceler cnm hosgeldinn ben kendi adima iyim ama cokta yorgunum bugun sen nasilsinn
hosbulduk canim sevindim iyi olmana... ben de iyiyim aslin da ama bir habere cok üzüldüm bugün agla agla kafam gözüm sisti resmen tüm gün
ne haberi cnm. ya üzülecegin aglayacagin haberlerden uzak dur buaralar bebisini düsün izleme. ben oyle yapiyorumm.
cokkkkkk tsk ederim cnmm. siz dün gece tebrik etmistiniz cnm ben etmeyenlere demistim :26:
tekradan söylemende cok hosuma gitti saol canim benimbende sizi tanidigim icin cok mutluyum.
insallah canimm darisi senin ve girmeyenlerin basina cabucak gecsin gunler insallahh
cnm sen yaz birsey bizlerde arkadan geliriz mutlaka :)) ben calismiyorum calisan varmi suan burda bilmiyorum sen gidiyorsun sanirim yanlis hatirlamadiysam yine sen sabah kalka bilcekmisin peki uykusuz kalma sonra.gecmis olsun bu arada canini SIKAN bir durum mu oldu acaba carpinti basladi
iyi geceler cnm hosgeldinn ben kendi adima iyim ama cokta yorgunum bugun sen nasilsinn
kızlar utanarak size bi soru sorcam. tuvalet temizliği size de zor oluyor mu. kişisel temizlik. peçete kullanıyorum mecburen ben. ama bende hemeroid mi çatlak mı ona benzerimsi bi sorun başladı hamileyken. peçete sanırım tahriş edio. hafif kan geldi peçeteye. bi püf noktası var mı ya. karnımdan çok zor oluyor temizlenmek.
canim belki duymussundur sen de haberler de... genelde üzücek stress yapicak konulardan uzak duruyorum ama aci haber tez duyulur hani bu onlardan birisi... 19-20 yasinda iki tane türk genci uzaktan tanidik olur sabah ise giderken araba kazasi gecirip hayatini kaybetmisler kazanin fotograflarini görünce icim parcalandi hem araba hem de icindekiler parcalara ayrilmislar tamamen.. iki aileye ates düstü birde bir kac gün önce gördügün birisi olunca üzülmemek elde degil..
duymamistim canim bir kac gundur haberleri hic izleyemiyorum. cok üzüldüm basin sagolsun seninde
raabim ailelerine bol bol sabir versin dayanma gücü versin insallahh. cok genclermis yazikkk
canim belki duymussundur sen de haberler de... genelde üzücek stress yapicak konulardan uzak duruyorum ama aci haber tez duyulur hani bu onlardan birisi... 19-20 yasinda iki tane türk genci uzaktan tanidik olur sabah ise giderken araba kazasi gecirip hayatini kaybetmisler kazanin fotograflarini görünce icim parcalandi hem araba hem de icindekiler parcalara ayrilmislar tamamen.. iki aileye ates düstü birde bir kac gün önce gördügün birisi olunca üzülmemek elde degil..
Cnm iki ay once cok kötu kabizlik yasamıştım makatta catlama olmuştu gercekten cok zor ve acılı birsey doktorum iki tane merhem verdi birbirine karıştırıp sür dedi geçmezse cerrahi işlem gerekebilir demişti ben kremlerin faydasını gördüm istersen sendeni dene tuvalet kağıdına gelince senin icin sıkıntılı oluyorsa kullanma su ile yıka gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?