- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
günaydın kızlarrr
dün gece bir türlü uyuyamadım sanırım kızım ters döndü tüm tekmelerimi alt karnıma yiyorum hatta mesaneye filan değişik bi ağrı veriyo tekmeleri ama uyuyamama sebebim tekme ağrıları değil bebişimin ters dönmesi ablam daha var döner dedi normal doğum pozisyonuna ama bilemiyorum sizce de döner mi kızlar dönmesi için ben ne yapabilirim tekmeleri alt karnıma yemem ayakları aşağıda demek diymi ben öle yorumluyorum bilen biri bana yardımcı olursa çok sevinirimçünkü sezaryen olmak istemiyorum
günaydın kızlarrr
dün gece bir türlü uyuyamadım sanırım kızım ters döndü tüm tekmelerimi alt karnıma yiyorum hatta mesaneye filan değişik bi ağrı veriyo tekmeleri ama uyuyamama sebebim tekme ağrıları değil bebişimin ters dönmesi ablam daha var döner dedi normal doğum pozisyonuna ama bilemiyorum sizce de döner mi kızlar dönmesi için ben ne yapabilirim tekmeleri alt karnıma yemem ayakları aşağıda demek diymi ben öle yorumluyorum bilen biri bana yardımcı olursa çok sevinirimçünkü sezaryen olmak istemiyorum
günaydın kızlarrr
ben suana kadar hep göbegimin altinda hissettim benimki hic dönmedi suana kadar ozaman hep ayni pozisyonda? Bende merak ettim simdi
öle oluyor evet önceden başı ordaydı doktor son kontrolde dmişti zaten başı burda ayakları burda diye göstermişti bana ozaman kollarının hareketini oramda hissediyordumcanım sanmam ters döndüğünü çünkü benim kızım şu an normal pozisyonunda başı aşağıda ayaklar yukarıda ama ben de zaman zaman mesanemde baskı ve tekme gibi şeyle hissediyorum. Hatta öyle zamanlarda tuvaletim olmasa bile varmış gibi geliyor
Bence kızın hareket ederken başıyla yapıyordur o baskı ve hareketleri. Tabi için rahat edecekse doktoruna bir görün derim ben
canım benim oğluşum hep yan yatıyordu en son kontrolümde kafası yukarda ayakları aşağıda aynı senin gibi mesaneye baksı yaptığı için devamlı tuvaletteyim doktorum bu haftada bu şekilde olması bizim istedipimiz bişey dönerse eğer bu şekilde dönmesi daha kolay dedi.sanırım birden kendini aşağı bırakacakama zor bir pozisyon hiç rahat vermiyor dur annesi.yani meraklanma bende aynıduumdayım ve umarım döner ama ikimizinkide.
canım 1 hafta öncesine kadar ben tekmeleri hep sağ tarafıma midemin biraz yanına gelicek şekilde hissediyordum hatta ayaklarını sürtüyodu onu bile hissediyordumAma şimdi o tarafımın bomboş
öle oluyor evet önceden başı ordaydı doktor son kontrolde dmişti zaten başı burda ayakları burda diye göstermişti bana ozaman kollarının hareketini oramda hissediyordum
nisanın 8 inde kontrolüm var gitsem diyorum şimdi ters dönmüş olsa bile doktor ne yapabilir ki ama dimi evet ters dönmüş yada dönmemiş diyecek okadar ama ben zaten anlıyorum hareketlerinden ters döndü inşallah öledir canım ben boşuna kuruntu yapıyorumdur yada yanlış yorumluyorumdur.
Yorumlarınız için çok sağolun kızlar
benim bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra kesin dönüş yapıyolar ben 3 gün önce kontrole gittim başı aşağı dönmüş dedi 10 dakika sonra 4 boyutlu ultrason için başka odaya geçtik tamamen ters dönmüş mesaneme tekme atıyoduDaha yerleri varmış dönebildikleri sürece sıkıntı yok benimki hala içerde takla atıyo sıkışmaya başlayınca doğum pozisyonu alırlar merak etmeyin
kızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
dün gece ben de hiç uyuyamadım tekme attıkça bebişim tuvalete kalktım ,altta ince ince bir sızıDöner allahın izniyle bebişlerimiz canını sıkma ..
Saol cnm ben de 50 biblolu süs almıştım ama üstüne ekleme yapıcam da internetten şuan malzeme bakınıyorum sen yaptığın süslerin içine lavanta da koymuşmuydun?
Kızlar yazdıklarınızı sakin kafayla tekrar tekrar okudum sıkılmadım aksine faydalı görüyorum çünkü hepimiz evliyiz benzer ya da farklı sorunlarımız tecrübelerimiz var o yüzden farklı bakış açıları benim için önemli..
Ben annemdeyim bugün geldim eşim aramadı beklentimde olmadı..
Burada arkadaşlarım ve tanıdıklar var sohbet muhabbet arasında az da olsa kafam dağılıyor..
Ama diğer taraftan içim eziliyor.. Şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum acele karar vermek istemiyorum..
Ayrıca bu çarşamba kontrolümüz diğer çarşamba kurulumuz var sadece bunları düşünmek istiyorum..
Ne diyim.. Bu kadar şeyi üst üste neden yaşadığımı anlamaya çalışıyorum..
Nerede hata yapıyorum bulmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum.. Zihnim karışık..
Hamileliğimden tamamen uzaklaştım kendimi hamile ya da doğumu yaklaşan biri gibi hissetmiyorum geçer mi acaba?
Sanki istenmeyen bir çocuğa sahibim doğunca nasıl sahiplenirim neler olur bilemiyorum..
Tüm bunlarla başa çıkmanın yolunu bir şekilde bulmalıyım ama nasıl..
Allahımmmm çok güzel buuuu bunu giydiğinde yakalarsam yerim oğluşunu haberin olsun....
kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordumtam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?