Kizlar bazan gecenin bir yarisi veya sabah erkenden uyaniyorum birden sanki birsey uyandiriyor beni.. diyorum oglusum tekmeliyor da acaba benmi anlamiyorum...
Sizlerde de oluyormu ???
oda cok zor ya sürekli degisiyor is vakti bir öyle bir böyle.. simdi ben yine idare ediyorum böyle yoklugun da ama yarin bebek gelince yine böyle uzun uzun gönderirse devlet yurtdisina cok kötü olur benim icin
oda cok zor ya sürekli degisiyor is vakti bir öyle bir böyle.. simdi ben yine idare ediyorum böyle yoklugun da ama yarin bebek gelince yine böyle uzun uzun gönderirse devlet yurtdisina cok kötü olur benim icin
ben en cok yarin birgün tam oglumuzun ilk disi ciktigi, ilk adimini attigi zamanlar da en güzel anlari kaciracagindan yanimizdan olamayacagindan korkuyorum... Esim savunma bakanligin da görevli canim, emir geldigi zaman gitmek zorunda neresi olursa
hayirlisi bakalim allah kerim
Slmmm geldim kizlar nasilsinz. bakalim naptiniz bensiz bugun hic girmemistim gecmisi oku oku bitiremedim birakamadimda okumayi-- ay herkes ne guzel anlatmis hikayesini cok duyguladimm :2: zeynonun ki haric ona gulmekten kirldim dsem yeridir cok guzel ve romantik olmus ya ben dün gece öyle gelisi güzel özet gecmistim bende birara ayrintili anlaitm bari eksik kalmayim
yok canım benim önemli bir şey değil, kasıklarımda feci bir acı var demiştim de ondan bahsediyordu ranana. yürürken filan birden bir acı saplanıyor hareket edemez oluyorum bekliyorum o şekilde geçene kadar perşembe kontrolüm var sorucam bakalım doktora. sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?