2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

peki iki yatağı ne yapacaksın
nereye koyacaksın:44:

kızlar dün loyadan pijama takımı aldım 3 lü set pijama takımı ve sabahlıkhemde 50 tl süper kalıte kosun alın :)

loya derken nereden.nerede bulabiliriz. fotoğraf vat mı?

ben hamile kalmadan önce belimi sıcak tutsun diye bi korse külot almıştım. bilmiyorum o olur mu
ne farkı var ki böyle sıkı bişey alsak olmaz mı ki. bi de sadece göbek değil karnı da sarmak gerek gibi geliyor. yüksek bişey olsun ki karın fırlamasın bir yerden

ansiklopedi gibi hatunsun. okurken acaip moral oluyor. pratiksin.

eğer alırsanız burada paylaşır mısınız? bize de fikir olur.

Tüm kızlarınki çok güzeldi ama seninkine bayıldım canım yaa..valla hala gülüyorum ..alemsin yaa

kntsz canım seninkide ayrı güzelmiş

ben okurken ağladım canım yaa tutamadım kendimi Allah isteyen herkese versin inşallah, nazlı nazlı sağlıklı sıhhatli gelsin NAZ'IMIZ

canım bende bugün bütün hikayeleri okuyup okuyup ağladım ah şu hormonlar:)) amin canım allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağ salim kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin meleklerimizi...

amin canım sende çok beklemişsin allah kimseyi bu yolda bekletmesin... hepimize sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin

Amin canım geçecek Naz' ın yüzünü görünce herşeyi unutucam kısmetse, hepimiz yuvamızda evlatlarımızla çok mutlu oluruz inşallah....

Selam kizlar Hayirli geceler nasilsiniz bakalım

canım bende bugün bütün hikayeleri okuyup okuyup ağladım ah şu hormonlar:)) amin canım allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağ salim kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin meleklerimizi...

amin canım, sabırsızlıkla bekliyoruz miniklerimizi

cnm maşallah yaa çok fitsin hiç kiloda almamışsın sadece göbeğin minicik kabarmış benim gibi şişmemişsin böyle de devam edersen doğuma kadar süper valla

aslında 8-9 kilo arasında aldım ve çok yiyorum ama pek belli olmuyor yani herkes öyle diyor, bana çok şiştim gibi geliyor tabi haliyle hiç alışık olmadığımız bir durum yaşıyoruz hepimize öyle geliyordur ama olsun napalım bebişler sağlıklı olsun doğumdan sonra veririz kiloları şimdi yemeye devam

Selam kizlar Hayirli geceler nasilsiniz bakalım

çok şükür canım iyiyim. bugündür içimde bir sıkıntı ve kasıklarımda feci bir acı var anlamadım ya hayırlısı...
pek keyfim yok anlican sen nasılsın canım ?

ben en son gittiğimde oturur pozisyonda demişti doktor.
bu haftadan sonra hep öyle mi kalacakmış sordun mu.

ÇOk fena deprem oldu kızlar fena sallandı valla İstanbul:18::18:
ben hissetmedim hiç.
anadolu yakası hissetmiş demek ki

ıslak mendil ve nuk emzik kutusunun tıpkısının aynısından ben de aldım

Ayy duygulandım şimdi
senin hafızan için ii diolardı. iyi değil bence, muhteşem

kaçardım da işteydim o an. iyki hissetmedim

Hee unutmam bennnn benim adım Cingöz Merve
Tövbe yareppimm tövbeee
Hatta k.validenle ufak bir tartışma mı yaşamıştın o depremden önce:26:

heyooooooo oglusumun gelmesine 95 kocisimin gelmesine 3 gün kaldi :78::78::78::78::78::78::78::92::92::92::92::119::119::119::119::118::118::118:

Sende benim gibi zor şeyler yaşamışsın çok hüzünlendim gözlerim doşdu boğazım düğümlendi koptum şuan inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…