2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende zaten daha önceden vardi hemeroid ama cok sükür hamilelikte hic sikinti yasamadim. gabizlikta cekmedim hic hatta aferdersiniz tuvalete zor yetisiyorum . :26: hamilelikte tmm tersiydi olay herzaman gabizlik cekiyorum. utandigim icinde doktora hic gitmedim ya:26::26: ama cok kötu bir durmdada degildi cok sukur. buaralarda basur oldum sanirim ben surekli kasinti var doktorum krem verdi onu kullaniyorum ama faydasi olmadi ne yazikki:26:
tuvalet kagidi yerine islak mendil olanlarindan kullan yada sadece su ile temizlemeye calis daha iyi :))

Allah razi olsun canim aynen insanin vakti dolunca bir sekil de aliyor rabbim.. kaza yaptiklari yolda 3-4 km yakin yol kenari tamamen tarla sadece bir tane agac var o civar da, sen git tam agacin oldugu yer de kontrolunu kaybet miknatis gibi cekmis kader.. ben yine uzaktan biriyim rabbim ailelerine sabir versin insallah.. biraz da evde yalniz oldugum icin esimin de hasreti var tabi buda tuzu biberi oldu bosaltim icimdekileri.. iyim suan sükür

taliaa uzanamıorum :) sorunum bu. biraz detaya gircem. belki ben yanlış yapıyorumdur. suyla temizlik yaptığım zaman farklı, peçeteyle temizlik yaptığım zaman farklı güzergah kullanıorum. utandım detaya giremedim. umarım anlamışınızdır.

ben iyi sayılırım çok şükür canım
sadece bu aralar hamilelikten olsa gerek psikolojim altüst deli gibi bir mutluyum bir sinirli bir üzgün bir ağlamaklı saçma sapan ruh hallerim var zavallı kocam da şaşırdı napıcanı

sen nasılsın peki nasıl geçiyor tek başına günler?

niye bukadar takiyorsun kafana canim. hem kendini hemde bebisini üzüyorsun hersey olur zamanla, daha cok vaktimiiz var.

klendine ve bebisine iyi bak sen yoksa hic birsey yapamiyacaksin halsiz kalcaksin ac birakma kendini ya yemegini ye güzelce :)))

canım tuvalet kağıdını ıslatarak kullanırsan tahriş etmez. kuru kullanırsan canın da yanar. ıslatmayı dene bende işe yarıyor

allah iyilik versin canim ben de iyiyim cok sükür oglusum da iyi oglusuma hergün günlük tutuyorum, evdeki kücük esyalarin yerlerini degistiriyorum badana boya bile yapiyorum bunaldigim da baska türlü vakit gecmiyor... senin yine kocisin yanin da naz yapabiliyorsun benimkiyle ben günde belki 15 dk telefon da konusuyorum oda hep oglusumuzdan geciyor konu...

yetismektemi gucluk cekiyorsun,anladim desem yalan olur inanki ben önce pecete sonra su sonra tekrar pcete kullaniyorum
ama sende yara olusmus birde o yuzden aci veriyordur pecete . eger dogru anladiysam yetismektede gucluk cekiyorsun göbisten bu konuda bir öneride bulunamiyacam ne yazikki. benimde kafami karistirdin

ay yazmisin zaten son anda fark ettim pardon ( az önce demisitm tuvalet icin islak mendiler var onlari kullan cok rahat oluyor acimiyor o zaman arkadan uazanarak temizlersin oyle sonra suyla devam :)))

Son düzenleme:

Arkadasim arkadan uzanip temizlemeye calis diyecegim ama ozaman da belini incitebilirsin... deneme yanilma yöntemiyle biliyorum
uzanabildigin kadar artik onun disinda günde en az 1 kere dusa gir sadece vücudunu yikarsin icin rahat etsin diye ben öyle yapiyorum

giriorum detaya o zaman. ben eskiden önce peçete sonra su yardımıyla temizlik yapıodum. peçete ve su ikisi bir arada olduğu için tahriş olmuordu.

şimdi ben göbeğimden dolayı arkaya kadar uzanamıorum. büyük temizliğinde sıkıntı var yani. diğerinde yok. peçeteyle nasıl uzanıyorsun dersen peçeteyi diğer taraftan kullanıyorum. suyla olduğu zaman ön taraftan yapıorum. ama o şekilde şuanda ulaşamıorum arkaya off ya. bu sorunu bi ben yaşıorum galiba

canım yaa çok zordur eminim benim de eşim iş için yurt dışına gidecek bir haftaya kadar ve üzüntüsü beni şimdiden sardı annemlerin yanında kalıcam kocacım yokken. ama ne kadar ana baba da olsa kocam başka yaa herkese böyle mi bilmiyorum ama o başka nazım bir tek ona geçiyor, beni en iyi o anlıyor, en çok da o seviyor gibi geliyor allah ım onu hiiç başımdan eksik etmesin inşallah hiçbirimizinkini de

ay arkadasim yanlis anlama sakin ama bir an okurken nasil yapabiliriz diye gözüm de canlandirdim biran önden arkaya iyice uzanayim derken yuvarlanip kafa üstü düsme aman diyeyim

evt sık sık duş alıorum birazda bu sebepten. ama genede içim rahat etmior. hemde bugün orayı sürekli peçete kullanmaktan tahriş ettim. acıdı hatta. o yüzden sorayım bunun yntemimi var diye dedim. benim karnım aşağıda biraz. ondan mı ben yetişemiorum acaba. başka kimsede böle bi sorun yok sanırım.

arkadan uzanıp suyla temizlemeye alışkın değilim ya nasıl olur bilemiorum. off ya

ay arkadasim yanlis anlama sakin ama bir an okurken nasil yapabiliriz diye gözüm de canlandirdim biran önden arkaya iyice uzanayim derken yuvarlanip kafa üstü düsme aman diyeyim

bu zamana kadar onun mücadelesini verdim zaten. her tuvaletten çıkmaya 100 mt koşmuş gbi nefes nefese kalıodum. baktım olmuyor peçeteye yükleneyim dedim. ama o da sorun çıkardı. hayır daha 3 ay var, ben napcam yaaa:18:

Kesinlik le canim bak benim esim yaklasik 4 yildir senenin yarisi evde yok alismis olmam gerekirken hala her gidisin de ilk kezmis gibi zor oluyor adam daha ilk günden burnum da tütüyor öyle cicim aylarin da falan da degiliz evleneli 7 yil tanisali 10 yil olucak yani..
önceleri ben de annemlere gidiyordum kalmak icin ama kendimi tuaf bir sekilde yabanci, misafir gibi hissediyorum orda sonra duramayip tekrar kendi evime kaciyordum... ben yine az cok alistim senin ki ilk kez gidicekse daha zor olur bir hafta göz acip kapamadan gecer insallah idare ediceksin artik bebisinle

canim özelden mesaj attim bir bak istersen. demek istedigini dogru anlamisim zaten ama bir cözum bulamadikm galiba sana malesef ayrica bu sorunu bir tek senin yasadigini sanmiyorum bende gucluk cekiyorum ama senin kadar degil sanirim

canim özelden mesaj attim bir bak istersen. demek istedigini dogru anlamisim zaten ama bir cözum bulamadikm galiba sana malesef ayrica bu sorunu bir tek senin yasadigini sanmiyorum bende gucluk cekiyorum ama senin kadar degil sanirim

nerdeyse 3 sayfadır benim tuvalet sorunumla uğraşıoz çözüm bulamadık gibi

bak canim eger tahris ettiyse normal tuvalet icin olan islak mendili yerine bu bebislerimizin poposu icin olanlardan al.. onlar daha hassas olur.. zaten dogru düzgün egilemiyormussun suyla temizleyeyim derken hem etrafi hem kendini islatip birde egilme güclügü cekersin iyice... basta caresi yok malesef veya benim aklima gelen birsey yok daha mecbur idare edicez.. yabanci forumlarada üyeyim mesela ben ordada hep bu sorunlardan sikayet ediyorlar ama kimseden akillica bir fikir okumadim suana kadar:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…