evet git yat sen canım yarın için enerji depola
Hensvık alacaksın değil mi?
Kızlar doğru söylüyorsunuz da.. denedik çözülmüyor hiç bir şey..
Sabah kadar ne konuşması uyuyor saatlerdir zaten asıl sorunumuz iletişimsizlik..
Böyle olunca hiç bir sorun da çözülmüyor üstü örtülüp geçiyor..
Benim yapabileceğim bir şey kalmadı bundan emin olduğum için gitmek istiyorum zaten..
Hamileliğini kullanma, aklındaki neyse onu yap, ben sana yardımcı olup işleri kolaylaştırırım dedi zaten..
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah ikinci kez haziran annesi olucam dilerim güzel şeyler paylaşırız
kesinlikle aselcanlar sizce asel ismi nasıl? anlamı arapçada bal, cennetteki dört sudan biri.
sizce azra mı asel mi daha güzel??
canımm sırt üstü yatmak senin için zararlı, ben iki dk bile yatamıyorum öyle her yerim ağrıyor. Benimki sırt üstü, sağ, sol her türlü tekmeliyor..ayakta uyumam lazım bebişin keyfine bakarsamArkadaşlar biley sormak istiyorum eskiden yani 3 4 gün öncesine kadar sık tarafıma yatabikiyordum ama şuan oğluşum sağada sola da dönsem tekmeliyor rahatsız oluyor.sırt üstü rahat ediyorum bende bebeğe zararı olurmu acaba kordon falan dolanması gibi sadece sırt üstü yatabiliyorum şu ara yada acaba pozisyonmu değiştirdiki
canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Bence git annene bir süre rahatla, kafanı dinle. Boşanma davası ile hiç uğraşma zaten hiç bir hakim senin karnın burnunda ya da lohusayken sizi boşamaz, davayı anca zora sokarsın. Bir de şöyle birşey var, herkes söyler durur, hamileyken bu tür kararlar alınmamalı diye. Yaşadıklarını biz ayrıntıları ile bilemeyiz tabi ama yine de ben de bekleme taraftarıyım. Belki biraz uzak kalınca eşin de daha sakin kafa ile farklı düşünür. Şu sinir olayına gelince, ben ve eşim de öyleyiz..Ben kızarım ama sesimi bile yükseltmem sakin sakin tartışırım (evimde böyle gördüm,bizde kapı bile çarpılmazdı) ama öyle kolay kolay da unutmam. Eşim (ve ailesi) İtalyan aileleri gibi bağıra çağıra tartışırlar, neler neler söylenir ve beş dakika sonra bir bakmışsın sakinleşmişler ve herşey unutuluvermiş. Bunlar kültür farkı canım, kimi aileler böyle işte ama orta yol bulunabiliyor belli bir seneden sonra. Siz ne kadarlık evlisiniz bilemiyorum ama eşimle geçirdiğim ilk 3-4 seneki kavgaları hiç unutamam. Şimdi biraz ben alıştım biraz o yol katetti sanırım. Yine tartışmamız oluyor ama eskiler gibi olmuyor artık. Senin anlattıklarından eşin seni seviyor gibi geldi bana. Sorun iletişimsizlikse elbet çaresi bulunur. Git, biraz uzaklaşın sonra bir araya gelip sakin sakin konuşmaya çalışın olmaz mı?Deniz Sadi içimde kıpır kıpır olacaklara hazırlanıyor sanki..
Bugün babası ikeadan beşiğini, yatağını, yorganını, yastığını almış..
Halbuki biz artık onları kullanmayacağız..
Bundan sonra birlikte yaşamak üzere annemin evine gidiyorum..
Anneannemizin aldığı park yatağı kullanırız artık.. Mobilyada gözümüz yok..
Kendim için değil de Deniz Sadi için üzülüyorum, doğmadan başına gelmeyen kalmadı, benim bebeğim ne kadar şanssız..
Bundan sonra kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız artık..
çok iyi fiyata almışsın canım, çok da şirinoğluşumun beşiğiii teyzeleri bide yatak odamaıza kırmızı siyah sepet beşşik aldık
Eki Görüntüle 666614 Eki Görüntüle 666615
e-bebekten aldım kampanyada 130 tl
Ben pompayi sonra alirim belki gerek kalmaz diyordum. Ama dogum yapan arkadaslarim mutlaka al cok lazim olacak dediler. Ben de ikinci el alirim diyordum ama makinenin o kapak kisminda hijyen saglanamaz gibi geliyor. Steril etsen de gitmez gibi. Paraya kiyacagiz biraz. Medela elektrikli mi avent elektrikli mi karar vermeye calisiyorum ben de.
Gaviskon icerken tiksiniyorum, ama ondan baska da derdime derman olan yok
Bir hafta geriden gitmesi cok onemli degil bence uzulme. Sut, muz, ceviz yiyerek bebise kilo aldirabilirsin
oğluşumun beşiğiii teyzeleri bide yatak odamaıza kırmızı siyah sepet beşşik aldık
Eki Görüntüle 666614 Eki Görüntüle 666615
e-bebekten aldım kampanyada 130 tl
evet canım bizde denedik biraz fazla geldi kidbooların özelliği bu galiba:26:
Annem halleder dedim gelincede nasıl olacakki sence?
kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordumtam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
Eki Görüntüle 666677 Eki Görüntüle 666676 Eki Görüntüle 666673
keçelerimizi getirttim bebek şekerimizi kendim yapıyorum erkeğe döndüğümüz için arabaya karar verdim
rengarenk tostoslar yapıcamm
bitince paylaşırım yine fotoları bizimki daha kokoş olacak tüllü vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?