Canım sen ist.de değilmiydin?
evte ya beşiğini dolabını felan aldığın zaman yarısını halletmiş oluyorsun şekerim
Vay vayy bayada olmuş siz gidip elden teslim alsanız size uzakmı Ikea?
ee aynen bende öyleyim seç beğen sonra kocayı kasaya gönder yapıyorum
O kasadayken ben hala bişeylere bakıyorum
en sonunda azarı yedim ama gel buraya ağzını ayırma dedi bana eşim o gün
canim ben yeni aldigim hic birseyi yikamadim daha cunku onlar cok az henuz onlari ayri yikamak istiyorum ,
daah önce olan kiyafetleri yikadim bir makinayi iki kez yikadim benim makinamin icinde kurutmasida var ordada utu ayarina getirip kuruttktan sonra ütülemeye basladim .düsün artik 3 makine 2 kez yikaa kurut birde birde üstüne ütüle.canim cikti kac gundurbugn birde alisverise ciktik bende hal kalmadi cok zor oluyor hemde nasil yaa kucuk kcuuk olduklari icin ayri ayri ütülemek mahvediyor insanin belini, az oturdugum yerde az ayakta iidare etmeyw calistim
ha birde annemin ördügü hirkalari yelekleride elimde yikadim, elerimi glrmen lazimdi
canlar ben yatıyorum artık yarın alışveriş beni bekler
öpüyorum sizi taliam ve mervem
canlar ben yatıyorum artık yarın alışveriş beni bekler
öpüyorum sizi taliam ve mervem
Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledimhe bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...
Deniz Sadi içimde kıpır kıpır olacaklara hazırlanıyor sanki..
Bugün babası ikeadan beşiğini, yatağını, yorganını, yastığını almış..
Halbuki biz artık onları kullanmayacağız..
Bundan sonra birlikte yaşamak üzere annemin evine gidiyorum..
Anneannemizin aldığı park yatağı kullanırız artık.. Mobilyada gözümüz yok..
Kendim için değil de Deniz Sadi için üzülüyorum, doğmadan başına gelmeyen kalmadı, benim bebeğim ne kadar şanssız..
Bundan sonra kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız artık..
Deniz Sadi içimde kıpır kıpır olacaklara hazırlanıyor sanki..
Bugün babası ikeadan beşiğini, yatağını, yorganını, yastığını almış..
Halbuki biz artık onları kullanmayacağız..
Bundan sonra birlikte yaşamak üzere annemin evine gidiyorum..
Anneannemizin aldığı park yatağı kullanırız artık.. Mobilyada gözümüz yok..
Kendim için değil de Deniz Sadi için üzülüyorum, doğmadan başına gelmeyen kalmadı, benim bebeğim ne kadar şanssız..
Bundan sonra kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız artık..
Doğru canım, gidiyorum.. Sabah erkenden..
İpler koptu artık, yani anlatacak pek bir şey de yok aslında, garip uyuşmuş bir haldeyim zaten..
Ama bu stress, üzüntü, mutsuzlukla daha fazla devam edemeyeceğimi anladım zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyorum..
Artık bebeğimi de düşünmek zorundayım çok etkileniyor..
Eki Görüntüle 666488
benim aldigim besik bu ama altinda cekmeceleriyle cok daha SIK ve güzel duruyor.. kurunca tmm olarak resmini eklerim artik bulamadim sitelerde tmm bitmis haliyle bir resim
Doğru canım, gidiyorum.. Sabah erkenden..
İpler koptu artık, yani anlatacak pek bir şey de yok aslında, garip uyuşmuş bir haldeyim zaten..
Ama bu stress, üzüntü, mutsuzlukla daha fazla devam edemeyeceğimi anladım zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyorum..
Artık bebeğimi de düşünmek zorundayım çok etkileniyor..
lütfen sacmalamayin yaaa hic öyle sey olurmu napiyorsunuz siz hic olcak seymi simdi bu tmm da bu dönemde allahim yarabbim .
bebeginizde olan seyler ikinizide yipratti üzdü kolay seyler yasamadiniz suan sen ondan anlayis bekliyorsun eminim oda senden ayni sekilde bir anlayip bekliyordur. hic kolay seyler yasamadiniz gercekten. yapmayin lütfen deniz sadi yi tmm dünyada getirecegin zamamn bir babaya ihtiyacin olcagi zamamn bunu ona yapmaya ikinizinde hakki yokkkkkkk(((((((((((
Ben kararlıyım canım bir kaç sefer ertelenmiş bir karar..
Eşyalarımı topladım bile.. Anneme de haber verdim geç saatte olmasaydı konuşmamız, bu akşam gitmiş olacaktım zaten..
Deniz Sadi'nin mutluluğa ve en çok da huzura ihtiyacı var, anlık verilmiş bir karar değil ki..
Burada kalırsam daha kötü olup erken doğurmaktan korkuyorum..
Bardağı taşıran son damla galiba şu k.validegille yaşanan ev mevzusu oldu diye tahmin ediyorum
Ama şuan fazlasıyla hassas dönemindesin duygusallıkla alınmış bir karar olmasın bu
İpler koptu demişsin ama gerçi ne yaşandı bilemeyeceğim bu halde böyle duruma gelindiyse..
evet biliyorum canım bunu buda çok güzel çekmeceli halini görmüştüm Ikeada çekmeceleri pembeydi
sizinki beyaz galiba çekmeceleri demi_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?