Kızlar böyle dan diye ne konuştuğunuzu bilmeden soruyorum ama ben bebek şekerlerimi 50 tane almıştım yetermi yetmezmi kararsız kaldım şimdi internetten süs malzemelerine baktım 30 tane daha yapmak istiyorum ama illede silikon tabancası kullanmak zorundamıyım yani silikon tabanca ve silikon da alınca kendim hazırlamamın pek anlamı kalmıo gibi, eminönüne de gidemem artık gözüm yemıyo o yolu çekemem o yüzden evde yapim diyorum, burda bi arkadaş yapmıştı zeynoo senmiydin tam hatırlayamıyorum japon yapıştırıcısı kullansam mıknatısı falan iyi tutturabilirmiyim ki:26:
Aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın canım
Güle güle kullan cnm çok cici renkleri de cıvıl cıvıloğluşumun beşiğiii teyzeleri bide yatak odamaıza kırmızı siyah sepet beşşik aldık
Eki Görüntüle 666614 Eki Görüntüle 666615
e-bebekten aldım kampanyada 130 tl
çooook cici çoook tatlı cnm güle güle giysin oğluşunkızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordumtam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
cnm çok güzel olmuşlar eline sağlık, yapıştırıcı olarak ne kullanıyosun bende evde kendim yapıcam aldıklarım az geldi gözüme mevlütte yetmezse ayıp olur diyeEki Görüntüle 666677 Eki Görüntüle 666676 Eki Görüntüle 666673
keçelerimizi getirttim bebek şekerimizi kendim yapıyorum erkeğe döndüğümüz için arabaya karar verdim
rengarenk tostoslar yapıcamm
bitince paylaşırım yine fotoları bizimki daha kokoş olacak tüllü vs...
foto eklemeyi öğrendim sonunda artıkın sizi bıktırırım
Eki Görüntüle 666682 Eki Görüntüle 666684 Eki Görüntüle 666685 Eki Görüntüle 666686 Eki Görüntüle 666687 Eki Görüntüle 666688
bunları teyzemiz almıışş:))
Eki Görüntüle 666689 Eki Görüntüle 666690 Eki Görüntüle 666691 Eki Görüntüle 666692 Eki Görüntüle 666693 Eki Görüntüle 666694 Eki Görüntüle 666695 Eki Görüntüle 666696
hastane çıkışı 20li e-bebkten aldım43 tl çok uygundu renklerede bayuuldum..
Eki Görüntüle 666697 Eki Görüntüle 666698 Eki Görüntüle 666699 Eki Görüntüle 666700
Eki Görüntüle 666701 Eki Görüntüle 666702 Eki Görüntüle 666703
örgü battaniyelerimiz daha bitmedi dikilecekler ama dayanamadım :)
kırmızı annem yaptı, ortadaki mavili benim bebekliğimin, beyazıda kayın annemle birlikte yaptık..
rabbim cümlemize ii günlerde kullanmayı nasip etsin..
canım bende yapmayı düşünüyorum tostos :) ama içi doldurmalı zor olur sanki kalın keçeyle yapayım diorum
Kızlar böyle dan diye ne konuştuğunuzu bilmeden soruyorum ama ben bebek şekerlerimi 50 tane almıştım yetermi yetmezmi kararsız kaldım şimdi internetten süs malzemelerine baktım 30 tane daha yapmak istiyorum ama illede silikon tabancası kullanmak zorundamıyım yani silikon tabanca ve silikon da alınca kendim hazırlamamın pek anlamı kalmıo gibi, eminönüne de gidemem artık gözüm yemıyo o yolu çekemem o yüzden evde yapim diyorum, burda bi arkadaş yapmıştı zeynoo senmiydin tam hatırlayamıyorum japon yapıştırıcısı kullansam mıknatısı falan iyi tutturabilirmiyim ki:26:
süper uras ta çok güzel mutluluk anlamında :) isim benzeri olacagız demek..dolguluyu tutramam diyye korkuyorum canım yaaa..elimde ince keçeler var renkli olmadı onlarla dolgulu yaparım kırmızıyla kalın...
ARASIN ANNESİİİ:) BENDE URAS KOYUCAM OĞLUŞUMUN ADINI
kalın keçe bunun kadar gösterişli durmaz ki çok doldurmuyorum zaten hafif kabartı oluyor çok yapmayacaksan eğer dolgulu yap derim
bence 50 yeter canım ya boşver çok kıymet bilenlere ver ben80 tane yapıyorum ama eşimin de benim çevrede kaalabalık
canım soğuk silikon var..ben tacımı öyle yaptım..çokta uyygun o yeterli tabancaya gerek yok
canım silikon tabanca 10 tl felan o paraya japon yapıştırıcı alsanda işini görmez internetten sipariş ver 2 güne gelir bide japon yapıştırıcı iyi yapıştırmıyor
Aslında yeter ama benim etrafımda kalabalık bide alanlar birer tane alsalar yeter ama ben tahmin edebiliyorum yok kızımada, gelinimede, torunumada derler 3er 5er alırlar bide yarıda biter yetmezse sinirimden çatlarım neden biraz daha yapmadım diye.
Soğuk silikon nasıl kullanılıyo peki hiç bilmiyorum cnmbi tarif etsene
cnm biliyorum çok bişey değil ama 30 tane biblo, tülü, kurdelesi,mıknatısı,lavantası zaten 40 tl yi geçiyo silikon tabancasıyla 50 bide düşün üzerine nazar boncuğu ve ekstradan bi süs olmadan yani ozaman hazır alsam daha iyi :26:ben biraz ucuza gelsin el emeğim olsun istiyorum, o silikon tabancasınıda bidaha kullanmam ki ?
Soğuk Sivi Silikon
canım bak tabancaya gerek yok bundan alabilirsin..deidğim gibi ben tacımı bunla yaptım çokta güzel yapıştırdı
peki nalburda falan bulabilirmiyim ki güzel bişeye benziyo işimi görür bu çok teşekkürederim yaa
ewet haklısın ya ama bayram şekeri değil ki buAslında yeter ama benim etrafımda kalabalık bide alanlar birer tane alsalar yeter ama ben tahmin edebiliyorum yok kızımada, gelinimede, torunumada derler 3er 5er alırlar bide yarıda biter yetmezse sinirimden çatlarım neden biraz daha yapmadım diye.
süper uras ta çok güzel mutluluk anlamında :) isim benzeri olacagız demek..dolguluyu tutramam diyye korkuyorum canım yaaa..elimde ince keçeler var renkli olmadı onlarla dolgulu yaparım kırmızıyla kalın...
DENİZKIZI silikon tabancası kullanıyorum canım ama daha çok elde dikişi var tabi
vereceklerin için liste çıkar istersen daha kolay karar verirsin..
canım normal döküp sürüosun bişeyi yok yani..tabancalar 17.5 tü ben sordugumda bide içine silikon alacaksın gerek yok bence
büyük tuhafiyelerde bulursun rahatlıkla
Aynen cnm bayram şekeri değil ama olacakları biliyorum benoyyyy süper ya ellerine sağlık bende kapı süsüne karar veremedim hala:44:
ewet haklısın ya ama bayram şekeri değil ki butorununa gelinine alsın
bence giderlerken ellerine birer tane ver ve söyle sayılı aldım diye
tarzanmı olcaaak yoksam sennkikordona asılıp sallanıyodur da haa ayy çok hoşuma gitti ya
emzik kutusu tatlım
bence 50 yeter canım ya boşver çok kıymet bilenlere ver ben80 tane yapıyorum ama eşimin de benim çevrede kaalabalık
Zaten bende esas vermek istediklerim için özel ayırcamgerisini de dağıtırken tek tek dağıtmayı düşünüyorum ama yinede eksik olmasın diye garantiye almak için biraz da kendim hazırlıycam
çok teşekkürederim cnm yarın alıcammutlaka sıvı silikondan
Aynen cnm bayram şekeri değil ama olacakları biliyorum beniyisimi işimi garantiye alim zaten hayatım da on kere yapmıcamki demi kızımın herşeyi tam olsun
oyyyy süper ya ellerine sağlık bende kapı süsüne karar veremedim hala:44:
ewet haklısın ya ama bayram şekeri değil ki butorununa gelinine alsın
bence giderlerken ellerine birer tane ver ve söyle sayılı aldım diye
ewet hem anlamı hem söylenişi hoşuma geldi uras olcak inşallah...
keçeye gelince kalın olanını çok yap o zman çoguna ona ver yakın çevrenede dolgulu ver
Zaten bende esas vermek istediklerim için özel ayırcamgerisini de dağıtırken tek tek dağıtmayı düşünüyorum ama yinede eksik olmasın diye garantiye almak için biraz da kendim hazırlıycam
çok teşekkürederim cnm yarın alıcammutlaka sıvı silikondan
Aynen cnm bayram şekeri değil ama olacakları biliyorum beniyisimi işimi garantiye alim zaten hayatım da on kere yapmıcamki demi kızımın herşeyi tam olsun
emzik kutusu hakendimi çok cahil hissettim hiç görmemiştim
tostoslardan birsürü renk artar nasılsa onlarla yaparım artık ,canım keçelerle çok rahat yaparsın..benimki çok kolay oldu..kalıp yapmadım kafama göre kestim ama
tarzanmı olcaaak yoksam sennkikordona asılıp sallanıyodur da haa ayy çok hoşuma gitti ya
ahahahane güldüm kız valla tarzan mı olucak jackie chan gibi mi olcak bilmem kafa yumruk tekme herşeyi yiorum napalım anne olmak kolay değil ayhh bi an heyecanlandım yine sıpam bi doğsa daaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?