- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Mrb kızlar
Oğluma yatak odamda beşiğini kurduktan sonra o köşeyi nasıl süslerim diye düşündüm
paspas vb. küçük halıda koyabilirm
2 model arasında kaldım sizce hangisi?
Eki Görüntüle 661754 Eki Görüntüle 661755
Kızlar işlerim yoğun yazamıyorum umarım iyisnizdir. Günde 2 3 kere çamaşır değiştrmeme fitil de kullanmış olmama rağmen tekrarlayan bir mantarım var bebeğe bi zararı olmaz diyolar ama geçiremedim bi türlü var mı öyle sorunu olan :26:
Sağolun canlar valla ben beni unuttum bebeğim geldi ilk aklıma
Su felan içtim bi tuhaf oldum başım döndü korktum galiba biraz:18:
geçmiş olsun canım bende çok panik yaparım.. sakin olmaya çalış bebişin sıkılmasın...
Teşekkür ederim Bebişkomtatlım sana ve istanbuldakilere çok geçmiş olsun
kızlar ben bı yedıklerımı yazayım mı oglen yemegı ıcın
bana cok gıbı geldı ama yemıs bulundum bakalım sızdemı aynı dusunuosnz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt
ay ne güzel herkes kartlar hazırlamış, heyecanlanmışbenim hatırladıgım tek şey üzerime kocaman bir salaklık çöktügüü
eşim noldu dediginde de ' hiççç hamileyim' dedigim:26:
Pilav kilo yapıyor zaten çok yeme. Hafta bir ya da iki kez, küçük porsiyonla o da.
Evet öyle yap canım.Yoksa hiç dinlenemeden doğum yapmış olursun. Sezeryan olacağı kesinleşince bebeği 37-38.haftalarda alıyorlar artık. Bir hafta da olsa karnında büyümesi, senin de bol bol dinlenmen ikiniz için de iyi olur
ilk öğrendiğinde insan bi aptala bağlıo ya inanamıo bnm annemler beni hala kçük görürler anam bu mu çocuk doğurucak diolardı bu aylarda inanmaya başladılar bbek büyüyünce bide beni en çok her ay adet günlerim geçince çok mtlu olurdum eşime derdim ki sivilceme bak adet olamadım ya yinede çıkmış derdim öyle böyle derken kaç adeti atlattık doğursak hemen olsak adet olmak ta bir sağlık belirtisidir sonuçtane guzel hikayeler yazmıssınız duygulandım valla
aslında bız evlenelı dolu dolu 2 sene olmustu ama henuz bebek düşünmüyoduk ev almıstık onun kredısı fln derken bıraz daha erteleme planımız vardı, ama yinede vakit geçtikce heveslenmıyoda degildim ama mantıklı davranmamız gerekıyodu daha bır ıkı senemız vardı bebek ıcın...
ama son bıkac ayda korunuyo olmamıza ragmen adet tarıhımın gecıktıgı oldu acaba bebek mı var diye nasıl heveslendıgımı anlatamam...
hatta adet oldugumda ağlamıstım cok sacmaydı bılıyorum korunarak nasıl hamıle kalınırkı ama cok istiyodum öyle bi süprizi...
sonrakı ay takvım yontemıne gore korunmayı denedık yumurtlama gunlerımı hesapladım fln bu gunler dısında bır yada ıkı kere oldubirliktelik ve oy ay yine adet tarihim gecti eşime söyledim yok dedi bişi olmaz senin gecikiyo zaten fln derken 4 gun fln gecti derken hafta sonu esime dedim eger pazartesye kadar olmazsam test yapıcam
bu arada hem istiyorummm hem cokk korkuyorumm
cok sukurkı pazartesı yaptıgım testte kıpkırmızı ıkıncı cızgı hemen beliriverdi
ne yapıcamı bilemedim deli gibi aglıyorum ama ne sevinçten ne üzüntüden cok garip bi duyguydu dedim kan sonucunu almadan kımseye soylemek yok diyorum kendı kendıme, bı taraftanda esım ıstemezse ya erken diye dusunurse ne yaparım diyorumm
esım unutmamıs aradı napyosun, kırmızılar geldımı, test yaptınmı derken basladımmm aglamaya
dedim hamileyim ama konusamıyorum aglamaktan
cok sevındım.... dedı ıste o zaman derın bır ohhhh cektım cok korkmustum ıstemezse dıye
aksamda guzel bı cıcek yaptırmıs canm kocacımmmmm benm
şimdi ise bu bebekten daha cok ıstedıgımız bısey yoookkk Rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın insallah...
al benden de o kdr vallaben haziran geliniydim hemen bebek istedim 4 adet gördüm 4. ayımda hamile kaldım kalana kdr tabi nie olmuo bnm çocuğum falan derken tesadüf eseri bu topiklerde kızlar yapıodu ya iğneyle gebelik testi falan filan onu yapmak için wc ye grdm ddm ki bide gebelik testi yapim o kdr silik çıktı ki eşim o sırada geldi adam inanmıo tam bi fiyaskoydu yani romantizm fln kalmadı bnde aptala bağladım kan testiyle netleştirince eşim inandı bide bebeğe renklide görünce alıştı alışamamıştı renklide gördü dünya onun oldu rabbim herkese nasip etsin kmsenin kucağı boş kalmasın
ay sorma yaa, eşim hala dalga geçer ulu ortaaarkadaşlarımız eşime soruyorlardıı ilk zamanlar nasıl ögrendin süpriz oldu mu diyee, oda tabiki aşkım çok büyük süprriz hazırlamıştıı gözlerim fal taşı gibi açıldı diyee birde taklitimi yapar,
- canım neyin var iyimisin?
- hiiiiçç hamileyimm :26:
-ohaaaa
çok kötüydüü yaaa tam bir fiyaskoooo :111:
zeyynoo
bütün hikayeler güzeldi ama seninki beni çok güldürdü
Allah da seni ve eşini güldürsün.. :))))
Aman canım sen iyiki hissetmemişsin yalınayak dışarı kaçardın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?