güzel dimi gercekten, keske buda pembe olsaydi:)) neyse simdi zaten bu cokta önemli degil minikkusa moralim bozuldu
evet çok güzel:)
benimde moralim bozuldu şimdi anneside üzülmştür kadıncağız bu gece uyku uyuyamaz
tsk ederim saol.. malesef evet öyle cok uzulmustur o kadincagizda..bir an okurken kendi yasadiklarim filim seriti giib gözumun önunden gecti. bizim icinde hersey bitmisti sevginin s si bile kalmamisti nefret kin öfke dolu bir evlilik yasiyorduk oglum dogana kadar((
Kızlar doğru söylüyorsunuz da.. denedik çözülmüyor hiç bir şey..
Sabah kadar ne konuşması uyuyor saatlerdir zaten asıl sorunumuz iletişimsizlik..
Böyle olunca hiç bir sorun da çözülmüyor üstü örtülüp geçiyor..
Benim yapabileceğim bir şey kalmadı bundan emin olduğum için gitmek istiyorum zaten..
Hamileliğini kullanma, aklındaki neyse onu yap, ben sana yardımcı olup işleri kolaylaştırırım dedi zaten..
Mervecim ben diğer kişiler yüzünden gitmiyorum sadece aramızdaki şey bitti, yapacak bir şey yok, ite kaka nereye kadar?
Ben planlı hamilelik geçirmedim, hamile kaldığımı bilmeden böyle bir karar almıştım zaten, eşimin işgüzarlığıyla da hamile kaldım..
Gideceğimi biliyordu..
dedigim gibi onun icinde bu dönemler hic kolay gecmedi hergun baska bir sters cikti ortaya canim biraz daha sabretsen belki oglunu kucagina alinca oda herseyi unutur daha uyumlu bir hale gelir anlayisli olur belki hem esin cocugun cok istemis olmasini
suan önemsemiyor gibi görunur yani bu bir sende degil hemen hemen butun erkeklerde aynidir dogana kadar hic birsey hissetmezler. dogunca kimseye vermeye kiyamazlar. belki esinde öyle olur ha ne dersin..
yyok illa gidecem diyorsan annenin evine git bir müddet kafa dinle ama sakin bosanma davasi acim deme hemen .cocuk dogana kadar belki esinde farkli düsünmee baslar...
Kızlar kendimi aşırı derecede donuk ve soğukkanlı hissediyorum, bir yerde çözülecektir belki ama şu an ki halim beni bile korkutuyor..
Çocuğumu depresif bir anne mutsuz bir kadın olarak yetiştirmek istemiyorum, hayatta her şey insanlar için..
Kötü günler yaşarım, loğusalıkta zor geçer böyle bir durumda ama şimdikinden daha kötü olmaz benim için..
Ailesiyle de görüşmek istemiyorum.. Nazlanmak için de gitmiyorum zaten..
Kızlar kendimi aşırı derecede donuk ve soğukkanlı hissediyorum, bir yerde çözülecektir belki ama şu an ki halim beni bile korkutuyor..
Çocuğumu depresif bir anne mutsuz bir kadın olarak yetiştirmek istemiyorum, hayatta her şey insanlar için..
Kötü günler yaşarım, loğusalıkta zor geçer böyle bir durumda ama şimdikinden daha kötü olmaz benim için..
Ailesiyle de görüşmek istemiyorum.. Nazlanmak için de gitmiyorum zaten..
İnanmıyorum saat 3.30 olmuş Talıaa uykun gelmedi mi canım?
neyse canlar gec oldu ben de cok yorgundum zaten bugun. ben cikiyorum artik, minikkus üzme bebisini olurmu iyi düsün cnm durumundanda bizi habersiz birakma :))) insallah senin ve oglun icin ne hayirliysa o olur.
iyi geceler size allah rahatlik versin, hersey gönlunuzce olsun ,kendinize ve bebisinize iyi bakin öpüyorum hoscaklainn
İyi geceler kızlar.. Ben de uyumaya gidiyorum yarın hareketli ve yorucu bir gün olacak benim için...
Azıcık dinleneyim..
Mervem, Taliaa öptüm sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?