Günaydın kızlar
İyi haftalar herkese
zeyyno bayıldım ben bu takıma bende arıyordum böyle bişi denk gelmemişti.güle güle giysin oğluşun inş. peki bedenini ne aldın 1 ay için mi yoksa 3 ay için mi? benim mevlüt ramazandan sonra olacak, 1.5 aylık fln olcak bebişim hangi beden almalıyım ki?
canım elalemin lafına bakma, içine ne siniyorsa onu koy çünkü herkesin her isme söyleyecek bir şeyi var. Oğlun büyüdüğünde yaşıtları Beşar Esad'ı bilmeyecek bile ki bence çağrıştırmıyor, kasılmış bir yorum bence. Biz isme karar verdik, aynen sizinki gibi ve aynen isimlerden biri çağrışım yapıyor bir kısım insana ve kendimize söz vermemize rağmen yine de yakın birkaç kişiye söyledik hiç biri de beğenmedi...yine de biz beğendik ve koyacağız. Özetle, içine sindiyse takma koy derim, insan ismini kendisi anlamlandırırkızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu
canım benim yaşadığın şeyler düşünülünce bebeğe ve hamileliğe karşı hissettiklerin normal. Öyle düşünme, doğunca geçer vs. demiyorum çünkü insanın bunları hissedip bir de paylaşması zordur, üstesinden gelebilseydin kendi kendine eminim gelirdin. Acaba diyorum, imkanın varsa, bir psikolojik destek mi alsan bu süreci atlatmanda yardımcı olması açısından..Kızlar yazdıklarınızı sakin kafayla tekrar tekrar okudum sıkılmadım aksine faydalı görüyorum çünkü hepimiz evliyiz benzer ya da farklı sorunlarımız tecrübelerimiz var o yüzden farklı bakış açıları benim için önemli..
Ben annemdeyim bugün geldim eşim aramadı beklentimde olmadı..
Burada arkadaşlarım ve tanıdıklar var sohbet muhabbet arasında az da olsa kafam dağılıyor..
Ama diğer taraftan içim eziliyor.. Şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum acele karar vermek istemiyorum..
Ayrıca bu çarşamba kontrolümüz diğer çarşamba kurulumuz var sadece bunları düşünmek istiyorum..
Ne diyim.. Bu kadar şeyi üst üste neden yaşadığımı anlamaya çalışıyorum..
Nerede hata yapıyorum bulmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum.. Zihnim karışık..
Hamileliğimden tamamen uzaklaştım kendimi hamile ya da doğumu yaklaşan biri gibi hissetmiyorum geçer mi acaba?
Sanki istenmeyen bir çocuğa sahibim doğunca nasıl sahiplenirim neler olur bilemiyorum..
Tüm bunlarla başa çıkmanın yolunu bir şekilde bulmalıyım ama nasıl..
merhaba
arasın annesi yazan sanırım tacın
merak ettiğim üzerine yazıları beyaz yumuşak keçeden mi yaptın. o kadar muntazam nasıl kestin.
tebrik ederim gerçekten. ben de yapmayı düşünüyorum ama saçta çok büyük durmuyor değil mi
Kızlar bide bebek şekeri yapabilmem için malzeme siparişi verdiğiniz bildiğiniz bi site varmı?
kızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu
bence kimseye sorma anlamı güzelse koy içinden geçen olsun, benimki ERHAN URAS olacak erhan k.babanın adı
yanına da URASkoyucam... şimdi sorsam k.anneye faalan o neymiş falan der canımı sıkar bende soranlara doğumda öğrenirsiniz süpriz diyorum o kadar taşıyoruz sıkıntısını çekiyoruz eşin beğendiyse kimseyi takma alışırlar
canım haftana göre doğum pozisyonunu alması gerek ama ben bu ay 3 kere dr. gittim ilkinde kafa aşağıdaydı ,ikincide kafa yukarudaydı sezeryan olabilir dönmemiş dedi bu hafta tekrar dönmüş doğum kanalına yerleşmiş dedi
yani bücürükler oyun oynıuyo resmenbi oraya bi oraya
bide bebişlerin ayakları ellerden daha kuvvetli diye biliyorum,ama pndk'ğında dediği gibi başıylada baskı yapabilir aynısını bende yaşadım
Deniz Sadi içimde kıpır kıpır olacaklara hazırlanıyor sanki..
Bugün babası ikeadan beşiğini, yatağını, yorganını, yastığını almış..
Halbuki biz artık onları kullanmayacağız..
Bundan sonra birlikte yaşamak üzere annemin evine gidiyorum..
Anneannemizin aldığı park yatağı kullanırız artık.. Mobilyada gözümüz yok..
Kendim için değil de Deniz Sadi için üzülüyorum, doğmadan başına gelmeyen kalmadı, benim bebeğim ne kadar şanssız..
Bundan sonra kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız artık..
canım 1 hafta öncesine kadar ben tekmeleri hep sağ tarafıma midemin biraz yanına gelicek şekilde hissediyordum hatta ayaklarını sürtüyodu onu bile hissediyordumAma şimdi o tarafımın bomboş
Ben hamileligim boyunca belki toplasak 5-6 kez farkli yerler de hissetmisimdir onun disinda sürekli sol göbegimin alt kisminda hissettim veya göbegimin tam alt orta kisminda :26: .. bas asagi döndügü zaman daha yukarlar da hissetmem gerek sanirim ki oda suana kadar hic olmadi... bekleyecegiz artik
Doktordan yeni çıktık 960 gr olmuş kızım 36 cm çok tatlı bir yüzü var maşallah:))
ya ama foto yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGünaydın kızlar...
Haftasonu temizliğin dibin vurdum.Birde ardından pikniğe gidince her yerim ağrıyor şuan.Haftanın ilk günü ağrılarla başladım işe..Ama bugün detaylıda kızımın iyi olduğunu öğrendim.Çok mutluyum 1200 gr. olmuş..Herşeyimiz normalmiş.
Minikkuş canım çok üzüldüm yaşadıklarına.Bundan sonraki süreçte senin ve bebeğin için hayırlısı olur inşallah..
Doktordan yeni çıktık 960 gr olmuş kızım 36 cm çok tatlı bir yüzü var maşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?