Mantikli aslinda ne kadar kilo alacagimi kestiremiyorum daha 3 ay var en azindanalinirsada dogumdan sonra almak daha dogru buyuk olur yada kucuk olu falan.
kilo konusu yine gundem olmus:))))
ben kac kilo aldim bilmiyorum tartilmiyorum bile ama aldim biraz. hala gerci ust beden olcum ayni ama aldigimdan eminim. acikcasi hic kafama takmiyorum. dogumdan sonra zaten emziricem ve az yemek yiyen cok spor yapan bir aile oldugumuz icin en fazla 1 yil icinde eski kiloma donerim diye dusunuyorum. cay, ayran ve sudan baska bisey icmiyoruz ve bol sebze tuketiyoruz. hamurisi falanda cok yedigimiz seyler degil. malum benim esim doktor oldugu icin kola gazoz gibi icecekler saglikli olmadigi icin hic icilmez evde. sekerde kullanmiyoruz caya bile bal koyariz yada sade iceriz. et fazla yemiyoruz. meyve cok yiyoruz. normaldede cok zayif bir ciftiz zaten. ustelik doktorum tam olarak eski olculere kavusmak kisiye gore degisir ama cogunlukla en az 9 ay surer demisti. hic acele etmiycem diyette yapmiycam bebegimi guzel guzel besliycem sporumu falan yapip keyfime bakicam.9 ay sonra hala vermdiysem o zaman bi care dusunurum. simdiden onu dert etmeye hic niyetim yok:)
tek istedigim sag salim ogluma kavusmak gerisi kolay insallah.
kızlar ben de hikayemi paylaşayım istiyorum , aslında bi hikayemiz yok.
biz doğal korunuyorduk, eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu yani.
evleneli bir yılı 2 ay filan geçiyordu henüz.
bebek fikri gündemde değildi.
bir gece ansızın, korunmadan nasıl olur acaba dedik, bi deneyelim
eşim ya bişey olursa dedi.
akışına bıraaakkk, bişey olmaz bi kereden bi bakalım dedim farklı mı olcak
bi kere denedik, korunmasız bi farklıymış gerkçekten, ilginç.
sonra adet zamanım geldi ve adet olmadım.
ben dedim eşime hiç şaşmazdı, hatta erken olurdum, ben hamileyim galiba dedim.
yok artık dedi, ben de yok artık dedim inanamıyorduk
adetimden 3 gün geçnce hemen kan verdik, evet 3 haftalık hamileydim
şaşırdık ama çok sevindik tabi, nasip herşey, kızım nasibiyle geliyor inşallah
Güya kendini birinci plana alıyor o soruyu sorarak annemi ikinci plana itekliyor ama bende o göz var mı annemi ezdirirmiyim hiç kendineoff arkadaşım benimkide annen gelecekmi doğuma diye sorduyaa hatta bugün annen doğuma gelir demi dedi bende doğumdan öncede gelip gidebilir bir kere dedim, kötü olursam gelir bakar dedim, iyisin iyisin dedi bişeyin yok dedi, Allahım yaa sanki ona soracağım gelip gelmeyeceğini gıcık şeyy yaaa kendi derdim yetmiyor birde onu çekiyorumya sinir oluyorum
slm annişler nasılsınız bebeler nasıl pufsss bgn çatladığımı farkettim ne kötü bi görüntüymüş bu aslında sorun etmem ama bianda sorun oluverdi çatlayan var mı aranızda başından beri bebe yağıda kullandım ama fayda etmemiş bnm sıpa bi anda büyüdü bi andada çatlattı annişini
iyi akşamlar güzel anneler,
birkaç gündür hiç keyfim yok bilemiyorum neden
aklıma gelmişken paylaşmak istedim
ayın 23 ünde avcılar hospitalda annelik ve bebek bakım eğitimi varmış belki katılmak isteyen olur
ben gitmeyi düşünüyorum kısmet bakalımmm
zeynocum bende bunu çok beğenmiştim ama fiyatı biraz yüksek gibi en fazla 6 ay kullanabileceğiz birde bazı bebekler sevmiyorlarmış böyle şeyleri o zaman verdiğin paraya yazık olacak insanlar 300 liraya 4-5 yıl kullanacakları beşikleri alırken 6 ay için 300 lira vermek ne kadar doğru bilemedim...
bak birde bu tip salıncaklar var hem fiyatları 130-150 civarı hem otomatik sallanıyorlar bir bak istersen...
cnm artık çok geçbütün gün bunu araştırdım e-bebekte ve jokerde 289 tl. , bebekbezi.com gibi sitelerde 269 tlydi. ve sonunda en uygun 231 tl ye buldum ve aldım
birde yanına portbebe aldım buda heryerde 103-110 gibiydibunu da 83 tlye hallettim.
Neden keyfin yok doğum korkusu felan mı sardı içini yoksa canım hayırdır:26:
kızlar bende göbişimin resmini çektim ama yükleyemedim.. yarın bakıcam.. niye olmadı diye
ben hamileligimin başından beri hiç birşey kullanmadım çünkü banyo sonrası kremsi yada yagımsı bişeyler sürünce yıkasam yada silsem bile acayip kaşıntı tutar beni, rahatsız olurum.. henüz çatlamadım inş çatlamam da :18: annem 3 çocuk dogurmuş, hiç birinde çatlamamış, açtım ellerimi dua ediyorum
- allahım hiç bir konuda anneme benzememişim, inş bu yönden çekmişimdir diyee
tek yapabildigim buu
inşşlah ben anneme çekmemişimdir canm
cünkü annemin gobüşü harita gibi:18:
su anda göbegimde catlagım yok ama karnım cok buyumedı daha ilerde nasıl olur catlak durumu bilmiyorum
gerci benm vucudumda catlamaya musait totomda vardı zaten bikaç sıra catlak ama yenilerini istemiyorummmm olanlar yeterınce sinir bozucu...
gerçi bi haftadır deli gibi kaşınıyo göbeğim çatlıyomu demek bu:18:
nerden aldın canım? fiyat çok iyi.zeynocum bende bunu çok beğenmiştim ama fiyatı biraz yüksek gibi en fazla 6 ay kullanabileceğiz birde bazı bebekler sevmiyorlarmış böyle şeyleri o zaman verdiğin paraya yazık olacak insanlar 300 liraya 4-5 yıl kullanacakları beşikleri alırken 6 ay için 300 lira vermek ne kadar doğru bilemedim...
bak birde bu tip salıncaklar var hem fiyatları 130-150 civarı hem otomatik sallanıyorlar bir bak istersen...
cnm artık çok geçbütün gün bunu araştırdım e-bebekte ve jokerde 289 tl. , bebekbezi.com gibi sitelerde 269 tlydi. ve sonunda en uygun 231 tl ye buldum ve aldım
birde yanına portbebe aldım buda heryerde 103-110 gibiydibunu da 83 tlye hallettim.
kızlar çatlaklaR İÇİn ne kullanıyorsunuz zeytinyağı deneyen varmı? bacaklarım ve göğüslerim çatlamaya basladı ilerlememelibebeyagı sanırım artık fayda etmycek
zeynocum bende bunu çok beğenmiştim ama fiyatı biraz yüksek gibi en fazla 6 ay kullanabileceğiz birde bazı bebekler sevmiyorlarmış böyle şeyleri o zaman verdiğin paraya yazık olacak insanlar 300 liraya 4-5 yıl kullanacakları beşikleri alırken 6 ay için 300 lira vermek ne kadar doğru bilemedim...
Hay allah geç kalmışım ben olsun iyi yapmışsın çok uygun bir fiyata almışsın güle güle kullansın benim damadım sağlıkla uyusunda büyüsün içinde
port bebe de çok güzelmiş onu da gülegüle kullanın canım...
Kızlar hiç iyi degilim durup durup ağlıyorumbugün hep anneme belli etmemek için banyoya girip girip gizlice agladim tam bir sulugözüm bugün . Akşam 9buçukta bindiler otobüse zor tuttum kendimi eve geldim aglamaya devam ben annemleri yolcularken duygulanırım ama hiç bukadar aglamamıştım sanırım hormonlarım bana komplo kurdular. Inşallah dogum zamanı yine gelecekler ve daha çok kalacaklar ozaman. Kendimi böyle avutarak aglama faslını kapamak istiyorum yeter artık psikolojim düzelsin ...
Kızlar hiç iyi degilim durup durup ağlıyorumbugün hep anneme belli etmemek için banyoya girip girip gizlice agladim tam bir sulugözüm bugün . Akşam 9buçukta bindiler otobüse zor tuttum kendimi eve geldim aglamaya devam ben annemleri yolcularken duygulanırım ama hiç bukadar aglamamıştım sanırım hormonlarım bana komplo kurdular. Inşallah dogum zamanı yine gelecekler ve daha çok kalacaklar ozaman. Kendimi böyle avutarak aglama faslını kapamak istiyorum yeter artık psikolojim düzelsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?