2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Minikuss durumuna üzülmekle beraber senin gibi olgun bir insanın düşünerek hareket edeceğini düşünüyorum. Hamilelik döneminde bende dahil olamk üzere bir çok bayan eşiyle sorun yaşıyor inşAllah yuvanız yeniden yemyeşil sımsıcak doğar içinize.

Bugün 80 günümüz kalmış artık plakalarla il il dolaşcaz kızımla bugün Osmaniyedeyiz. Osmaniyeden yazan arkadaşımız varsa kızımla benden selam olsun

kızlarrr
hafta sonu annemler bıze geldı
cok mutluydum babamı uzun zamandır görememiştim
bebek odasınıda aldılar
caploonba dan sofi bebek odası takımı
yatagınıda aldık aynı yerden
buyuyen besık olmasını tercıh ettım
bır cok takım baktık ama bu tam bebek ve cocukluk dönemınde kullanılacak bır takım gıbı geldı
varmı aranızda caploonbadan bakan?
bu ara minikkuss gecmışı okumaya calıstım sorunun kaynagını okuyamadım ama gercekten cook uzuldum
Allah yardımcın olsun eşinle umarım ıstedıgın hersey yolunda gıder. sen nasıl ıstıyorsan yanı. esınede hatalarını görebılmesı ıcın bır zaman olur bu suree.
bebegınız guzel oglunuz sıze ılaç gıbı gelır .. kısmetıyle melek gıbı aydınlatır sızı oglunuz.
umarım ıyısındır dahada ıyı olursun.

canım beden olarak 1 ay-3 ay ve 6 ay şeklinde var.. ben 3 ay aldım. 0-3 ay arası giydiriliyormuş. yani 40 günlükken rahat rahat giyer.. sende 3 ay alırsan çok rahat giydirebilirsin. begenmene sevindik oğluşumla tşk ederiz

yazılanları okudumda sok oldum
hep mı bır ınsanın basına gelır hersey
ama her ne olursa olsun fevri davranıp daha derın yaralar acma kendınde
gıt bı sure aılenle kal ama onemlı kararlar ıcın acele etme
emınım hersey yoluna gırecektr

kızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu
canım elalemin lafına bakma, içine ne siniyorsa onu koy çünkü herkesin her isme söyleyecek bir şeyi var. Oğlun büyüdüğünde yaşıtları Beşar Esad'ı bilmeyecek bile ki bence çağrıştırmıyor, kasılmış bir yorum bence. Biz isme karar verdik, aynen sizinki gibi ve aynen isimlerden biri çağrışım yapıyor bir kısım insana ve kendimize söz vermemize rağmen yine de yakın birkaç kişiye söyledik hiç biri de beğenmedi...yine de biz beğendik ve koyacağız. Özetle, içine sindiyse takma koy derim, insan ismini kendisi anlamlandırır

canım benim yaşadığın şeyler düşünülünce bebeğe ve hamileliğe karşı hissettiklerin normal. Öyle düşünme, doğunca geçer vs. demiyorum çünkü insanın bunları hissedip bir de paylaşması zordur, üstesinden gelebilseydin kendi kendine eminim gelirdin. Acaba diyorum, imkanın varsa, bir psikolojik destek mi alsan bu süreci atlatmanda yardımcı olması açısından..

rezene evet canımmm..kırmızı kısnmı için kalın keçe qaldım..yanlarını bardakla kestim bulut yaptım..harfleride yazıcıdan stil secip çıakrdım..etrafınıda tül kapladım..bide 50 kuruşa taclar var sade onlardan aldım.tacın üstüne yapıştırdım..çok kolay canım deneyebilirsin..üstünüde istedigin gibi süslersin..internette modeller var lohusa tacı diye ara gönlüne göre yaparsın..aklına bişey takılırsa sorabilirsin..saçta güzel duruyor

Son düzenleme:
kızlar ya, benim kaynana görümce konusu da sündü sündü hala sürüyor.Siz olayların öncesini de biliyorsunuz diye buraya yazıyorum .Dün kaynım geldi, onunla konuştuk. Gece saat 5-6lara kadar uyuyamadım sinirimden stresimden. Karar verdim, kaynanam yaşlıdır, yine büyüklük bende kalsın diye ona yine saygıda kusur etmeyeceğim.Gelsin, istediği gibi torununu görsün, sevsin ama görümceyi gelip benden özür dilemediği sürece doğuma istemiyorum. Bu durum acayip ağır gelecek ona çünkü "iyi aile kızı" imajına çok önem veriyor kendisi, sürekli şunun bunun bebekleri ile burun buruna pozlarını fln koyar durur nete. Benimle olaylardan sonra konuşmamasına karşın bebeğe önceden aldığı "halası çok seviyor" zıbınını, kaynımın aldığı zıbınları fln koyuyor sayfasına utanmadan. Çocuğumu imaj mankeni yaptırasım yok hiç
Lohusa halimle onun o yapmacık hallerini, yapıp yapıp sonra hiç birşey olmamış gibi suçu bana yıkmasını ve yaşananların üzerini örtmesini kaldıramam, stres yaşayacak mıyım, sütüm kesilecek mi kaygısı ile baş edemem.Bir de çocuğumun doğduğu güne kadar beni aramamış sormamış insanlar gelecekler orada da surat asacaklar soğukluk olacak. O en mutlu günümü (düğünde de aynı şeyleri yapmıştı, saat gibi hiç şaşmıyor)bu sefer de gölgeletmek istemiyorum. Bir kere de ben "gelinlik" yapayım ve bunu söyleyeyim istiyorum. İnceldiği yerden kopsun noktasına geldim yani

kızlar ya ben oğlumun ismine karar vermiştim Ali Esat koycaktım ama herkesin aklına Beşar Esad geliyo size de mi öyle geldi yeni isim arıycam ben galiba zaten zor buldum bunu

bence kimseyi takma kafana ne istiyosan içinden ne geliyosa onu koy ayrıca hiç alkası yok beşar esadlaa

Canım en son kaçıncı haftada artık son sönüşünü yapar yada dönmezse kaçıncı haftada sezeryan olacağı belli olur

Günaydın kızlar...

Haftasonu temizliğin dibin vurdum.Birde ardından pikniğe gidince her yerim ağrıyor şuan.Haftanın ilk günü ağrılarla başladım işe..Ama bugün detaylıda kızımın iyi olduğunu öğrendim.Çok mutluyum 1200 gr. olmuş..Herşeyimiz normalmiş.

Minikkuş canım çok üzüldüm yaşadıklarına.Bundan sonraki süreçte senin ve bebeğin için hayırlısı olur inşallah..

canım bende şimdi baktım geçmişe yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm bunları yaşayan sensin elbet en doğru kararı sen vericeksin ama bende acele etmeyin derim her evlilikte bunlar hatta daha fazlaları yaşanıyor bende 1,5 yıl önce eşimle bu noktaya geldim memleketen ailelerimiz geldi babam eşimin işyerine gidip onu dövecek duruma geldi zor tuttuk ozaman ben alttan aldım ağlaya ağlaya durumları düzeltmeye çalıştım piskolojik tedavi gördüm 5 ay kadar eşimle soğuktuk normal karı koca gibi değildik ama şimdi şükürler olsun yani özendirmek için yazmıyorum sakın yanlış anlama eşim benii benim nazlı eşim diye seviyor düşün o günlerden bugünlere geldik sadece negünlerden nerelere gelinebiliyor bil diye örnek verdim canım olmayacak diye birşey yok canım yeterki düzeltmek isteyin herşey hallolur unutulur
ama tabii dediğim gibi son karar senindir yuvayı yıkmak hiç kolay değil

canım tam olarak ne yaşadığını bilemeyiz ama bende evliliğimde problemler yaşayan biriyim hatta şimdi bile o dönemdeyim ama bazı şeyleri ileriye dönük düşünmek zorundayız ilk gebeliğimde evliliğimin en büyük kavgalarını ettik bende annemlere gittim geldim bebek oldu sonra bebekle ilgili kavgalarımız başladı yne sorunlar sonra oğlum büyüdü yine sorunlar ikinci hamilelğim yine sorunlar var şimdi daha farklı sorunlar yani anlıcan sorun hiç bitmiyor aramızda benm kocamda ilgisiz alakasız dünyadaki tek hamile sen değilsin der ne sölesem yani şimdi burda üstten geçiyorum ama ne olursa olsun onu sevdiğimi biliyorum evet kavga ediyoruz şimdi olduğu gibi bazen çok mutsuz olduğum ağladığım dönemler oluyo ama kocamı seviyorum oda beni seviyoo ve bunu bilmek bunu hatırlamak bana iyi geliyo onu gerçekten seviyosan iyi düşünmelisin bebeğiğnde iyi düşünmelisin dilerim herşey düzelir buna inan güzel şeyler düşünürsen güzel şeyler olur hayırlısı olsun...

ya valla kızlar hepinizin aldıkları çok güzel hepiniz güle güle kullanın yetişemedim yani en sonunda genel bi msj atıyım dedim napıyım dün bende alışveriş yapıyım diye çıktım kızıma bi çorap aldım geldim kendimede bol bol dondurma ve tatlı aldım biraz sinirliydimde....

Doktordan yeni çıktık 960 gr olmuş kızım 36 cm çok tatlı bir yüzü var maşallah:))

Doktordan yeni çıktık 960 gr olmuş kızım 36 cm çok tatlı bir yüzü var maşallah:))

canım benim allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin benimde yarın kontrolüm 1 ay oldu çok merak ediyorum yaa...

bu arada arkadaşlar benim doktorum acayip rahat ayda bir çağırıyo ne tnsiyonuma bakıyo ne kiloma bakıyo ben şaşırıyorum yani burdada şu anda en iyisi bu oğlumun doktoruda acayip pimpirikliydi onun hakkındada bi kaç bişi duyunca gitmedim bunda napıcam bilmiyorum....

ya ama foto yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…