benim hikayem de mal gibi gecenin ikisi olmuş hala uyuyamamıştık eşim sen daha adet olmadın mı dedi yoo dedim test yapsana dedi tuvalete koştum çift çizgi çıktı tuvaletten eşime bağırdım diğer testi de getir diye onu da yaptım o da çift çıkınca testlerimi toplayıp hamileyim diye eşimin üzerine atladımbütün atlama ve hoplama aralarından hatırladığım eşimin testlerden kaçışıydı şunları benden uzak tut üzerime değdiriyosun tamam anladık biraz uzak dur git ellerini bi daha yıka üfffff yazarken yine sinir oldum bak sanki idrarı ellerimle ayrıştırıp ben çözdüm tekrar hamile kaldığımda 10 test yapıp cebine koycam cebinden çift çizgiler fırlayacak
mikailesra; dilca; Tokoyay; ranana; Kızlar göbeklerinize maşallah
denizkizi57; Alışverişiniz hayırlı olsun canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde..
zeyyyno; Canım ya nolmuş sana öyle.. Ama iyiymişsiniz keyfinin de yerinde olmasına sevindim.. Nazar çıktı diyelim tekrar geçmiş olsun..
ysmc; Çok geçmiş olsun..
nevinmat; Canım ben geçen haftaki kontrolümde NTS'ye bağlandım üstelik özele de gitmiyorum.. 29. haftada NTS kontrollerim başladı ve doktor artık iki haftada bir geleceksin dedi.. Uygulama hastaneye ve doktora göre değişiyor olabilir..
Ahsennnn; Çok geçmiş olsun canım.. umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın bol bol dinlenmeye çalış..
tugok; Ben almıştım M beden aldım canım.. Sanki üzerime dikilmiş gibi oturdu özellikle de geceliğe bayıldım çok şeker :))
İki takım var pijama ve gecelik olarak ben ikisini de M aldım aslında S beden de olurmuş ama daha kilo alacağım için şimdi bile rahattı..
zeyyyno;Ben bir Merve'de böyle hafıza var sanıyordum senin de maşallahın var canımcım :))
kntsz; İçime oturdu anlattıkların bir de yaşı da küçükmüş nasıl hevesleri vardır şimdi.. Canım bizler bile bütçemize dikkat ederek alışveriş yapmaya gayret ediyoruz.. Ki ben daha şunu bunu alamadım diye şımarıklık yapıyorum içim ezildi daha da konuşmam artık..
uconn; Canım benim de evim 2+1 misafir odasını çocuk odası yapacaktım ama kendi evime tanışınıyorum kısmetse orası buradan da küçük 75 m2 falandır.. Yine 2+1 olacak ben şöyle bir çözüm buldum.. Yeni evdeki oda zaten küçük misafir koyamazdım.. Salon takımımı değiştirip yataklı olanlardan almak istiyorum.. Misafirleri ancak bu şekilde yatırabilirim gerçi bana pek yatılı misafir gelmez ama doğumdan sonra annem ben de kalacak, kardeşimle birlikte sık sık gelecekler.. O yüzden ben ikeadan çocuk odasını tamamlayıp, salondaki köşe takımımı yatak olan 2 adet 2li koltukla değiştirmeyi düşünüyorum..
sevcey; Canım biz iyiyiz, şimdilik bir sorun yok 3 Nisan'ı bekliyoruz.. Sen de kendini fazla yorma artık giderek zorlaşıyor birşeylerle uğraşmak..
Mrb kızlar
Oğluma yatak odamda beşiğini kurduktan sonra o köşeyi nasıl süslerim diye düşündüm
paspas vb. küçük halıda koyabilirm
2 model arasında kaldım sizce hangisi?
Eki Görüntüle 661754 Eki Görüntüle 661755
canım ne büyük mutluluk , o kadar zor sahip olan ve uzun süre bekleyen insanlar var kii, okuyunca çok duygulanıyorum
allah gönlüne göre vermiş şükürler olsun, inş bekleyen herkese nasip eder bu duyguyu,
bu arada herkes oğluşuna kız buldu burda bende senin Naz'ına talibimmm
Benim dünüşümden ses yok ama.mnsroz nerdesin canım ya? Sende gelinimde iyisiniz değil mi?
Hoşbulduk şekerim oo neler almadımki hiçbir eksiğimiz kalmadı ohh içim bi rahat ettiki
Dün rahat rahat uyudum valla mışıl mışıl
Fotoğraflarını ekleyeceğim inşallah
Çok yoruldum ama değdi minnoşuma
canım ne büyük mutluluk , o kadar zor sahip olan ve uzun süre bekleyen insanlar var kii, okuyunca çok duygulanıyorum
allah gönlüne göre vermiş şükürler olsun, inş bekleyen herkese nasip eder bu duyguyu,
bu arada herkes oğluşuna kız buldu burda bende senin Naz'ına talibimmm
çok teşekkür ederim canım gerçekten çok uzun ve zorlu bir süreçti bizimki çok şükür ki o günler geride kaldı şimdi hergün şükrediyorum ve dua ediyorum benim durumumu yaşayan insanlar için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor insanlar bu konuda çok acımasız olabiliyorlar ... neler yaşadım bi anlatsam kitap olur...
neden olmasın canım senden iyisini mi bulacağım oğlunla kızım anlaşırsa olur tabiki :)) yanlız uyarayım benim naz'ım çok nazlı olur çekersiniz nazını şikayet kabul etmem sonra:))
iyidir cnm merak etme benimde bebeğim bikaç gündür az hareket ediyoo :26: bende endişelendim doğrusu ama sanırım bu haftalarda tembellik ediyolar
hully kızzzsende 99 'u gördün desene hadi hayırlsısı bakalımmmm
kızlar cuma günü bebeğimi görmeye gitmiştim , 1350 gr olmuş tosbammm ama hiç yüzünü göstermedi oğluşumayaklarını kafasına cekmiş mümkün değil ensenden başka bisey görmedik çok sükür ama iyiydi doktor kiloya dikkat et dedi bidee yaaaa
15 kilo almış bulunmaktayımmmm günde 2 tl su ve yarım saat yürüyüş farz oldu banaaaa :26:
Merhaba hanımlar dün benim minik kızçemle kontrol günümüzdü
Miniğim büyümüş 29+0 dık ve boyumuz 41cm kilomuz ise 1550gr olmuş maşallah ona!
BDT 3 Haziran ama 22-23 Mayıs gözüküyor doktorumuzda 15 inden sonra bebişimiz beklenir dedi
Çok şükür herşey yolunda Allahımıza şükür artık son haftalar
mrblar güzel haziran annişleri ve sabırsız bebişlerinasılsınız inş sizlerde bebişlerde iyidir.Biz dün yoktuk doktora gittik doktorumuz paşamın döndüğünü söyledi kafa aşağı şuan çok svindik tabi bu duruma ters pozisyonda çok rahatsız ediodu bni böbreğimede baskı yapıodu sağ böbreğimde de problem çıkmadı allaha şükür artık yukarılardan tepikler atmaya başladık sertleşti iyice hareketleri.Ordan anneannemize gittik orda kaldık bgn evimizdeyiz brzda oğluşuma ciciler aldık babasıyla sonuç olarak iyiyiz mutluyuz ay sonu kontrol var tekrar bide kan uyuşmazlığı testimiz tekrarlanıcak ben negatif eşim pozitif ara ara tam idrar tahlili veriyoruz sıkıntı çıkmadı enfeksiyon mantar vs. yok tek oğlumu bekliorum sabırsızlıkla hemen geçse şu 3 ay
Eki Görüntüle 661887 Eki Görüntüle 661888 Eki Görüntüle 661889
bugun paşamla görüş günümüz vardııı dr amcamız çok guzel fotolar yakaladı :))boyu 35.7 kıosu da 1200 gr olmus şafağımız da 75 gun kalmış 2. szeryanım oldugu ıcın ben şafak saymaya baslıyorumm :))
Şimdi 37.haftadan sonraki izin yanıyor. Yani izne ayrıldıktan sonra istersen bir gün sonra doğur istersen 40.haftada aynı oluyor.
Ama 37'den önce doğum yaparsan, 37'ye kadar olan kısmı yanmadan aktarılıyor.
40 haftayı geçerse de sorun değil.Doğum sonrası izin doğumu takiben başlatıldığı için 40-41-42.haftalar sıkıntı oluşturmuyor
ben sordum eminim hatta 7 ay önce 35 haftalık doğum yapan arkadaşımda da 5 haftayı eklediler 2011 ocakda bu yasa bu hale gelmiş önceden böyle değilmiş.. yanıyomuş...
Eki Görüntüle 662508
kızlar soranlar olmuştu ben aldım bu geceliği çok hoşuma gitti. saç bandıda var. yalnız ben L beden aldım. 60 kiiloyum tam oldu. büyük olsun istemiştim. doğumdan sonra ben sezaryan düşünüyorum o yüzden vücut şişiyormuş. vücudum şişirse kolları dar gelebilir. xL almanızda fayda var bence. ben 1.57 boyunda 60 kg yum üzerime tam oldu almak isteyen arkadaşlarım kendi karar versin. bu arada fiyatı 26 tl.
Bizim minik meleğimize kavuşma hikayemiz biraz duygusal.2005 yılında evlendik canım aşkımla o zaman ben 21 eşim 25 yaşındaydı üniversite biter bitmez evlenmiştik ikimizde çocuk sahibi olmak için erken olduğunu düşünüyorduk en az 3-4 yıl olmasın dedik ve aradan yıllar hızla geçti evleneli 4 yıl olmuştu bile artık olsun dedik ve korunmayı bıraktık ama benim hemen olacak diye bir beklentim yoktu pko hastasıydım ve adetlerim düzensizdi aradan 3 ay geçti ben yine adet olmadım aslında hiç umudum yoktu ama yinede test yapayım dedim testi yaptım pozitifti çok sevindim o an dünyalar benim olmuştu eşim içeride oturuyordu hemen ona söyledim o da şaşkınlıkla karışık bir sevinç yaşadı hemen doktora gittik kan testi yaptırdık evet hamileydim 12. haftamızda benim aniden kanamam oldu hemen eşimi aradım o da gelip beni hastaneye götürdü 3 gün yattığım hastaneden bebeğim olmadan döndüm evime
Bu olayı atlatmak benim için çok zor oldu çok alışmıştık ona kaybetmek çok acıydı hatta psikolojik destek almak zorunda kaldım ancak bu şekilde kendime gelebildim...Doktorumuz en az 6 ay hamile kalmamam gerektiğini söyledi biz tekrar başa döndük ve 6 ay korunduk sonra tekrar denemeye başladık 3,4,5,6 ay derken hamile kalamamıştım doktora gittim en az bir yıl deneyin olmazsa tedavi dedi bir yılımız doldu hala hamile değildim çok üzülüyordum bu duruma tekrar doktorun yolunu tuttuk doktor muayene etti sizde bir sorun yok kistleriniz var ama bu hamile kalmanıza engel değil daha kötü durumdaki hastalarım hamile kaldılar ,birde eşinize bakılması lazım sizi üroloğa yönlendiriyorum dedi.Biz doğru üroloğa gittik ve o da ne eşimin spermleri çok düşük çıktı varikosel diye bir hastalığı varmış hemen ameliyat olası gerekiyormuş bir hafta içinde ameliyat oldu eşim ve bekleyiş başladı aradan 1.5 yıl geçti bebek hala yok her ay yapılan negetif çıkan testler büyük umutsuzluk ağlama krizleri.. eşimin değerleri de az az yükseliyor kullanmadığımız ilaç kür kalmadı yok yok ben yine doktora gittim doktorum rahim filmi çekelim ve yumurtlama takibi yapalım dedi kabul ettim yeterki olsun ben herşeye razıydım, rahim fiilmi çekildi neyseki sorun yok tüpler açık :)
Yumurtlama takibi başladı tespitler yapıldı günler saatler verildi ve adet günüm yaklaşmıştı 3 gün vardı ben bir gariplik hissediyordum ateş ölçüyorum bu arada ve benim normalde 36 civarı olan ateşim 38 çıkıyor ama yinede umutlanmak istemiyorum o sabah kalktım ve dayanamadım banyo dolabında birsürü gebelik testi vardı stok yapıyordum artık :)) bir tanesini aldım ve yaptım 2 çizgi vardı ama çok silikti aman yoktur dedim inanamıyorum hala neyse akşam eşim geldi bir arkadaşı hastaymış hastaneye yatırmışlar gel ziyaretine gidelim moral olsun dedi gittik ziyaret ettik çıktık arabaya bindik eşime söyledim durumu oda in arabadan doktora gidiyoruz dedi benim doktorum da aynı hastsnedeydi ama mesai saati bitmişti saat 7.00 olmuştu ben doktor gitmiştir dediysem de ikna edemedim biz tekrar hastaneye döndük o da ne o gün tesadüfen amaliyatlar yüzünden işi uzayan doktorumuz oradaydı bizi kapıda görünce şaşırdı ne oldu dedi bende durumu anlattım doktorum benden daha çok heyecanlandı hemen acile gidelim kan verelim dedi gittik kan verdik sonuçlar iki saat sonra çıkar ben gidiyorum ama mutlaka arayın dedi bizde evimize geldik o iki saat ne kadar zor geçti anlatamam eşim hastaneyi aradı:
Eşim:alo eşim kan vermişti sonuçlar çıktımı acaba
Görevli: bir bakalım eşinizin adı soyadı
Eşim:................ (bu arada titriyoruz ikimizde)
Görevli: çıkmış sonuçlarınız 155
Eşim: nasıl yani bu ne demek oluyor (ben bu arada hüngür hüngür ağlıyorum oldu oldu diye)
Görevli: benim bir bilgim yok efendim sadece ekrandan soncu okuyabilirim doktorunuzla görüşün
Eşim: tamam teşekkür ederim iyi akşamlar....
şaşkın şaşkın bana bakıyor bir yandan da doktoru arıyor doktor bey sonuç 155 çıkmış
doktor gözünüz aydın ...... bey eşiniz hamile
eşim titreyen sesiyle teşekkür ederiz doktor bey diyebiliyor veeee telefonu kapatıyor birbirimize sarılıp yarım saat kadar ağladık sonra yavaş yavaş kendimize geldik çok şükür olmuştu gelmişti bebişimiz....
işte teyzeler bizim hikaymiz de böyle biraz uzun oldu umarım sıkılmazsınız okurken....
Şimdi söyleyin bakalım teyzeleri ben bu nazlı nazlı gelen kızın adını naz koymayayım da ne yapayım:))
iyi etmişsin hepsi çok güzel cnm bakım ürünleri kıyafetten pahalı valla ama en önemlisi de onlar ben sırf onlar için 200 bütçe ayırdım inş tamamlarım bian önce nisan sonu herşeyini full yapmayı düşünüyorum aslında doğduktan snra diyor tecrübeli anneler asıl masraf olsun gelsinlerde masraflı olsunlar ben yemem alırım yavrumaaabende bugun netten bakım ürünlerini aldım..ürünler ve fiyatları bunlar.. bebekbezi.com dan..
[TABLE="class: list-table, width: 695"]
[TR]
[TH="class: l"]Ürün Resmi[/TH]
[TH="bgcolor: #EFEFEF"]Ürün[/TH]
[TH="class: r, width: 80, bgcolor: #EFEFEF, align: right"]Birim Fiyatı[/TH]
[TH="class: c, width: 50, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]Adet[/TH]
[TH="class: r, width: 80, bgcolor: #EFEFEF, align: right"]Toplam[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"][/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Dalin Kulak Temizleme Çubuğu 100'lük[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]4,99 TL[/TD]
[TD="class: c, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]1[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]4,99 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Desitin Hızlı Etkili Pişik Önleyici Krem 113 gr[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]21,99 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]21,99 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nivea Baby Bebek Yağı 200 ml[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]13,90 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]13,90 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nivea Baby Bebek Pudrası 100ml[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]9,90 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]9,90 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Uni Baby Yenidoğan Islak (Pamuk) Mendil 3'lü[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,99 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,99 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nivea Baby Kremli Sabun 100 ml[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]3,50 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]3,50 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 500 ml + Temizleme Mendili[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]12,75 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]12,75 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Chicco Yumuşak Kaşık[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,00 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,00 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nuk Emzik Salkama Kutusu[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]5,50 TL[/TD]
[TD="class: c, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]2[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,00 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: clear"]
[TR]
[TD="class: r b, align: right"]Genel Toplam:[/TD]
[TD="class: r w80, align: right"]101,02 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tum Istanbulda yasayanlara gecmis olsun insallah daha kotusu olmaz. Allah korusun hepinizi.
herkes esine hamile oldugunu ilginc yollarla soylemis.bazilarina guldum bazilari cok enteresan geldi alemsiniz:)
benim daha once 5 kaybim oldugu icin malesef cok heyecanlanamadim ve esimdende gizledim kalp atisini duyana kadar. ondan sonrada dusuk riski var diye baglanmak istemedik ve aramizda bile konusmadik bebekle ilgili kimseyede soylemedik. 13 haftadan sonra biraz rahatladik ve yavas yavas ilan ettik ama hala korkuyoruz bisey olcak diye Allah kimseye bulmusken kaybettirmesin cok zor.Allaha emanet yavrularimiz. dolayisiyla cok heyecanli yada enteresan bir hikayem yok.
insallah dogum hikayem guzel olur onu paylasirim.
Bizim minik meleğimize kavuşma hikayemiz biraz duygusal.2005 yılında evlendik canım aşkımla o zaman ben 21 eşim 25 yaşındaydı üniversite biter bitmez evlenmiştik ikimizde çocuk sahibi olmak için erken olduğunu düşünüyorduk en az 3-4 yıl olmasın dedik ve aradan yıllar hızla geçti evleneli 4 yıl olmuştu bile artık olsun dedik ve korunmayı bıraktık ama benim hemen olacak diye bir beklentim yoktu pko hastasıydım ve adetlerim düzensizdi aradan 3 ay geçti ben yine adet olmadım aslında hiç umudum yoktu ama yinede test yapayım dedim testi yaptım pozitifti çok sevindim o an dünyalar benim olmuştu eşim içeride oturuyordu hemen ona söyledim o da şaşkınlıkla karışık bir sevinç yaşadı hemen doktora gittik kan testi yaptırdık evet hamileydim 12. haftamızda benim aniden kanamam oldu hemen eşimi aradım o da gelip beni hastaneye götürdü 3 gün yattığım hastaneden bebeğim olmadan döndüm evime
Bu olayı atlatmak benim için çok zor oldu çok alışmıştık ona kaybetmek çok acıydı hatta psikolojik destek almak zorunda kaldım ancak bu şekilde kendime gelebildim...Doktorumuz en az 6 ay hamile kalmamam gerektiğini söyledi biz tekrar başa döndük ve 6 ay korunduk sonra tekrar denemeye başladık 3,4,5,6 ay derken hamile kalamamıştım doktora gittim en az bir yıl deneyin olmazsa tedavi dedi bir yılımız doldu hala hamile değildim çok üzülüyordum bu duruma tekrar doktorun yolunu tuttuk doktor muayene etti sizde bir sorun yok kistleriniz var ama bu hamile kalmanıza engel değil daha kötü durumdaki hastalarım hamile kaldılar ,birde eşinize bakılması lazım sizi üroloğa yönlendiriyorum dedi.Biz doğru üroloğa gittik ve o da ne eşimin spermleri çok düşük çıktı varikosel diye bir hastalığı varmış hemen ameliyat olası gerekiyormuş bir hafta içinde ameliyat oldu eşim ve bekleyiş başladı aradan 1.5 yıl geçti bebek hala yok her ay yapılan negetif çıkan testler büyük umutsuzluk ağlama krizleri.. eşimin değerleri de az az yükseliyor kullanmadığımız ilaç kür kalmadı yok yok ben yine doktora gittim doktorum rahim filmi çekelim ve yumurtlama takibi yapalım dedi kabul ettim yeterki olsun ben herşeye razıydım, rahim fiilmi çekildi neyseki sorun yok tüpler açık :)
Yumurtlama takibi başladı tespitler yapıldı günler saatler verildi ve adet günüm yaklaşmıştı 3 gün vardı ben bir gariplik hissediyordum ateş ölçüyorum bu arada ve benim normalde 36 civarı olan ateşim 38 çıkıyor ama yinede umutlanmak istemiyorum o sabah kalktım ve dayanamadım banyo dolabında birsürü gebelik testi vardı stok yapıyordum artık :)) bir tanesini aldım ve yaptım 2 çizgi vardı ama çok silikti aman yoktur dedim inanamıyorum hala neyse akşam eşim geldi bir arkadaşı hastaymış hastaneye yatırmışlar gel ziyaretine gidelim moral olsun dedi gittik ziyaret ettik çıktık arabaya bindik eşime söyledim durumu oda in arabadan doktora gidiyoruz dedi benim doktorum da aynı hastsnedeydi ama mesai saati bitmişti saat 7.00 olmuştu ben doktor gitmiştir dediysem de ikna edemedim biz tekrar hastaneye döndük o da ne o gün tesadüfen amaliyatlar yüzünden işi uzayan doktorumuz oradaydı bizi kapıda görünce şaşırdı ne oldu dedi bende durumu anlattım doktorum benden daha çok heyecanlandı hemen acile gidelim kan verelim dedi gittik kan verdik sonuçlar iki saat sonra çıkar ben gidiyorum ama mutlaka arayın dedi bizde evimize geldik o iki saat ne kadar zor geçti anlatamam eşim hastaneyi aradı:
Eşim:alo eşim kan vermişti sonuçlar çıktımı acaba
Görevli: bir bakalım eşinizin adı soyadı
Eşim:................ (bu arada titriyoruz ikimizde)
Görevli: çıkmış sonuçlarınız 155
Eşim: nasıl yani bu ne demek oluyor (ben bu arada hüngür hüngür ağlıyorum oldu oldu diye)
Görevli: benim bir bilgim yok efendim sadece ekrandan soncu okuyabilirim doktorunuzla görüşün
Eşim: tamam teşekkür ederim iyi akşamlar....
şaşkın şaşkın bana bakıyor bir yandan da doktoru arıyor doktor bey sonuç 155 çıkmış
doktor gözünüz aydın ...... bey eşiniz hamile
eşim titreyen sesiyle teşekkür ederiz doktor bey diyebiliyor veeee telefonu kapatıyor birbirimize sarılıp yarım saat kadar ağladık sonra yavaş yavaş kendimize geldik çok şükür olmuştu gelmişti bebişimiz....
işte teyzeler bizim hikaymiz de böyle biraz uzun oldu umarım sıkılmazsınız okurken....
Şimdi söyleyin bakalım teyzeleri ben bu nazlı nazlı gelen kızın adını naz koymayayım da ne yapayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?