Benim eşim de gece gorevin de o yokken benı de uyku tutmuyor
:)) olucak okadar canim yaa aradan 10 yil gecmis ama masallah 10 yil önceki hamis kiyafetlerini buzamana kadar saklamissin.. Almanya da yine fiyatlar normal ben bazan bakiyorum burda hersey oranin iki misli ben de uyaniklik yaptim bu bol tunika- gömlek aldim büyük beden hem daha hesapli hemde gayet rahat :) sirf pantolonu mecbur hamilelik aldim..
17. Haftam da bulantidan hep yataktaydim evde hep pjama üzerim de 19. Hafta hastaneye gitmek icin kalktim daha 2 hafta önce giydigim pantolonu giyicem oda ne, pantolon dizden yukari cikmiyordu resmen.. Bitaraftan kocamin elinde ki kovaya kusuyorum diger yandan oturdum agliyorum olmadi diyekocisim o siralar neler cekmisti benden
Ben sana hep sorucam unutuyorum taliaacim sen neresin desin almanyanin??
Kİzlar bu gece bizbizeyiz hadi bı konu acın da konuşalım
Benim eşim de gece gorevin de o yokken benı de uyku tutmuyor
İyi bakmaz olurmuyum hic teyzesi normal de cok tembelim yataktan cikmam calismadigim da sindi sabah bi tekme geliyor hemen kahvaltiya :) cok merak ediyorum eminim hepimiz de aynidir kime benzeyecek nasil olucak off gecmiyor da günler
Canim ne yapalim artik dogumdan sonra gittigi kadar belki ilk hamilelikte oluyordur sadece vücut ilk kez bu derece esnedigi icin. Katlanacagiz kuzularimiz icin
Ayrica damat damat diyorsun amaa sık disini benden önce dogurma yarin abla demesin sonra bizimki
Tut ben dogurana kadar :))
dogru haklisin aradan baya bir zaman gecti . ya aslinda cok pis elim var ne gecerse eski atarim ama sanirim onlara kiyamadim ne olur ne olmaz diye saklamistim bebek kiyafetleriyle birlikte öyle kaldilar :) yaa daha öncede demistin baya fark var fiyat olarak
demistin almayaya geldikce alirsin sende artik hem size yakin yerlde sanirim daha ucuz bizim buralardanO taraflar buyuk sehir munih ausgburg fln daha ucuz diye dusunuyorum.. ben kölne yakinim cmn daha dogrusu düsseldorfla ic iceyiz sana baya bir uzakta kaliyorum:))
eee koca hemde baba olmak kolay degil azicik cekecekler dimi
Hmmm aklima gelen tek konu suan kocislerinize hamile oldugunuz müjdesini nasil verdiniz özel birsey yaptinizmi
yoksa benim adamin isten gelmesine kadar sabredip son 10 dk kala dayanamayip alo askim hamileyimmi dediniz damdan düser gibi
Canim ben Düsseldorf-Duisburg-Neuss-Essen-Mannheim-Stuttgart civari heral de 10 kez gelmisimdir. düsseldorf ve duisburgda akraba cok bizim belki taniyorsundur herhangi birisini :)
ne zaman gelsem alisverisimizi yapiyorum zaten otaraflardan mümkün oldugunca
Hoş buLdum canımmm nefret ediyorum gece gorevlerin den yalnızlık kötü bee cok sanslısın en azından içeri de kocan uyuyor.
bende nefret ediyorum cnm tsk ederim esim gitmedigi sürece sansli sayilirim evet ama malesef ara sira benim esimde gidiyor hemde oyle zamani günüde hic belli degil ne zaman is olursa gidebiliyor. bu daha kötu oluyor zamansiz gitmesi. gece giderse bende sabaha kadar uyayamiyorum malesef
ALLAHA EMANET OLSUNLAR... Alısamadık:) bebişler dogsaydı teselli olurlar dı biize...
Kizlar benim göbis durup durup 4. Aydan sonra birden büyüdü ve son 2-3 aydir sanki hep ayni göbek daha cikmiyor hic sanki.. Veya banami öyle geliyor acaba
Eki Görüntüle 661583
kızlar yeşil çay içeyim mi ya bol limonlu?
siz içiyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?