2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben de geçenlerde basenlerimde ikişer çizgi farkettim canım başta moralim çok bozuldu böyle oldum
sonra alıştım artık böyleyim

VE aleykum selam hoş geldin cnm iyiyim sen nasılsın benimde bacaklarında ve göğsümde catlama oldu cnm mecbur olacak o kadar da bencede sorun etme sopanın canı sagolsun:)))

Son düzenleme:
ya artık ole oluo
bı anda sısıosn
sanırım odem yapıo
endıselenme

galiba şişiyorum.burnum şişiyor sabahları ellerim dolma biber gibi oluyor ayaklarımdada başladı hafif şişmeler.acaba bu ödemden dolayımı böyle çıktım.

yarın ikinci şeker yüklemem var 100 mg lık, ve ben gene dayanamadım oturdum çikolata yedim yaa
yok benden adam olmaz yarın kontrolde doktorum saçımı başımı yolucak kesin
hem şekerime kızacak hem aldığım kilolara ve kesin diyet vericek :18:

Dul bir adamla dul bir kadın evlenirler. Bunların önceki evliliklerinden birer çocuğu vardır. Evlendikten sonra bir çocukları olur.
Çocuklar bir gün bahçede oynarlarken kavgaya tutuşurlar. Evin penceresinden durumu farkeden hanım eşine bağırır.
- Bey çabuk gel, çocuklar kavga ediyor.
Adam seslenir:
- Kimle kim kavga ediyor?
Kadın cevap verir:
- Seninki ile benimki bir olmuş bizimkini dövüyorlar.

bnm annem çok çatlamış bende sadece yanlarımda var göbüşte yok bacak ve göğsümde de yok ama göğsüm yolda bence çatlamaya hazırlanıo çok kaşınıo çnkü :s aman dimi rananam yaff çatlarsa çatlasın canı sağolsun yavruşumun :) deniz yıldızını izlimde gelim öpüldünüzz

İnsallah guzel sonuclar alırsın irade meselesi bu tatlim senin elinde biraz daha dikkat ne yapcaz senin bu tatli aşkını ki sana dedim meyve ye doğal seylerle kendini avut diye di mı yaramaz cocuk seni bı daha yersen kulaklarını cekicem senin

Gvn1907 tabi ya çatlasın boşver kuzum valla bende de oldu ama hiç ömrümde degil taksalar takmasamdacatladi çatlıyor yapacak birsey yok kızımın canı sagolsun ya

kkızlar şimdi hapşırırken bisürü çişimi kaçırdım
bu bir ilk
gülsem mi ağlasam mı bilemedim

ay evet kuzum ya napıcam ben bu tatlı aşkımı bilmiyorum ki sinir oluyorum bu huyuma
bir daha yaparsam kulağımı da çek saçımı da yol canım haktır bana dombili pdnk şişko patates nolucak

ay evet kuzum ya napıcam ben bu tatlı aşkımı bilmiyorum ki sinir oluyorum bu huyuma
bir daha yaparsam kulağımı da çek saçımı da yol canım haktır bana dombili pdnk şişko patates nolucak

:18: bilmiyorum ki kuzum ya sen kendini daha iyi bilirdin bı care bul artık tatli kaka e o yeme bı daha yaramaz cocuk seni:))

ya hakkaten biraz önce bir arkadaş söylemişti.bebişimolsun diye bir arkadaş vardı.üçüzlere hamile.çoktandır girmiyor topiğe.iyidir inşallah kızcağız.erken doğum tehlikesi vardı.32 ye kadar dayanırım inşallah diyordu.aranızda o arkadaştan haberi olan var mı?

zeynocum bende bunu çok beğenmiştim ama fiyatı biraz yüksek gibi en fazla 6 ay kullanabileceğiz birde bazı bebekler sevmiyorlarmış böyle şeyleri o zaman verdiğin paraya yazık olacak insanlar 300 liraya 4-5 yıl kullanacakları beşikleri alırken 6 ay için 300 lira vermek ne kadar doğru bilemedim...
bak birde bu tip salıncaklar var hem fiyatları 130-150 civarı hem otomatik sallanıyorlar bir bak istersen...

kkızlar şimdi hapşırırken bisürü çişimi kaçırdım
bu bir ilk
gülsem mi ağlasam mı bilemedim

:) baskı yapıo idrar torbana annesi olacak o kdr bizde erken mi başladı ne yengem son ayımda hep altıma ediodum wcye koşana kdr kaçıodu diodu dalga geçiodum başıma geldi

vip dkkanda çok cici şeyler vardı kızlar özellikle kız bebiş anneleri bi baksın ne güzel elbiseler var öyle ne özendim valla bnde boş durmadım bikaç bişi aldım paşama

stickerlar çok hoş bi bakın derim oda dekorasyonu için ben bunu aldım silinebiliomuşta uygunduda fiyatı beşiğin arkasından yapıcam bunu

kızlar çatlaklaR İÇİn ne kullanıyorsunuz zeytinyağı deneyen varmı? bacaklarım ve göğüslerim çatlamaya basladı ilerlememeli bebeyagı sanırım artık fayda etmycek

Kızlar Merhaba,

Öğretmen olduğum için ister istemez ayakta kalıyorum artı hamilelik eklenince özellikle son haftada bileklerimde şişlikler olmaya başladı. Hatta giydiğim çorap sıkı olmasa bile o bölüm çukurlaşmaya başladı. Tvde de bir doktordan dinlemiştim hamileler son 3 ayda mutlaka varis çorabı kullansın diye. Doktoruma sordum o da tavsiye etti. 2 gündür diz altı varis çorabı kullanıyorum ve bacaklarım çok rahat etti.Üstelik ödemden eser kalmadı. Aynı sorunu yaşayanlara tavsiye ediyorum. İstanbulda bu işin merkezi olan Fındıkzade Karagül pasajından diz altı siyah varis çorabımı 60 TLye aldım. Aslında kasığa kadar ve külotlu olanları da var ama havaların durumu göz önünde bulundurulursa bizim için çok kullanışlı olmaz. Önemli olan nokta, sabah yataktan kalkar kalkmaz bacaklar dinlenmişken ve yatarak bacaklar havadayken giymek böylece kan dolaşımı sağlanmış oluyor.

Çatlak konusunda; ben Mustela nın çatlak kremini kullanıyorum ,şimdilik bir şey yok gerçi toplam 6 kilo falan aldım. Ama önemli olan cildi nemli tutmak ve bol su içmek.Ben her duştan sonra tüm vücuduma ıslakken Johnsons baby yağ kullanıyorum. Bir de Johnsons babynin sprey light oil adlı ürünü var.Çok kolay emiliyor ve cildi yumuşacık yapıyor , arada da onunla masaj yapıyorum karnıma.Diğer baby oil ürünü gibi zor emilmiyor ve yağlı değil, sprey olduğu için kullanımı da çok kolay, kıyafete bulaşmıyor.

hamilelik hikayelerinize bayıldım ben de paylaşmak istedim :)
biz uzuuuunnn bir sevgililik ve bekleme sürecinden sonra kavuştuk birbirimize. bu senenin sonunda 10 sene olcaz kısmetse :) 2 yıllık evliyiz. evlendikten 2 ay sonra bebeğe karar verdik malum yaşımız 27 ydi. tam vakti dedik. derken bize yıllar gibi başlayan aylar başladı. ilk muayenemde kistlerimin olduğunu öğrendim. adı gibi güzel olmayan çikolata kistleri... hormonlarım şaşmış gitmiş vs vs... eşimde çok ciddi olmayan sorunlar falan derken 1,5 sene geçti gitti neredeyse... dr.lar tüp bebek lafını sık sık söyler oldu, bu arada 3 dr. gezdim, bir kez gidip daha gitmediğim 2 tane dr. daha oldu aralarda. ben hamile kalacağıma inanan bir dr. aradım. sonunda buldum :) neyse başladık takiplere. ramazandan önce takip yapıldı olmadı. ilaç kullandım falan. ramazanda durdum dinlendim. ramazandan sonra tekrar ilaçlar tekrar takip. hiç unutmuyorum 5 eylülde gittiğimde dr. yumurtan çatlamamış bu ay şans vermiyorum demişti oradan çıkıp anneme gidip ağlamıştım lakin veren Rabbim veriyor işte, ayın 19unda adet olmam gerekiyordu, 3.gün gitmek için randevumu ayarlıyorum bir yandan(takip için adetin 3.günü gidiliyor). o gün adet olmadım. acaba dedim. gittim test aldım. yaptım negatif, sonra aradan 1-2 saat geçti testi atmamıştım çoookk silik bir çizgi vardı, vakit geçtiğinden yanlıştır dedim attım çöpe. ertesi gün oldu gittim bu kez erken gebelik testi aldım ve yaptım bu kez başından ayrılmadım. baktım ikinci çizgi silik falan ama yine de var :) tesadüf o anda eşim aradı eve gelecekti bir şey almak için aşağıya sepet salmamı istedi. yukarı gel, dedim :) ağlıyorum tabi bir yandan:) açtım kapıyı kötü bişey oldu sandı önce, panik yaptı. elleri de kirliydi. git ellerini yıka gel hemen, dedim. geldi elimde test bir yandan ağlıyorum bir yandan nefesim tıkana tıkana ağlayarak anlatıyorum. sarıldık ağlaştık tabi. ertesi gün doğruca dr.a gittik değerim de 172 çıkınca rahatladık :) bekletti biraz ama geliyor oğluşum sonunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…