oyhhh zeyyynoooo bayıldım takımına paşanın :) iyi düşünmüşün yazın mevlüt kalabalık bebekler isilik oluo bide süslü simli giydiriolar öbr ayın sonu bende alışverişe çıktığımda almayı düşünüyorum bi daha çıkamam çnkü güle güle giysin yavrun
zeyyyno ........ çok tatlı buuu.. Hangi marka nerden aldın netten mi.. bizim oğlanlarda ister şimdi
, burda bi arkadaş yapmıştı zeynoo senmiydin tam hatırlayamıyorum japon yapıştırıcısı kullansam mıknatısı falan iyi tutturabilirmiyim ki:26:
çooook cici çoook tatlı cnm güle güle giysin oğluşun
evet canım soğuk silikon de normal yapıştırıcı gibi kabı :) bu arada polis bayanların hep kızımı oluo ne :)
Saol cnm ben de 50 biblolu süs almıştım ama üstüne ekleme yapıcam da internetten şuan malzeme bakınıyorum sen yaptığın süslerin içine lavanta da koymuşmuydun?canım çok tşkler bende çok severek aldımevet çok sıcak olacagı için bu tarz bişi ideal olur diye düşünüyorum..
canım tşk ederimsizde oğlanlara belki alırsınız diye koyuyorum zaten resimleri begenen olursa diye.. geri dönüşümkutusu için yazmıştım adını görmüşsün zaten.. netten bulabilirsin canım. yanılmıyorsam bebeshop da vardı
canım japon yapıştırıcısı ve 4x4 gayet işini görür, heryerde de bulabilirsinben mevlüt için keselere başladım ondada kullanıyorum temiz iş ohh misss
cnm tşk ederim çok saol
canım normal döküp sürüosun bişeyi yok yani..tabancalar 17.5 tü ben sordugumda bide içine silikon alacaksın gerek yok bence
peki nalburda falan bulabilirmiyim ki güzel bişeye benziyo işimi görür bu çok teşekkürederim yaa
aynı sıkıntı bndede var tatlım sola yatmaya alıştım hamile kaldığımdan beri bebek soldan iyi beslenirmiş kan dolaşımı iyi olurmuş diye artık büyüyor bıçak gibi kolunu bacağını sokuyo yanlarımdan yatamıyorum düz yatmayada alışmamışım sabahı ediyorum yatamıyoruz kordon dolanması öyle basit bişey değil cnm uyurken sorun olmaz mesela yataktan kalkarken birden değil oturarak kalkıcan ani hareket etmiyceksin bebek zaten kordonla oynuyor her dk ben hssediorum bnm ki kordonuna aşık resmen ince ince değdiğini hssediorum sallıyor onu resmen :) korkmana gerek yok son aylarda daha dkkt et yeter
kızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu
Kızlar yazdıklarınızı sakin kafayla tekrar tekrar okudum sıkılmadım aksine faydalı görüyorum çünkü hepimiz evliyiz benzer ya da farklı sorunlarımız tecrübelerimiz var o yüzden farklı bakış açıları benim için önemli..
Ben annemdeyim bugün geldim eşim aramadı beklentimde olmadı..
Burada arkadaşlarım ve tanıdıklar var sohbet muhabbet arasında az da olsa kafam dağılıyor..
Ama diğer taraftan içim eziliyor.. Şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum acele karar vermek istemiyorum..
Ayrıca bu çarşamba kontrolümüz diğer çarşamba kurulumuz var sadece bunları düşünmek istiyorum..
Ne diyim.. Bu kadar şeyi üst üste neden yaşadığımı anlamaya çalışıyorum..
Nerede hata yapıyorum bulmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum.. Zihnim karışık..
Hamileliğimden tamamen uzaklaştım kendimi hamile ya da doğumu yaklaşan biri gibi hissetmiyorum geçer mi acaba?
Sanki istenmeyen bir çocuğa sahibim doğunca nasıl sahiplenirim neler olur bilemiyorum..
Tüm bunlarla başa çıkmanın yolunu bir şekilde bulmalıyım ama nasıl..
Kızlar yazdıklarınızı sakin kafayla tekrar tekrar okudum sıkılmadım aksine faydalı görüyorum çünkü hepimiz evliyiz benzer ya da farklı sorunlarımız tecrübelerimiz var o yüzden farklı bakış açıları benim için önemli..
Ben annemdeyim bugün geldim eşim aramadı beklentimde olmadı..
Burada arkadaşlarım ve tanıdıklar var sohbet muhabbet arasında az da olsa kafam dağılıyor..
Ama diğer taraftan içim eziliyor.. Şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum acele karar vermek istemiyorum..
Ayrıca bu çarşamba kontrolümüz diğer çarşamba kurulumuz var sadece bunları düşünmek istiyorum..
Ne diyim.. Bu kadar şeyi üst üste neden yaşadığımı anlamaya çalışıyorum..
Nerede hata yapıyorum bulmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum.. Zihnim karışık..
Hamileliğimden tamamen uzaklaştım kendimi hamile ya da doğumu yaklaşan biri gibi hissetmiyorum geçer mi acaba?
Sanki istenmeyen bir çocuğa sahibim doğunca nasıl sahiplenirim neler olur bilemiyorum..
Tüm bunlarla başa çıkmanın yolunu bir şekilde bulmalıyım ama nasıl..
iyi olmana sevindim cnm , tekrar düsünmende cok güzel. diger arkadaslarda yazmis herkesin evliginde mutlaka sorunlar yasanabiliyor bunlarin bir cogu gelip geciyor, insalalh seninkide gelirp gecer bu günleri gülerek animsarsin.
esinin aramasinida zaten bugunlerde beklemek sacma olur, onunda suan kafasi karisktir ne yaptigini ne karar vercegini bilemiyordur.
üstünden biraz zaman gecsin mutlaka dogru olani yapacaktir.
senin acele bir karar almamayi düsünmen cok dogru bir düsünce olmus.istenemeyen bebek diyede düsünüp bebegini üzme suan nekadar istemesende o dogunca senin canindan daha kiymetli olcak kimseyle paylasamiyacaksin onu okadar cok seveceksinki dokunmaya kiyamiyacaksin inankibunlar gelip gececejk esinle ne karar alirsaniz alin asla bebegine olan sevgin degismiyecek :))))
kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordumtam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
Umarım dediğin gibi olur canım
En çok üzüldüğüm konu bu çünkü..
Kafam çok karışık.. Her şey batıyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?