kızlar utanarak size bi soru sorcam. tuvalet temizliği size de zor oluyor mu. kişisel temizlik. peçete kullanıyorum mecburen ben. ama bende hemeroid mi çatlak mı ona benzerimsi bi sorun başladı hamileyken. peçete sanırım tahriş edio. hafif kan geldi peçeteye. bi püf noktası var mı ya. karnımdan çok zor oluyor temizlenmek.
Allah'tan geldik ve yine ona döndürüleceğiz
Basınız sagolsun Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabırlar verdin cnm üzülüyor insan tabi tanıdık olunca zor ama cok fazla üzülme oğlunu düşün oda seninle aynı seyleri yaşıyor elden gelir birsey yok takdir-i ilahi
mikailesra başınız sağolsun. etkilenmemek için tam okumadım yazdıklarını. sende etkilenmemeye çalış. olmuordur tabi ......
hosgeldin cnm sende , biz bir kac gecedir boyle hareketliyiz gececiler demeye basladik kendimizebu gece hareketlisiniz bu satte kimse olmazdı :) uyku tutumadı mı :)
bende zaten daha önceden vardi hemeroid ama cok sükür hamilelikte hic sikinti yasamadim. gabizlikta cekmedim hic hatta aferdersiniz tuvalete zor yetisiyorum . :26: hamilelikte tmm tersiydi olay herzaman gabizlik cekiyorum. utandigim icinde doktora hic gitmedim ya:26::26: ama cok kötu bir durmdada degildi cok sukur. buaralarda basur oldum sanirim ben surekli kasinti var doktorum krem verdi onu kullaniyorum ama faydasi olmadi ne yazikki:26:
tuvalet kagidi yerine islak mendil olanlarindan kullan yada sadece su ile temizlemeye calis daha iyi :))
çalışıorum evet. ya ben herşeyi stres yapıorum. haftasonu dha çok yoruluorum. dün boş geçti zaten bişi yapamadım. bugünde anca beşiği kurduk bişi yapmadım. onları stres yapıorum sanırım. evdeyken yeteri kadar beslenmiorum bile. yemek de yapmadım. hiç namazda kılmadım. işte o koşturmacanın arasında fırsat bulup herbişiyi yapıorum. evde yapmıorum. sonra vicdanım üstüme çöreklenio. sanırım vicdanımın sıkıntısı vr şu an. hiç uykum yok
ben iyi sayılırım çok şükür canım
sadece bu aralar hamilelikten olsa gerek psikolojim altüstdeli gibi bir mutluyum bir sinirli bir üzgün bir ağlamaklı saçma sapan ruh hallerim var zavallı kocam da şaşırdı napıcanı
sen nasılsın peki nasıl geçiyor tek başına günler?
taliaa uzanamıorum :) sorunum bu. biraz detaya gircem. belki ben yanlış yapıyorumdur. suyla temizlik yaptığım zaman farklı, peçeteyle temizlik yaptığım zaman farklı güzergah kullanıorum. utandım detaya giremedim. umarım anlamışınızdır.
taliaa uzanamıorum :) sorunum bu. biraz detaya gircem. belki ben yanlış yapıyorumdur. suyla temizlik yaptığım zaman farklı, peçeteyle temizlik yaptığım zaman farklı güzergah kullanıorum. utandım detaya giremedim. umarım anlamışınızdır.
yetismektemi gucluk cekiyorsun,anladim desem yalan olur inankiben önce pecete sonra su sonra tekrar pcete kullaniyorum
ama sende yara olusmus birde o yuzden aci veriyordur pecete . eger dogru anladiysam yetismektede gucluk cekiyorsun göbisten bu konuda bir öneride bulunamiyacam ne yazikki. benimde kafami karistirdin
giriorum detaya o zaman. ben eskiden önce peçete sonra su yardımıyla temizlik yapıodum. peçete ve su ikisi bir arada olduğu için tahriş olmuordu.
şimdi ben göbeğimden dolayı arkaya kadar uzanamıorum. büyük temizliğinde sıkıntı var yani. diğerinde yok. peçeteyle nasıl uzanıyorsun dersen peçeteyi diğer taraftan kullanıyorum. suyla olduğu zaman ön taraftan yapıorum. ama o şekilde şuanda ulaşamıorum arkayaoff ya. bu sorunu bi ben yaşıorum galiba
Arkadasim arkadan uzanip temizlemeye calis diyecegim ama ozaman da belini incitebilirsin... deneme yanilma yöntemiyle biliyorum
uzanabildigin kadar artik onun disinda günde en az 1 kere dusa gir sadece vücudunu yikarsin icin rahat etsin diye ben öyle yapiyorum
ay arkadasim yanlis anlama sakin ama bir an okurken nasil yapabiliriz diye gözüm de canlandirdim biran önden arkaya iyice uzanayim derken yuvarlanip kafa üstü düsme aman diyeyim
canım yaa çok zordur eminimbenim de eşim iş için yurt dışına gidecek bir haftaya kadar ve üzüntüsü beni şimdiden sardı annemlerin yanında kalıcam kocacım yokken. ama ne kadar ana baba da olsa kocam başka yaa herkese böyle mi bilmiyorum ama o başka nazım bir tek ona geçiyor, beni en iyi o anlıyor, en çok da o seviyor gibi geliyor allah ım onu hiiç başımdan eksik etmesin inşallah hiçbirimizinkini de
evt sık sık duş alıorum birazda bu sebepten. ama genede içim rahat etmior. hemde bugün orayı sürekli peçete kullanmaktan tahriş ettim. acıdı hatta. o yüzden sorayım bunun yntemimi var diye dedim. benim karnım aşağıda biraz. ondan mı ben yetişemiorum acaba. başka kimsede böle bi sorun yok sanırım.
arkadan uzanıp suyla temizlemeye alışkın değilim ya nasıl olur bilemiorum. off ya
canim özelden mesaj attim bir bak istersen. demek istedigini dogru anlamisim zaten ama bir cözum bulamadikm galiba sana malesefayrica bu sorunu bir tek senin yasadigini sanmiyorum bende gucluk cekiyorum ama senin kadar degil sanirim
evt sık sık duş alıorum birazda bu sebepten. ama genede içim rahat etmior. hemde bugün orayı sürekli peçete kullanmaktan tahriş ettim. acıdı hatta. o yüzden sorayım bunun yntemimi var diye dedim. benim karnım aşağıda biraz. ondan mı ben yetişemiorum acaba. başka kimsede böle bi sorun yok sanırım.
arkadan uzanıp suyla temizlemeye alışkın değilim ya nasıl olur bilemiorum. off ya
bu zamana kadar onun mücadelesini verdim zaten.her tuvaletten çıkmaya 100 mt koşmuş gbi nefes nefese kalıodum. baktım olmuyor peçeteye yükleneyim dedim. ama o da sorun çıkardı. hayır daha 3 ay var, ben napcam yaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?