2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evey canım yaa ilk defa gidecek şimdiye kadar arada şehir dışına giderdi o da günübirlik. bu sefer hem yurt dışına gidecek hem de en az iki hafta kalıcak dediğin gibi sabredicez artık kızımla

seninki daha bir zormuş canım ya senenin yarısı nedir allah yardımcın olsun sabır versin vallahi ne diyim

Min cümlemizden senden de olsun cnm iyi olmana sevindim neyse sen dolmussun bu olayda boşalmana sebep olmuş evet yapacak birsey yok Rabbim sirali ölüm verdin hepimize bende annemi trafik kazasında kaybettim gercekten ecel geldiki bir mıknatıs gibi çekiyor iste

Derya ve pdnk hoş geldiniz kizlar nasıldınız

Geridönüşüm kutusu cnm tuvalet kağıdı ile uzanabiliyorsan öyle de uzanır yada ıslak birseyle sil tada ayıptır söylemesi arkadan dogru uzanmaya caliş

ekmek parasi canim gitseler bir dert gitmeseler baska bir dert.. calisiyorsan eger yine zamani gecirirsin veya annenlerde aktiv bir aileyse yine gecer zaman tabi bu sirf gün icin de gecerli gece olunca kocam kocam diye yanin da oldugu her saniyesini ararsin benim gibi neyseki benimki bu hafta sonu gelicek nöbeti sana devretmis olurum artik

off o ıslak mendillerin atımı var birde ben tuvalet kağıdını tuvalete atıodum. ıslak mendili atamam ama. hem herseferinde ıslak mendille nasıl gircem ya bunca zaman tonla kişi hamile kaldı bi çözüm bulamamışlar mı ya

Cok saolasin canim benim annen icin de üzüldüm mekani cennet Peygamber efendimize komsu olur insallah rabbim dogacak kizina uzun ömürler versin hepimize hayirli evlat nasip etsin insallah

ranana diğer güzergahı denicem mecbur. o da olmazsa ıslak mendil artık.

ya canim aklima birsey geldi ama bilmem ne dersin sen bu tuvalete takilan taharet denilen sey varya ondan alip taktirsana esine.. öyle pahali birsey de olmasa gerek bizimkiler de var ordan aklima geldi bak annem hamileyken babandan allah razi olsun iyiki almis cok isime yariyor diyordu bundan kac yil önce o aklima geldi

kızlar sol kasığım beni yedi bitirdi yeminle deli olucam durduk yere bir acı saplanıyor, adım atamaz oluyorum kalıyorum öyle, kıpırdamadan geçmesini bekliyorum. resmen canım yanıyor çok acıyor çok bazen de adet sancısı gibi karnım kasıklarım sancıyor. bir hafta sonra kontrolüm var sorucam bakalım doktoruma ne diyecek

o ne ?????? ............

Cnm sana iki seçenek sunuyorum
1) bir uzun hortom kullan hiç uzanma derdi olmaz
2) uç ayy boyunca hiç yıkama silme öyle kalsın :))))

3 ay yıkamasam halim ne olur acaba. kokmak garanti.

uzun hortum bana göre değil maalesef. tuvalet konusunda takıntılıyım. kullanamam öle. yere değiyor uzun olunca. sonra ben onu elime alamam. hamilelik testini bile hemen imha ettim ben. takıntım var bu konuda

mikailesranin önerdigide hortum gibi birsey zaten tuvalate takili olan bir musluk
ikinci secenegi hic tavsiye etmem iyyyy kokar butun gun igrenc olur
en iyisi her tuvaletten sonra dusa girmek

canim google den taharet muslugu diye arasana sen bi

tahret musluğu sanırım klozet için. ben şu an normal tuvaleti kullanıorum. klozet varda sifonu falan biraz sorunlu. onun kendiliğinden tahret musluğu var ama. googledaki resimlere göre konuşuorum tabi

ay evet canım yaa özellikle de geceleri insan kocasının koynunu aramaz mı hadi gözün aydın gelince bol bol hasret giderirsiniz artık ben de burda ah kocam canım kocam diye sızlanırım sana

tahret musluğu sanırım klozet için. ben şu an normal tuvaleti kullanıorum. klozet varda sifonu falan biraz sorunlu. onun kendiliğinden tahret musluğu var ama. googledaki resimlere göre konuşuorum tabi

burda hic normal tuvalet olmadigindan ben direk klozetle hesapladim canim ya.. ama cok pratik gercekten muslugu ac oturdugun yerde tertemiz oluyor ohhh fiyati da 30- 50 lira civari birsey olmasi lazim..

normal tuvalet icin aklima gelen birsey yok malesef canim

hoşbulduk kuzum iyiyim çok şükür bir de açım işte genelde olduğu üzere koca bir bardak süt içtim ama cıks bana mısın demedi bu saatte yemek de istemiyorum hem kilo almiyim hem de midem ekşimesin sabah diye. sen nasılsın canım neler yapıyorsun ?

ay evet canım yaa özellikle de geceleri insan kocasının koynunu aramaz mı hadi gözün aydın gelince bol bol hasret giderirsiniz artık ben de burda ah kocam canım kocam diye sızlanırım sana

Sizlan canim tabi ben de sizlaniyorum arasira ne olucak 2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı hamisleri olarak topluca teselli ederiz bizde yalniz degilsin simdiden allah kavustursun biran önce canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…