2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Neyse çıklaım şu hüzünlü ruh halimizden birazda eğlenelim

Kizlar bazan gecenin bir yarisi veya sabah erkenden uyaniyorum birden sanki birsey uyandiriyor beni.. diyorum oglusum tekmeliyor da acaba benmi anlamiyorum...
Sizlerde de oluyormu ???

Talıaam geçmişe takıldı bacım çık gel sohbet edelim ben sana özet geçerim geçmişi

Bilmezmiyim bizimki gece nöbetçi oluyor 2 güne bir o zaman bile zor sabah oluyor
senin için dahadaaaaaa zordurrr

oda cok zor ya sürekli degisiyor is vakti bir öyle bir böyle.. simdi ben yine idare ediyorum böyle yoklugun da ama yarin bebek gelince yine böyle uzun uzun gönderirse devlet yurtdisina cok kötü olur benim icin

oda cok zor ya sürekli degisiyor is vakti bir öyle bir böyle.. simdi ben yine idare ediyorum böyle yoklugun da ama yarin bebek gelince yine böyle uzun uzun gönderirse devlet yurtdisina cok kötü olur benim icin

Evet ya düzeniniz olmaz çocuğun babasını özler bide o durum var
Ama bellide olmaz ya ne iş yapıyor eşin bilmiyorumda şartları değişir inşallah

Evet ya düzeniniz olmaz çocuğun babasını özler bide o durum var
Ama bellide olmaz ya ne iş yapıyor eşin bilmiyorumda şartları değişir inşallah

ben en cok yarin birgün tam oglumuzun ilk disi ciktigi, ilk adimini attigi zamanlar da en güzel anlari kaciracagindan yanimizdan olamayacagindan korkuyorum... Esim savunma bakanligin da görevli canim, emir geldigi zaman gitmek zorunda neresi olursa
hayirlisi bakalim allah kerim

Sahra : afiyet olsun TATLIM oğluşuna kalsiyum olarak dönsün:)

Pdnk TATLIM gecmis olsun hayırlısı insallah önemli birsey değildir canını da sıkma

Mikailesra: cnm tebrik ediyorum seni hafi gözün Aydın olsun

Mervecim cok gecmis olsun TATLIM Rabbim kazalardan belalardan korusun bizleri

Pdnk ne olduki canım Ranana geçmiş olsun yazmış ama gözden kaçırdığım bişey mi var:26:

Hoşgeldin şekerim:13:

Hoş bulduk tatlişkom nasılsın ?

Mikailesra; hoş buldum hayatım cok şükür iyiyim bende sorun degil bende yazdıktan sonra hemen çıkmıştım zaten ohh afiyet seker olsun yarasın damadıma)

TALLİA: hoş geldin sekerim nerelerde kaldın

Slmmm geldim kizlar nasilsinz. bakalim naptiniz bensiz bugun hic girmemistim gecmisi oku oku bitiremedim birakamadimda okumayi-- ay herkes ne guzel anlatmis hikayesini cok duyguladimm :2: zeynonun ki haric ona gulmekten kirldim dsem yeridir cok guzel ve romantik olmus ya ben dün gece öyle gelisi güzel özet gecmistim bende birara ayrintili anlaitm bari eksik kalmayim

Pdnk ne olduki canım Ranana geçmiş olsun yazmış ama gözden kaçırdığım bişey mi var:26:

yok canım benim önemli bir şey değil, kasıklarımda feci bir acı var demiştim de ondan bahsediyordu ranana. yürürken filan birden bir acı saplanıyor hareket edemez oluyorum bekliyorum o şekilde geçene kadar perşembe kontrolüm var sorucam bakalım doktora. sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?

Melinnaz
Aysun20
Bütünduamvesenam
Ebrusen
Karakedi80
Pdnk
Kizlar aşağıda ne yapıyorsunuz bı kat üste çıkın :)))

Tallia;Ve aleykum selam cnm bizde iyiyiz cok şükür aman demek ki konu baskanı sensin tabi ya anlat:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…