2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

biz daha bu yaz evlendik ve ben evlenir evlenmez çocuk istemeye başladım,eşimde çok istiyordu ama gelecek kaygısından dolayı biraz ertelememizi istiyordu.yeni evliydik çünkü daha kendimize yetip yetmeyeceğimizi bile bilmiyorduk.
benim çocuk isteme sebebim ise bekarken biz sevgiliyken geçirdiğim over kisti operasyonu idi.kistimin yerleştiği sağ fallop tüpümün 5 cmi alındı ve tekrar birleştirildi tüp.o nedenle o zamandan beri çocuğumuzun olup olmayacağınız çok merak ediyordum.doktor sağdan olmazsa sol taraftan olur demişti operasyondan sonra,ama ben eşiminden yani o zamanki sevgilimden ayrılmaya kalkmıştım benim çocuğum olmayabilir evlenemem seninle diye. o da ben seni çocuk için sevmiyorum varsın olmasın biz bize yeteriz ayrılmam senden demişti,ikimizde ağlıyorduk o bunları söylerken,canım kocişim benim yaaa
ve operasyondan 5 sene sonra evlendik kocişimle yani 2012 yazında. ilk aylarda doğal yollardan korunduk ama ben içten içe hem operasyon hem de yaşımdan dolayı acaba olacak mı diye hep bebiş istiyordum. 3.ayımızda eşimide ikna ettim ve biz denemeye başladık yumurtlamadan sonra 2. ya da 3. denememizde tuttu Rabbime çok şükür ve ben evliliğimin 3.ayında hamile kalmıştım.

daha adetime 4 gün vardı ama göğüslerimdeki hassasiyetten değişik birşeyler olduğunu hissettim ve test almaya karar verdim.o zaman köy okulunda öğretmen olarak çalışıyordum.merkeze döndük okul çıkışı,servisten indim ve doğru eczaneye koştum.2 farklı markadan test aldım ve eve geldim.yemeğimi yedim hemen banyoya koştum testi yaptım çok silik 2.çizgi çıktı. diğerini de yaptım yine aynı.ama o an sevinsem mi bilemedim hem çok istiyordum bebişi hemde yeni evliyiz acaba sağlıklı karar mı verdim diye içim içimi yiyordu. eşimi aradım sanırım hamileyim testte silik 2.çizgi çıktı hastaneye mi gitsem acaba dedim. o da çok şaşırdı aaa aşkım ciddi misin gerçekten mi?dur şimdi çok yağmur yağıyor,yarın okul çıkışı gidersin hastaneye dedi.

ertesi gün servisten indim doğru bankaya eşimin yanına gittim ben hastaneye gidiyorum dedim inşallah hadi bakalım hayırlısı dedi. kan verdim test sonucum çok düşüktü ama pozitifti.yine doğru bankaya eşimin yanına gittim,alt kata indi beni orda karşıladı ve ben direkt "hamileymişim" dedim çok sevindi sarıldı bana,ama senin suratın niye öyle dedi,bende şaşkın şaşkın bakıyormuşum kocişin suratına sonra öpüştük ve ben evimize döndüm. bizim hikayemizde böyle

canım bende senin gibiyim,bende çok çamaşır değiştiriyorum ve fitil kullanıyorum, geçen gün bir gece fitili koymayı unutmuşum hemen o tuhaf akıntım tekrar oldu, doğuma kadar böylemi olacak bu bilmiyorum fitilin bitmesine 9 gün var bakalım bitince ne olacak :18:

bayram için ailemin yanına gitmiştim memlekete,eşim gelmemişti kendi ailesiyle kaldı,tatil dönüşü yolda adet olmam gerekiyordu yol boyu acaba şimdimi oldum şimdimi olacağım tedirginliğindeydim ama olmadım eşim beni garajdan aldı,kayınvalidemlere bıraktı ama ben bişey söylemedim, görümceme hadi dışarı çıkalım dedim,kayınvalidem kızım yol yorgunusun yarın çıkarsınız dedi yoook dedim çıkmam lazım gittik hemen test aldık,ilk görümcem öğrenmiş oldu yani, eve geldik test yaptım ve hemencecik gördüm kırmızı çizgiyi net bir şekildeeee, görümcemede dedim kimseye söyleme emin olmadan kimse ümitlenmesin diye o da sağolsun söylemedi,akşam eşim geldi,görümcem istanbula gidecekti onu garaja götürdük ama içim içime sığmıyor,otobüse bindirdik daha otobüs hareket etmemişti eşimle sohet ediyorduk, şakalaşıyorduk, eşim bana benimle evlenirmisin falan diye dalga geçiyordu bende artık evlenmek zorundasın bebek geliyor dedimmm, baba oluyoruuuum diye bağırmıştı garajın ortasında sonra hemen hastaneye gittik nöbetçi doktor kimi bulduysak girdik muayene oldum ve keseyi gördük, o gün şoktaydık ertesi gün ancak söyleyebildik herkese

ne guzel hikayeler yazmıssınız duygulandım valla
aslında bız evlenelı dolu dolu 2 sene olmustu ama henuz bebek düşünmüyoduk ev almıstık onun kredısı fln derken bıraz daha erteleme planımız vardı, ama yinede vakit geçtikce heveslenmıyoda degildim ama mantıklı davranmamız gerekıyodu daha bır ıkı senemız vardı bebek ıcın...
ama son bıkac ayda korunuyo olmamıza ragmen adet tarıhımın gecıktıgı oldu acaba bebek mı var diye nasıl heveslendıgımı anlatamam...
hatta adet oldugumda ağlamıstım cok sacmaydı bılıyorum korunarak nasıl hamıle kalınırkı ama cok istiyodum öyle bi süprizi...
sonrakı ay takvım yontemıne gore korunmayı denedık yumurtlama gunlerımı hesapladım fln bu gunler dısında bır yada ıkı kere oldu birliktelik ve oy ay yine adet tarihim gecti eşime söyledim yok dedi bişi olmaz senin gecikiyo zaten fln derken 4 gun fln gecti derken hafta sonu esime dedim eger pazartesye kadar olmazsam test yapıcam
bu arada hem istiyorummm hem cokk korkuyorumm
cok sukurkı pazartesı yaptıgım testte kıpkırmızı ıkıncı cızgı hemen beliriverdi
ne yapıcamı bilemedim deli gibi aglıyorum ama ne sevinçten ne üzüntüden cok garip bi duyguydu dedim kan sonucunu almadan kımseye soylemek yok diyorum kendı kendıme, bı taraftanda esım ıstemezse ya erken diye dusunurse ne yaparım diyorumm
esım unutmamıs aradı napyosun, kırmızılar geldımı, test yaptınmı derken basladımmm aglamaya
dedim hamileyim ama konusamıyorum aglamaktan
cok sevındım.... dedı ıste o zaman derın bır ohhhh cektım cok korkmustum ıstemezse dıye
aksamda guzel bı cıcek yaptırmıs canm kocacımmmmm benm
şimdi ise bu bebekten daha cok ıstedıgımız bısey yoookkk Rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın insallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben bı yedıklerımı yazayım mı oglen yemegı ıcın
bana cok gıbı geldı ama yemıs bulundum bakalım sızdemı aynı dusunuosnz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt

yok cnm ya çok idealdir bu tepeleme yememişindir illa ki normal seviyede yediysen zaten çok değil bide meyve yiyeydin ardından iyi sindirirdin afiyet bal olsun miniğine :) gebelikte fazla az die bişey yoktur beslenmene bak bebek gelişsin bnde şöyle tabaklarca yiyebilsem keşke hep iştahsızım

ay ne güzel herkes kartlar hazırlamış, heyecanlanmış benim hatırladıgım tek şey üzerime kocaman bir salaklık çöktügüü
eşim noldu dediginde de ' hiççç hamileyim' dedigim:26:

al benden de o kdr valla ben haziran geliniydim hemen bebek istedim 4 adet gördüm 4. ayımda hamile kaldım kalana kdr tabi nie olmuo bnm çocuğum falan derken tesadüf eseri bu topiklerde kızlar yapıodu ya iğneyle gebelik testi falan filan onu yapmak için wc ye grdm ddm ki bide gebelik testi yapim o kdr silik çıktı ki eşim o sırada geldi adam inanmıo tam bi fiyaskoydu yani romantizm fln kalmadı bnde aptala bağladım kan testiyle netleştirince eşim inandı bide bebeğe renklide görünce alıştı alışamamıştı renklide gördü dünya onun oldu rabbim herkese nasip etsin kmsenin kucağı boş kalmasın

plavı 2 günde 1 önerdi bnm doktorum canım orantılı yedikten snra aslında kendimizi bişeylerden kısmanın anlamı yok die düşünüyorum abartmamak gerek sadece doğumdan snra kilolar gider mtlaka emziren anneler öle diyor
ilk öğrendiğinde insan bi aptala bağlıo ya inanamıo bnm annemler beni hala kçük görürler anam bu mu çocuk doğurucak diolardı bu aylarda inanmaya başladılar bbek büyüyünce bide beni en çok her ay adet günlerim geçince çok mtlu olurdum eşime derdim ki sivilceme bak adet olamadım ya yinede çıkmış derdim öyle böyle derken kaç adeti atlattık doğursak hemen olsak adet olmak ta bir sağlık belirtisidir sonuçta

Son düzenleme:
Bizde 2,5 yıllık evliyiz ve eşim nilanlıyken varikosel ameliyatı oldu doktor çok geç kalmamamızı söyledi ancak biz beklemeyi tercih ettik fakat bu sefer bendede bazı sıkıntılar oluştu bitmek bilmeyen iltihaptan dolayı tüplerimin bir tanesi tıkandı.doktor şu şartlarda zor ocakta tüp bebek deneyeceğimizi söyledi o günleri hatırlamak ve şuan oğluşumun hareketlerini hissetmek çok farklı bir duygu.5ay olmadı evet sonra taşınma işlerimiz falan oldu ve ben kafamdan bebeği çıkardım sanırım ve hamile kaldım.öğrenmem enteresan oldu devamlı iltihaptan dolayı ağrım olduğunu düşünerek doktoruma gittim tek başıma benim yine ağrım olduğunu söyledim ultrasonda baktı ve keseyi gördük 😄kocacım doktora gitcemi bildiği için aradı söylemedim ilaç içiçekmişim falan dedim şuanda da oğlum için tuttuğum günlüpü aldım ve bebeğimiz olacğını yazdım ve birkaç özel şey😜şoktaydı sadece sarılıp ağladık birlikte.şükürler olsunki bu duyguyu yaşattıAllahım bana.

ay sorma yaa, eşim hala dalga geçer ulu ortaa arkadaşlarımız eşime soruyorlardıı ilk zamanlar nasıl ögrendin süpriz oldu mu diyee, oda tabiki aşkım çok büyük süprriz hazırlamıştıı gözlerim fal taşı gibi açıldı diyee birde taklitimi yapar,

- canım neyin var iyimisin?
- hiiiiçç hamileyimm :26:

- ohaaaa

çok kötüydüü yaaa tam bir fiyaskoooo :111:

zeyynoo

bütün hikayeler güzeldi ama seninki beni çok güldürdü
Allah da seni ve eşini güldürsün.. :))))

Tum Istanbulda yasayanlara gecmis olsun insallah daha kotusu olmaz. Allah korusun hepinizi.

herkes esine hamile oldugunu ilginc yollarla soylemis.bazilarina guldum bazilari cok enteresan geldi alemsiniz:)

benim daha once 5 kaybim oldugu icin malesef cok heyecanlanamadim ve esimdende gizledim kalp atisini duyana kadar. ondan sonrada dusuk riski var diye baglanmak istemedik ve aramizda bile konusmadik bebekle ilgili kimseyede soylemedik. 13 haftadan sonra biraz rahatladik ve yavas yavas ilan ettik ama hala korkuyoruz bisey olcak diye Allah kimseye bulmusken kaybettirmesin cok zor.Allaha emanet yavrularimiz. dolayisiyla cok heyecanli yada enteresan bir hikayem yok.

insallah dogum hikayem guzel olur onu paylasirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…