2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım silikon tabanca 10 tl felan o paraya japon yapıştırıcı alsanda işini görmez internetten sipariş ver 2 güne gelir bide japon yapıştırıcı iyi yapıştırmıyor

Aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın canım

Cnm çok teşekkürederim ben düngece yazdıklarını okudum çok üzüldüm kendim yaşamış gibi Allah sana sabır versin cnm umarım biranönce herşey düzelir ne olur diğer arkadaşların da dediği gibi boşanma davasını hemen açma, git annende kal kafanı dinle yaşananlardan uzaklaş, ama doğum zamanı son bi gayret tabi eşinde çaba gösterirse evine geri dön doğumunu, loğusalığını eşinle geçir belki bişeyler değişir, ama baktın hala aynı ve tahammül edemiyosun işte ozaman boşanmaı tekrardan düşün derim. gerçekten çok zor çok

oğluşumun beşiğiii teyzeleri bide yatak odamaıza kırmızı siyah sepet beşşik aldık
Eki Görüntüle 666614 Eki Görüntüle 666615
e-bebekten aldım kampanyada 130 tl
Güle güle kullan cnm çok cici renkleri de cıvıl cıvıl
kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordum tam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
çooook cici çoook tatlı cnm güle güle giysin oğluşun

cnm çok güzel olmuşlar eline sağlık, yapıştırıcı olarak ne kullanıyosun bende evde kendim yapıcam aldıklarım az geldi gözüme mevlütte yetmezse ayıp olur diye

Hepsi de çok güzeller cnm bebişin güle güle kullansın

canım bende yapmayı düşünüyorum tostos :) ama içi doldurmalı zor olur sanki kalın keçeyle yapayım diorum

ARASIN ANNESİİİ:) BENDE URAS KOYUCAM OĞLUŞUMUN ADINI
kalın keçe bunun kadar gösterişli durmaz ki çok doldurmuyorum zaten hafif kabartı oluyor çok yapmayacaksan eğer dolgulu yap derim

Soğuk Sivi Silikon
canım bak tabancaya gerek yok bundan alabilirsin..deidğim gibi ben tacımı bunla yaptım çokta güzel yapıştırdı

ARASIN ANNESİİİ:) BENDE URAS KOYUCAM OĞLUŞUMUN ADINI
kalın keçe bunun kadar gösterişli durmaz ki çok doldurmuyorum zaten hafif kabartı oluyor çok yapmayacaksan eğer dolgulu yap derim

süper uras ta çok güzel mutluluk anlamında :) isim benzeri olacagız demek..dolguluyu tutramam diyye korkuyorum canım yaaa..elimde ince keçeler var renkli olmadı onlarla dolgulu yaparım kırmızıyla kalın...

bence 50 yeter canım ya boşver çok kıymet bilenlere ver ben80 tane yapıyorum ama eşimin de benim çevrede kaalabalık

Aslında yeter ama benim etrafımda kalabalık bide alanlar birer tane alsalar yeter ama ben tahmin edebiliyorum yok kızımada, gelinimede, torunumada derler 3er 5er alırlar bide yarıda biter yetmezse sinirimden çatlarım neden biraz daha yapmadım diye.
canım soğuk silikon var..ben tacımı öyle yaptım..çokta uyygun o yeterli tabancaya gerek yok

Soğuk silikon nasıl kullanılıyo peki hiç bilmiyorum cnmbi tarif etsene

canım silikon tabanca 10 tl felan o paraya japon yapıştırıcı alsanda işini görmez internetten sipariş ver 2 güne gelir bide japon yapıştırıcı iyi yapıştırmıyor

cnm biliyorum çok bişey değil ama 30 tane biblo, tülü, kurdelesi,mıknatısı,lavantası zaten 40 tl yi geçiyo silikon tabancasıyla 50 bide düşün üzerine nazar boncuğu ve ekstradan bi süs olmadan yani ozaman hazır alsam daha iyi :26: ben biraz ucuza gelsin el emeğim olsun istiyorum, o silikon tabancasınıda bidaha kullanmam ki ?

DENİZKIZI silikon tabancası kullanıyorum canım ama daha çok elde dikişi var tabi
vereceklerin için liste çıkar istersen daha kolay karar verirsin..

canım normal döküp sürüosun bişeyi yok yani..tabancalar 17.5 tü ben sordugumda bide içine silikon alacaksın gerek yok bence

oyyyy süper ya ellerine sağlık bende kapı süsüne karar veremedim hala:44:
ewet haklısın ya ama bayram şekeri değil ki bu torununa gelinine alsın
bence giderlerken ellerine birer tane ver ve söyle sayılı aldım diye

süper uras ta çok güzel mutluluk anlamında :) isim benzeri olacagız demek..dolguluyu tutramam diyye korkuyorum canım yaaa..elimde ince keçeler var renkli olmadı onlarla dolgulu yaparım kırmızıyla kalın...

ewet hem anlamı hem söylenişi hoşuma geldi uras olcak inşallah...
keçeye gelince kalın olanını çok yap o zman çoguna ona ver yakın çevrenede dolgulu ver

DENİZKIZI silikon tabancası kullanıyorum canım ama daha çok elde dikişi var tabi
vereceklerin için liste çıkar istersen daha kolay karar verirsin..

Zaten bende esas vermek istediklerim için özel ayırcam gerisini de dağıtırken tek tek dağıtmayı düşünüyorum ama yinede eksik olmasın diye garantiye almak için biraz da kendim hazırlıycam

canım normal döküp sürüosun bişeyi yok yani..tabancalar 17.5 tü ben sordugumda bide içine silikon alacaksın gerek yok bence

büyük tuhafiyelerde bulursun rahatlıkla

çok teşekkürederim cnm yarın alıcam mutlaka sıvı silikondan
Aynen cnm bayram şekeri değil ama olacakları biliyorum ben iyisimi işimi garantiye alim zaten hayatım da on kere yapmıcamki demi kızımın herşeyi tam olsun

emzik kutusu ha kendimi çok cahil hissettim hiç görmemiştim

evet canım soğuk silikon de normal yapıştırıcı gibi kabı :) bu arada polis bayanların hep kızımı oluo ne :)

Son düzenleme:

canım keçelerle çok rahat yaparsın..benimki çok kolay oldu..kalıp yapmadım kafama göre kestim ama

1. Döllenme ve 9 aylık süre arasında bebeğin kilosu 3 milyar kez artar. İkiz gebeliklerde ise bu rakam çok daha yukarılara çıkabilir.
2. Bebeklerin kalplerinin oluşması ve kullanıma başlanması için gerekli olan süre genellikle döllenmeden sonra 18 gündür.
3. İlk üç aylık dönemin ilk ayında, bebeklerin görme, solunum ve duyma işlevi kazandığı bilinmektedir.
4. Ne düşündükleri kesin olarak bilinemese de bebeğin beyin dalgaları döllenmenin 42. gününden itibaren kaydedilebilir.
5. Çoğu bebeğin ilk ağlamasının doğum esnasında olduğu sanılır. Ancak bebekler anne karnında 26. haftadan sonra ağlayabilir.
6. Bebeklerin cinsiyetini erkek spermi belirler. X ve Y genini taşıyan spermlerden hangisi yumurta hücresini döllerse, bebeğin cinsiyeti o olacaktır.
7. İkizleriniz olmasını çok istiyorsanız dikkat! Afrikalı bir kabiledeki yüksek ikiz oranının sebebi araştırıldığında, fazla miktarda tatlı patates yedikleri ortaya çıkarılmıştır.
8. Annelik sizi kocaman biri haline dönüştürebilir, ancak aynı zamanda güzel tarafları da vardır. Bundan biri de annelerin hamilelik döneminde algılarının, etkilenmelerinin, motivasyonlarının ve duygusal zekalarının daha yüksek olmasıdır.
9. Kız veya erkek bebek şansının % 50-50 olduğu sanılsa da gerçek doğum rakamları pek de öyle göstermemektedir. Tüm dünyada her 100 kıza karşılık 105 erkek bebek dünyaya gelmektedir.
10. Toplam nüfusun % 10’u solaklardan oluşur. Eğer ikiz gebelik söz konusuysa % 22 ihtimalle solak olacaktır.

tamam be yaaaaa yap gitsiin kzıçenden değerlimi

emzik kutusu ha kendimi çok cahil hissettim hiç görmemiştim

alemsiin ya olabilir , kaç kere doğurduk sanki
canım keçelerle çok rahat yaparsın..benimki çok kolay oldu..kalıp yapmadım kafama göre kestim ama
tostoslardan birsürü renk artar nasılsa onlarla yaparım artık ,
el becerisi var demekki çok orjinal duruyo

tarzanmı olcaaak yoksam sennki kordona asılıp sallanıyodur da haa ayy çok hoşuma gitti ya

ahahaha ne güldüm kız valla tarzan mı olucak jackie chan gibi mi olcak bilmem kafa yumruk tekme herşeyi yiorum napalım anne olmak kolay değil ayhh bi an heyecanlandım yine sıpam bi doğsa daaaaaa

ahahaha ne güldüm kız valla tarzan mı olucak jackie chan gibi mi olcak bilmem kafa yumruk tekme herşeyi yiorum napalım anne olmak kolay değil ayhh bi an heyecanlandım yine sıpam bi doğsa daaaaaa

valla bende öle güldüm gözümde canlandı bi an seninki kordonla oynuyosa beklenir haa

hayırlısıyla doğsalar bende deli gibi beşikle kıyafetlerle konuşuyorum sewiyorum sonra kendime gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…