3 ay yıkamasam halim ne olur acaba. kokmak garanti.
uzun hortum bana göre değil maalesef. tuvalet konusunda takıntılıyım. kullanamam öle. yere değiyor uzun olunca. sonra ben onu elime alamam. hamilelik testini bile hemen imha ettim ben. takıntım var bu konuda
Evet kokar bı de yaz geliyor buram buram kokar hemde ama ne yapacaksın birini göze al artık sana da bişey begendiremiyoruz ha:)))) Aaa benimki dürüyor hatıra diye saklıyorum testimi:))
mikailesranin önerdigide hortum gibi birsey zaten tuvalate takili olan bir musluk
ikinci secenegi hic tavsiye etmem iyyyy kokar butun gun igrenc olur
en iyisi her tuvaletten sonra dusa girmek
Neyse kizlar ben yatayim yavas yavas yarin sabahin 8inde oglumun cicileri yüzünden uyandirir postaci kesin size ve kuzularinizada iyi uykular allah rahatlik versin herkese...
hoşbulduk kuzum iyiyim çok şükür bir de açım işte genelde olduğu üzere koca bir bardak süt içtim ama cıks bana mısın demedi bu saatte yemek de istemiyorum hem kilo almiyim hem de midem ekşimesin sabah diye. sen nasılsın canım neler yapıyorsun ?
Allah iyiliğini ve şükrünü artırsın iyi olmana sevindim cnm şimdiden Allah kavuştursun TATLIM bı barsalar bebiş icin iç o zaman afiyet olsun bende yemeği fazla kaçırmışım şiştim cok rahatsız oldum ya cok şükür onun dısında iyiyim buralarda takılıyorum kizimla esım ise gitti bizde uyku yok malesef
Neyse kizlar ben yatayim yavas yavas yarin sabahin 8inde oglumun cicileri yüzünden uyandirir postaci kesin size ve kuzularinizada iyi uykular allah rahatlik versin herkese...
Tmm TATLIM syirli geceler Allah rahatlıklar versin kafana birsey takma iyi bak kendine ve damadıma :))) gelince cicileri at görelim topige buy öpüldünüz
saol cnm sanada iyi geceler allah rahatlik versin hayilri geceler .. neler siparis ettin oglusun icin yarin resimlerini eklede görelim bugun icin benimde merveye resim sözum vardi ama cekemedim odayi boyadik temizlik fln cok yorgunum
ufak ufak bende kacmayi dusunuyorum bugun
cnm oluyordur aslinda her hamileden hafif bir sekilde olurmus doguma hazirlarmis rahim kendisini, ama bazilarimiz bunu cok siddetli hissediyor . karnin bir anda davurl gibi geriliyor ve bir yere toplaniyor benim nefesimi bile kesiyor bazen. bir kac saniyelik bir olay ama agri da yapabiliyor hafif bir sekilde kasilma baylayip bittikten sonrada bebis hareket ediyor kasilma onuda etkiliyor sanirim .((
Evet cnm 3 vardıya
08:00 - 15:00
16:00 - 00:00
00:00 - 08:00 çalışıyor evet ya cok zor insanın bütün düzeni bozuluyor yemek uyumak gibi ama yapacak birsey yok is iştir
Sagol cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
cnm oluyordur aslinda her hamileden hafif bir sekilde olurmus doguma hazirlarmis rahim kendisini, ama bazilarimiz bunu cok siddetli hissediyor . karnin bir anda davurl gibi geriliyor ve bir yere toplaniyor benim nefesimi bile kesiyor bazen. bir kac saniyelik bir olay ama agri da yapabiliyor hafif bir sekilde kasilma baylayip bittikten sonrada bebis hareket ediyor kasilma onuda etkiliyor sanirim .((
Yaa öyle mı oluyor tabi brndede oluyor en cok yemekten donra ve duş alırken birden şişiyor geriliyor birazda sancı vuruyor dakikalarca sürüyor bazen sagol TATLIM aydınlattığın icin