2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dün kızımın odasını almak için ikea ya gittik kızlar
4 saatten fazla dolaştık ve çok yorulduk resmen ayaklarımıza kara sular indi ama değdi
daha çok eksiğimiz var ama en azından bir yerlerden başladık.
sadece beşiğimizi anneannemiz alıcaktı yatağını filan. alışverişten sonra annem süpriz yaptı ve dolabını, beşiğini, şifonyerini ıvırını zıvırını nesi varsa o aldı

aldıklarım bunlar. daha kurmadık kurunca da resim eklerim inşallah

Eki Görüntüle 667197

bunların dışında yatak koruyucu, kenarlık, bebek yorganı ve yastığı, çarşafı filan da aldık.

gardrop 249 tl
beşik 229 tl
şifonyer 119 tl (bu hafta sonuna özel yüzde 20 indirimdeydi)
cibinlik 30 tl
lamba 18 tl
kutu 20 tl (tanesi)

başka ıvır zıvırlarla beraber toplamda 864 tl ödedik.

bebek yatağını almadım çünkü beğenmedim ikea dan. onu, uyku setini, nevresim takımını, halısını, perdesini vs annemle ayrıca çıkıp bakıcaz inşallah ama aklıma english home dan almak var nevresim takımını halısını ve perdesini. bakalım yavaş yavaş hepsi hallolucak inşallah

içim biraz olsun rahatladı kızlar yaa artık hazırlıklara başladığımı resmen ilan ettim çok mutluyum

Ben suana kadar hep göbegimin altinda hissettim benimki hic dönmedi suana kadar ozaman hep ayni pozisyonda? Bende merak ettim simdi

canım sanmam ters döndüğünü çünkü benim kızım şu an normal pozisyonunda başı aşağıda ayaklar yukarıda ama ben de zaman zaman mesanemde baskı ve tekme gibi şeyle hissediyorum. hatta öyle zamanlarda tuvaletim olmasa bile varmış gibi geliyor
bence kızın hareket ederken başıyla yapıyordur o baskı ve hareketleri. tabi için rahat edecekse doktoruna bir görün derim ben

günaydın herkesee

Bende bu gece hiç uyumadım kızım ne tarafa yatsam tekmeledi kalktım oturdum yemek yedim bende
Birde kasık ağrım oldu bu gece baya ; korktum , dün odasını almaya gittik herhalde çok yordum kendimi :26:

Bu arada Minikkuş çok üzüldüm cnm umarım herşey yoluna girer

Canım benim oğluşum hep yan yatıyordu en son kontrolümde kafası yukarda ayakları aşağıda aynı senin gibi mesaneye baksı yaptığı için devamlı tuvaletteyim doktorum bu haftada bu şekilde olması bizim istedipimiz bişey dönerse eğer bu şekilde dönmesi daha kolay dedi.sanırım birden kendini aşağı bırakacak😄😄😄ama zor bir pozisyon hiç rahat vermiyor dur annesi.yani meraklanma bende aynıduumdayım ve umarım döner ama ikimizinkide.

günaydın kızlar
ben gecmısı okuyup gelıorm
sabah sabah otobuste yıne kımsecıkler yer vermedı

ben suana kadar hep göbegimin altinda hissettim benimki hic dönmedi suana kadar ozaman hep ayni pozisyonda? Bende merak ettim simdi

canım 1 hafta öncesine kadar ben tekmeleri hep sağ tarafıma midemin biraz yanına gelicek şekilde hissediyordum hatta ayaklarını sürtüyodu onu bile hissediyordum Ama şimdi o tarafımın bomboş

öle oluyor evet önceden başı ordaydı doktor son kontrolde dmişti zaten başı burda ayakları burda diye göstermişti bana ozaman kollarının hareketini oramda hissediyordum
nisanın 8 inde kontrolüm var gitsem diyorum şimdi ters dönmüş olsa bile doktor ne yapabilir ki ama dimi evet ters dönmüş yada dönmemiş diyecek okadar ama ben zaten anlıyorum hareketlerinden ters döndü inşallah öledir canım ben boşuna kuruntu yapıyorumdur yada yanlış yorumluyorumdur.

Yorumlarınız için çok sağolun kızlar

inşallah canım dönerler yaa aynen çok sık tuvalete gidiyorum artık gece 3 kez gittim doktorun öle dediğine göre dönebilir demek ki sevindim buna yaa konuşıyım biraz kızımla belki işe yarar

benim bildiğim kadarıyla 32. haftadan sonra kesin dönüş yapıyolar ben 3 gün önce kontrole gittim başı aşağı dönmüş dedi 10 dakika sonra 4 boyutlu ultrason için başka odaya geçtik tamamen ters dönmüş mesaneme tekme atıyodu daha yerleri varmış dönebildikleri sürece sıkıntı yok benimki hala içerde takla atıyo sıkışmaya başlayınca doğum pozisyonu alırlar merak etmeyin

Güneşli bir Ankara sabahından günaydın herkese

Dün geçmişi okumuş ama yazamamıştım.

Minikkus olayları akışına bırakıp annenin evinde dinlenmeye bak. Doğumdan sonra verirsin kararını. Şu an öyle büyük kararlar almak için uygun bir dönem değil bence. Hakkında hayırlısı olsun.

Geridönüşümkutusu haftasonu avent ve medela pompalara baktım. İkinci el olayını sordum. Aventte öyle ayrı başlık satılmıyormuş, satıcı bana öyle dedi. Ayrı başlık alınamıyorsa ikinci elin hiçbir mantığı yok. Zaten ikinci el fiyatları kargoyu da ekleyince sıfır fiyatına yaklaşıyor. Elektrikliye bütçen yetmese bile manuelini albilirsin aventin. Diğer markalarda manuel önermiyorlar.

Aventin artıları: Daha az acı, pille/elektrikle ya da manuel kullanma imkanı, masaj yapan yapraklı yapı sayesinde süt damarlarının açılarak süt artışına katkı sağlaması
Medelanın artısı: Daha kısa sürede daha fazla süt, ama acıtıyormuş

Bunlara bakınca daha uzun süreyi acıya tercih ettim. Satıcı aventin yanında lansinohun süt saklama kaplarını alırsam daha uzun süre kullanabileceğimi söyledi. İnternette biraz araştırdıktan sonra alacağım.

Tüm anne adayları aldıklarını güle güle kullansın

gerçekten miii Sağol canım yaaa 10 dk. Da hemen döndüyse dönüyolar demekki

çok teşekkür ederim kızlar cvplarınız için içimi çok rahatlattınız sağolun

kızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu

bence kimseye sorma anlamı güzelse koy içinden geçen olsun, benimki ERHAN URAS olacak erhan k.babanın adı
yanına da URAS koyucam... şimdi sorsam k.anneye faalan o neymiş falan der canımı sıkar bende soranlara doğumda öğrenirsiniz süpriz diyorum o kadar taşıyoruz sıkıntısını çekiyoruz eşin beğendiyse kimseyi takma alışırlar

canım haftana göre doğum pozisyonunu alması gerek ama ben bu ay 3 kere dr. gittim ilkinde kafa aşağıdaydı ,ikincide kafa yukarudaydı sezeryan olabilir dönmemiş dedi bu hafta tekrar dönmüş doğum kanalına yerleşmiş dedi
yani bücürükler oyun oynıuyo resmenbi oraya bi oraya
bide bebişlerin ayakları ellerden daha kuvvetli diye biliyorum,ama pndk'ğında dediği gibi başıylada baskı yapabilir aynısını bende yaşadım

dün gece ben de hiç uyuyamadım tekme attıkça bebişim tuvalete kalktım ,altta ince ince bir sızı döner Allahın izniyle bebişlerimiz canını sıkma ..

dün gece ben de hiç uyuyamadım tekme attıkça bebişim tuvalete kalktım ,altta ince ince bir sızı Döner allahın izniyle bebişlerimiz canını sıkma ..

eveett altta ince bir sızı idrar kaçırıyorum zannettim kaç kez baktım
Inşallah canım inşallah

kızlar günaydınn hepinize iyi ve güzel bir hafta diliyorum

Saol cnm ben de 50 biblolu süs almıştım ama üstüne ekleme yapıcam da internetten şuan malzeme bakınıyorum sen yaptığın süslerin içine lavanta da koymuşmuydun?

canım aldıgın bebek şekerini görmüştüm, ona benzer malzemeleri google dan bebek şekeri malzemeleri yazarak çıkan her siteden temin edebilirsin. .çok gördüm çünkü ben kutulu bebek şekerinin içine çikolata koyucam, şimdi mevlüt için kese yapıyorum onun içine ya lavanta yada beyaz mavi şeker koyucam tam emin degilim.

canım bu yaşadıkların bu dönemde çok can sıkıcı.. ama sakın bunlarla oğluşun arasında bir bağlantı kurma olur mu? o belkide allah tarafından sana verilmiş en güzel hediye böyle düşün.. o gelince hersey çok farklı olacak, hayatın, düşüncelerin bakış açın... eşin yanında olsada olmasa da o senin ve bu dünyada en çok ihtiyacı olan şey sen olacaksın.. onun için şu an yaşadıklarını bir kenara at ve dinlenmeye çalış. bebişimizi de kendini de üzme

Allahımmmm çok güzel buuuu bunu giydiğinde yakalarsam yerim oğluşunu haberin olsun....

hayatımm senden çok naz için alıyoruz bunları oğluşumu begensin diye yapmadıgımız kalmıyor çooook teşekkür ederimm

Günaydın kızlar
İyi haftalar herkese

kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordum tam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm

zeyyno bayıldım ben bu takıma bende arıyordum böyle bişi denk gelmemişti.güle güle giysin oğluşun inş. peki bedenini ne aldın 1 ay için mi yoksa 3 ay için mi? benim mevlüt ramazandan sonra olacak, 1.5 aylık fln olcak bebişim hangi beden almalıyım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…