2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ben de hikayemi paylaşayım istiyorum , aslında bi hikayemiz yok.
biz doğal korunuyorduk, eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu yani.
evleneli bir yılı 2 ay filan geçiyordu henüz.
bebek fikri gündemde değildi.
bir gece ansızın, korunmadan nasıl olur acaba dedik, bi deneyelim
eşim ya bişey olursa dedi.
akışına bıraaakkk, bişey olmaz bi kereden bi bakalım dedim farklı mı olcak
bi kere denedik, korunmasız bi farklıymış gerkçekten, ilginç.
sonra adet zamanım geldi ve adet olmadım.
ben dedim eşime hiç şaşmazdı, hatta erken olurdum, ben hamileyim galiba dedim.
yok artık dedi, ben de yok artık dedim inanamıyorduk
adetimden 3 gün geçnce hemen kan verdik, evet 3 haftalık hamileydim
şaşırdık ama çok sevindik tabi, nasip herşey, kızım nasibiyle geliyor inşallah

Mantikli aslinda ne kadar kilo alacagimi kestiremiyorum daha 3 ay var en azindanalinirsada dogumdan sonra almak daha dogru buyuk olur yada kucuk olu falan.

Masallah ne guzel ozendim valla ama ben aslen elazigliyim ve mersin dogumluyum.Elazig,mersin,adana mutfagi karmasi oldugundan bizim salca bile ayri bir lezzetli benim cok dikkat etmem o yuzden bana cok zor geliyor birde amerikayi bilmiyorum ama her turlu Turkiyedeki mutfak cok zengin olunca daha zor oluyor yada bu bahanem.Su kola icmeme isini birde esime anlatsam ne guzel olur elimden geldigince frenliyorum ama napip edip bazen aliyor.

Allah iyiliginizi versin dicem ama aynende size iyi guzel birsey vermis, bizde buna benzer birsey yapmistik yani regli olmadan hemen onceki 2 gun ve regli bittikten sonra 2 gun serbest diyordum son zamanlarda artik olursada kaderimiz deriz demistik ve hic olmadi cunku yumurtlama gununden cok uzak bir tarih garanti bir yontem degildi ama olursada isteyecegimiz bir durumdaydik.
Sonrada korunmadan yumurtlama gunlerinde istedik ve yaptik ilk seferde tuttu kizim ugrastirmadi bizi :)

iyi akşamlar güzel anneler,
birkaç gündür hiç keyfim yok bilemiyorum neden
aklıma gelmişken paylaşmak istedim
ayın 23 ünde avcılar hospitalda annelik ve bebek bakım eğitimi varmış belki katılmak isteyen olur
ben gitmeyi düşünüyorum kısmet bakalımmm

Güya kendini birinci plana alıyor o soruyu sorarak annemi ikinci plana itekliyor ama bende o göz var mı annemi ezdirirmiyim hiç kendine
Uff deli oldum bak gene geldi aklımaa

Sorma iki gün önce aynaya baktım numunelik gibi sağda iki solda iki tane çatlak var göbeğimde hemde kırmızııı

Neden keyfin yok doğum korkusu felan mı sardı içini yoksa canım hayırdır:26:

Eklentiler

• $09.150.9055.022603t4.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $8197_K.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 30
kızlar bende göbişimin resmini çektim ama yükleyemedim.. yarın bakıcam.. niye olmadı diye

ben hamileligimin başından beri hiç birşey kullanmadım çünkü banyo sonrası kremsi yada yagımsı bişeyler sürünce yıkasam yada silsem bile acayip kaşıntı tutar beni, rahatsız olurum.. henüz çatlamadım inş çatlamam da :18: annem 3 çocuk dogurmuş, hiç birinde çatlamamış, açtım ellerimi dua ediyorum

- allahım hiç bir konuda anneme benzememişim, inş bu yönden çekmişimdir diyee
tek yapabildigim buu

Neden keyfin yok doğum korkusu felan mı sardı içini yoksa canım hayırdır:26:

Aslında belli bi nedeni yok canm
mevsim degişimi, hormonlar fln derken birleşti sanırım
dogum korkusuna gelince, inan ozamanı düşündügümde beni korkutan tek sey aileler :)))))
nasıl olcak acaba? kimse müdahale etmesin istiyorum aileler iyi anlaşın, sorunlar olmasın fln filan ama şimdiden başladı iddalaşmalar

Son düzenleyen: Moderatör:

inşşlah ben anneme çekmemişimdir canm
cünkü annemin gobüşü harita gibi:18:
su anda göbegimde catlagım yok ama karnım cok buyumedı daha ilerde nasıl olur catlak durumu bilmiyorum
gerci benm vucudumda catlamaya musait totomda vardı zaten bikaç sıra catlak ama yenilerini istemiyorummmm olanlar yeterınce sinir bozucu...
gerçi bi haftadır deli gibi kaşınıyo göbeğim çatlıyomu demek bu:18:

galiba çatlıyorsun cnm çok büyümedigi halde kaşınıyorsa eger :26: haftası benden çok geride kızlar çatladım yazıyor ben hemen hevesleniyorum demekki ben çatlamıcam diye ama bellide olmaz yaa bakarsın bir anda oluşurr.. çünkü benim karnım baya büyüdü ve gerildiii artık çatlarsak da kısmett yapacak bişi yok. sende korkma üzülmede her genç kızın başına geliyor

kızlar çatlaklaR İÇİn ne kullanıyorsunuz zeytinyağı deneyen varmı? bacaklarım ve göğüslerim çatlamaya basladı ilerlememeli bebeyagı sanırım artık fayda etmycek

bende de henüz çatlak yok annem de hiç çatlamamış ama badem yağı kullanmış. ben de zeytinyağı ağırlıklı bi yağ karışımı kullannıyorum. tatlı badem, havuç, kakao ve argan yağı varmış içinde. aktarda ki kız ısrarla bunu al dedi. ben badem yağı alacaktım :44: hatta iddasına göre oluşan çatlakların görünümünü bile azaltıyormuş bilemiyorum yani... ben göğsüme karnıma baldırıma heryerime onu sürüyorum. bu arada 8 kg aldım zaten uzun boyluyum o yüzden karnım fazla büyümedi :44:

Kızlar hiç iyi degilim durup durup ağlıyorum bugün hep anneme belli etmemek için banyoya girip girip gizlice agladim tam bir sulugözüm bugün . Akşam 9buçukta bindiler otobüse zor tuttum kendimi eve geldim aglamaya devam ben annemleri yolcularken duygulanırım ama hiç bukadar aglamamıştım sanırım hormonlarım bana komplo kurdular. Inşallah dogum zamanı yine gelecekler ve daha çok kalacaklar ozaman. Kendimi böyle avutarak aglama faslını kapamak istiyorum yeter artık psikolojim düzelsin ...

hikayeler paylaşılmııış
ben de heveslendiim
ben eşimi görür görmez vuruldum ve bu adamdan çocuk yapmalıyım dedim o ise bu kız bana bakmaz demiş hiç düşünmemiş. tabii aramızda bazı engeller vardı benim uzun yılladır süren bi ilişkim vardı ama çok kötü durumdaydı. bi türlü ayrılamıyordum. tehditler delilkler falan uzatmıyım adam manyaktı işte. ama ben eşimi görünce biraz tanıyınca bu işi kesin bitirmeliyim dedim vee çoook sancılı bi süreçten sonra kamburumdan kurtulduuum. tabi eşim bana hala bakmıyor ben hislerimi belli etmek için türlü dolaplar çevirdiim ve sonun da anladı benim ilgimi veeeee çooook romantik bi flört dönemimiz oldu. yanılmamıştım eşim benim hayatıımın aşkıydı
tabi ben hemen konuyu aileme açtım. babam karşı çıktı saçma sapan sebeplerle ben gelmişim 29 yaşıma kim takar babayı. eşimin ailesi de anlayışlı çıktı biz kendi aramızda bi söz nişan ardından da düğün. babam ve annem düğüne geldiler aramız düzeldi vee mutlu sooon
biz ilk yıl bebek düşünmedik aslında yaşımız büyüktü ama bir yıl evliliğimizin tadını çıkaralım dedik gezdik tozduk... 6 ay hap ile korunduk 6 ay kondom ile ve bir yılın sonun da korunmayı bıraktık o ay çok ümitliydim ama şok yaşadım çünkü bebeğimiz gelmedi öbür ay yine yok dünya başıma yıkıldı... çok uzattım 4 ay hüsran yaşadıktan sonra boşuna stres yaptığımı anladım ve kk da ki arkadaşlarımın da pozitif enerjisiyle beşinci ay meleğime kavuştum. çok beklememişim aslında gerçekten senelerce özlem çekenler var. Allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın.
şimdi hayran olduğum o adamdan yani eşimden bi oğlum olacak hem de onun aynısı olacak belki babasının doğum günün de doğar oğluşum. çok hoş olmaz mı?

Allah kavuştursun canım. bende çok özlüyorum annemi... hep yanımızda olsalar keşkeee

Selam kizlar ben geldim geceniz hayr olsun
Denizkizi Allah kavuştursun cnm hassas donemindesin cok şükür ki annen baban var ya olmayanlar ne yapsın

Canım hamilelikten gerçektende bende kaç senedir gurbetteyim
Annem gelmişti 4 ay önce felan çocuklar gibi ağlamıştım anne diye diye
Allah kavuştursun.Yolları açık olsun gene gelecekler inşallah doğumda bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…