2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende senn eşin gibiyim o konuda hemen imha ettim testleri. bi saniye tutmadım

canım ben gurbette yaşadığım için yatılı misafirim çok oluyor.o yüzden en azından 2-3 yıl daha idare etmeye çalışıcam artık.odama beşik almaya karar verdim.dolap olarakta yatak odamı alırken şifonyerini almamıştım.sadece aynalı makyaj masası almıştım.şimdi şifonyerinide alıp bebeğin eşyalarını şimdilik ona koymayı düşünüyorum.kızıma oda yapınca o dolapta bana kalır en azından çöpe gitmez.asılacak şeyler içinde kendi dolabımdan biraz yer açarım kızıma.insanlar nerelere sığdırıyor bebeklerini biz herşeyleri dört dörtlük olsun istiyoruz ama olmuyor işte.senin fikirde güzel ama birde salon takımı masrafın çıkacak şimdi.allah yardımcın olsun.

odandaki diger esyalari bilmiyorum ama boyle tek basina ayicikli super gorunuyor

korse konusu konusulmus. ben korsemi aldim kizlar dogumdan hemen sonra dus alinip takilcakmis. simdi sirada kanguru, sut pompasi falan var onlarida sirayla alicam sanirim. biz 2 haftada bir maas aliyoruz her maas aldigimizda bisiler aliyorum. siraya koydum eksikleri baska turlu hepsini birden almak cok zor olurdu:)
kamera yada ses sistemi almayi dusunmuyorum. oglum hep yanimda olacak gerek yoktur heralde. kuvetide sisme olanlardan aldi kayinvalide ordek seklinde cok yumusak ve sirin. digerleri cok soguk ve sert geldi bana.ofise lazim olanlarida calisanlar para toplayip almislar cok sirin olmus. kucuk bir besik salincak alt acma yeri battaniyeler falan herseyi dusunmusler. ana kucagi almiycam araba koltugunu ana kucagi olarakta kullanicam. ates olcer falan gibi seyler almadik nasilsa ofisten gotururum. pisik kremi desitin onerdiler onu aldim sampuan falanda honest company diye bir marka var burda onun bebek bezlerini islak mendillerini ve sampuanlarini aldim. jessica alba nin sirketiymis. cok ovduler insallah iyidir. bu hafta sonu maas alicaz kangurumu alicam insallah. simdilik benden haberler boole.

bende bugun netten bakım ürünlerini aldım..ürünler ve fiyatları bunlar.. bebekbezi.com dan..

[TABLE="class: list-table, width: 695"]
[TR]
[TH="class: l"]Ürün Resmi[/TH]
[TH="bgcolor: #EFEFEF"]Ürün[/TH]
[TH="class: r, width: 80, bgcolor: #EFEFEF, align: right"]Birim Fiyatı[/TH]
[TH="class: c, width: 50, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]Adet[/TH]
[TH="class: r, width: 80, bgcolor: #EFEFEF, align: right"]Toplam[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Dalin Kulak Temizleme Çubuğu 100'lük[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]4,99 TL[/TD]
[TD="class: c, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]1[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]4,99 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Desitin Hızlı Etkili Pişik Önleyici Krem 113 gr[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]21,99 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]21,99 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nivea Baby Bebek Yağı 200 ml[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]13,90 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]13,90 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nivea Baby Bebek Pudrası 100ml[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]9,90 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]9,90 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Uni Baby Yenidoğan Islak (Pamuk) Mendil 3'lü[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,99 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,99 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nivea Baby Kremli Sabun 100 ml[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]3,50 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]3,50 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 500 ml + Temizleme Mendili[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]12,75 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]12,75 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Chicco Yumuşak Kaşık[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,00 TL[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,00 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Nuk Emzik Salkama Kutusu[/TD]
[TD="class: r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]5,50 TL[/TD]
[TD="class: c, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]2[/TD]
[TD="class: b r, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]11,00 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: clear"]
[TR]
[TD="class: r b, align: right"]Genel Toplam:[/TD]
[TD="class: r w80, align: right"]101,02 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar soranlar olmuştu ben aldım bu geceliği çok hoşuma gitti. saç bandıda var. yalnız ben L beden aldım. 60 kiiloyum tam oldu. büyük olsun istemiştim. doğumdan sonra ben sezaryan düşünüyorum o yüzden vücut şişiyormuş. vücudum şişirse kolları dar gelebilir. xL almanızda fayda var bence. ben 1.57 boyunda 60 kg yum üzerime tam oldu almak isteyen arkadaşlarım kendi karar versin. bu arada fiyatı 26 tl.

Bizim minik meleğimize kavuşma hikayemiz biraz duygusal.2005 yılında evlendik canım aşkımla o zaman ben 21 eşim 25 yaşındaydı üniversite biter bitmez evlenmiştik ikimizde çocuk sahibi olmak için erken olduğunu düşünüyorduk en az 3-4 yıl olmasın dedik ve aradan yıllar hızla geçti evleneli 4 yıl olmuştu bile artık olsun dedik ve korunmayı bıraktık ama benim hemen olacak diye bir beklentim yoktu pko hastasıydım ve adetlerim düzensizdi aradan 3 ay geçti ben yine adet olmadım aslında hiç umudum yoktu ama yinede test yapayım dedim testi yaptım pozitifti çok sevindim o an dünyalar benim olmuştu eşim içeride oturuyordu hemen ona söyledim o da şaşkınlıkla karışık bir sevinç yaşadı hemen doktora gittik kan testi yaptırdık evet hamileydim 12. haftamızda benim aniden kanamam oldu hemen eşimi aradım o da gelip beni hastaneye götürdü 3 gün yattığım hastaneden bebeğim olmadan döndüm evime
Bu olayı atlatmak benim için çok zor oldu çok alışmıştık ona kaybetmek çok acıydı hatta psikolojik destek almak zorunda kaldım ancak bu şekilde kendime gelebildim...Doktorumuz en az 6 ay hamile kalmamam gerektiğini söyledi biz tekrar başa döndük ve 6 ay korunduk sonra tekrar denemeye başladık 3,4,5,6 ay derken hamile kalamamıştım doktora gittim en az bir yıl deneyin olmazsa tedavi dedi bir yılımız doldu hala hamile değildim çok üzülüyordum bu duruma tekrar doktorun yolunu tuttuk doktor muayene etti sizde bir sorun yok kistleriniz var ama bu hamile kalmanıza engel değil daha kötü durumdaki hastalarım hamile kaldılar ,birde eşinize bakılması lazım sizi üroloğa yönlendiriyorum dedi.Biz doğru üroloğa gittik ve o da ne eşimin spermleri çok düşük çıktı varikosel diye bir hastalığı varmış hemen ameliyat olası gerekiyormuş bir hafta içinde ameliyat oldu eşim ve bekleyiş başladı aradan 1.5 yıl geçti bebek hala yok her ay yapılan negetif çıkan testler büyük umutsuzluk ağlama krizleri.. eşimin değerleri de az az yükseliyor kullanmadığımız ilaç kür kalmadı yok yok ben yine doktora gittim doktorum rahim filmi çekelim ve yumurtlama takibi yapalım dedi kabul ettim yeterki olsun ben herşeye razıydım, rahim fiilmi çekildi neyseki sorun yok tüpler açık :)
Yumurtlama takibi başladı tespitler yapıldı günler saatler verildi ve adet günüm yaklaşmıştı 3 gün vardı ben bir gariplik hissediyordum ateş ölçüyorum bu arada ve benim normalde 36 civarı olan ateşim 38 çıkıyor ama yinede umutlanmak istemiyorum o sabah kalktım ve dayanamadım banyo dolabında birsürü gebelik testi vardı stok yapıyordum artık :)) bir tanesini aldım ve yaptım 2 çizgi vardı ama çok silikti aman yoktur dedim inanamıyorum hala neyse akşam eşim geldi bir arkadaşı hastaymış hastaneye yatırmışlar gel ziyaretine gidelim moral olsun dedi gittik ziyaret ettik çıktık arabaya bindik eşime söyledim durumu oda in arabadan doktora gidiyoruz dedi benim doktorum da aynı hastsnedeydi ama mesai saati bitmişti saat 7.00 olmuştu ben doktor gitmiştir dediysem de ikna edemedim biz tekrar hastaneye döndük o da ne o gün tesadüfen amaliyatlar yüzünden işi uzayan doktorumuz oradaydı bizi kapıda görünce şaşırdı ne oldu dedi bende durumu anlattım doktorum benden daha çok heyecanlandı hemen acile gidelim kan verelim dedi gittik kan verdik sonuçlar iki saat sonra çıkar ben gidiyorum ama mutlaka arayın dedi bizde evimize geldik o iki saat ne kadar zor geçti anlatamam eşim hastaneyi aradı:
Eşim:alo eşim kan vermişti sonuçlar çıktımı acaba
Görevli: bir bakalım eşinizin adı soyadı
Eşim:................ (bu arada titriyoruz ikimizde)
Görevli: çıkmış sonuçlarınız 155
Eşim: nasıl yani bu ne demek oluyor (ben bu arada hüngür hüngür ağlıyorum oldu oldu diye)
Görevli: benim bir bilgim yok efendim sadece ekrandan soncu okuyabilirim doktorunuzla görüşün
Eşim: tamam teşekkür ederim iyi akşamlar....
şaşkın şaşkın bana bakıyor bir yandan da doktoru arıyor doktor bey sonuç 155 çıkmış
doktor gözünüz aydın ...... bey eşiniz hamile
eşim titreyen sesiyle teşekkür ederiz doktor bey diyebiliyor veeee telefonu kapatıyor birbirimize sarılıp yarım saat kadar ağladık sonra yavaş yavaş kendimize geldik çok şükür olmuştu gelmişti bebişimiz....
işte teyzeler bizim hikaymiz de böyle biraz uzun oldu umarım sıkılmazsınız okurken....
Şimdi söyleyin bakalım teyzeleri ben bu nazlı nazlı gelen kızın adını naz koymayayım da ne yapayım:))

canım ne büyük mutluluk , o kadar zor sahip olan ve uzun süre bekleyen insanlar var kii, okuyunca çok duygulanıyorum
allah gönlüne göre vermiş şükürler olsun, inş bekleyen herkese nasip eder bu duyguyu,

bu arada herkes oğluşuna kız buldu burda bende senin Naz'ına talibimmm

Benim dünüşümden ses yok ama. mnsroz nerdesin canım ya? Sende gelinimde iyisiniz değil mi?

BUGÜN OKUDUĞUM BÜTÜN HİKAYELER ÇOK GÜZELDİ İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZDADA GÖRÜRÜZ

BİZDE 2009 DA EVLENDİK BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİĞİMİZ İÇİN ERKEN OLMUŞTU ASLINDA EVLİLİK BEN 21 ODA 25 YAŞINDAYDI ÇOCUK YAPMAYALIM HAYATIMIZI YAŞAYALIM BİRKAÇYIL DEDİK BEN HEP ÖNÜMÜZDEKİ YILA DİYE SALLIYODUM YANİ 6-7 YILA KADAR ZAMANI VAR
YILLIK İZİNE ÇIKTIM 1 AYLIĞINA ÖNCE 1 HAFTA KARDEŞİME GİTTİM ORDA ADET ZAMANIM GELMİŞTİ AMA SAÇMA SAPAN KARIN KASIK AĞRILARI VE AKINTI ŞEKLİNDE LEKELENMELERİM OLMUŞTU DÜZENLİ ADETLERİ OLAN BİRİ OLARAK DURUMDA Bİ SAÇMALIK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞTÜM HEMEN O İLÇEDEKİ DEVLET HASTANESİNE GİTTİM DOKTOR ÇOK ŞİRİN Bİ BEYDİ KAÇ HAFTALIK GEBESİN DEDİ DİREK OLARAK BENDE HENÜZ VARMI YOKMU BİLMİYORUM DİYİNCE Bİ ULTRASONDA BAKMAK İSTEDİ HEMEN ULTRASON DİYİNCE ŞAŞIRDIM KAN TESTİ BAKMASINI BEKLİYODUM VE ULTRASONDA GÖRDÜ KESESİ 4+4 DÜK SONRA KAN VER DEDİ O LABORATUVARIN ÖNÜNDE NELER DÜŞÜNDÜM NELER HİSSETTİM HİÇ BİLMİYORUM SANKİ YAŞAMAMIŞ GİBİYİM O ANLARI AĞLADIM AĞLADIM AMA ÜZÜTÜDEN Mİ SEVİNÇTEN Mİ NEDEN AĞLADIM BEN ŞAŞKINLIKTAN KANDA DA DOĞRULANINCA ARTIK HAMİLEYDİM AMA EŞİME SÖYLEMEDİM ÇÜNKÜ UZAKTA TELEFONDAN SÖYLEMEK İSTEMEDİM
10 GÜN SONRA ANNEMİN EVİNE GEÇTİM ORDA DA KONTROLE GİTTİM VE HERŞEY YOLUNDA DEVAM EDİYODU 17 GÜN SONRA FALAN İLK ANNEMLE KARDEŞİME SÖYLEDİM AMA RESMEN HER GECE RÜYALARIMA GİRİYODU GEBE OLDUĞUM
BENİM İZNİM BİTTİ 29 EKİMDE İSTANBULA DÖNDÜM EŞİM ÖYLE ÇOK SOSYAL BİRİ DEĞİLDİR AMA BEN ONU 29 EKİM KUTLAMALARI İÇİN HAVAİ FİŞEKLERİ İZLEMEYE BOAZA GİDELİM DİYE İKNA ETTİM O GÖSTERİYİ KAYDEDİYODU MAKİNAYA BİTERKEN AŞKIM BEN HAMİLEİİİİM DİYE SÖYLEDİM AMA NASIL GÖZÜMDEN YAŞLAR BOŞANIYO ENGEL OLAMIYORUM KENDİME O BANA SAF SAF BAKIYO NE NASIL YANİ NE ZAMANDIR SEN YOKSUN NE ZAMAN HAMİLE KALDIN VS VSVS SORUYO ŞAŞKINLIK DÖNEMİ BAYA Bİ SÜRDÜ SONRA BENCE BİZİM İÇİN PATLATILAN O Bİ SÜRÜ HAVA FİŞEĞİN ALTINDA ÖPÜŞÜP SARILARAK SEVİNCİMİZİ PAYLAŞTIK

Benim dünüşümden ses yok ama. mnsroz nerdesin canım ya? Sende gelinimde iyisiniz değil mi?

nispet yapmayalım lütfenn ben daha sözü kesemedim, melinnaz artık vermezse kızını bilemiyorum , bu topik ikimize dar gelebilir

hayırlı olsun cicilerin canım.sonunda gitmişsin.artık fotolarına bakarız.

çok teşekkür ederim canım gerçekten çok uzun ve zorlu bir süreçti bizimki çok şükür ki o günler geride kaldı şimdi hergün şükrediyorum ve dua ediyorum benim durumumu yaşayan insanlar için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor insanlar bu konuda çok acımasız olabiliyorlar ... neler yaşadım bi anlatsam kitap olur...

neden olmasın canım senden iyisini mi bulacağım oğlunla kızım anlaşırsa olur tabiki :)) yanlız uyarayım benim naz'ım çok nazlı olur çekersiniz nazını şikayet kabul etmem sonra:))

kız dedigin nazlı olurr herşeyiyle kabulll ediyoruz .. ilan ettim Naz artık bizimm :123:

canım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. biz eşimle 2 yıl istemedik bebek.. bu sürede olmuyor mu diye soran bile oldu insanlar hem acımasız hem duyarsız hemde hadsiz olabiliyorlar. onun için ne düşündükleri hiç umrumda olmadı. sorsan hepsi iyi niyetli hepsi melek... kimse kimsenin içini, ne yaşadıgını bilemez. dışardan herşeyi yorumlamamak gerekiyor..
sen yaşadıklarını unut, aklına bile getirme herşey geçer, geriye bir tek sen kalırsınn.. bebişinle,ve eşinle birlikte inş çok mutlu olursunuz

Cnm maşallah bebişine tombiş tombiş olmuş kilosu çok güzel, ben de bu gün hem şeker yüklememi yaptırdım hem muayene oldum kızıcığım 1kg olmuş 35 cm, yumuk yumuk olmuş ultrasonda esnerken yakaladık çoook tatlıydıı ağzını açıp kapıyodu. Buarada şekerim açlık:84 tokluk:133 çıktı doktorum normal ama yinede aburcubur yemeyi bırak birazcık dikkatetmen yeterli dedi, şuana kadar 10kg aldım son 3 haftadır 10kilogramım, biraz dikkat edip tatlı ve pilav, makarnaya dikkat edersem inşallah biraz daha bu kiloda devam ederim ... He birde benim çok sancılarım oluyodu kasıklarımda falan, doktor teyzemiz ona da baktı bebeğim baş aşağı dönmüş rahim ağzım kapalıymış, herhangi bir erken doğum riskin gözükmüyo sancın olunca yat dinlen, çok yorma kendini dedi ve istediğin zaman rapor verim evde istirahat et istersen dei ama ben istemedim belki 30.haftamda zorlanmaya başlarsam ki şimdiden nefes nefeseyim sancılanıyorum az yorulunca ozaman giderim muaynem de var zaten bir hafta rapor alır yatarım evde .

cnm oh oh ne güzel kilosu çok güzel maşallah bebişinin nazar değmesin ona bugün doktor teyzemiz bana da 2 hafta önceden beklemeye başlarız dedi zaten gelişimi 1 hafta önde gidiyo dedi hully gibi bende meraktan çatlıycam ama zamanında doğsun kızımcım da iyice gelişsin...

cnm senin bebişine de maşallah nazar değmesin inşallah. negüzel 75 günün kalmış darısı başıma inşallah...

Cnm benim kız arkadaşım da öğretmen ve 38.haftasında doğum yaptı ve kalan 2 haftası doğumdan sonraya eklendi. yani erken doğarsa bebek kullanılmamış olan gün doğum sonrasına aktarılıyor...

zeynoo; cnm çok gçmiş olsun geçmişi tam okuyamadım ama fena bi şekilde düşmüşsün sanırım,:18:cnm Allah korumuş seni de bebeğini de inşallah çabucak eziklerin zedelenmelerinde geçer, ben de düşmekten çok korkuyorum ama hiç dikkatli hareket etmıyorum, bide vücut dengemizde bozuldu ya ondan da olabilir....
Ahsenn; cnm sana da geçmiş olsun doktorun erken doğum riskin var demiş heralde inşallah doktorun abartıyordur sadece, sen bol bol dinlenmene bak güzelim atlatacaksın inşallah sağlıklı bi hamilelik geçireceksin hiç canını sıkma, ağır iş yapma bide o aklında kalan diğer doktora da git bence ona da muayene ol bakim o ne diyecek...

ben sordum eminim hatta 7 ay önce 35 haftalık doğum yapan arkadaşımda da 5 haftayı eklediler 2011 ocakda bu yasa bu hale gelmiş önceden böyle değilmiş.. yanıyomuş...

benim öğretmen arkadaşımada böyle yaptılar cnm 2 hafta erken doğurdu 38. haftada ve kalan 2 haftayıda doğum sonrasına eklediler.

ben sordum canım benim için özellikle göğüs kısmının sıkmaması önemli çünkü çok daralıyorum zaten ben 1.64 boyla 61 kilodayım daha da biraz kilo alırım o yüzden xl alayım bari. çok tşk yönlendirdiğin için.. sende güle güle kullan hayatım

bu hikayeler bugün ağlatıyor beni... allah hepimizinkine uzun ömürler versin inşallah.. beklemek nedir bilirim 3 sene bekledim benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ama nasip tüp bebeğeymiş.. allaha hergün şükrediyorum ve dua ediyorum bende.. rabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah...

budaa biziz annişleeerrrEki Görüntüle 662389 resmi döndüremedim ama anlaşılıyor sanırımm

maşallah anlaşılıyor cnm :)
iyi etmişsin hepsi çok güzel cnm bakım ürünleri kıyafetten pahalı valla ama en önemlisi de onlar ben sırf onlar için 200 bütçe ayırdım inş tamamlarım bian önce nisan sonu herşeyini full yapmayı düşünüyorum aslında doğduktan snra diyor tecrübeli anneler asıl masraf olsun gelsinlerde masraflı olsunlar ben yemem alırım yavrumaaa

canımm inşallah dediğin gibi doğum hikayeni dinleriz artık Allah sağ salim kavuştursun yavruna

ben okurken ağladım canım yaa tutamadım kendimi Allah isteyen herkese versin inşallah, nazlı nazlı sağlıklı sıhhatli gelsin NAZ'IMIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…