netten getirttirdim canım ablam yapıyo normalde ama siparişi çok diye o bana anlattı bende kendime yapıyorumnasıl yaposun. keçeleri nerdn alıosun
muhat bende şimdi sana bakıodum en son ne zaman online oldun diye. bi baktım haziran annelerindeymişsin. naptın yaptın mı testi
Canim dün dayanamayıp yaptım negatif çıktı.
Ama hâlâ regl olmadım.nasip artik canim.
Sen nasılsın,
çok güzel. nerdeen kaça aldın
Mervecim ben diğer kişiler yüzünden gitmiyorum sadece aramızdaki şey bitti, yapacak bir şey yok, ite kaka nereye kadar?
Ben planlı hamilelik geçirmedim, hamile kaldığımı bilmeden böyle bir karar almıştım zaten, eşimin işgüzarlığıyla da hamile kaldım..
Gideceğimi biliyordu..
Hanımlar merhabalar,
Doktorum bana idrar yolu enfeksiyonu için 1000 mg.lık augmentin antibiyotik verdi. Onceki tahlilde de enfeksiyon çıkmıştı o zaman da enfexia kullanmıştım. Bu sefer ilaç antibiyotik ve 1000 mg. olunca merak ettim benle aynı durumda olan var mı diye. Antibiyotik kullanmak hoş değil tabi ama ya enfeksiyon ilerler ve daha kötü olursa..
size sormak istediğim bir diğer konu da karyola ve dolayısıyla nevresim takımlarındaki standart dışılık...60x120 karyola almıştık mothercareden.
Mothercare Takeley Cot - White - cots - Mothercare
Ama uyku seti ve nevresim takımı ararken bakıyorum her yerde ölçü farklı .60x120 pek yok zaten. 70x130 ,70x140,80x140 gibi farklı farklı ölçüler var. Ne alacağımı şaşırdım 60x120 Funnababy uyku seti var. Yatak koruyucunun ölçüleri uyacak ama bu kez de yorgan 90x120 ama Taç vs. bakıyorum yorgan kılıfları 100x150 yani yorgan küçük kalacak. 70x140 uyku seti alsam kenar korumalar uzun gelecek. Kafam karıştı. English home daki lastikli çarşaflar da 70x140 ölçüde.
Siz ne yaptınız bu işleri?
kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordumtam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
Arkadaşlar biley sormak istiyorum eskiden yani 3 4 gün öncesine kadar sık tarafıma yatabikiyordum ama şuan oğluşum sağada sola da dönsem tekmeliyor rahatsız oluyor.sırt üstü rahat ediyorum bende bebeğe zararı olurmu acaba kordon falan dolanması gibi sadece sırt üstü yatabiliyorum şu ara yada acaba pozisyonmu değiştirdiki
kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordumtam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
foto eklemeyi öğrendim sonunda artıkın sizi bıktırırım
Eki Görüntüle 666682 Eki Görüntüle 666684 Eki Görüntüle 666685 Eki Görüntüle 666686 Eki Görüntüle 666687 Eki Görüntüle 666688
bunları teyzemiz almıışş:))
Eki Görüntüle 666689 Eki Görüntüle 666690 Eki Görüntüle 666691 Eki Görüntüle 666692 Eki Görüntüle 666693 Eki Görüntüle 666694 Eki Görüntüle 666695 Eki Görüntüle 666696
hastane çıkışı 20li e-bebkten aldım43 tl çok uygundu renklerede bayuuldum..
Eki Görüntüle 666697 Eki Görüntüle 666698 Eki Görüntüle 666699 Eki Görüntüle 666700
Eki Görüntüle 666701 Eki Görüntüle 666702 Eki Görüntüle 666703
örgü battaniyelerimiz daha bitmedi dikilecekler ama dayanamadım :)
kırmızı annem yaptı, ortadaki mavili benim bebekliğimin, beyazıda kayın annemle birlikte yaptık..
rabbim cümlemize ii günlerde kullanmayı nasip etsin..
Kızlar böyle dan diye ne konuştuğunuzu bilmeden soruyorum ama ben bebek şekerlerimi 50 tane almıştım yetermi yetmezmi kararsız kaldım şimdi internetten süs malzemelerine baktım 30 tane daha yapmak istiyorum ama illede silikon tabancası kullanmak zorundamıyım yani silikon tabanca ve silikon da alınca kendim hazırlamamın pek anlamı kalmıo gibi, eminönüne de gidemem artık gözüm yemıyo o yolu çekemem o yüzden evde yapim diyorum, burda bi arkadaş yapmıştı zeynoo senmiydin tam hatırlayamıyorum japon yapıştırıcısı kullansam mıknatısı falan iyi tutturabilirmiyim ki:26:
aynı sıkıntı bndede var tatlım sola yatmaya alıştım hamile kaldığımdan beri bebek soldan iyi beslenirmiş kan dolaşımı iyi olurmuş diye artık büyüyor bıçak gibi kolunu bacağını sokuyo yanlarımdan yatamıyorum düz yatmayada alışmamışım sabahı ediyorum yatamıyoruz kordon dolanması öyle basit bişey değil cnm uyurken sorun olmaz mesela yataktan kalkarken birden değil oturarak kalkıcan ani hareket etmiyceksin bebek zaten kordonla oynuyor her dk ben hssediorum bnm ki kordonuna aşık resmen ince ince değdiğini hssediorum sallıyor onu resmen :) korkmana gerek yok son aylarda daha dkkt et yeter
emzik kutusu tatlım15. resimde ki.. wee marka yeşil yuvarlak şey ne ??????? :26: bilemedim onu....
bence 50 yeter canım ya boşver çok kıymet bilenlere ver ben80 tane yapıyorum ama eşimin de benim çevrede kaalabalıkKızlar böyle dan diye ne konuştuğunuzu bilmeden soruyorum ama ben bebek şekerlerimi 50 tane almıştım yetermi yetmezmi kararsız kaldım şimdi internetten süs malzemelerine baktım 30 tane daha yapmak istiyorum ama illede silikon tabancası kullanmak zorundamıyım yani silikon tabanca ve silikon da alınca kendim hazırlamamın pek anlamı kalmıo gibi, eminönüne de gidemem artık gözüm yemıyo o yolu çekemem o yüzden evde yapim diyorum, burda bi arkadaş yapmıştı zeynoo senmiydin tam hatırlayamıyorum japon yapıştırıcısı kullansam mıknatısı falan iyi tutturabilirmiyim ki:26:
Eki Görüntüle 666677 Eki Görüntüle 666676 Eki Görüntüle 666673
keçelerimizi getirttim bebek şekerimizi kendim yapıyorum erkeğe döndüğümüz için arabaya karar verdim
rengarenk tostoslar yapıcamm
bitince paylaşırım yine fotoları bizimki daha kokoş olacak tüllü vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?