2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet git yat sen canım yarın için enerji depola
Hensvık alacaksın değil mi?

evet tatlım hensvik alıcam inşallah
gitmişken lambalara cibinliklere yani ıvır zıvırlara da bakarım hem
ay inşallah kurunca da çok güzel olur kızcığımın odası

Allah yardımcın olsun. Lütfen en azından doğum yapana kadar kendinden ve oğlundan başka birşey düşünme. Boşanma davası falan da açıp kendini daha çok strese sokacak bişey yapma. Hiç umursama başka hiçbişeyi... Eşin, onun aile, çevre... kimseyi umursama... bir mucizeye aracılık ediyorsun şuanda bunu anlamayan ve ona göre davranmayan kim varsa sırtını dön şimdilik, gerisine sonra bakarsın. Annemin evine gidiyorum diyen bir başkası olsaydı bu kadar rahat konuşamazdım belki ama senin şartlarını bilmemekle beraber şuan için en doğru kararı verdiğine eminim. ama bebişi bi doğur davayı eğer açacaksan sonra aç derim. umarım sonu senin ve oğlun için nasıl hayırlıysa öyle olur.

Canım herkez yaşadığını bilir ama senin adına çok üzüldüm biz bu dönemde biraz daha hassasız.ama annelik iç güsüsüyle doğrh kararı vereceğini biliyorum .sadece aranızda birazcık sevgi kaldıysa yardım almanızı tavsiye ederim evlilik danışmanları bu iletişimsizliği çözebilir eşinin sorunlarını çözebilir sanırım çok fevri davranıp en son söylenecekleri en önce söyleyip tartışmayı sonlandırıyor.çocuk için bir daha düşün asla demiyorum önce sen mutlu olursan bebeğinde mutlu olacaktır.umarım aranızda ufacıkta olsa birley vardırda kurtulur evliliğiniz.Allah yardımcın olsun tatlım

Arkadaşlar biley sormak istiyorum eskiden yani 3 4 gün öncesine kadar sık tarafıma yatabikiyordum ama şuan oğluşum sağada sola da dönsem tekmeliyor rahatsız oluyor.sırt üstü rahat ediyorum bende bebeğe zararı olurmu acaba kordon falan dolanması gibi sadece sırt üstü yatabiliyorum şu ara yada acaba pozisyonmu değiştirdiki😳😳😳😳

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah ikinci kez haziran annesi olucam dilerim güzel şeyler paylaşırız
hoşgeldin canım
canlar sizce asel ismi nasıl? anlamı arapçada bal, cennetteki dört sudan biri.

sizce azra mı asel mi daha güzel??
kesinlikle asel

canımm sırt üstü yatmak senin için zararlı, ben iki dk bile yatamıyorum öyle her yerim ağrıyor. Benimki sırt üstü, sağ, sol her türlü tekmeliyor..ayakta uyumam lazım bebişin keyfine bakarsam sırtıma yastıklar koyup yarı yan yarı sırt üstü abuk bir pozisyonda yatıyorum bazen, sen de onu deneyebilirsin.

oğluşumun beşiğiii teyzeleri bide yatak odamaıza kırmızı siyah sepet beşşik aldık

e-bebekten aldım kampanyada 130 tl

canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Bence git annene bir süre rahatla, kafanı dinle. Boşanma davası ile hiç uğraşma zaten hiç bir hakim senin karnın burnunda ya da lohusayken sizi boşamaz, davayı anca zora sokarsın. Bir de şöyle birşey var, herkes söyler durur, hamileyken bu tür kararlar alınmamalı diye. Yaşadıklarını biz ayrıntıları ile bilemeyiz tabi ama yine de ben de bekleme taraftarıyım. Belki biraz uzak kalınca eşin de daha sakin kafa ile farklı düşünür. Şu sinir olayına gelince, ben ve eşim de öyleyiz..Ben kızarım ama sesimi bile yükseltmem sakin sakin tartışırım (evimde böyle gördüm,bizde kapı bile çarpılmazdı) ama öyle kolay kolay da unutmam. Eşim (ve ailesi) İtalyan aileleri gibi bağıra çağıra tartışırlar, neler neler söylenir ve beş dakika sonra bir bakmışsın sakinleşmişler ve herşey unutuluvermiş. Bunlar kültür farkı canım, kimi aileler böyle işte ama orta yol bulunabiliyor belli bir seneden sonra. Siz ne kadarlık evlisiniz bilemiyorum ama eşimle geçirdiğim ilk 3-4 seneki kavgaları hiç unutamam. Şimdi biraz ben alıştım biraz o yol katetti sanırım. Yine tartışmamız oluyor ama eskiler gibi olmuyor artık. Senin anlattıklarından eşin seni seviyor gibi geldi bana. Sorun iletişimsizlikse elbet çaresi bulunur. Git, biraz uzaklaşın sonra bir araya gelip sakin sakin konuşmaya çalışın olmaz mı?

Minikuss erkekler konusmakla anlamayan varliklar, ben evlendigim gunden beri konustum hic anlatamadim iyi oldum olmadi bagirdim olmadi ben agzina salak kelimesini almayan insan ettigim hakaret kufur kalmadi ve esim bana unutamiyacagim derin yaralar acti.Erkekler cok guzel gaza gelen varliklar biz istiyoruzki ictenlik samimiyet sahip cikilmak onlarda oyle bir yeti yok cok nadir erkekte var ya annesi cok eziyet gormus karisina o yuzden sahip cikiyor yada baska birsey ona bunu ogretmis.Hic kimsenin evliligi mukemmel degil, ben onu sevmiyorum dersen tamam miden almiyorsa birak cocugun icin hicbirseye katlanma cunku mutsuz bir aile ortamindan daha cok etkileniyor hayati daha kotu oluyor insanin, ama erkeklerden cok sey beklemiceksin iyi bir psikolog bulup bir sure devam ediceksin eger ayrilacaksanda oyle ayril.Birazda olsa sevgin varsa evlilk helede cocuk varken bitirilmemeli yada her yolu denemeden cunku babasiz bir cocugu bile buyutmek cok zor .Bizim soylediklerimiz erkeklere dirdir gibi geliyor ama 3. bir goz disardan birinin yardimi ile dusunmeye basliyorlar belki bu ise yarar son care olarak, cunku bizde ise yaradi ve bir kizimiz oluyor.Dilerim hic kimsenin yuvasi yikilmasin cok zor

kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordum tam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm

Eklentiler

• $aw35522ekru-260x300-horz.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $aw35522ekru-260x300.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $aw35521ekru.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 29
canım yeni okudum durumu ve çok üzüldüm , öfkeyle hareket etme lütfen, git sakinleş ama olumlu yada olumsuz bir karar alma olur mu :26: eşinde hatasını anlayacaktır

her makinede oluyor mu bilmiorum ama bazılarında o aparat ayrı alınıp takılıomuş. uygun garantisi bitmemiş bi makine bulunsa aslında aparatı ayrı alınabilir. ama genelde fiyatı baya çok diolar 2. elde. madelayı biri 2. el 110 na satıomuş mesela. 140 a internette sıfırını bulmak mümkün.

kraft falan 80-90 na var ama yorumlara baktım kullananlar memnun değil

minikkus, ben kendimden bilirim kac kez bavul topladim restler cektim yeminler ettim.heleki evliligimizin ilk 2-3 yilinda.ve cokta severek evlendik ayrica.yuva dagitmak bir dakika,fakat evladin gelecek insallah.onu mutlu annesiyle babasinin bulundugu aileden etmeden once biraz daha dusun derim.genede detay bilmiyoruz ne ne kadar ciddi bilemiyorum.ama en dogru karar sicagiyla verilen karar degil uzerine dusundugun karardir.

minikus hakkında hayırlısı olsun.

annende kalmak senn için iyi olacaktır. sana bakar ilgilenir senle.

ama davayı hemen açma bence. barışırsınız diye demiorum. bi arkadaşım vardı. tanıştığımızdan beri boşancam derdi. eşine sevgisi bitmişti. aklında evlilik tamamen bitmişti. sadece kendine bi düzen kurmak işlerini ayarlamak için bekliordu. boşancam dedikten bi üç sene sonra kesin olarak ayrıldı. çok güçlü ve kararlı bi kızdı. ama boşanma onu yıktı resmen. ağır geldi. ki dediğim gibi eşini hiç sevmiordu bile. çocuğu yoktu.

lohusalık zaten normalde zormuş. birde mahkeme süreci ile zorlaştırma durumu kendine. lohusalığı atlatınca dava açarsın. riskli bi gebelik sennki, herşey yolunda gidecek bu şekilde hissediyorum ama olaki ters bir durum oldu. çocuğunun babası sonuçta. bu süreçte onu eş gibi görme. arkadaş gibi gör. bütün sürece ortak olsun. sana destek olmasını engelleme.

doğum ve lohusalığı atlattıktan sonrada açarsın davanı.

birde bir arkadaş evlilik danışmanı demiş. bende geçen yıl kesin ayrılmaya karar vermiştim. hep boşancam derdim ama hiç gerçekten düşünmemiştim. ne kadar haklı bile olsam gene ben barışırdım eşimle. küs kalamazdım. ama geçen yıl bende ipler koptu. ayrılcaktım. son kez dedim elimden gelen herşeyi yapmak adına aile danışmanına gideyim. paramda yoktu. büyükşehir belediyesinin ücretsiz aile danışmanları var. ona gittim.

eşimle sadece bir kere gidebildik o danışmana. genç bi kızdı. sadece dinledi. yorum yapmadı. sizi daha çok almam lazım dedi. bir kere gitmenize rağmen tamamen yabancı birinin yanında konuşunca, eşim daha iyi anladı beni sanırım. değişti. özünde değişmedi tabiki ama en azından şikayetçi olduğum konular en aza indi. idare edioruz şimdi.

hamileyken falan danışman seni daha çok yorabilir belki. sen doğumunu yap. lohusalığı atlat. ondan sonra önce aile danışmanı , sonra dava şeklinde git bence. düşüncelerim böle. umarım seni sıkmamışımdır.

evet canım bizde denedik biraz fazla geldi kidbooların özelliği bu galiba:26:
Annem halleder dedim gelincede nasıl olacakki sence?

canım benim beşiğim daha olmadığından deneyemedim şöyle bol bol dursa veya kenarını falan kıvırsan olmadı mı?gerçi kısaya çare yok uzun halledilir.keser annen elinden geliyorsa.ya da terziye 2 dakikada yaptırabilirsin.benim içime en çok sinen markaydı bu pişman değilim:)

kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordum tam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm

çok güzel. nerdeen kaça aldın

Kizlar gunaydin bende nisan annesiyim bizim dogumlar yaklasti sizin foruma girip okudum biraz.Ben bebegimin besigini satmayi dusunuyorum daha dogmadi yani hic kullanilmadi besigi once alip sonra dolabini aldigim icin renkleri uymadi simdi o dolabin besigini aliym diyorum.sadece besik alicak olan falan vardir belki aranizda diye yaziyorum ilgilenenler olursa eger bana mesaj atarlarsa resim ekleyip gonderirim.fiyati da bayagi uygun almistik 150 tl yine ayni fiyata satmayi dusunuyorum.

keçelerimizi getirttim bebek şekerimizi kendim yapıyorum erkeğe döndüğümüz için arabaya karar verdim
rengarenk tostoslar yapıcamm

bitince paylaşırım yine fotoları bizimki daha kokoş olacak tüllü vs...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…