2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim eşim de gece gorevin de o yokken benı de uyku tutmuyor

Hoş geldin cnm
Hep oyledir zaten ahh bu geceler hain geceler ayrılıklar vurur beni sabahları dar geceler( aklıma bu şarkı geldi de:))))

Son düzenleme:

dogru haklisin aradan baya bir zaman gecti . ya aslinda cok pis elim var ne gecerse eski atarim ama sanirim onlara kiyamadim ne olur ne olmaz diye saklamistim bebek kiyafetleriyle birlikte öyle kaldilar :) yaa daha öncede demistin baya fark var fiyat olarak
demistin almayaya geldikce alirsin sende artik hem size yakin yerlde sanirim daha ucuz bizim buralardan O taraflar buyuk sehir munih ausgburg fln daha ucuz diye dusunuyorum.. ben kölne yakinim cmn daha dogrusu düsseldorfla ic iceyiz sana baya bir uzakta kaliyorum:))
eee koca hemde baba olmak kolay degil azicik cekecekler dimi

Kİzlar bu gece bizbizeyiz hadi bı konu acın da konuşalım

Hmmm aklima gelen tek konu suan kocislerinize hamile oldugunuz müjdesini nasil verdiniz özel birsey yaptinizmi

yoksa benim adamin isten gelmesine kadar sabredip son 10 dk kala dayanamayip alo askim hamileyimmi dediniz damdan düser gibi

E tayzesi kiz kayınvalidesi şimdiden ogret ağzı alışsın )) iyi iyi yatasın tosunumuza hiç sorma daha bu aksam esime fiyorum ki acaba kanını kimden alacak benimki 0eraş negatif onunki pozitif hepimizde oluyor tabi

Tmm anlaşıldı sen caymaya başladın bak kan devası baslar söylim oğlun kızımı öptü bı kere mecbur alacak hem bı kac gün once doğmayız abla olunmaz hıı ))

Canim ben Düsseldorf-Duisburg-Neuss-Essen-Mannheim-Stuttgart civari heral de 10 kez gelmisimdir. düsseldorf ve duisburgda akraba cok bizim belki taniyorsundur herhangi birisini :)
ne zaman gelsem alisverisimizi yapiyorum zaten otaraflardan mümkün oldugunca

Hmmm aklima gelen tek konu suan kocislerinize hamile oldugunuz müjdesini nasil verdiniz özel birsey yaptinizmi

yoksa benim adamin isten gelmesine kadar sabredip son 10 dk kala dayanamayip alo askim hamileyimmi dediniz damdan düser gibi

ahahahah azicik daaha sabredemedinmi benimkide baya bir illginc olmustu, tuvalette müjdeledim bende hamileyim diye bagiriyordum tuvaletten cünkü gebelik testi yapiyordum esim icerde oturuyordu zaten ben hic müjde veremedim benle birlikte ayni anda yasadi ne yasadiysam. oturdugu yerden bagiyordu ne cikti ne cikti diyee
bende geliyor 3. bebek demistimm

Hoş buLdum canımmm nefret ediyorum gece gorevlerin den yalnızlık kötü bee cok sanslısın en azından içeri de kocan uyuyor.

aaaaa cok sasirdim senin buralara kadar gelcegini hic dusunmemistim cnm. kimler acaba cok merak ettim belki taniyor olabilirim ben bilmezsin belki diye yazmamisitm neuss te kaliyorum tmm olarak düsseldorfa 15 dklik mesafe gecen hafta alis veris icin oraya gittim bazen kölne gidiyorum mönchengladbach, krefeld e gidiyorum daha cok duisburg biraz mesafeli kaliyor bize

Hoş buLdum canımmm nefret ediyorum gece gorevlerin den yalnızlık kötü bee cok sanslısın en azından içeri de kocan uyuyor.

bende nefret ediyorum cnm tsk ederim esim gitmedigi sürece sansli sayilirim evet ama malesef ara sira benim esimde gidiyor hemde oyle zamani günüde hic belli degil ne zaman is olursa gidebiliyor. bu daha kötu oluyor zamansiz gitmesi. gece giderse bende sabaha kadar uyayamiyorum malesef

canlar bana müsade bugun braz daha erken kacmak durumundayim yarin doktorda randevumuz var, kizcemi görebilirim belki yine , ee doktor her gelisinde 4d icin kayit yapacagiz dedigine göre görecegimdir dimi mutlaka

hepinizi ve bebislerini öpüyoruz kendinize ve bebislerinize iyi bakin ALLAHA emanet olun hayirli tatli ruyalarr

bu gecede cikmayi hic canim istemiyor aslinda ama sabahta uykusuz kalmak istemiyorum neyse ben kacar byeeeee

ALLAHA EMANET OLSUNLAR... Alısamadık:) bebişler dogsaydı teselli olurlar dı biize...

Merhabalar ;

Öncelikle hayirli , sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize :))
Bende 2012 Haziran annesiyim çok tavsiyelerim olacak sizlere ama suan 2-3 sey hakkinda onerim olacak gözlerim kapalı yazıyorum malum uykusuzluk :)))

- Öncelikle park yatak konusuna gelince benim oğlum hiç sevmiyor park yatağını icinde rahat yatamiyor , uykusunda çok donüyor ve filelerine çarpıyor . Ayağa kalkmaya başladığından beri park yatağın yatağını aşağıya indirdik olası tehlikelerden korunmak icin :) fakat bu seferde biz oğlumuzu yatağa yatirirken aşağıya eğildiğimizden göbeğimiz park yatağa çarpıyor ve gacur - gucur sesler cikariyor eee böyle olunca bizim bidik uyanıyor veeeeee mutlaka sallanan park yatak alın :))
- ateş ölçerse gelince biz kulaktan ölçer aldık .
Ama hemşiremiz bunu 1 yasından önce kullanmayı önermiyoruz dedi ve 80 tl çöpe gitti onun yerine 5 tl lik dijital ateş ölçer kullanıyoruz :)) kulaktan ileride ise yarar umarım :))
- bebek arabası konusunda çift yönlü olsun - büyük tekerlekli olsun ( rahat rahat her yerden geçebilin diye ) ve eğer travel sistem alacaksanız üstündeki portbebe'nin ( anakucaaginin) yatar pozisyonda durduğundan emin olun . Ben graco 'nun aldım fakat ufakken onu hiç takamadim arabaya çünkü yatmiyordu daha oturmayı bilmeyen bebeğide onun icine koyamazdim .
Şimdi kullanmaya başladım o da artık büyüdü icine sığmıyor :))
- bebek sampuani , pisik kremi icin şiddetle mustela öneriyorum size oglumunn basında hiç Konak olmadı ve alerji yapmadı . Biraz pahalı gelebilir ama söyle duşunun 1 sampuani bize 6,5 ay gitti ve pisik kremleri daha 6 ay daha idare eder bizi :)) çok bereketli .
Şimdilik bu kadar :)) sorularınız olursa cevaplarım bende aklıma geldikçe yazarım .

Doğumdan sonra biliyorsunuz cogu bebekte sarılık oluyor . Umarım sizlerde olmaz . İlk 1 hafta süt gelmiyor ben normal dogum yaptıgım halde 4. Gunu falan gelmişti neyse e süt olmayınca cocuğun sarılığı atlatması zor oluyor doktorlarda annenin sutu gelene kadar devam sutu öneriyor ( ki en dogrusu sarılık ilerlemeden önlem almak lazım ) lütfen ama lütfen bu devam sütunu bebeklerinize kasık ile verin . Eğer bebek biberon alırsa anne memesini kabul etmiyor yakin zamanda çevremde bu sekilde olan 2 kisi duydum . Ben bu konuda sansliydim doktorum kesinlikle kasık dedi aklınızda bulunsun . Evet 3-4 gün zor olacak sizin icin ama zaten kısa süreli bir beslenme olacak sonra anne sütunu emecek kuzucuklar :))
Ucu silikonlu yumuşak kasık kullanabilirsiniz .
Biz 3 gün kullandık devam sutu sonra sütüm gelince gerek kalmadı :)) 1. Ayın sonunda da 1 kilo 300 gr almıştık :))
Aman sakın biberona hayır !!!!!

Kizlar benim göbis durup durup 4. Aydan sonra birden büyüdü ve son 2-3 aydir sanki hep ayni göbek daha cikmiyor hic sanki.. Veya banami öyle geliyor acaba
Eki Görüntüle 661583

Adim adim hepsinde bariz bir buyume var gozun alisiyordur , benim karnim senin kirmizi tisortlu halinden daha kucuk ustune bebgin vucut olculeri nerdeyse 2 hafta ileride saniyorum bebek sirtimafalan dayandi icerde bir kazan varmis benimde haberim yokmus.

Yesil cay asla tuketmiyoruz simdi internetden baktim.Bebekler ilk dogdugunda kalplerin diktus denilen bir aciklik olurmus, yesil ca bu diktusun anne karninda kapanmasina sebep olurmus bebeginkalp sagligini etkileyen birsey normalde bingildakta oldugu gibi bebek dogduktan sonra kapanmasi gerekirmis.Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…