2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
nasıl yaposun. keçeleri nerdn alıosun
netten getirttirdim canım ablam yapıyo normalde ama siparişi çok diye o bana anlattı bende kendime yapıyorum
model beğendim netten,yazıcıdan çıkarttım kalıp olarak kullandım böle işte diğer malzemelerde heryerde bulunur tülü lavanta mıknatıs falan..

muhat bende şimdi sana bakıodum en son ne zaman online oldun diye. bi baktım haziran annelerindeymişsin. naptın yaptın mı testi

Canim dün dayanamayıp yaptım negatif çıktı.
Ama hâlâ regl olmadım.nasip artik canim.
Sen nasılsın,

dün mü yaptın. sabah ilk idrarla yapsaydın daha ii olurdu. hayırlısı artık. birdaha yapcan zaman başka marka al.

foto eklemeyi öğrendim sonunda artıkın sizi bıktırırım

bunları teyzemiz almıışş:))

hastane çıkışı 20li e-bebkten aldım43 tl çok uygundu renklerede bayuuldum..

örgü battaniyelerimiz daha bitmedi dikilecekler ama dayanamadım :)
kırmızı annem yaptı, ortadaki mavili benim bebekliğimin, beyazıda kayın annemle birlikte yaptık..
rabbim cümlemize ii günlerde kullanmayı nasip etsin..

çok üzülüyorum yaşadıklarını okudukça.zaten zor bir hamilelik yaşıyorsun.birde evliliğinde problem yaşaman neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum.annene gidip biraz kafanı dinlemek belki kararlarını tekrar gözden geçirmene neden olabilir.umarım senin ve bebeğin için en doğru kararı verirsin.allah yardımcın olsun...

Minikkus okuyunca çok cnm sıkıldı inan seni anlıyorum tahammül noktasını çoktan aşmışsın cnm ama biraz ayrı durun düzeltmeye çalışın ne bileyim her şey birlikte güzel sanki, ben eşimle sorun yaşarsam bir tarafım hep kırık kalacakmış gibi hissediyorum tabi herkesin durumu aynı değildir ama inan bizde de maddi sıkıntı falan çok ama kimseyi rabbim ayırmasın yavrularımızı analı babalı sağ salim versin

çok güzel. nerdeen kaça aldın

ataşehirde sokak arası bir magazadan aldım.

Andywawa Cool Boys Papyonlu - Patikli Şort Tulum - 65 tl.

Andywawa Cool Boys Yazlık Şapka - 25 tl

internetten bulabilirsin, almak istersen bakabilirsin.

canım sen kararını vermişsin anladığım kadarıyla herkes kendisi için en iyisini bilir tabi annene git kafanı da dinle bebeğinizi bir kucağınıza alın ondan sonra sakin kafayla bir gözden geçirirsin tekrar kararını.. sadece aceleye getirme hayatım.. bunlar olabilecek şeyler bazen hayat insana böyle şeyler getiriyor. sen bebeğinin sağlığını düşün nasıl rahat ediyorsan öyle yap boşanmayı da biraz rafa kaldır bence hepsi beraber zor olur inan ki benim annem 20 sene sonra boşandı süreç anlaşmalı bile olsa zor kendini sıkıntıya sokma bence... allah hayırlısını versin canım her kötü gün geçer her zaman bunu düşün sağlıktan ötesi yok..

canım benim bir tanıdığım hamileliği boyunca enfeksiyondan kurtulamadı ve sürekli antibiyotik kullandı. bebeği gayet sağlıklı doktorun verdiyse kullan canım ihmal etme..

MİNİKUSS annene gitmek sana iyi gelecek boşanma kararını erteleyip annende kafa dinle bence hem eşin de kıymetini anlasın ama kendini zorla ve çaba göster ilk fırsatta geri dön artıları eksileri iyi değerlendir çünkü artık sadece kendinden sorumlu değilsin kendinden çok bebeğini düşünmelisin annende biraz kalınca daha iyi anlayacaksın ki o ev senin bekarken kaldığın ev değil bi süre hasret giderdikten sonra kendi düzenin olsun isteyeceksin onun için acele karar verme biraz dinlen rahatla ama eşine açık kapı bırak bak gör herşey yoluna girecek hangimiz dört dörtlük yaşıyoruz ki hepimizin ayrı sıkıntısı var bebekle düzelme konusuna gelince hepimizin eşleri bebeklerle mutlu oluyor iyi olan daha da iyileşiyor bundan doğal ne olabilir ki bu durumu olumsuz düşünme bu senin için bir fırsat bunu değerlendir RABBİM YARDIMCIN OLSUN

offf minikuss nolur iyi bişeyler yaz herşey düzeldi yemeğe çıktık kutlama yaptık tatile gidiyoruz gibi el ele yürüyüş yapıyoruz da olabilir kabul

kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordum tam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm

oyhhh zeyyynoooo bayıldım takımına paşanın :) iyi düşünmüşün yazın mevlüt kalabalık bebekler isilik oluo bide süslü simli giydiriolar öbr ayın sonu bende alışverişe çıktığımda almayı düşünüyorum bi daha çıkamam çnkü güle güle giysin yavrun

minikkuş;çok üzüldüm durumuna biz ne desekte boş onuda biliyorum çnkü orda sıkıntıyı sorunu çeken sensin kocan bu zorlu dönemde destek olmalıydı bence sana ama sen bir kereliğine bebeğin için deneyebilirsin haketmiyor o anne baba ayrı dünyaya gelmeyi unutma çok aksilik yaşadın bebeğin için çok fedakarlık ettin çok sorunlar oldu o yaşadıklarını düşün en azından deneyebilirsin burda yoldaş oluyoruz brbrmize bizi dinlersin veya dnlemezsin o da tabi senin bileceğin iştir biz senide bilmeyiz kocanı da ama bebeği düşünebiliriz sadece onun için o davayı hemen açma git brz kafanı dnle annende iyi gelicek sana

aynı sıkıntı bndede var tatlım sola yatmaya alıştım hamile kaldığımdan beri bebek soldan iyi beslenirmiş kan dolaşımı iyi olurmuş diye artık büyüyor bıçak gibi kolunu bacağını sokuyo yanlarımdan yatamıyorum düz yatmayada alışmamışım sabahı ediyorum yatamıyoruz kordon dolanması öyle basit bişey değil cnm uyurken sorun olmaz mesela yataktan kalkarken birden değil oturarak kalkıcan ani hareket etmiyceksin bebek zaten kordonla oynuyor her dk ben hssediorum bnm ki kordonuna aşık resmen ince ince değdiğini hssediorum sallıyor onu resmen :) korkmana gerek yok son aylarda daha dkkt et yeter

15. resimde ki.. wee marka yeşil yuvarlak şey ne ??????? :26: bilemedim onu....

Kızlar böyle dan diye ne konuştuğunuzu bilmeden soruyorum ama ben bebek şekerlerimi 50 tane almıştım yetermi yetmezmi kararsız kaldım şimdi internetten süs malzemelerine baktım 30 tane daha yapmak istiyorum ama illede silikon tabancası kullanmak zorundamıyım yani silikon tabanca ve silikon da alınca kendim hazırlamamın pek anlamı kalmıo gibi, eminönüne de gidemem artık gözüm yemıyo o yolu çekemem o yüzden evde yapim diyorum, burda bi arkadaş yapmıştı zeynoo senmiydin tam hatırlayamıyorum japon yapıştırıcısı kullansam mıknatısı falan iyi tutturabilirmiyim ki:26:

canım soğuk silikon var..ben tacımı öyle yaptım..çokta uyygun o yeterli tabancaya gerek yok

tarzanmı olcaaak yoksam sennki kordona asılıp sallanıyodur da haa ayy çok hoşuma gitti ya

15. resimde ki.. wee marka yeşil yuvarlak şey ne ??????? :26: bilemedim onu....
emzik kutusu tatlım

bence 50 yeter canım ya boşver çok kıymet bilenlere ver ben80 tane yapıyorum ama eşimin de benim çevrede kaalabalık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…