2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar netten park yatağımın içinde yatak sipariş ettim örçüsü 60-120 fakat gelen yatak enden tam boydan kucuk faturadada 60-120 yazıyo kullanan var mı acaba yataklar mı boyle yoksa yanlıs mı gelmiş anlayamadm

valla eger hemen olmasaydı ben beklemekten sıkılırdım kesın
cok sukur kı allah nasıp ettı...hayatım boyunca bundan daha buyuk bır mutluluk yasamamıstım

Allah dağına göre kar veriyor derler ya gerçektende sen bu sabırsızlıkla ne yapardın
Çünkü öyle zorki ahh o gözyaşları o umutlar bekleyişler boynun bükük bir şekilde...
Allah kimseye evlat hasreti vermesin

Canım küçük derken metreyle ölçtün mü kaç cm çıkıyor:26:

Canlar bu korse konusunu ben anlamadım şimdi benimki sezeryan olacak
Kiminiz sezeryanda kullanılmaz demiş kiminiz çarşaf sarılıyor demiş
Doğumu sezeryan olacak olanlar sizler ne almayı yada yapmayı düşünüyorsunuz?:26:
Sonra göbeğimiz löp löp kalıp sallanmasın

Bu konuda yanlış bilgilendirme olmasın en azından ben devlet memurları için durumun böyle olmadığını söyleyebilirim. 37 haftaya kadar çalışıp izne ayrılınca doğum yaparsanız

8 haftalık doğum sonrası+ 5 hafta çalışarak geçen 32-37 arası izinler+ doğumdan 40. haftaya kadar geçen kullanılmayan izinlerin tamamını kullanırsınız. Diyelim ki 37. hafta izne ayrıldınız ve o gün doğum yaptınız toplam 16 hafta izniniz olur Bunun için
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 2)
Resmî Gazete : 15.4.2011/27906 bakabilirsiniz. Orda şöyle bir hüküm var zaten

Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içerisinde erken doğum yapması sebebiyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi (kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte), doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.

bu tebliğide diğer ayrıntılarda var

Durumun sgklı arkadaşlar açısından da farketmeyeceğini düşünüyorum.

teşekkür ederim cnm ben de şimdi baktım yanmıyor o zaman izinler bizim personel servisimiz yanlış söyledi ya da yanlış anlaşılma oldu o zaman ben de memurum gerçi bi de avukatım bunu bilmem lazım da üşenip bakmadım

Kizlar ben 7 yila yakin evliyim ogünden buyana birkez bile dogum kontrol hapi kullanmadim ilerde allah korusun ne olur ne olmaz diye tamamen normal yollardan korunduk.. Gecen yil bende bir bebek özlemi basladi cok yakin arkadasim da ayni sekilde biz dedik artik yavas yavas düsünelim.. Neyse biz esimle Istanbula izin yapmaya gittik ordan esimin memleketine, babanemiz bize benim kayinpederle kaiynvalidenin gerdege girdigi ve esimin dogdugu odayi verdi burada yatin diye... sadece ogün korunmadik ve ilk deneme de esimin oldugu ve dogdugu yatakta hamile kaldim

evet cnm 62-105 örçüsü

Allah Allah Park yataktan hiç anlamam canım ben ya
Genelimi böyle oluyorki acaba bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar birazdan mesajını okuyunca
Hangi siteden aldın bu arada?

Allah Allah Park yataktan hiç anlamam canım ben ya
Genelimi böyle oluyorki acaba bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar birazdan mesajını okuyunca
Hangi siteden aldın bu arada?

hpsiburada cnm değişim talebinde bulundum bakalım sınır oldum ya hevesli hevesli alıyorsun hevesin yarıda kalıyo

Canım ben burayı okuduğumda şöyle anlıyorum: 37 haftadan önce doğum yaparsa, son üç haftaya kadar olan kısmı, doğum sonrası izne eklenir. Analık izni dediği doğumdan önceki 8 hafta. Son üç hafta izinli olmak zorunda olduğuna göre aradaki 5 haftadan bahsediyor. O 5 haftadan birinde doğum yaparsa, son üç haftaya kadar olan kısmını doğum sonrasına aktarıyor. Yanlış mıyım?

Bir kaç kez daha okudum. Buna göre son üç hafta içinde doğum yaparsan iznin yanmıyor Ben kendi personel işlerimize sorayım bakalım doğrusu neymiş. Benim aklım karıştı

:)) Ben 2 yıl önce 2. evliliğimi yaptım. Benim bir kızım eşimin bir oğlu vardı. 4 kişilik mutlu bir aile olduk. Oğlumuz 16, kızımız 12 yaşında. Ortak bir çocuğumuz daha olsun istedik, ben zaten çocuk için deliriyordum:)) Neyse tatile gidip döndükten sonra ağustos ayında korunmayı bıraktık, normalde hemen hamile kalan bir insanım ama ilk ay deneme hüsran, 2. ay yine öyle Allahım kimseye aratmasın yarabbim. O ay arkadaşımda olan doktorum paniğimi görünce gel sana bir rahim filmi çekelim deli kız dedi:)) O ay rahim filmi çekildim çeken asistan bayandı yabancı bir şive ile bu ay sık sık ilişkiye gir kanallar açılıyor dedi. Ben de öyle yaptım ekim ayına geldik tabi bu arada adet günüme 5 gün vardı. Canım Annemi 3 yıl önce trafik kazasında kaybettim o gece rüyama girdi elinde bir testle bizim yatak odasının banyosunda bana test yaptı bak çift çizgi çıktı hamilesin işte dedi:)) Canım annem benim . Ben ağlamaya başladım rüyamda ben kimseye söylemeden şükür namazı kılacaktım anne dedim. Öyle yapacaktım çünkü:)) O da sen yine kıl benden birşey olmaz ben öbür taraftan geliyorum dedi. Sabah uyandım gerçek gibiydi. Okula geldi arkadaşa rüyamı anlattım, o da bana inşallah habercisi annen olur dedi. O gün akşama doğru benden bir damla kan geldi. yine olmadı deyip yanımdaki pedi koydum. Akşam eşime yine olmadı dedim. o da hayırlısı olsun dedi. Yatarken pede baktım kahve kahve bulaşık ghibi. Ertesi gün yine aynı okulda yine aynı arkadaş hamile olabilirsin gel test yapalım dedi. Bne de yok beee ben yarın sabah yaparım dedim. Ertesi sabah kalktım çocukları hasathaneye götürecektim malum ergenlik sivilceler:))) Sabah eşim uyuyordu banyoya girip test yaptım inanamadım çift çizgiyi gördüm kendimi balkona atıp ağlamaya başladım. Kimseye bir şey söylemedim çocuklarla çıktık doktorumda aynı hastahanedeydi zaten. Yanına gittim kan tahlili yapalım dedi. kan verdim. Öğleden sonra ara beni dedi. Eve giderken çocuklara çaktırmadan bir test daha aldım. Eşim çok hasta olduğundan işe gitmemiş yatıyordu ben tekrar aynı banyoya girip testi yaptım bu sefer 2. çizgi daha belirgindi:)) Hemen banyoya girdim gözyaşları içinde banyomu yaptım abdestimi aldım çıkıp 8 rekat şükür namazımı kıldım. Sonra eşimin yanına uzandım uyandı yüzüme baktı elini tutup karnımın üzerine koydum daha ne yatıyorsun çok çalışman lazım 3. çocuk geliyor dedim şoka girdi ama ama sen şey olmuştun ya hani ben kalkıyım filan dedi :))) çok komikti sonra sarıldı öptü, sonra içeri gidip mutfakta kahvaltı hazırlayan ergenlere bana yumurta ve sütte koyun iyi beslenmem lazım dedim onlarda o niye dediler ben de kardeşiniz olacak ta ondan dedim:)) çok sevindiler ama ilk haberi onlara vermediğim için bozuldular :)) İşte böyle benim habercim CANIM ANNEM oLDU. rABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH. ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:)))

Hmmm aklima gelen tek konu suan kocislerinize hamile oldugunuz müjdesini nasil verdiniz özel birsey yaptinizmi

yoksa benim adamin isten gelmesine kadar sabredip son 10 dk kala dayanamayip alo askim hamileyimmi dediniz damdan düser gibi

sen de bendenmişsin canım
valla bizim bebek biz korunurken ve ben hiiiç çocuk mocuk düşünmezken geldi hatta benim genelde adet düzensizliğim vardı zaten, o ay da kaçında adet olucamı bilmiyordum bile. sancılarım arttığından anlamıştım olmam gerektiğini ama ne gelen vardı ne giden. bir sabah eşim işe gittikten sonra sırf meraktan test yapmaya karar verdim. banyoda yaptığım testi de çamaşır makinasının üzerine bıraktım sonra gittim internet başına alışveriş sitelerini dolaşmaya bir zaman sonra aklıma geldi gittim testi aldım bir baktım iki çizgi ve benim surattaki ifade aynen bu rahat 4-5 dakika o şekilde boş boş teste baktım aptal olmuştum resmen sonra geçtim içeri oturdum mal mal bir on dakika da orda bakındım o an ne düşündüğümü hatırlamıyorum bile inanın... şaşkınlık aptallık ne varsa çökmüştü üzerime derken eşimi aradım hemen dedim ben galiba hamileyim e tabi bi sessizlik oldu nasıl yaa dedi öyle işte hamileyim dedim adamcağız da meğerse daha şirketin servisindeymiş işe varmamış bile sessiz sessiz dedi ki aşkım servisteyim etrafımda adamlar var burda mı söylenir bu garibim uçmuş sevinçten o evlendik evleneli çocuk istiyordu ama ben hazır değildim istemiyordum o da ses etmiyordu napsın tabi o günün akşamına eşim uça uça geldi benim surat asık ağlıyorum nolucak şimdi napıcam ben şimdi diye tabi çok şükür rabbime ki aratmadı hemen verdi hamdolsun ama beklenmedik zamanda da gelince insan afallıyor ister istemez

yaa öyle böyle derken alıştım seviyorum şimdi kızımı iyi ki de gelmiş sormadan etmeden benim zillim kıpraşık yavrum

ay ne güzel herkes kartlar hazırlamış, heyecanlanmış benim hatırladıgım tek şey üzerime kocaman bir salaklık çöktügüü
eşim noldu dediginde de ' hiççç hamileyim' dedigim:26:

benim hikayem de mal gibi gecenin ikisi olmuş hala uyuyamamıştık eşim sen daha adet olmadın mı dedi yoo dedim test yapsana dedi tuvalete koştum çift çizgi çıktı tuvaletten eşime bağırdım diğer testi de getir diye onu da yaptım o da çift çıkınca testlerimi toplayıp hamileyim diye eşimin üzerine atladım bütün atlama ve hoplama aralarından hatırladığım eşimin testlerden kaçışıydı şunları benden uzak tut üzerime değdiriyosun tamam anladık biraz uzak dur git ellerini bi daha yıka üfffff yazarken yine sinir oldum bak sanki idrarı ellerimle ayrıştırıp ben çözdüm tekrar hamile kaldığımda 10 test yapıp cebine koycam cebinden çift çizgiler fırlayacak

Kızlar 37.haftadan sonra doğum yapılırsa mesela 38. haftada, o aradaki günler de aktarılıyormuş. Ben yanlış biliyormuşum. Doğrusunu yeni öğrendim. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim

:)) Ben 2 yıl önce 2. evliliğimi yaptım. Benim bir kızım eşimin bir oğlu vardı. 4 kişilik mutlu bir aile olduk. Oğlumuz 16, kızımız 12 yaşında. Ortak bir çocuğumuz daha olsun istedik, ben zaten çocuk için deliriyordum:)) Neyse tatile gidip döndükten sonra ağustos ayında korunmayı bıraktık, normalde hemen hamile kalan bir insanım ama ilk ay deneme hüsran, 2. ay yine öyle Allahım kimseye aratmasın yarabbim. O ay arkadaşımda olan doktorum paniğimi görünce gel sana bir rahim filmi çekelim deli kız dedi:)) O ay rahim filmi çekildim çeken asistan bayandı yabancı bir şive ile bu ay sık sık ilişkiye gir kanallar açılıyor dedi. Ben de öyle yaptım ekim ayına geldik tabi bu arada adet günüme 5 gün vardı. Canım Annemi 3 yıl önce trafik kazasında kaybettim o gece rüyama girdi elinde bir testle bizim yatak odasının banyosunda bana test yaptı bak çift çizgi çıktı hamilesin işte dedi:)) Canım annem benim . Ben ağlamaya başladım rüyamda ben kimseye söylemeden şükür namazı kılacaktım anne dedim. Öyle yapacaktım çünkü:)) O da sen yine kıl benden birşey olmaz ben öbür taraftan geliyorum dedi. Sabah uyandım gerçek gibiydi. Okula geldi arkadaşa rüyamı anlattım, o da bana inşallah habercisi annen olur dedi. O gün akşama doğru benden bir damla kan geldi. yine olmadı deyip yanımdaki pedi koydum. Akşam eşime yine olmadı dedim. o da hayırlısı olsun dedi. Yatarken pede baktım kahve kahve bulaşık ghibi. Ertesi gün yine aynı okulda yine aynı arkadaş hamile olabilirsin gel test yapalım dedi. Bne de yok beee ben yarın sabah yaparım dedim. Ertesi sabah kalktım çocukları hasathaneye götürecektim malum ergenlik sivilceler:))) Sabah eşim uyuyordu banyoya girip test yaptım inanamadım çift çizgiyi gördüm kendimi balkona atıp ağlamaya başladım. Kimseye bir şey söylemedim çocuklarla çıktık doktorumda aynı hastahanedeydi zaten. Yanına gittim kan tahlili yapalım dedi. kan verdim. Öğleden sonra ara beni dedi. Eve giderken çocuklara çaktırmadan bir test daha aldım. Eşim çok hasta olduğundan işe gitmemiş yatıyordu ben tekrar aynı banyoya girip testi yaptım bu sefer 2. çizgi daha belirgindi:)) Hemen banyoya girdim gözyaşları içinde banyomu yaptım abdestimi aldım çıkıp 8 rekat şükür namazımı kıldım. Sonra eşimin yanına uzandım uyandı yüzüme baktı elini tutup karnımın üzerine koydum daha ne yatıyorsun çok çalışman lazım 3. çocuk geliyor dedim şoka girdi ama ama sen şey olmuştun ya hani ben kalkıyım filan dedi :))) çok komikti sonra sarıldı öptü, sonra içeri gidip mutfakta kahvaltı hazırlayan ergenlere bana yumurta ve sütte koyun iyi beslenmem lazım dedim onlarda o niye dediler ben de kardeşiniz olacak ta ondan dedim:)) çok sevindiler ama ilk haberi onlara vermediğim için bozuldular :)) İşte böyle benim habercim CANIM ANNEM oLDU. rABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH. ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…