2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Evet kokar bı de yaz geliyor buram buram kokar hemde ama ne yapacaksın birini göze al artık sana da bişey begendiremiyoruz ha:)))) Aaa benimki dürüyor hatıra diye saklıyorum testimi:))

canım taharet musluğu denilen, tazyikli su akıtan tabanca gibi bir şey. çok işe yaradığını duymuştum ben de.

mikailesranin önerdigide hortum gibi birsey zaten tuvalate takili olan bir musluk
ikinci secenegi hic tavsiye etmem iyyyy kokar butun gun igrenc olur
en iyisi her tuvaletten sonra dusa girmek

Tabi kokar b*ktur kokar yani :)))

Aman ne sudan mendilden hortumdan bı muhabbet oldu haha:)€)

Mikailesra sagol cnm benim Rabbim bizlere ve evlatlarımıza Hayirli ömürler versin kimseye o acıları yaşatmasın

Neyse kizlar ben yatayim yavas yavas yarin sabahin 8inde oglumun cicileri yüzünden uyandirir postaci kesin size ve kuzularinizada iyi uykular allah rahatlik versin herkese...

Allah iyiliğini ve şükrünü artırsın iyi olmana sevindim cnm şimdiden Allah kavuştursun TATLIM bı barsalar bebiş icin iç o zaman afiyet olsun bende yemeği fazla kaçırmışım şiştim cok rahatsız oldum ya cok şükür onun dısında iyiyim buralarda takılıyorum kizimla esım ise gitti bizde uyku yok malesef

Tabi kokar b*ktur kokar yani :)))

Aman ne sudan mendilden hortumdan bı muhabbet oldu haha:)€)

Mikailesra sagol cnm benim Rabbim bizlere ve evlatlarımıza Hayirli ömürler versin kimseye o acıları yaşatmasın

aynen cnm öyle oldu neyse konuya degistirmeyi basarabilen olursa denesin. bu konuda kapanmis olsun artik

Neyse kizlar ben yatayim yavas yavas yarin sabahin 8inde oglumun cicileri yüzünden uyandirir postaci kesin size ve kuzularinizada iyi uykular allah rahatlik versin herkese...

Tmm TATLIM syirli geceler Allah rahatlıklar versin kafana birsey takma iyi bak kendine ve damadıma :))) gelince cicileri at görelim topige buy öpüldünüz

saol cnm sanada iyi geceler allah rahatlik versin hayilri geceler .. neler siparis ettin oglusun icin yarin resimlerini eklede görelim bugun icin benimde merveye resim sözum vardi ama cekemedim odayi boyadik temizlik fln cok yorgunum
ufak ufak bende kacmayi dusunuyorum bugun

eşin vardiyalı çalışıyor yani allah yardımcınız olsun canım abimden biliyorum vardiyalı olmak zor hem sana hem eşine

Kizlar ya bu kasilma dediğiniz nasıl oluyor acaba bende de oluyor da benmi bilmiyorum ki

cnm oluyordur aslinda her hamileden hafif bir sekilde olurmus doguma hazirlarmis rahim kendisini, ama bazilarimiz bunu cok siddetli hissediyor . karnin bir anda davurl gibi geriliyor ve bir yere toplaniyor benim nefesimi bile kesiyor bazen. bir kac saniyelik bir olay ama agri da yapabiliyor hafif bir sekilde kasilma baylayip bittikten sonrada bebis hareket ediyor kasilma onuda etkiliyor sanirim .((

eşin vardiyalı çalışıyor yani allah yardımcınız olsun canım abimden biliyorum vardiyalı olmak zor hem sana hem eşine

Evet cnm 3 vardıya
08:00 - 15:00
16:00 - 00:00
00:00 - 08:00 çalışıyor evet ya cok zor insanın bütün düzeni bozuluyor yemek uyumak gibi ama yapacak birsey yok is iştir
Sagol cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kızlar allah rahatlık varsin tatlı talı rüyalarınız olsun ben de yatıyorum hepinizi öpüyorum

Yaa öyle mı oluyor tabi brndede oluyor en cok yemekten donra ve duş alırken birden şişiyor geriliyor birazda sancı vuruyor dakikalarca sürüyor bazen sagol TATLIM aydınlattığın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…