Allah razi olsun canim aynen insanin vakti dolunca bir sekil de aliyor rabbim.. kaza yaptiklari yolda 3-4 km yakin yol kenari tamamen tarla sadece bir tane agac var o civar da, sen git tam agacin oldugu yer de kontrolunu kaybet miknatis gibi cekmis kader.. ben yine uzaktan biriyim rabbim ailelerine sabir versin insallah.. biraz da evde yalniz oldugum icin esimin de hasreti var tabi buda tuzu biberi oldu bosaltim icimdekileri.. iyim suan sükür
evey canım yaa ilk defa gidecekşimdiye kadar arada şehir dışına giderdi o da günübirlik. bu sefer hem yurt dışına gidecek hem de en az iki hafta kalıcak dediğin gibi sabredicez artık kızımla
seninki daha bir zormuş canım ya senenin yarısı nedirallah yardımcın olsun sabır versin vallahi ne diyim
bak canim eger tahris ettiyse normal tuvalet icin olan islak mendili yerine bu bebislerimizin poposu icin olanlardan al.. onlar daha hassas olur.. zaten dogru düzgün egilemiyormussun suyla temizleyeyim derken hem etrafi hem kendini islatip birde egilme güclügü cekersin iyice... basta caresi yok malesef veya benim aklima gelen birsey yok daha mecbur idare edicez.. yabanci forumlarada üyeyim mesela ben ordada hep bu sorunlardan sikayet ediyorlar ama kimseden akillica bir fikir okumadim suana kadar:26::26:
Min cümlemizden senden de olsun cnm iyi olmana sevindim neyse sen dolmussun bu olayda boşalmana sebep olmuş evet yapacak birsey yok Rabbim sirali ölüm verdin hepimize bende annemi trafik kazasında kaybettim gercekten ecel geldiki bir mıknatıs gibi çekiyor iste
Derya ve pdnk hoş geldiniz kizlar nasıldınız
Geridönüşüm kutusu cnm tuvalet kağıdı ile uzanabiliyorsan öyle de uzanır yada ıslak birseyle sil tada ayıptır söylemesi arkadan dogru uzanmaya caliş
off o ıslak mendillerin atımı var birdeben tuvalet kağıdını tuvalete atıodum. ıslak mendili atamam ama. hem herseferinde ıslak mendille nasıl gircem ya bunca zaman tonla kişi hamile kaldı bi çözüm bulamamışlar mı ya
ya canim aklima birsey geldi ama bilmem ne dersin sen bu tuvalete takilan taharet denilen sey varya ondan alip taktirsana esine.. öyle pahali birsey de olmasa gerek bizimkiler de var ordan aklima geldi bak annem hamileyken babandan allah razi olsun iyiki almis cok isime yariyor diyordu bundan kac yil önce o aklima geldi
o ne ?????? ............
bu zamana kadar onun mücadelesini verdim zaten.her tuvaletten çıkmaya 100 mt koşmuş gbi nefes nefese kalıodum. baktım olmuyor peçeteye yükleneyim dedim. ama o da sorun çıkardı. hayır daha 3 ay var, ben napcam yaaa:18:
Cnm sana iki seçenek sunuyorum
1) bir uzun hortom kullan hiç uzanma derdi olmaz
2) uç ayy boyunca hiç yıkama silme öyle kalsın :))))
Cnm sana iki seçenek sunuyorum
1) bir uzun hortom kullan hiç uzanma derdi olmaz
2) uç ayy boyunca hiç yıkama silme öyle kalsın :))))
canim google den taharet muslugu diye arasana sen bi
ranana diğer güzergahı denicem mecbur. o da olmazsa ıslak mendil artık.
tahret musluğu sanırım klozet için. ben şu an normal tuvaleti kullanıorum. klozet varda sifonu falan biraz sorunlu. onun kendiliğinden tahret musluğu var ama. googledaki resimlere göre konuşuorum tabi
Cnm sende alafranga tuvalet yok mü klozetin hortum suyunu açtığında o I'sini görür uzanmaba gerek kalmaz yani
ay evet canım yaa özellikle de geceleri insan kocasının koynunu aramaz mıhadi gözün aydın gelince bol bol hasret giderirsiniz artık ben de burda ah kocam canım kocam diye sızlanırım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?