ben niye hissetmedim. fobimden dolayı rasathane gibiyimdir normalde
benimle aynı haftada olan arkadaşlar, akıntı artışı oldu mu...
valla eger hemen olmasaydı ben beklemekten sıkılırdım kesın
cok sukur kı allah nasıp ettı...hayatım boyunca bundan daha buyuk bır mutluluk yasamamıstım
kızlar netten park yatağımın içinde yatak sipariş ettim örçüsü 60-120 fakat gelen yatak enden tam boydan kucuk faturadada 60-120 yazıyo kullanan var mı acaba yataklar mı boyle yoksa yanlıs mı gelmiş anlayamadm
Son üç hafta yasal olarak zorunlu izin kullanmak. 37. haftada izne çıkıp ertesi gün doğuranlar hiç dinlenmediği ve izinleri boşa gittiği için hayıflanıyorlar bu yüzden. Ama 37'den önce ne kadar erken olursa çocuk kalan süre sonrasına aktarılıyor. 35.haftada doğdu diyelim. 2 haftası doğum sonrasına ekleniyor.
Bu konuda yanlış bilgilendirme olmasın en azından ben devlet memurları için durumun böyle olmadığını söyleyebilirim. 37 haftaya kadar çalışıp izne ayrılınca doğum yaparsanız
8 haftalık doğum sonrası+ 5 hafta çalışarak geçen 32-37 arası izinler+ doğumdan 40. haftaya kadar geçen kullanılmayan izinlerin tamamını kullanırsınız. Diyelim ki 37. hafta izne ayrıldınız ve o gün doğum yaptınız toplam 16 hafta izniniz olur Bunun için
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 2)
Resmî Gazete : 15.4.2011/27906 bakabilirsiniz. Orda şöyle bir hüküm var zaten
Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içerisinde erken doğum yapması sebebiyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi (kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte), doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.
bu tebliğide diğer ayrıntılarda var
Durumun sgklı arkadaşlar açısından da farketmeyeceğini düşünüyorum.
Canım küçük derken metreyle ölçtün mü kaç cm çıkıyor:26:
evet cnm 62-105 örçüsü
Allah Allah Park yataktan hiç anlamam canım ben ya
Genelimi böyle oluyorki acaba bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar birazdan mesajını okuyunca
Hangi siteden aldın bu arada?
Canım ben burayı okuduğumda şöyle anlıyorum: 37 haftadan önce doğum yaparsa, son üç haftaya kadar olan kısmı, doğum sonrası izne eklenir. Analık izni dediği doğumdan önceki 8 hafta. Son üç hafta izinli olmak zorunda olduğuna göre aradaki 5 haftadan bahsediyor. O 5 haftadan birinde doğum yaparsa, son üç haftaya kadar olan kısmını doğum sonrasına aktarıyor. Yanlış mıyım?Bu konuda yanlış bilgilendirme olmasın en azından ben devlet memurları için durumun böyle olmadığını söyleyebilirim. 37 haftaya kadar çalışıp izne ayrılınca doğum yaparsanız
8 haftalık doğum sonrası+ 5 hafta çalışarak geçen 32-37 arası izinler+ doğumdan 40. haftaya kadar geçen kullanılmayan izinlerin tamamını kullanırsınız. Diyelim ki 37. hafta izne ayrıldınız ve o gün doğum yaptınız toplam 16 hafta izniniz olur Bunun için
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 2)
Resmî Gazete : 15.4.2011/27906 bakabilirsiniz. Orda şöyle bir hüküm var zaten
Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içerisinde erken doğum yapması sebebiyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi (kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte), doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.
bu tebliğide diğer ayrıntılarda var
Durumun sgklı arkadaşlar açısından da farketmeyeceğini düşünüyorum.
Hmmm aklima gelen tek konu suan kocislerinize hamile oldugunuz müjdesini nasil verdiniz özel birsey yaptinizmi
yoksa benim adamin isten gelmesine kadar sabredip son 10 dk kala dayanamayip alo askim hamileyimmi dediniz damdan düser gibi
ay ne güzel herkes kartlar hazırlamış, heyecanlanmışbenim hatırladıgım tek şey üzerime kocaman bir salaklık çöktügüü
eşim noldu dediginde de ' hiççç hamileyim' dedigim:26:
neyseki benim eşim bana bırakmadan bitirior hemen onubir iki kaşık yedikten sonra ertesi güne kalmıor. anında bitirior eşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?