2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canlar ben yatıyorum artık yarın alışveriş beni bekler

öpüyorum sizi taliam ve mervem

yok cnm allahtan bize cok yakinda bugun gittik zaten sormaya ama arkamiza bakip döndük geri,
bir haftadan fazla surebilirmis cunku taa isvicreden geliyormus o yuzden ancak oluurmus. bekliyecez artik sali carsamba gelir insallah.
haha aynen bende oyle yapiyorum birde firca yiyorum doymadi bir turlu diye bir esim olsa birde cocuklar basliyor hep dilaya hep dilaya diye

Canım anladığım kadarıyla zor galiba yok anacım ben komşumu çağırırım
Bir işe yarasınlar ya o kadar zor günler geçirdim bi faydaları olmadı bana
Gelsin ütülesin en azından

Talıaa ben aldığım o uyku setini 30 derecede yıkayıp Hassasa atmak istiyorum sence bişey olurmu
hepsini ama yan koruyucularını yorganını nevresim takımını bişey olurmu kıyamam sonra
Bu arada o örgüleri neden elinde yıkadın yünlüler programı yokmuyduki ona atsaydın ahh yorulmuşsun o kadar

canlar ben yatıyorum artık yarın alışveriş beni bekler

öpüyorum sizi taliam ve mervem

oldu cnm iyi alisvrisler yarin sana sende kocisden firca yemeden dön resimleri unutma eklemeyi.
iyi geceelr allah rahatlik versin bebisini ve seni öpüyoruz kizcemle byee

Deniz Sadi içimde kıpır kıpır olacaklara hazırlanıyor sanki..
Bugün babası ikeadan beşiğini, yatağını, yorganını, yastığını almış..
Halbuki biz artık onları kullanmayacağız..
Bundan sonra birlikte yaşamak üzere annemin evine gidiyorum..
Anneannemizin aldığı park yatağı kullanırız artık.. Mobilyada gözümüz yok..
Kendim için değil de Deniz Sadi için üzülüyorum, doğmadan başına gelmeyen kalmadı, benim bebeğim ne kadar şanssız..
Bundan sonra kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız artık..

benim aldigim besik bu ama altinda cekmeceleriyle cok daha SIK ve güzel duruyor.. kurunca tmm olarak resmini eklerim artik bulamadim sitelerde tmm bitmis haliyle bir resim

Aaa canım ne oldu?Ben mi yanlış okudum
Saatte ilerledi ama?Ciddi misin sen?

nasil yaaaaaaa noldu canimm neden annenin evine gidiyorsunn insallah ben yanlis anlamisimdir

Doğru canım, gidiyorum.. Sabah erkenden..
İpler koptu artık, yani anlatacak pek bir şey de yok aslında, garip uyuşmuş bir haldeyim zaten..
Ama bu stress, üzüntü, mutsuzlukla daha fazla devam edemeyeceğimi anladım zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyorum..
Artık bebeğimi de düşünmek zorundayım çok etkileniyor..

lütfen sacmalamayin yaaa hic öyle sey olurmu napiyorsunuz siz hic olcak seymi simdi bu tmm da bu dönemde allahim yarabbim .
bebeginizde olan seyler ikinizide yipratti üzdü kolay seyler yasamadiniz suan sen ondan anlayis bekliyorsun eminim oda senden ayni sekilde bir anlayip bekliyordur. hic kolay seyler yasamadiniz gercekten. yapmayin lütfen deniz sadi yi tmm dünyada getirecegin zamamn bir babaya ihtiyacin olcagi zamamn bunu ona yapmaya ikinizinde hakki yokkkkkkk (((((((((((

Eki Görüntüle 666488
benim aldigim besik bu ama altinda cekmeceleriyle cok daha SIK ve güzel duruyor.. kurunca tmm olarak resmini eklerim artik bulamadim sitelerde tmm bitmis haliyle bir resim

evet biliyorum canım bunu buda çok güzel çekmeceli halini görmüştüm Ikeada çekmeceleri pembeydi
sizinki beyaz galiba çekmeceleri demi_

Bardağı taşıran son damla galiba şu k.validegille yaşanan ev mevzusu oldu diye tahmin ediyorum
Ama şuan fazlasıyla hassas dönemindesin duygusallıkla alınmış bir karar olmasın bu
İpler koptu demişsin ama gerçi ne yaşandı bilemeyeceğim bu halde böyle duruma gelindiyse..

Ben kararlıyım canım bir kaç sefer ertelenmiş bir karar..
Eşyalarımı topladım bile.. Anneme de haber verdim geç saatte olmasaydı konuşmamız, bu akşam gitmiş olacaktım zaten..
Deniz Sadi'nin mutluluğa ve en çok da huzura ihtiyacı var, anlık verilmiş bir karar değil ki..
Burada kalırsam daha kötü olup erken doğurmaktan korkuyorum..

canim bende 2. cocuguma hamileyken esimle iki düsman gibi hergün kavga ediyorduk birbiirimizi yiyiorduk resmen benimde karnim burnumdaydi oglum dogdu dogacak. gece cok kötu kavga ettik. ve sabaj esim valizini toplayip gitti. o kapiyi cekmesiyle benimde sancim basladi, aksama dogru hastaneye gittim esimde geldi patronundan bulmus annemler . doguma benimle birlikte girdii bebek dogana kadarda elimi birakmadi sanki bir gece önce benle kavga eden o degildi. agliyordu bebegin nasil dogdugunu gördukce uzuntusu bir kat daha artti, bana yaptigi herseyden pismanlik duymaya basladi, ve ogun bana söz verdi bir daha seni uzmeyecem asla hic birsey icin dedi. oglumu kucagina almasiyla herseyi birden silindi gitti. ogunden sonra ufak tefek kavgalarim tartismalarim olsada o günlerdeki kadar hc olmadik cok sukur. ve bak suan 3 bebegimi bekliyorum cnm .
sen ne yasadin bilemem ama inan evliligin ilk dönemlerinde mutlaka oluyor bu tur kavgalar hele birde hamiyleyken kadin daha bir sitres oluyor herseye kizabiliyor. sabredin hemen gitme ailenin yanina lutfen bu gece esinle birlikte kal ve sabaha kadar konusun bence hersey hallolur olmayacak sey yoktur

eminim öyledir hersey birikmistir zaten hic birsey bir anda ortaya cikmaz birikmisler bir patlak verir. ama yinede sen bir daha dusun esinle konus bir kez daha bu cocugun icin cok önemli tek basina buyutemezsin onu herzaman babasina ihtiyac duyacak bir arada görmek isteyecek sizi ilerisini dusunerek kararini ona göre ver adimini öyle at

Mervecim ben diğer kişiler yüzünden gitmiyorum sadece aramızdaki şey bitti, yapacak bir şey yok, ite kaka nereye kadar?
Ben planlı hamilelik geçirmedim, hamile kaldığımı bilmeden böyle bir karar almıştım zaten, eşimin işgüzarlığıyla da hamile kaldım..
Gideceğimi biliyordu..

evet biliyorum canım bunu buda çok güzel çekmeceli halini görmüştüm Ikeada çekmeceleri pembeydi
sizinki beyaz galiba çekmeceleri demi_

güzel dimi gercekten, keske buda pembe olsaydi:)) neyse simdi zaten bu cokta önemli degil minikkusa moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…