2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Minikuss şimdi bir anlık öfkeyle gitmek çok kolay inan bana evliliğin bu ilk yıllarında oluyor
Ya Sonra ne olacak peki??asıl önemli olan orası
Bende daha eylüldeyken gitme kararı almıştım tüp bebek tedavim sırasında hemde
babamı arayıp geliyorum ben demiştim.Şimdi düşünüyorum ne kadar çocuksu davranmışım
Oysaki ciddi ciddi yaşananlara çok çok üzülmüştüm şimdi düşünüyorum o problemler neymişki
Allah beterinden korusun
Belki fedakarlık yapmak gerek bazende ne dersin?

güzel dimi gercekten, keske buda pembe olsaydi:)) neyse simdi zaten bu cokta önemli degil minikkusa moralim bozuldu

evet çok güzel:)
benimde moralim bozuldu şimdi anneside üzülmştür kadıncağız bu gece uyku uyuyamaz

Kızlar doğru söylüyorsunuz da.. denedik çözülmüyor hiç bir şey..
Sabah kadar ne konuşması uyuyor saatlerdir zaten asıl sorunumuz iletişimsizlik..
Böyle olunca hiç bir sorun da çözülmüyor üstü örtülüp geçiyor..
Benim yapabileceğim bir şey kalmadı bundan emin olduğum için gitmek istiyorum zaten..
Hamileliğini kullanma, aklındaki neyse onu yap, ben sana yardımcı olup işleri kolaylaştırırım dedi zaten..

evet çok güzel:)
benimde moralim bozuldu şimdi anneside üzülmştür kadıncağız bu gece uyku uyuyamaz

tsk ederim saol.. malesef evet öyle cok uzulmustur o kadincagizda..bir an okurken kendi yasadiklarim filim seriti giib gözumun önunden gecti. bizim icinde hersey bitmisti sevginin s si bile kalmamisti nefret kin öfke dolu bir evlilik yasiyorduk oglum dogana kadar ((

İllaki her evlilikte olur yani Erkekler bir tuhaf
Sanki bir daha hiç birbirmizin yüzüne bakmayacakmışız gibi oluyoruz kavga ettiğimiz zaman
Öyle bir kin nefret bürüyorki insanın içini
Ama sakinleşince hiçte öyle olmuyor durumlar:)

dedigim gibi onun icinde bu dönemler hic kolay gecmedi hergun baska bir sters cikti ortaya canim biraz daha sabretsen belki oglunu kucagina alinca oda herseyi unutur daha uyumlu bir hale gelir anlayisli olur belki hem esin cocugun cok istemis olmasini
suan önemsemiyor gibi görunur yani bu bir sende degil hemen hemen butun erkeklerde aynidir dogana kadar hic birsey hissetmezler. dogunca kimseye vermeye kiyamazlar. belki esinde öyle olur ha ne dersin..
yyok illa gidecem diyorsan annenin evine git bir müddet kafa dinle ama sakin bosanma davasi acim deme hemen .cocuk dogana kadar belki esinde farkli düsünmee baslar...

Az öncede yazdığım gibi bizde tedavi sırasında bitirme kararı almıştık beni kimse tutamazdı
gözüm hiçbir şey görmüyordu.Hamile olduğumu öğrenince duruldum iyice bekledim
Bu bebek bize ilaç gibi geldi hem bana hemde evliliğimize
Belki Deniz Sadi doğunca sizinkide öyle olacak neden olmasın

Ben anneme gidip kafamı dinlemek istiyorum zaten ama Nisan'ın ortası gibi falan davamı açarım diye düşünüyorum..
Çocukla birlikte gelecek ilgiyi istemiyorum.. Çocuğuyla ilgilenebilir tabii..
Ben tartışırken bile hakaret etmem, pişman olacağım lafları etmem, tutarım kendimi söylenir geçerim..
Ama o öyle değil çok derin yaralar açıyor ve daha biri kapanamadan başka biri açılıyor..
Ve ben unutmuyorum.. O söylediğini bile unutuyor.. 5 sn öncesini bile unutuyor.. ben unutamıyorum..
Şu an gayet soğukkanlıyım..
Hamilelik öncesini ve sonrasını düşünüyorum.. Aynıydı evet benim hassasiyetim arttı ama aynı şeyler sürekli biçim değiştirerek devam etti..
Annem bir süredir bir şeylerin farkındaydı ama konuşmuyordum, üzüldü tabi ama o da şu an boşanma davası olan bir kadın beni anlayacaktır..
Annemle ortak endişemiz Deniz Sadi olduğu için, toparlanmama yardımcı olacaktır..
üzülmeme vakit kalmadan doğuma giderim diye düşünüyorum ve böyle giderse gerçekten erken doğururum

MINIKKUS canim sen coktan kararini vermisin herseyi göze almissin, haklisindir mutlaka, tartisma esnasinda insan agzina geleni soyleyebiliyor cnm herkes senin kadar sabirli ve düsünceli olmayabiliyor.o an ki öfkeyle onlari düsünmedigini ama eminim onunda sonradan pismanlik duydugunu. ama lutfen tekrar söylüyorum dava acmakta acele etme biraz daha kendine ve bebegini düsun.

suan hersey cok kolay gelcek sana bir bebege bakmak hicde zor degil annenle birlikte rahat rahat buyutursun bu hic sorun degil. ama birde bunun ilerisi var canim nekadar babasiyla iletisimini kopartmam desende araya sogukluk girecektir.
bende babasiz buyudum annemler bosanmis üvey babanin yaninda yasadim ben herseyden önce cocuklari dusundugum icin diyorumonlar icin babasiz kalmak hicmi hic kolay olmayacak cok aci cekecek ve belkie babasinda sana bunlari yasatigi icin nefret edecek bir yani özleme hasretle babasini istesede onun yanina gitmeyecek. bunlarida bir dusun derim hayat senin hayatin sonunca ne yasiyorsan sen yasiyorsun biz bilemeyiz yasananlari ancak tahmin edebiliriz..

insallah erken dogumda olmaz oglun gununde dogar üzme kendinide onuda daha fazla zaten kolay gunler gecirmedi bebisin (((

Minikuss biz ne desek boş şimdi.. Sen kararını vermişsin
Ama hemen boşanma davası felan açmasan keşke
Biraz zamana bırakılsa ayrı kaldığınızda belkide her şeyin bitmiş olmadığını anlarsınız...

Kızlar kendimi aşırı derecede donuk ve soğukkanlı hissediyorum, bir yerde çözülecektir belki ama şu an ki halim beni bile korkutuyor..
Çocuğumu depresif bir anne mutsuz bir kadın olarak yetiştirmek istemiyorum, hayatta her şey insanlar için..
Kötü günler yaşarım, loğusalıkta zor geçer böyle bir durumda ama şimdikinden daha kötü olmaz benim için..
Ailesiyle de görüşmek istemiyorum.. Nazlanmak için de gitmiyorum zaten..

Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap diyeceğim ama bu hayatta artık yalnız değilizki
Belkide kendimizden çok düşünmemiz gereken canı karnımızda taşıyoruz
Çok çok öenmli bir karar iyi düşünmek lazım
Sen zaten olgun birisin eminim çocukça şımarıklıkla verilmiş bir karar değil bundan eminim ama işte amalar var
İnşallah her şey dilediğin gibi olur...

canim insallah düsündügün gibi daha iyi olur hersey senin icin. ama buarada mervenin söylediklrinede katilyiorum bizim artik kendimizden önce düsünmemiz gereken bi can tasiyoruz. dedigin gibi hayatta hersey insanlar icin yasamadan neyin dogru neyin yanlis oldugunu asla bilemezsin. ve herzaman yasayamadiklarinin pismanligini yasarsin... fakat bazi pismanliklar cok aci verir.
iyi düsün ve hayatin boyunca pismanligini yasacagin bir karar alma :)))

İnanmıyorum saat 3.30 olmuş Talıaa uykun gelmedi mi canım?

neyse canlar gec oldu ben de cok yorgundum zaten bugun. ben cikiyorum artik, minikkus üzme bebisini olurmu iyi düsün cnm durumundanda bizi habersiz birakma :))) insallah senin ve oglun icin ne hayirliysa o olur.

iyi geceler size allah rahatlik versin, hersey gönlunuzce olsun ,kendinize ve bebisinize iyi bakin öpüyorum hoscaklainn

İyi geceler canım Allah rahatlık versin bende öpüyorum sizi

İyi geceler kızlar.. Ben de uyumaya gidiyorum yarın hareketli ve yorucu bir gün olacak benim için...
Azıcık dinleneyim..
Mervem, Taliaa öptüm sizi..

İyi geceler kızlar.. Ben de uyumaya gidiyorum yarın hareketli ve yorucu bir gün olacak benim için...
Azıcık dinleneyim..
Mervem, Taliaa öptüm sizi..

İyi geceler Allah rahatlık versin
Dilerim hem bebeğin için hemde senin için doğru kararı vermişsindir..

dün ben uyuyduktan sonra neler olmuş öyle
minikkuş canım umarım iyisindir şu an. allah yardımcın olsun.
bir süre annende kalman sana da iyi gelecektir ama bence de boşanma davasında sakın acele etme.
bazı şeyleri zamana bırak. zaten bu süre zarfında ayrı yaşıyor olacaksınız, düşünmek için vaktiniz olacak.
ama davayı açma bence, bekle. zaman ne getirecek bilemezsin.
dediğim gibi allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…