2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım çok tşkler bende çok severek aldım evet çok sıcak olacagı için bu tarz bişi ideal olur diye düşünüyorum..

zeyyyno ........ çok tatlı buuu .. Hangi marka nerden aldın netten mi.. bizim oğlanlarda ister şimdi

canım tşk ederim sizde oğlanlara belki alırsınız diye koyuyorum zaten resimleri begenen olursa diye.. geri dönüşümkutusu için yazmıştım adını görmüşsün zaten.. netten bulabilirsin canım. yanılmıyorsam bebeshop da vardı

, burda bi arkadaş yapmıştı zeynoo senmiydin tam hatırlayamıyorum japon yapıştırıcısı kullansam mıknatısı falan iyi tutturabilirmiyim ki:26:

canım japon yapıştırıcısı ve 4x4 gayet işini görür, heryerde de bulabilirsin ben mevlüt için keselere başladım ondada kullanıyorum temiz iş ohh misss

çooook cici çoook tatlı cnm güle güle giysin oğluşun

cnm tşk ederim çok saol

Saol cnm ben de 50 biblolu süs almıştım ama üstüne ekleme yapıcam da internetten şuan malzeme bakınıyorum sen yaptığın süslerin içine lavanta da koymuşmuydun?

Kızlar bide bebek şekeri yapabilmem için malzeme siparişi verdiğiniz bildiğiniz bi site varmı?

canım normal döküp sürüosun bişeyi yok yani..tabancalar 17.5 tü ben sordugumda bide içine silikon alacaksın gerek yok bence

merhaba
arasın annesi yazan sanırım tacın
merak ettiğim üzerine yazıları beyaz yumuşak keçeden mi yaptın. o kadar muntazam nasıl kestin.
tebrik ederim gerçekten. ben de yapmayı düşünüyorum ama saçta çok büyük durmuyor değil mi

Sağol canım evet yataktan kalkarken azcık yavaş olmalıyım bencede gerçi şuan uyjusuzluklar başladı son ayları düşünemiyorum

canım yeni okudum çok üzüldüm, annene gidip kafa dinleyecekmişsin en iyisini yaparsın sakin kafayla düşün ölç tart ona göre ver kararını Allah yardımcın olsun olsun canım gerçekten kolay şeyler yaşamadın şu dönemde, inşallah herşey senin ve oğlun için en iyisi olur...

kızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu

kızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu

ben senin yazdigin besar esad yazisini görene kadar hic aklima gelmemisti, normal gelmisti halende öyle bir esat ismi o kiside yok . ama bu dönemlerde olan olaylar üzerine düsünebilen cikabilir yinede senin kararin herseyden daha önemli.

MINIKKUS nasilsin ne yaptin bütün gun aklimdan hic cikmadin, hep seni düsündüm neyapti acaba diye. moralim sifir bir sekilde gecirdim bu gün. neden dir bilmiyorum ama senin yasadiklarin beni cok etkiliyor cok üzülüyorum, herkes icin üzülüyorum ama bukadar kafayi taktigim bir tek sen oluyorsun

Kızlar yazdıklarınızı sakin kafayla tekrar tekrar okudum sıkılmadım aksine faydalı görüyorum çünkü hepimiz evliyiz benzer ya da farklı sorunlarımız tecrübelerimiz var o yüzden farklı bakış açıları benim için önemli..
Ben annemdeyim bugün geldim eşim aramadı beklentimde olmadı..
Burada arkadaşlarım ve tanıdıklar var sohbet muhabbet arasında az da olsa kafam dağılıyor..
Ama diğer taraftan içim eziliyor.. Şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum acele karar vermek istemiyorum..
Ayrıca bu çarşamba kontrolümüz diğer çarşamba kurulumuz var sadece bunları düşünmek istiyorum..
Ne diyim.. Bu kadar şeyi üst üste neden yaşadığımı anlamaya çalışıyorum..
Nerede hata yapıyorum bulmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum.. Zihnim karışık..
Hamileliğimden tamamen uzaklaştım kendimi hamile ya da doğumu yaklaşan biri gibi hissetmiyorum geçer mi acaba?
Sanki istenmeyen bir çocuğa sahibim doğunca nasıl sahiplenirim neler olur bilemiyorum..
Tüm bunlarla başa çıkmanın yolunu bir şekilde bulmalıyım ama nasıl..

Okuyunca cok üzüldüm canim bugün umarim biran önce hersey yoluna girer... Suan tamamen olaylari bilmedigim icin su dogru veya yanlis olur diyemem bebegin icin güclü olmalisin.. Birseyleri yapmak zor yikmak kolay, biraz zaman verin kendinize allahin izniyle düzelicek insallah

iyi olmana sevindim cnm , tekrar düsünmende cok güzel. diger arkadaslarda yazmis herkesin evliginde mutlaka sorunlar yasanabiliyor bunlarin bir cogu gelip geciyor, insalalh seninkide gelirp gecer bu günleri gülerek animsarsin.
esinin aramasinida zaten bugunlerde beklemek sacma olur, onunda suan kafasi karisktir ne yaptigini ne karar vercegini bilemiyordur.
üstünden biraz zaman gecsin mutlaka dogru olani yapacaktir.
senin acele bir karar almamayi düsünmen cok dogru bir düsünce olmus.istenemeyen bebek diyede düsünüp bebegini üzme suan nekadar istemesende o dogunca senin canindan daha kiymetli olcak kimseyle paylasamiyacaksin onu okadar cok seveceksinki dokunmaya kiyamiyacaksin inankibunlar gelip gececejk esinle ne karar alirsaniz alin asla bebegine olan sevgin degismiyecek :))))

Canım bu durumda ne söylenebilir inan ki bilemiyorum ama baştan beri yaşadığın zorlu süreçte yazdığın yorumlara ve tutumuna istinaden senin ne kadar güçlü bir kadın ve anne olduğunu biliyorum ben de dahil buradaki birçok arkadaşım basit sorunları kendimize dert edinirken sen hep güçlü oldun hatta bizlere destek oldun bu durum karşısında da eminim ki o duruşunu sürdüreceksin ve en doğru kararı vereceksin ama benim sana tavsiyem aceleci davranmaman olacaktır kendine biraz zaman ver ve çok iyi düşün derim belkide zaman herşeyin ilacı olur , birşeyler değişebilir ve belkide 2 ay sonra hayatına girecek olan o mucize bebek herşeyi değiştirebilir.....

Bizler herzaman sana destek olmaya hazırız canım elimizden geldiğince..... Allah yar ve yardımcın olsun.....

Umarım dediğin gibi olur canım
En çok üzüldüğüm konu bu çünkü..
Kafam çok karışık.. Her şey batıyor bana..

Umarım dediğin gibi olur canım
En çok üzüldüğüm konu bu çünkü..
Kafam çok karışık.. Her şey batıyor bana..

canim bundan emin olabilirsin, hatirlarsan dün gecede anlattim benzer bir olayi bende yasadim ve ayni sekilde hic beklemedigim bir anda geldi oglum aldirmayi daha dusunmustum doktordan döndum son anda,daha sonra sirasiyla ayni seyleri yasadim düsük riski özurlu dogma riski erken dogma riski ve son anda babasinin evi terk etmesi canim senin suan yasadigin seylerin benzerini ben 10 yil önce yasadim. suan benim icin kizim, oglum ve dogacak kizimdan daha kiymetli kimse yok :))) oglumun annecim seni cok seviyorum demesi varya iste butun yasananlari silip göturuyor :)))

Canim bebek arabasini cok sükür hallettim gecen gün biraz agir bir araba ama kullanis olarak daha kaliteli geldi bana ben de ABC e karar verdim 6S olani aldim. Digerleri evet hafif ama icime sinmedi birtürlü tekerleri cok kücük kisin falan rahat edemem
diye düsündüm, zaten 1 seneye kadar güzel bir eve tasinacagiz onun icin sirf suani düsünüp karar vermek istemedim .Temizlik ve ütü isine ben de baslayacagim birdahaki haftalarda insallah, suan hala gelmemis olan siparislerim var gelsin hepsini birden aradan cikaririm... Buarada dün gece yine uyuyakalmisim kusura bakma canim..

günaydın kızlarrr

dün gece bir türlü uyuyamadım sanırım kızım ters döndü tüm tekmelerimi alt karnıma yiyorum hatta mesaneye filan değişik bi ağrı veriyo tekmeleri ama uyuyamama sebebim tekme ağrıları değil bebişimin ters dönmesi ablam daha var döner dedi normal doğum pozisyonuna ama bilemiyorum sizce de döner mi kızlar dönmesi için ben ne yapabilirim tekmeleri alt karnıma yemem ayakları aşağıda demek diymi ben öle yorumluyorum bilen biri bana yardımcı olursa çok sevinirim çünkü sezaryen olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…